نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
چاکر همه رفقا
...................
به رسم هر ساله میریم برای فتح لس آنجلس و شوکیس XBOX
تشکر ویژه از داش محسن (@ravi) که زحمت ۰ تا ۱۰۰ این طرح با داش محسن بوده و نذاشت امسال سنگر خالی بمونه

View attachment 408535

یه عذرخواهی هم از عزیزانی که دیگه نشد توی تصویر باشن و بیشتر از این امکانش نبود
چقدر باحاله ایول :D

• Like
Reactions: Love Console
بحث دوباره راجب سیاست ها مایکروسافت پیش اومد.
نمیخوام دوباره برگردم به گذشته و اشتباهات مهمی که اسپنسر و سارا تکرار کردن بازگو کنم.
اما موردی که روشن ، آشا شارما نسبت به اسپنسر دید یکپارچه تر و منسجم تری داره و مثل اسپنسر تو هر مصاحبه حرف متفاوتی نمیزنه.
تیم ایکس باکس فعلی باید از اشتباهات و سیاست ها ناکارآمد گذشته درس بگیرن سیاستی که هرچقدرم به نفع مصرف کننده باشه.
در مورد گیم پس صحبت میکنم باید قبول کنیم استراتژی و هدفی که اسپنسر در خصوص گیم پس داشت نه تنها نتیجه مورد نظر نداد بلکه ایکس باکس به این سردرگمی دچار کرد که در راس اون ها خرید اکتیویژن و اضافه کردن دی وان call of duty به گیم پس هست.
خوشبختانه آشا این مورد زود فهمید و این مورد دی وان بودن کال آف دیوتی منتفی شد.
حرکت بعدی که به نظرم آشا باید بزنه حذف دی وان فرست پارتی ها AAA ایکس باکس هست مخصوصا فرست پارتی هایی که تگ 70 دلاری دارن تا بتونن دوباره به سیاست بازی ها انحصاری برگردن و تو این بازار بتونن فروش کنن.
همه بازی ها فرست پارتی نمیتونن مثل فورزا هورایزن شیش با وجود دی وان بودن فروش خوبی داشته باشن برای اینکه فرست پارتی ها ایکس باکس بتونن فروش قابل قبولی داشته باشن نیاز هست که بصورت دی وان روی گیم پس در دسترس نباشن‌ و بعد حداقل یک سال به گیم پس راه پیدا کنن.
اینکه مثلا فیبل دی وان بدیم رو پلی استیشن یا گیرز انحصاری زمانی کنیم یا کلاک ورک انحصاری دائمی کنیم این سیاست جواب نمیده و بیشتر باعث سردرگمی مخاطب میشه و هویت برند زیر سوال میبره.
در مقطع کنونی نجات برند ایکس باکس مهمتر و با ارزش تر از گیم پس هست امیدوارم زودتر متوجه این موضوع بشن و از سیاست ها غلط و اشتباه گذشته دوری کنن.

