امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
سلام، منم چند تا بازی داخل قطعی نت زدم که امتیازام به این شرحه ( اضافه کنم جفتش با روش هایپروایزر زدم، خدا عمر بده به کاشف این روش )
اول بهترین بازی که این مدت زدم: Yakuza 3 Kiwami Dark Ties
y3dt.jpg
10/10
این بازی برای طرفداران سری از واجباته و به تمام طرفدارای سبک BeatEmUp هم شدید پیشنهاد میشه.
اومدن تمام مشکلات یاکوزا 3 رو شناسایی و حذف کردن، به جاش مینی گیم ها و مینی استوری های بسیار جذاب گذاشتن.
+ بخش مدیریت یتیم خونه با کلی مینی گیم جالب و سیستم reputation با بچه ها با مینی استوری مخصوص هر کدوم از بچه ها
+بخش مدیریت گنگ موتور سواری کیریو و استوری مخصوص خودش
+ سیستم فایت بازی رو کلا عوض کردن و 100 برابر بهتر از اورجینالش هست.
+ دی ال سی بسیار جذاب Mine که روند آشناییش با - به نظر من یکی از بهترین شخصیت های سری - سلطان Kanda. (دمه دنه هم میخونه :D )
+ برای اولین بار، کاستومایز کلی کیریو ! ظاهر خفن بخواین فان، جدی هر چی بخواین هست.
+++ اضافه شدن قابلیت دعوت دعوت دوستان به مینی گیم ها، چه صفایی داره با ماجیما kareoke بری دمه دنه و cindrella 24 =)) یا با کاندا بری بولینگ:D.
خلاصه که از دست ندین بی نظیره.
MoC.jpg

Mafia Old Country
8/10
+ داستان بازی و موسیقی و گرافیک در بهترین حالت خودشون قرار دارن و بازی رو کری میکنن واقعا فقط فقط:
ازتون خواهش میکنم با ویس اکتینگ سیسیلی بازی کنید، چقدر زیبا کار کردن،حیفه خودتون رو محروم کنید از این لحجه شیرین ایتالیایی.
+شخصیت های خاص و به یاد موندنی، ستینگ و مپ و دوره زمانی بی نظیری رو انتخاب کردن.
با کرکتر های اصیلی طرف هستیم که مرد هاشون به مرد میبره و زن هاشون به زن. چیزی قاطی نشده که تو این دوره زمونه قابل ستایشه.
- متاسفانه Hangar 13 بلد نیست گیم پلی خوب بسازه، گیم پلی بازی به شدت تکراری، کم عمق و با انیمیشن های فاجعه هست.
- بازی اصلا نیاز به اوپن ورد بودن نداشت و فقط باعث تلف وقت شد که میتونستن با خطی کردن، وقتشون رو روی چیزای مهم تری بزارن
+++ بزرگترین نکته مثبت بازی هم پایان بندیش هست که به بهترین نحو داستان رو به اخر رسوندن که اینم باز تو این زمونه به شدت کمیابه!

آخرین ویرایش:
First Light 007

1000059398.jpg

داستان :
درباره جیمز باند یک سرباز ساده که طی عملیاتی در ایسلند وارد ماجرایی شده و مسیرش با سازمان جاسوسی MI6 انگلستان گره می خورد . حال او باید بعد عضویت به دنبال مامور افسارگسیخته با نام مستعار 009 بگردد .

جدیدترین شماره از سری جیمزباند که به نوعی این فرانچایز محبوب رو احیا و ریبوت کرده .

بازگشت به دنیای ماجراجویی ، خیانت و جاسوسی از نوع 007 .

اتمسفر بازی و جو بازی قشنگ حس و حال فیلم های جیمزباند انتقال نی دهد و اون آهنگ های نوستالژی که جز DNA این سری هست به فضاسازی کمک شایانی می کند .

انتخاب دیالوگ ها جالب در بازی که گاهی باید هوشمندانه انتخاب کرد . معماها طراحی جالبی دارند و در کل بلزی ترکیب هیتمن و واچ داگز و آنچارتد هست .

تخریب پذیری محیطی عالیه در حد بازی Control .

از همان ابتدا ، بازی قدرتمند و با صلابت شروع می شود و بازیباز میخکوب می گردد . بازی خطی ولی با آزادی عمل هست و ریتم و هیچان آن لحظه ای افت نمی کند .

طراحی مراحل فوق العاده عالی و با لوکیشن های متنوع و گیم پلی در کامل اختیار بازی در جهت لذت هر چه بیشتر هست .

گجت ها همگی در جهتی کارآمد برای پیشبرد مخفی کاری و پیشروی در داستان . مخفی کاری عالی پیاده سازی شده و میشه وامدار از سری WATCH DOGS هم دانست . می تونم بگم مخفی کاری عالی پیاده سازی شده و کلی استراتژی برای انجام هست حتی بلوف و فریب دادن هم گنجانده شده .

