بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه حمید بتلفیلد هم بنی داده یکی از بچه ها ی همینجا تازه روی ps بن شده

کدوم گیم ؟
نزنید بن میده فایر اپس
بنش واسه دیسکانکت شدن بود منظورم این بود که مچ پیدا کرد ولی وارد سرور نشد :D
والا این داداشمون که فقط دیسکانکت شده الکی شلوغش کرده :D

حالا در کل الیت پینگ رو معرفی کردم که شر بخوابه ;))
حالا درسته بن اکانت نشدم ولی تو Dota دیسکانکت شدن خیلی بده چون امتیاز behavior score اکانت میاد پایین بعد همش میخوری به ترول و چیتر و کلا هر کسی که زیاد ریپورت بشه :دی این نت تو این ۶ ماهه زده behavior score منو نابود کرده قشنگ :دی

بنش واسه دیسکانکت شدن بود منظورم این بود که مچ پیدا کرد ولی وارد سرور نشد :D

حالا درسته بن اکانت نشدم ولی تو Dota دیسکانکت شدن خیلی بده چون امتیاز behavior score اکانت میاد پایین بعد همش میخوری به ترول و چیتر و کلا هر کسی که زیاد ریپورت بشه :دی این نت تو این ۶ ماهه زده behavior score منو نابود کرده قشنگ :دی
چه نتی استفاده میکنی؟ من با مبین نت و الیت پینگ تقریبا راحت دوتا میزنم، با سرور های ایرانش وصل میشم. پینگش ۱۴۰-۱۳۰ هست ولی پکت لاس نداره میشه بازی کنی. اگه میخوای الیت پینگ بگیر برای من که خیلی رو دوتا جوابه.
بدون دی ان اس و هیچی هم میاد ولی پکت لاس میگیره بعضی وقتا.

• Like
Reactions: Big Band
چه نتی استفاده میکنی؟ من با مبین نت و الیت پینگ تقریبا راحت دوتا میزنم، با سرور های ایرانش وصل میشم. پینگش ۱۴۰-۱۳۰ هست ولی پکت لاس نداره میشه بازی کنی. اگه میخوای الیت پینگ بگیر برای من که خیلی رو دوتا جوابه.
بدون دی ان اس و هیچی هم میاد ولی پکت لاس میگیره بعضی وقتا.
ایرانسل دارم
فعلا امروز با شکن پینگ خوبی داشتم

• Like
Reactions: pvt.miller
من از دیروز تونستم call of duty bo7 روی PS5 وصل بشم ، فقط همون قسمت Error Diver هستش موقع checking for update که vpn share فقط حل میشه ولی بعدش میشه با اینترنت عادی و dns عادی بازی کرد
مثل قدیم به سرور های خاورمیانه وصل میشه ؟ پینگش چطوره ؟

یوتیوب با سیمکارت رایتل برای من بدون V p n باز میشه از صبح! نمیدونم باگ یا نه، امتحان کنید ببینید باز میشه براتون.
یوتوب که بماند توییچ و سایت بالای 99 سال هم برا من بدون فیل شکن میاد 1000 درصد اختلاله

• Like
Reactions: Iman Shadow
مرسی مالک جان اگر جای خوش قیمتی سراغ داری ممنون میشم پی وی کنی یا اگه اشکال نداری اینجا بزاری
خوش قیمت ترین حالتش اینه که خودت با رمز ارز اکانت vpn plus ش رو بخری و چون همزمان میتونی روی 10 تا دیوایس متفاوت اکانت رو وارد کنی پس میتونی به 10 نفر از نزدیکانت بفروشی.الان مثلا اکانت 2 سالش 120 دلاره(تو تخفیفات تا 60 دلار هم میشه خرید) که نفری 12 دلار میفته.هزار برابر از از این داخلیا بهتره.تو پنل کاربری هم اون شخصی که اکانت رو خریده میتونه اجازه ورود به 9 نفر دیگه رو بده و یا قطعشون بکنه.یعنی ریش و قیچی دست خودته.غیر از اون قطعی سراسری هم همیشه برا من کار میکرده

• Like
Reactions: rezaaanam
خوش قیمت ترین حالتش اینه که خودت با رمز ارز اکانت vpn plus ش رو بخری و چون همزمان میتونی روی 10 تا دیوایس متفاوت اکانت رو وارد کنی پس میتونی به 10 نفر از نزدیکانت بفروشی.الان مثلا اکانت 2 سالش 120 دلاره(تو تخفیفات تا 60 دلار هم میشه خرید) که نفری 12 دلار میفته.هزار برابر از از این داخلیا بهتره.تو پنل کاربری هم اون شخصی که اکانت رو خریده میتونه اجازه ورود به 9 نفر دیگه رو بده و یا قطعشون بکنه.یعنی ریش و قیچی دست خودته.غیر از اون قطعی سراسری هم همیشه برا من کار میکرده
مرسی. فقط من برای تست نسخه فری رو گرفتم با این تنظیمات ولی وصل نمیشه. تنظیمات خاصی داره؟

مرسی. فقط من برای تست نسخه فری رو گرفتم با این تنظیمات ولی وصل نمیشه. تنظیمات خاصی داره؟

Attachments

• Screenshot 2026-06-07 095923.png
    Screenshot 2026-06-07 095923.png
    183.7 KB · مشاهده: 4
تنظیمات مشکلی نداره ولی نسخه فری سرور کم داره و تو اوج فیلترینگ به کار نمیاد.الان برا من سوییس و آلبانی سرعت خوب میده

• Like
Reactions: rezaaanam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or