آخرین ویرایش:
بحث دوباره راجب سیاست ها مایکروسافت پیش اومد.
نمیخوام دوباره برگردم به گذشته و اشتباهات مهمی که اسپنسر و سارا تکرار کردن بازگو کنم.
اما موردی که روشن ، آشا شارما نسبت به اسپنسر دید یکپارچه تر و منسجم تری داره و مثل اسپنسر تو هر مصاحبه حرف متفاوتی نمیزنه.
تیم ایکس باکس فعلی باید از اشتباهات و سیاست ها ناکارآمد گذشته درس بگیرن سیاستی که هرچقدرم به نفع مصرفه کننده باشه.
در مورد گیم پس صحبت میکنم باید قبول کنیم استراتژی و هدفی که اسپنسر در خصوص گیم پس داشت نه تنها نتیجه مورد نظر نداد بلکه ایکس باکس به تباهی کشوند که در راس اون ها خرید اکتیویژن و اضافه کردن دی وان call of duty به گیم پس هست.
خوشبختانه آشا این مورد زود فهمید و این مورد دی وان بودن کال آف دیوتی منتفی شد.
حرکت بعدی که به نظرم آشا باید بزنه حذف دی وان فرست پارتی ها AAA ایکس باکس هست مخصوصا فرست پارتی هایی که تگ 70 دلاری دارن تا بتونن دوباره به سیاست بازی ها انحصاری برگردن و دوباره تو این بازار بتونن فروش کنن.
همه بازی ها فرست پارتی نمیتونن مثل فورزا هورایزن شیش با وجود دی وان بودن فروش خوبی داشته باشن برای اینکه فرست پارتی ها ایکس باکس بتونن فروش قابل قبولی داشته باشن نیاز هست که بصورت دی وان روی گیم پس در دسترس نباشن‌ و بعد حداقل یک سال به گیم پس راه پیدا کنن.
اینکه مثلا فیبل دی وان بدیم رو پلی استیشن یا گیرز انحصاری زمانی کنیم یا کلاک ورک انحصاری دائمی کنیم این سیاست جواب نمیده و بیشتر باعث سردرگمی مخاطب میشه و هویت برند زیر سوال میبره.
در مقطع کنونی نجات برند ایکس باکس مهمتر و با ارزش تر از گیم پس هست امیدوارم زودتر متوجه این موضوع بشن و از سیاست ها غلط و اشتباه گذشته دوری کنن.
رضا درسته اینم یک نظری هست ولی اسپنسر گیم پس رو بخاطر ضعف مایکروسافت توی انحصاری ها بنا کرد . توی تاپیک امار فروش گذاشتم پستشو تیک تو گفته الان سریز ایکس و اس روی هم ۴۵ میلیون فروش رفتن(خبر واسه سه ماه قبله ) مایکروسافت بخواد انحصاری های day one شو از روی گیم پس برداره خیلی از مخاطبینش ریزش میکنن همین فورتزا ۶ اینقدر خفن کار کرده باعث میشه مایکروسافت گیم پس بفروشه .
و اما کارهایی بنظر من مایکروسافت میتونه انجام بده اینه اولا انحصاریهاشو برای غیر pc رلیز نکنه . دوم هیلکس زیاد گرون نباشه همون بازه ۸۰۰ ۹۰۰ دلار باشه .سوم 3rd party ها همون روز اول رلیز این کنسول کاری کنن اختلاف گرافیکی با بقیه کنسولها مشخص بشه و چهارم که شاید محاله هر ماه یک گیم تریپل A رلیز روز اول بیاد روی گیم پس .
البته همینجور قبلا بهت گفتم این چند وقت هم که نت قطع بود موسسه circana گفته اونایی که پروفایل روی یک کنسول یا پلتفورم خاصی دارن سخت کَنده بشن و اون پلتفورم رو ترک کنن چون اولا تروفی / اچیومنت هاشون اونجاست دوما دوست هاشون اونجاست سوما یک سری گیم از قبل خریدن روی پروفایلشون یا پیشرفت داشتن دوست ندارن از اول قرار باشه اون گیم رو بازی کنن . در ثانی برای مایکروسافت راه ترین راه جذب کاربران استیم هست .

