نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
دیشب در خواب خوش به سر می‌بردم ولی امروز که دیدم چه خبر بوده، به نظرم جزو بهترین برنامه‌های جف کیلی توی این سال‌ها به حساب میاد، هم بین TGAها و هم SGFها. یعنی هرچی تریلر می‌دیدم، تموم نمی‌شد و باز یه چیز جالب دیگه در انتظارم بود!
برای اکثر سلیقه‌ها و سبک‌ها هم یه بازی جالبی توی مراسم بود، یعنی در این حد که اگه یکی می‌گفت «آقا ما از هیچی خوشمون نمیاد به جز MMO.» هم Guild Wars 3 رو جلوش می‌ذاشتن که نسخه جدید یکی از بزرگ‌ترین غول‌های MMO هست. :دی
FFVII Revelation: بهترین نمایش مراسم برای من بود و به نظر می‌رسه همون عطر و طعم Rebirth رو حتی به شکل عظیم‌تری داره و امیدوارم پایان مناسبی برای این تریلوژی ریمیک باشه.
Mighty Cuphead Adventure: بالاخره بعد از سال‌ها قراره یه چیز جدیدی از Cuphead ببینیم. یکی از بهترین بازی‌های مستقل نسل هشتم که به جز این نسخه متفاوت، نسخه اصلی بعدیش هم در دست ساخته.
gen Atlas: بازی قبلاً با عنوان Project Robot معرفی شده بود و حالا با اسم نهایی و یه تریلر کامل‌تر نمایش داده شد. به فومیتو اوئدا نمی‌خوره که شوتر سوم شخص بسازه و برای همین بدجوری منتظرم ببینم چه کرده! :دی تریلر جالبی بود و می‌شد اون حس و حال آثار قبلی استاد رو توی بخش‌های مختلفش دید، در کنار یه سری چیزهای کاملاً جدید که توی آثار قبلی ایشون ندیده بودیم.
The Wolf Among Us 2: بعد از قرن‌ها یه خبری از بازی شد و قراره ماجراهای بیگبی و بروبچ Wizard of Oz رو ببینیم! و همین‌طور ریمستر نسخه اول که می‌تونه باعث جذب مخاطب‌های جدید بشه.
Stellar Blade: Blood Rain: نسخه اولش یه جورایی غافلگیرم کرد و در حالی که انتظار بازی خیلی خاصی رو نداشتم (به جز زیبایی‌های بانو! :-") ولی چیز جالبی بود. این یکی هم تریلر به شدت خوبی داشت و مشخصه که سازنده‌های بازی دنبال گسترش دنیای اون هستن و کلی برنامه براش دارن.
TMNT: The Last Ronin: متأسفانه بازی‌های پلاتینیوم زیاد با سلیقه من سازگار نیستن. شکی در کیفیت گیم‌پلی بازی‌هاشون ندارم، ولی اتمسفر و حس و حال بازی‌هاشون یه جوریه که به من نمی‌سازه! از IPهای اختصاصی مثل Bayonetta تا حتی چیزی مثل Metal Gear Rising که هر کاری کردم دووم نیاوردم و ولش کردم. این وسط فقط Nier: Automata بوده که عاشقش شدم و اون هم شاید به خاطر تأثیر زیاد یوکو تارو بوده که تأثیرات خود پلاتینیوم رو کمرنگ کرده. ولی خیلی منتظرم ببینم The Last Ronin چطوریه و احتمال داره بعد از Nier: Automata تبدیل بشه به دومین بازی پلاتینیوم که ازش لذت می‌برم.
Alien: Isolation 2: با اینکه فن متعصب(!) فیلم‌های Alien هستم، متأسفانه بازی‌های ترسناک بهم نمی‌سازن و هرچقدر تلاش کردم هم نتونستم نسخه اول Alien: Isolation رو تموم کنم و فراتر از استانداردهای ترس من بود! :| ولی بازی بسیار خوش‌ساختی بود و احتمالاً نسخه دوم هم چیز جالبی باشه.
Resident Evil: Veronica: این هم مثل بالایی، به علت ترسناک بودنش از محدوده‌ی من خارجه! ولی در موردش خیلی کنجکاو هستم و به عنوان نسخه‌ای که خیلی کمتر از بازی‌های اصلی توسط ملت تجربه شده، بازسازیش اهمیت زیادی داره.
به جز اینا کلی تریلر دیگه هم بود، چه از بازی‌های قبلاً معرفی شده و چه چیزهای جدید مثل Gundam: Rogue Orbit و Saw: Genesis و DLCهای مختلف و...
ملت هم اکثراً خیلی راضی بودن و هم توی ResetEra و هم Neogaf که در دو سر طیف سلیقه‌ای به سر می‌برن، رتبه A بیشترین رأی رو آورده.
در مجموع کمال تشکر رو داریم از جف کیلی! :دی

