نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
خوب که نه، خیلی خیلی خوب بود مراسم. بسی کیف داد بعد مدت‌ها :دی تایتل‌های جدید تراز خیلی داشتیم و نمایش ها همه ـشون واقعا عالی و درجه یک بودن.
خیلی مشتاقم ببینم سر XBOX چیا قراره ببینیم احساسم اینه که اونور هم سورپرایز زیاد قراره داشته باشیم.
عالی بود آقا عالی. یه شب تا صبح رو نیاز دارم بخوابم که ذهنم هندل کنه اتفاقات رو :دی
@SiminSecret آقا دمت گرم خدایی وسط مراسم به طرز عجیبی نت قطع شد درجا سوییچ کردم رو چیزی که فرستادی :دی مرسی واقعا

پ.ن: جف کیلی بالاخره دستش اومد پلیرا دقیقا چی میخوان دمش گرم انصافا. همه چی عالی بود از انتخاب co-host گرفته تا فرمت نمایش. یه ذره فقط استریم لگ داشت که اونم قابل حله چیز خاصی نیست.
10/10 واقعا

اینم اینجا یادگاری بمونه از وضعیت تاپیک درست بعد وصل شدن اینترنت :دی فعلا شب همگی بخیر \m/

Screenshot 2026-06-06 023203.png

مال من

Alien isolation 2
gen Atlas
FF7Revelations
REV

همینا فوق العاده بود باقیش ارزانی خودتان :دی
دادا ، ورونیکا رو دختر سرراهی فرض کردی؟
[-(
========
ویرایش:
آخرش رو تازه دیدم :D
کمی بسیار حالم خوبه ، خودت ببخش :))

یه جورایی مشخص شد اویل ۵ به دلایل توهین با ذات مقدس رنگین پوستان قرار نیست هیچ وقت ریمیک بشه. الان این همه بازی دشمنان سفیدپوست هستند یعنی به سفیدپوست‌ها بربخوره اشکالی نداره؟

Stellar Blade 2 خیلی خوب بود قشنگ نسبت به نسخه اول پیشرفت کردن تم سایبرپانکی همه چیز عالی-پار سوم فاینال ۷ هم عالی بود بازی rgg هم رفت توی ویش لیستم فقط امیدوارم اشتباهات که جدیدا سر سری یاکوزا کردن اینجا انجامش ندن کاپکام هم که مثل همیشه عالی بود از کد ورونیکا گرفته تا تیفا در اس اف ۶

یه جورایی مشخص شد اویل ۵ به دلایل توهین با ذات مقدس رنگین پوستان قرار نیست هیچ وقت ریمیک بشه. الان این همه بازی دشمنان سفیدپوست هستند یعنی به سفیدپوست‌ها بربخوره اشکالی نداره؟
به طرز مرموزی گرافیک ایول 5 هنوزم واقعا اوکیه. فوقش دلمون تنگ شد میریم همون اورجینال رو میزنیم :D

انصافا زمان دارن برای این کار.
حالا اون منتقدIGN کمی کفرِ مطلق گفت ، زیاد نباید جدیش گرفت.
البته حتی اگه نشد هم اونقدری بازی خفنی نیست که برای ریمیکش له له بزنیم.
نقطه قوت اون بازی بخش COOP که واقعا یکدونست و به نظرم بازی همین الانش هم به خوبی داره کار میکنه.

ریمیک بگیره چه بهتر ولی همین الانش داره روی فروشگاه ها به فروش میرسه.
با این حال فکر نکنم دلیلی برای ریمیک کردنش وجود داشته باشه جز دری وری گفتن 4تا چپول معلوم الحال.

مراسم خیلی خوبی بود. فکر کنم با اختلال این بهترین لاین آپی بود که جف تا الان تونسته بود برای سامر گیم فست بچینه :دی برای من به شخصه بهترین نمایش ها RE ورونیکا و بازی اوئدا بودند. فقط ای کاش کیفیت استریم یک مقدار بهتر بودم مدام قطع و دی سینک نمی‌شد.

