Last edited by a moderator:
چقدر باحاله ایولچاکر همه رفقا
...................
به رسم هر ساله میریم برای فتح لس آنجلس و شوکیس XBOX
تشکر ویژه از داش محسن (@ravi) که زحمت ۰ تا ۱۰۰ این طرح با داش محسن بوده و نذاشت امسال سنگر خالی بمونه
View attachment 408535
یه عذرخواهی هم از عزیزانی که دیگه نشد توی تصویر باشن و بیشتر از این امکانش نبود
رضا درسته اینم یک نظری هست ولی اسپنسر گیم پس رو بخاطر ضعف مایکروسافت توی انحصاری ها بنا کرد . توی تاپیک امار فروش گذاشتم پستشو تیک تو گفته الان سریز ایکس و اس روی هم ۴۵ میلیون فروش رفتن(خبر واسه سه ماه قبله ) مایکروسافت بخواد انحصاری های day one شو از روی گیم پس برداره خیلی از مخاطبینش ریزش میکنن همین فورتزا ۶ اینقدر خفن کار کرده باعث میشه مایکروسافت گیم پس بفروشه .بحث دوباره راجب سیاست ها مایکروسافت پیش اومد.
نمیخوام دوباره برگردم به گذشته و اشتباهات مهمی که اسپنسر و سارا تکرار کردن بازگو کنم.
اما موردی که روشن ، آشا شارما نسبت به اسپنسر دید یکپارچه تر و منسجم تری داره و مثل اسپنسر تو هر مصاحبه حرف متفاوتی نمیزنه.
تیم ایکس باکس فعلی باید از اشتباهات و سیاست ها ناکارآمد گذشته درس بگیرن سیاستی که هرچقدرم به نفع مصرفه کننده باشه.
در مورد گیم پس صحبت میکنم باید قبول کنیم استراتژی و هدفی که اسپنسر در خصوص گیم پس داشت نه تنها نتیجه مورد نظر نداد بلکه ایکس باکس به تباهی کشوند که در راس اون ها خرید اکتیویژن و اضافه کردن دی وان call of duty به گیم پس هست.
خوشبختانه آشا این مورد زود فهمید و این مورد دی وان بودن کال آف دیوتی منتفی شد.
حرکت بعدی که به نظرم آشا باید بزنه حذف دی وان فرست پارتی ها AAA ایکس باکس هست مخصوصا فرست پارتی هایی که تگ 70 دلاری دارن تا بتونن دوباره به سیاست بازی ها انحصاری برگردن و دوباره تو این بازار بتونن فروش کنن.
همه بازی ها فرست پارتی نمیتونن مثل فورزا هورایزن شیش با وجود دی وان بودن فروش خوبی داشته باشن برای اینکه فرست پارتی ها ایکس باکس بتونن فروش قابل قبولی داشته باشن نیاز هست که بصورت دی وان روی گیم پس در دسترس نباشن و بعد حداقل یک سال به گیم پس راه پیدا کنن.
اینکه مثلا فیبل دی وان بدیم رو پلی استیشن یا گیرز انحصاری زمانی کنیم یا کلاک ورک انحصاری دائمی کنیم این سیاست جواب نمیده و بیشتر باعث سردرگمی مخاطب میشه و هویت برند زیر سوال میبره.
در مقطع کنونی نجات برند ایکس باکس مهمتر و با ارزش تر از گیم پس هست امیدوارم زودتر متوجه این موضوع بشن و از سیاست ها غلط و اشتباه گذشته دوری کنن.
مقایسهی اعداد و فروش و سود از فروش نرم افزار تو نسل قبل چیز دیگهای میگن!رضا درسته اینم یک نظری هست ولی اسپنسر گیم پس رو بخاطر ضعف مایکروسافت توی انحصاری ها بنا کرد . توی تاپیک امار فروش گذاشتم پستشو تیک تو گفته الان سریز ایکس و اس روی هم ۴۵ میلیون فروش رفتن(خبر واسه سه ماه قبله ) مایکروسافت بخواد انحصاری های day one شو از روی گیم پس برداره خیلی از مخاطبینش ریزش میکنن همین فورتزا ۶ اینقدر خفن کار کرده باعث میشه مایکروسافت گیم پس بفروشه .
و اما کارهایی بنظر من مایکروسافت میتونه انجام بده اینه اولا انحصاریهاشو برای غیر pc رلیز نکنه . دوم هیلکس زیاد گرون نباشه همون بازه ۸۰۰ ۹۰۰ دلار باشه .سوم 3rd party ها همون روز اول رلیز این کنسول کاری کنن اختلاف گرافیکی با بقیه کنسولها مشخص بشه و چهارم که شاید محاله هر ماه یک گیم تریپل A رلیز روز اول بیاد روی گیم پس .
البته همینجور قبلا بهت گفتم این چند وقت هم که نت قطع بود موسسه circana گفته اونایی که پروفایل روی یک کنسول یا پلتفورم خاصی دارن سخت کَنده بشن و اون پلتفورم رو ترک کنن چون اولا تروفی / اچیومنت هاشون اونجاست دوما دوست هاشون اونجاست سوما یک سری گیم از قبل خریدن روی پروفایلشون یا پیشرفت داشتن دوست ندارن از اول قرار باشه اون گیم رو بازی کنن . در ثانی برای مایکروسافت راه ترین راه جذب کاربران استیم هست .
فکر کنم تهش بگن Gears یا Fable انحصاری میمونه.
دستتون درد نکنه. امسال بریم که با رهبری گیرز یه شوکیس خفن از مایکروسافت داشته باشیم.چاکر همه رفقا
...................
به رسم هر ساله میریم برای فتح لس آنجلس و شوکیس XBOX
تشکر ویژه از داش محسن (@ravi) که زحمت ۰ تا ۱۰۰ این طرح با داش محسن بوده و نذاشت امسال سنگر خالی بمونه
View attachment 408535
یه عذرخواهی هم از عزیزانی که دیگه نشد توی تصویر باشن و بیشتر از این امکانش نبود