سیستم تیراندازی عالیه و قشنگ حس یک مامور آموزش دیده القا می کند مخصوصا صحنه آهسته کردن ها و هدشات ها .

آموزش های اولیه بازی به زیبایی انجام می شوند .

هوش مصنوعی دشمنان عالیه . در درجات سختی بالا واقعا مو دماغ می‌شوند.

گرافیک هنری و طراحی محیط بی نظیره و گرافیک فنی جز خوب های نسل ۹ . چهره ها و حرکات اعضا صورت طبیعی هستند .

بازی بسیار بهینه و عالی و روان اجرا می شد .

عملا با نسخه جدید و با کیفیتی از این سری رو به رو هستید که آینده روشن دارد .

شخصیت پردازی بازی در سطح عالی هست و کارکترهای ماندگار هستند . انتخاب بازیگر جیمزباند عالیه و قشنگ روی کارکتر نشسته و حس شوخ طبعی و کله شقی القا می کند . حس بازی هتی آنچارتد در بازی موج می زند .

بازی ۱۰ چپتر دارد ولی طولانیه . گاهی یک چپتر دو ساعت طول می کشد . تایم گیم پلی من حدود ۱۵ ساعت بود .

خلاصه بگم بازی فوق العاده هست و منو واقعا سوپرایز کرد . در انجامش شک نکنید .
بازی گاهی بسیار سخت و چالشیه با طراحی مبارزه هوشمندانه با باس ها .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 9 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 10 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 10 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 9 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 9.5 از 10

آخرین ویرایش:
1780732301222.png

Resident Evil Requiem
9.5/10

بازی از همه نظر پرفکته. هم از نظر ترس؛ هم از نظر اکشن؛ گرافیک و انیمیشن و...
بنظر من حتی تایم بازی مناسب بود نه اونقدر کم بود و نه اونقدر زیاد که دیگ حال بازی نداشته باشی. برای من بازی 10 ساعت طول کشید با گشت و گذار

بانو گریس چقدر عالی بود. وقتی با ترس حرف میزد یا با ترس فرار میکرد بسی لذت بردیم و امیدوارم در نسخه های بعدی شاهد حضورش باشیم.
لیان هم اصلا نیازی به گفتن نداره لامصب هنوزم خوشتیپ و سک///سی​

Capture_2026_06_06_13_12_49_229.png Capture_2026_06_06_12_52_28_446.png Capture_2026_06_06_12_50_26_648.png

Bubsy 4D 2026

نکات مثبت: صداپیشگی خوب شخصیت‌ها؛ کمی طنز
نکات منفی: دوربین افتضاح، فیزیک فاجعه‌آور؛ طراحی مراحل نه‌چندان جذاب؛ باس‌فایت نهایی؛ کوتاه

Score 3

شروع بازی: 15 خرداد 1405
پایان بازی: 16 خرداد 1405

ASSASSINS CREED ORIGINS​
همیشه برام سوال بود چی شد که سری اساسینز رفت تو دیوار. چون که مثلا Brotherhood جز بهترین بازیهای عمرم هست. من اساسینز رو تا نسخه ۳ بازی کردم و بعد به دلایلی هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم و یهو جامپ کردم رو والهالا و به معنای دقیق کلمه حالم بهم خورد:Dبعدشم میراژ و شدوز که نسبتا لذت بردم. حالا که برگشت زدم و اوریجینز رو بازی کردم، فهمیدم چرا این سری رفت تو دیوار. نگو همه چی از اوریجینز شروع شده. اوپن ورلد شدن، حذف پارکور، ماموریتهای تکراری،چرخه دائمی لوت، لول آپ و باس کشتن. متاسفانه به قدری این چرخه خسته کننده ست که بعد ۴ـ۵ ساعت بازی زجر آور میشه. از اون طرف حذف پارکور یکی از بزرگترین ضربات رو به گیم پلی زده. البته تو میراژ اوضاع بهتر شده بود و خطی بودن و بازگشت پارکور واقعا بازی رو لذت بخش کرده بود. اما سر اساسینز شدوز دوباره برگشتیم سر نقطه اول.
در کل امیدوارم تو نسخه های بعدی راه میراژ رو برن تا مثلا شدوز.

نکات مثبت:
داستان به شدت خوب
محیط مصر جذابه
شکار نسبتا لذت بخشه
جنگ با کشتی رو دوست داشتم
پایان بندی عالی

نکات منفی:
تکراری شدن بعد از ۴ـ۵ ساعت
حذف پارکور
اوپن ورلد بودن بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