رضا درسته اینم یک نظری هست ولی اسپنسر گیم پس رو بخاطر ضعف مایکروسافت توی انحصاری ها بنا کرد . توی تاپیک امار فروش گذاشتم پستشو تیک تو گفته الان سریز ایکس و اس روی هم ۴۵ میلیون فروش رفتن(خبر واسه سه ماه قبله ) مایکروسافت بخواد انحصاری های day one شو از روی گیم پس برداره خیلی از مخاطبینش ریزش میکنن همین فورتزا ۶ اینقدر خفن کار کرده باعث میشه مایکروسافت گیم پس بفروشه .
و اما کارهایی بنظر من مایکروسافت میتونه انجام بده اینه اولا انحصاریهاشو برای غیر pc رلیز نکنه . دوم هیلکس زیاد گرون نباشه همون بازه ۸۰۰ ۹۰۰ دلار باشه .سوم 3rd party ها همون روز اول رلیز این کنسول کاری کنن اختلاف گرافیکی با بقیه کنسولها مشخص بشه و چهارم که شاید محاله هر ماه یک گیم تریپل A رلیز روز اول بیاد روی گیم پس .
البته همینجور قبلا بهت گفتم این چند وقت هم که نت قطع بود موسسه circana گفته اونایی که پروفایل روی یک کنسول یا پلتفورم خاصی دارن سخت کَنده بشن و اون پلتفورم رو ترک کنن چون اولا تروفی / اچیومنت هاشون اونجاست دوما دوست هاشون اونجاست سوما یک سری گیم از قبل خریدن روی پروفایلشون یا پیشرفت داشتن دوست ندارن از اول قرار باشه اون گیم رو بازی کنن . در ثانی برای مایکروسافت راه ترین راه جذب کاربران استیم هست .
مقایسه‌ی اعداد و فروش و سود از فروش نرم افزار تو نسل قبل چیز دیگه‌ای میگن!

کنسول گرونتر نسل قبل نزدیک ۶۰ میلیون فروش داشت.

من از نسل یک واقعا فن دو آتیشه این کنسول بودم و الان سنم رفته بالا، مغزم نمی‌کشه بحث کنم. باید قبول کرد گیمپس خوب بود ولی Day One ,اشتباه بود.
خرید استودیو‌ها خوب بود ولی به شرط بالا بردن کیفیت انحصاریها و در کنارش فروش عناوینی مثل Starfield بصورت مالتی پلتفرم. جلوگیری از عرضه بازی وقتی یسری مشکلات داره و بهینه نیست!

به نظر من اسپنسر بیشتر یه رویا فروش دروغگو بود. اینکه ۲ سال پیش جلوی اسپنسر رو گرفتن و رفتن سمت مالتی پلتفرم، مثال جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعت هست بود. باید ۲ سال زودتر میفرستادنش بره، شاید آدم‌ مناسب نبوده. مت بوتی و بقیه ابله‌ها رو هم باید بفرستن بره.

هیچ نظارتی رو بخش استودیوها ندارن. چنتا آدم خفن و سختگیر برای نظارت باید استخدام کنن، یه نگاهی به استودیو بندازن. مثلا دابل فاین دقیقا داره چه غلتی می‌کنه؟ اسم این بازی رو می‌تونست بذاره:
اقدس نشستش ور دستم
از قصد زدم کوزه شکستم -_-

این استودیو هیلو ساز کبیر رو تعطیل کنن، برن بانجی رو از سونی بخرن. چیه اینقدر اشغال میسازه. کوالیشن رو اوردن و هی گفتن خفنه و فلانه. والا Gears بعد ۳ رسما مرد. بازی داستان محور یوزر کژوال پسند یه دونه Indiana J بود. دیگه هر ابلهی می‌دونه بازی سوم شخص داستان محور با اکشن خوب فروش داره، یه بازی تو این سبک ندارن. هی همه چیز رو کردن تو مالتی پلیر و اول شخص! Turn10 بعد از نسخه 4 فورزا رسما ترکید.

گرفتن یوزر شدنی هست ولی یسری رفتار درست می‌خواد. باید از کنسول ارزون ول دادن وسط بازار و ریختن بازی‌های انحصاری روی گیمپس ارزون دست بردارن.

یکی دو سال بعد از حذف بازی Day One از گیمپس، یه نسخه GamePass Pro بیارن (برگرفته از اینترنت طبقاتی😁) ماهی ۶۰ دلار. بازی Day one روش بیارن.
بر اساس انالیز دیتای و تشخیص رفتار کاربر، بازهای دیگه رو تخفیف زیاد بهش بده. مثلا یه نفر بیشتر خریدار بازی هست و آرشیو جمع کن. یکیش خود من. یهو میرن‌GTA-IV بازی می‌کنم. میرم Too Human ,بازق می‌کنم😁. مثلا پکیج کل Asassins رو با آفر خوب بکنن تو پاچه‌ش. بازی که فروشش رو کرده، یوبی می‌دونه پول زیادی دستش رو نمیگیره. توی یه بازه ۱۰ روز آفر، ۱۰۰ هزارتا خرید ۶۰ دلار هم بفروشه ملق میزنه! ۶ میلیون دلار مفت. ممکنه طرف حتی بازیشون نکنه. دیوونه زیاده.

