نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
استودیو اونا همین ماه پیش بازی متا بالای ۹۰ داد. فیبلم تاریخ خورده حداقل. استودیوشون ۲تا بازی همزمان پیش برده.
ناتی داگ از اول نسل ۲تا ریمیک و ریمستر داده. یه فکشنم بگیم مقصر سونی بوده که همونم خودشوت میتونستن با پارت ۲م بدن و شرشو کم کنن.
این نسل هیچ غلطی نکردن اینا.
بعد دو تا استودیو دیگه رو سونی تعطیل میکنه

هر کدوم از اینا معرفی یا نمایش داشته باشه راضی ام:

-ریمستر شائولین مانکس یا MK9
-Injustice 3
-ریمیک Splinter Cell
-ریمیک RECV
-Light No Fire
-معرفی آپدیت 10 سالگی No Man's Sky
-ریمیک هر نسخه ای از DMC
-هر خبری درباره 10 سالگی DOOM 2016
-Darksiders 4
-بازی جدید Playdead
-بازی سینگل پلیر جدید از سازندگان Just Cause
-ریمیک MGS1
-بازی Blade
فقط ریمیک RECV معرفی شد 🙂

مثل اینکه اسکوئر خیلی روی این پارت حساب باز کرده.
خیلی بهش پرداختن.
امیدوارم برعکس پارت دوم فروش خیلی خوبی کنه.
به نظر میاد دیگه از چنگال سونی ستمگر دراومده. دیگه باید اسکوئر یه مارکتینگ خیلی خوب بکنه سرش. من جاشون بودم مارکتینگ رو میدادم دست نینتندو قشنگ کارو درمیاورد.

به نظر میاد دیگه از چنگال سونی ستمگر دراومده. دیگه باید اسکوئر یه مارکتینگ خیلی خوب بکنه سرش. من جاشون بودم مارکتینگ رو میدادم دست نینتندو قشنگ کارو درمیاورد.
دقیقا این دفعه معلوم میشه که واقعا سیاست انحصاری زمانی روی فروش ریبرث تاثیر داشت یا واقعا اسکوئر خودش بیخود داره روی ip حساب باز میکنه.
امیداورم پارت سوم بشوره ببره شکست قبلی رو.

چه چالشی بشه بازی کردن سه‌گانه ریمیک پشت به پشت ، به به.
چه عشقی بکنه پلیر جدید که چالش بازی کردن اوریجینال و بعد این ریمیکها رو به جون بخره :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or