به تاکتیکال شوتر CrossFire خیلی توجه نمیشه! نفرات سابق اکتیویژن و ناتی داگ دارن میسازنش و بشدت تریلر باکیفیتی داشت. خیلی وقته بازی توی این سبک نداشتیم و سیستم کاورگیری جدیدی به اسم Adaptive Cover رو ابداع کردن که توی تریلرم معلوم بود و بنظرم اگه کیفیت نهایی بازی خوب باشه میتونه تبدیل به یه المان انقلابی بشه توی این سبک.
به طرز جالبی یکی از نفراتشون که روی سن اومد به تک نفره و داستان محور بودن بازی تاکید داشت که بنظر میرسه با عشق خاصی دارن میسازنش. حیف که بین بازیای بزرگ دیده نمیشه واقعا حیفه.

حالا من دیشب بین خواب و بیداری این جا تایپ کردم
ولی مشکلات صوتی تصویری این استریم واقعا بد بود.

بگذریم
عجب مراسمی پسر
عجب مراسمی

یعنی با علم به این که هر سه تا پلتفرم هولدر به وضوح مراسم خودشون رو دارن امسال و عملا هیچ کدوم تو این مراسم حاضر نبودن، بازم عجب مراسمی بود.

به Monster hunter wilds ascendance که رسید من نزدیک بود خونواده رو بیدار کنم :D

الانم موقعیت شو ندارم نظرم رو در مورد تک تک تریلر ها بگم ولی تقریبا هیچ بازی ای نبود که بگم «عه این تو این مراسم چه غلطی می کنه»
حتی تریلر پای ثابت بازی های گاچا (که امسال واسه کولاب بین سایبر پانک و wuwa بود هم تریلر محشری بود)

چی بگم
همون قدر که هر سال به جف فحش میدم
امسال جلوش سر تعظیم فرود می آورم :دی

این Crossfire احتمالاً کار سختی برای بازاریابی داشته باشه، مخصوصاً برای افرادی مثل من که مراسم رو به طور زنده ندیدن. :دی
وقتی داشتم تریلرها رو دونه دونه نگاه می‌کردم، به اسم Crossfire که رسیدم سریع رد شدم! چون دو تا چیز توی ذهنم اومد:
۱. یه بازی کاملاً چندنفره که به سلیقه من نمی‌خوره.
۲. اون زباله CrossfireX که چند سال پیش با میانگین ۳۸ منتشر کردن و رمدی هم توی بخش تک‌نفره‌ش شریک بود.
تا اینکه دیدم توی این تاپیک صحبتش شده و رفتم تریلر رو نگاه کردم و چیز جالبی بود.
درسته که IP بزرگیه و توی بعضی از کشورها خیلی پرطرفداره، ولی به نظرم نیاز به تبلیغات متفاوت و هوشمندانه‌ای داره که خودش رو برای مخاطب‌های جدید، جدا از موارد قبلی نشون بده و کاری کنه که بیشتر به چشم بیاد. وگرنه اون ذهنیت منفی‌ای که گیمرهای ناآشنا با دنیای Crossfire (مثل من) توی سال‌های اخیر پیدا کردن، بهش آسیب می‌زنه.

ای بابا با اون شروع طوفانی دیگه مطمئن بودم HL3 سورپرایز مراسم هست 👀 ولی در کل عجیب بود اینقدر خوب درآوردن، کنفرانس سونی هم خیلی خوب بود، فقط مونده مایکروسافت که طبق تجربیات گذشته خیلی بعیده سه تا کنفرانس خوب پشت سر هم داشته باشیم lol 😆

ای بابا با اون شروع طوفانی دیگه مطمئن بودم HL3 سورپرایز مراسم هست 👀 ولی در کل عجیب بود اینقدر خوب درآوردن، کنفرانس سونی هم خیلی خوب بود، فقط مونده مایکروسافت که طبق تجربیات گذشته خیلی بعیده سه تا کنفرانس خوب پشت سر هم داشته باشیم lol 😆
HF3 ای فکر نکنم در کار باشه ، این نسل از کار کنان والو الان تو کشتی های کروز (بهشت) نشستن و از طریق استیم به منابع مالی نا محدود دست پیدا کردن احتمالا حتی حرکت هم نمی کنن چه برسه بخوان روی پروژه سختی مثل hf3 کار کنن من که نا امید شدم از معرفیش
حتی اگه در حال ساخت هم باشه داره با سرعت حلزونی انجام میشه
----
مراسم سامر گیم فست عالی بود امیدوارم مراسم بعدی رو ماهم مثل تمام مردم دنیا با خیال راحت و اسودگی تماشا کنیم ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or