اون هم به وقتش ۱۰۰ درصد ریمیک میشه. وقتی RE0 رو دارند ریمیک می‌کنند، امکان نداره از ریمیک یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های سری بگذرند. در بدترین حالت یه ریمستر به سبک ددرایزینگ ۱ براش می‌سازند.

اونایی که بسیار حال کردم:

RE Veronica: نیاز به توضیح نداره، کلا چند ساله سری RE بشدت خوب عمل کرده. کلیر هم که بهترین دختر مجموعه هستش به به:دی

Alien Isolation 2: تریلر خیلی خوبی بود، دیگه وقتشه برم سراغ شماره اول:دی

Gen Atlas: هیچ وقت فکر نمیکردم در یکی از بازیهای استاد! شوتر سوم شخص ببینم:دی واقعا عجیب بود و البته بسیار جذاب

TMNT the last ronin: هر آنچه از پلتنم برسد نیکوست:دی

CrossFire: بشدت منو یاد مرحوم فنتوم پین انداخت. ببینیم چی از آب در میاد:دی

The blood of dawnwalker: اینکه زمان حال هم در داستان و احتمالا گیم پلی هستش بسیار بازی رو برام جالب توجه تر از قبل کرد!

Stellar blade 2: عجب نمایشی! چه گرافیکی! چه بانویی:دی خیلی خوب بود احتمالا بهترین نمایش بود برام

FFVII Revelation: با اینکه هیچ وقت از سری ریمیک به اندازه اورجینال لذت نبردم و بنظرم نباید این مسیر رو برای ریمیک FFVII پیش میبردن، ولی خب چه کنم که دل در گرو این سری دارم و تحت هر شرایطی ازش حمایت میکنم:دی البته که خود نمایش هم جذاب بود و بنظر بازی خیلی گسترده تر و اوپن تر از قبل شده.

آخرین ویرایش:
به طرز مرموزی گرافیک ایول 5 هنوزم واقعا اوکیه. فوقش دلمون تنگ شد میریم همون اورجینال رو میزنیم :D
ریمیک RE4 هم به نظر من غلط اضافی بود چه برسه به RE5 نسل ۷ی
حالا ریمیک RE6 قابل قبول تره چون بازی به شدت مشکل داریه ولی RE5 اونقدرام داغون نیست

تنها حضور کد ورونیکا بود که به مراسم اعتبار بخشید. کپ‌کام، سانتامونیکا و احتمالا ناتی داگ می‌توانند سال ۲۰۲۷ را به سالی رویایی برای بازی‌بازها تبدیل کنند.

و در این میان هالف‌لایف به یک افسانه بدل شده است. همیشه زمزمه‌هایی از حضورش شنیده می‌شود اما از خودش خبری نیست. فقط ولو است که می‌تواند میان دو نسخه از یک فرانچایز سال‌ها فاصله بیندازد و همچنان هایپ آن را زنده نگه دارد به‌طوری که همه امیدوار باشند بالاخره روزی بازخواهد گشت.

بسیاری از مجموعه‌ها یا خیلی زود مردند یا از بی‌تفاوتی مخاطبان رنج بردند. اما ولو الگوریتمی بی‌رحم دارد. در دنیای آن یا به اندازه کافی بزرگ و ماندگار هستی که سال‌ها در سکوت دوام بیاوری یا به فراموشی سپرده خواهی شد.

بازی‌ها بسیارند اما آیا زمانش را خواهیم داشت خیلی ها این شانس را نداشتند.

اصلا بابت ریمیک RE5 جای نگرانی نیست؛ یادتون باشه ژاپنی جماعت، در برابر فشارهای نشریات و گروه‌های چپ، سر خم نمی‌کنن!

بیشتر از این عقب انداختن ریمیک Code Veronica و حتی Zero منطقی نبود. مطمئن باشید بالاخره سراغ شماره پنجم هم میرن و خیالتون راحت باشه که تن به خودسانسوری و تغییرات تحمیلی از طرف جریان‌های woke نمیدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or