یه نکته‌ی دیگه‌ای هم وجود داره، باید رو فروش سخت افزارش حداقل یکی دو سال ضرر بده ولی کنسول قوی‌تر از رقیب رو یکسال زودتر از PS عرضه کنه. ۱۰ میلیون install base هم بگیره خیلیه. مثلا با Rock Star قرار داد ببنده، نسخه نسل بعدی GTA6 رو زودتر و مثلا ۲ سال انحصار زمانی رو کنسولش داشته باشه. یه سال که رقیبش کنسول نداده، یکسال بعد هم برای R* مهم نیست. باید تعداد فروش بالا بره تا نسخه نسل بعد رو بدن و برای دور دوم حسابی بازی رو بفروشن.

من اعتقاد دارم شدنیه. امیدوارم بشه و برای PS هم رقیبی بوجود بیاد. بدون رقیب کنسول گیمینگ‌ نابود میشه!

به نظر منم برای تس 6 زوده، همین چند ماه پیش تاد گفت تا انتشار بازی زمان زیادی مونده، بهترین حالتش تازه به نظرم 2028 هست و 29 و 30 هم دور از انتظار نیست، گرچه به نظرم هرچی دیرتر بیاد به ضررش هست چون رقبای گردن کلفت هم میان و انتظارات رو زیاد میکنند... باید ببینیم بتزدا برمیگرده به مدل معرفی کامل چند ماه قبل از انتشار یا مدل استارفیلد و معرفی کامل سال یا 1-2 سال قبل از انتشار،

بنابراین، به نظر امسال فرصت خوبی برای معرفی فال اوت 3 هست، اینم باز باید دید معرفی و روش مانور میدند یا میمونه شدودراپ بشه؟ برای من فرقی نداره، همین که بیاد عالیه :دی اف 3 اریجینال رو همین الان چه 30 فریم چه 60 فریم بدی بهم میتونم پشت هم تراکتوری پلی ترو های متعدد برم با کارماهای گوناگون رو بالاترین دیفیکالتی، اخرین بارم 2023-24 رو اکس باکس رفتم بعدشم که اکس باکس رو فروختم نسخه پی اس تری رو که چند تا تروفی کالکتیبل و یکی 2 پلی ترو کارماش مونده بود رو رفتم بعد ان سال پلت کردم :دی خدا میدونه چند پلی ترو کامل اف 3 رفتم تو زندگیم، 10 15 20؟ :دی از سالی که اومد این بشر پای ثابت پلی لیستم بوده، خیلی دوست دارم ببینم ریمیک مدرنش چطوری بهم حال میده... حال و هوای سریال هم ایجاب میکنه همین امسال نهایتا سال دیگه بیاد... اگه با فصل جدید هماهنگ بشه عالیه... در هر صورت فکر کنم بازی بتزدایی هم داشته باشیم تو مراسم که مراسم همه چی تمومی بشه... همچنین امیدوارم بازیهای بتزدا مولتی پلتفرم باشند ولی 1 سال انحصار رو اکس باکس در سخت ترین حالت، قابل تحمل هست... به هر حال تا نسل بعد دوباره اکس باکس میگیرم این دفعه هم نگه میدارم مخصوصا اگر بکوارد نسل 6 7 8 9 روش اوکی باشه...

جدا از بتزدا، فیبل رو خیلی دوست دارم ببینم، گرز همچنین، یکی 2 تا سورپرایز خاص هم داشته باشیم که همه چی تمومه : دی فکر کنم برای خوشحالی فن ها شدو دراپ یکی 2 گیم خوب واسه گیم پس هم دور از انتظار نباشه...

