دیشب در خواب خوش به سر میبردم ولی امروز که دیدم چه خبر بوده، به نظرم جزو بهترین برنامههای جف کیلی توی این سالها به حساب میاد، هم بین TGAها و هم SGFها. یعنی هرچی تریلر میدیدم، تموم نمیشد و باز یه چیز جالب دیگه در انتظارم بود!
برای اکثر سلیقهها و سبکها هم یه بازی جالبی توی مراسم بود، یعنی در این حد که اگه یکی میگفت «آقا ما از هیچی خوشمون نمیاد به جز MMO.» هم Guild Wars 3 رو جلوش میذاشتن که نسخه جدید یکی از بزرگترین غولهای MMO هست.

FFVII Revelation: بهترین نمایش مراسم برای من بود و به نظر میرسه همون عطر و طعم Rebirth رو حتی به شکل عظیمتری داره و امیدوارم پایان مناسبی برای این تریلوژی ریمیک باشه.
Mighty Cuphead Adventure: بالاخره بعد از سالها قراره یه چیز جدیدی از Cuphead ببینیم. یکی از بهترین بازیهای مستقل نسل هشتم که به جز این نسخه متفاوت، نسخه اصلی بعدیش هم در دست ساخته.
gen Atlas: بازی قبلاً با عنوان Project Robot معرفی شده بود و حالا با اسم نهایی و یه تریلر کاملتر نمایش داده شد. به فومیتو اوئدا نمیخوره که شوتر سوم شخص بسازه و برای همین بدجوری منتظرم ببینم چه کرده!

تریلر جالبی بود و میشد اون حس و حال آثار قبلی استاد رو توی بخشهای مختلفش دید، در کنار یه سری چیزهای کاملاً جدید که توی آثار قبلی ایشون ندیده بودیم.
The Wolf Among Us 2: بعد از قرنها یه خبری از بازی شد و قراره ماجراهای بیگبی و بروبچ Wizard of Oz رو ببینیم! و همینطور ریمستر نسخه اول که میتونه باعث جذب مخاطبهای جدید بشه.
Stellar Blade: Blood Rain: نسخه اولش یه جورایی غافلگیرم کرد و در حالی که انتظار بازی خیلی خاصی رو نداشتم (به جز زیباییهای بانو!

) ولی چیز جالبی بود. این یکی هم تریلر به شدت خوبی داشت و مشخصه که سازندههای بازی دنبال گسترش دنیای اون هستن و کلی برنامه براش دارن.
TMNT: The Last Ronin: متأسفانه بازیهای پلاتینیوم زیاد با سلیقه من سازگار نیستن. شکی در کیفیت گیمپلی بازیهاشون ندارم، ولی اتمسفر و حس و حال بازیهاشون یه جوریه که به من نمیسازه! از IPهای اختصاصی مثل Bayonetta تا حتی چیزی مثل Metal Gear Rising که هر کاری کردم دووم نیاوردم و ولش کردم. این وسط فقط Nier: Automata بوده که عاشقش شدم و اون هم شاید به خاطر تأثیر زیاد یوکو تارو بوده که تأثیرات خود پلاتینیوم رو کمرنگ کرده. ولی خیلی منتظرم ببینم The Last Ronin چطوریه و احتمال داره بعد از Nier: Automata تبدیل بشه به دومین بازی پلاتینیوم که ازش لذت میبرم.
Alien: Isolation 2: با اینکه فن متعصب(!) فیلمهای Alien هستم، متأسفانه بازیهای ترسناک بهم نمیسازن و هرچقدر تلاش کردم هم نتونستم نسخه اول Alien: Isolation رو تموم کنم و فراتر از استانداردهای ترس من بود!

ولی بازی بسیار خوشساختی بود و احتمالاً نسخه دوم هم چیز جالبی باشه.
Resident Evil: Veronica: این هم مثل بالایی، به علت ترسناک بودنش از محدودهی من خارجه! ولی در موردش خیلی کنجکاو هستم و به عنوان نسخهای که خیلی کمتر از بازیهای اصلی توسط ملت تجربه شده، بازسازیش اهمیت زیادی داره.
به جز اینا کلی تریلر دیگه هم بود، چه از بازیهای قبلاً معرفی شده و چه چیزهای جدید مثل Gundam: Rogue Orbit و Saw: Genesis و DLCهای مختلف و...
ملت هم اکثراً خیلی راضی بودن و هم توی
ResetEra و هم
Neogaf که در دو سر طیف سلیقهای به سر میبرن، رتبه A بیشترین رأی رو آورده.
در مجموع کمال تشکر رو داریم از جف کیلی!