*درست یادم باشه دارک سولز 3 تو ای 3 مایکروسافت معرفی شد اولین بار :دی یوهو دیدی فرام و بازی سینگل پلیر مولتی پلتفرم جدیدشم اینجا دیدیم :دی یادش بخیر اون چند سال 2010 تا 2016 چقددددر بازی شاهکار داشتیم... از همه استودیو ها ناشر ها کنسول ها... فکر کردن بهشم لذت بخشه :دی فکر کنید در 5-6 سال چند شاهکار از فرام راک استار ناتی راک استیدی اپیک بتزدا و و و .... هر سال پشت هم :دی تا اومدیم دیمنز دارک سولز رو بترکونیم سولز 2 و بلادبورن و سولز 3 اومد، یادمه اون موقع ها هنوز مد نشده بود یک سری به سولز 2 فحش بدن و همه متوجه شاهکار بودن سولز 2 هم بودن :دی بیشتر نیوپلیر های سولزبورن یادمه با سولز 2 مشکل داشتند و خیلی رو اسم میازاکی حساس بودند، نمیدونم تا اومدیم رد دد ردمپشن رو بترکونیم 2 تا جی تی ای 5 اومد رو 2 نسل :دی تا اومدیم انچارتد 2 3 رو بترکونیم 2 تا دلت اف اس اومد رو 2 نسل :دی تا اومدیم اسکایریم و اکسپنشن هاش رو بترکونیم اف 4 اومد... بایوشاک بتمن و و و کلی بازی دیگه... واقعا دورانی بود و خوش شانس بودیم که اون موقع هم گیمر بودیم، الانم خوبه ها، الانم خارق العاده است، مدلش یکم فرق کرده فقط... فاصله بین بازی ها زیاد شده در عین حال تعداد استودیو های شاهکارسازم بیشتر شده یا مین استریم شدن...

آخرین ویرایش:
فکر کنم تهش بگن Gears یا Fable انحصاری میمونه.
بازی FABLE رو همین الانشم میتونی رو استور PS بذاری تو WISHLIST خودت :D . در نتیجه اومدنش دیگه قطعیه
در مورد عدم عرضه دی وان بازیهای معروف XB رو گیم پس هم، اونموقع ارزش گیم پس بشدت میاد پایین. خیلیا گیم پس رو به خاطر همین عرضه دی وان بازیهای XB میخرن.....وگرنه میشه یه چیزی مثه پلاس صرفا با بازه زمانی کمتر

+

مایکروسافت در نهایت باید تصمیم بگیره چه سمتی بره و این تصمیم گیری هم زیاد طول نخواهد کشید: یا برگرده به سیستم انحصار گرایی یا درهای مولتی پلتفرم رو بیشتر از قبل بازتر کنه - بین این دو بیزینس پلن میانه روی کنه، اوضاع بدتر هم خواهد شد

.​

چاکر همه رفقا
...................
به رسم هر ساله میریم برای فتح لس آنجلس و شوکیس XBOX
تشکر ویژه از داش محسن (@ravi) که زحمت ۰ تا ۱۰۰ این طرح با داش محسن بوده و نذاشت امسال سنگر خالی بمونه

View attachment 408535

یه عذرخواهی هم از عزیزانی که دیگه نشد توی تصویر باشن و بیشتر از این امکانش نبود
دستتون درد نکنه. امسال بریم که با رهبری گیرز یه شوکیس خفن از مایکروسافت داشته باشیم.

از اونجایی که یه دایرکت اختصاصی برای e day هست فک کنم حسابی گیم پر و پیمونی باشه و منم حسابی براش هایپم و شایعه اون بازی stracraft شوتر بلیزارد
مابقی استودیو ها هم که درحال مفت خوری هستن چند ساله و امیدی بهشون نیست

واقعا امیدوارم گیرز یه بخش داستانی خوب و گیرا داشته باشه و از اون مهمتر بخش مولتی پلیر با نو آوری.

اینا بعد از گیرز ۵ هیچ بازی منتشر نکردن و توقعا به شدت بالا رفته.
به نظر من سرنوشت این استودیو به موفقیت این بازی گره خورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or