Toy Story: Retro Roundup! + Toy Story 3 Complete Edition

سازنده
Digital Eclipse
تاریخ انتشار
23 مهر 1405
ناشر
Atari
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
toy story.png
سازنده: Digital Eclipse
ناشر: Atari
سبک: پلتفرمر, ریسینگ, اوپن ورلد
پلتفرم: پلتفرم های نسل 8,9, سوییچ و pc
تاریخ عرضه: 23 مهر 1405​

در اقدامی غیر منتظره آتاری با همکاری دیزنی از مجموعه عناوین کلاسیک داستان اسباب بازی با نام Retro Roundup
و ریمستر قسمت سوم با نام Complete Edition به مناسبت سالگرد سی سالگی یری پرده برداری کرد.

این مجموعه که توسط استودیو توتال اکلیپس ساخته شده شامل 9 بازی از Toy Story و 2 بازی از A Bug's Life انیمیشن معروف دیگر پیکسار میشود.
همچنین نسخه های فیزیکی این مجموعه شامل ریمستر قسمت سوم شده که خود دارای محتویات انحصاری پلی استیشن 3 همچون بازی با شخصیت زرگ است.

براساس اطلاعات:
1.عناوین مجموعه شبیه سازی شده با آپشن های فیلترینگ هستند.
2.قابلیت Save State, Rewind و انواع راهنماها برای پلیرهای کم تجربه اضافه شده.
3.برای اولین بار میتوانید به کانسپت آرت های این عناوین دسترسی پیدا کرده و به موزیک فشرده نشده آنها گوش دهید.
4.مصاحبه و پشت صحنه ای جدید با سازندگان و صداپیشه ها در این مجموعه مجموعه هستند.
5.ریمستر نسخه سوم شامل رزلوشن , فریم ریت بهتر و برای اولین بار بازی با شخصیت زرگ بیرون از کنسول پلی استیشن 3 میشود. (توجه داشته باشید که نسخه جدید استیم از قدیمی بهتر خواهد بود)
6. ریمستر 3 به صورت دیجیتالی از مجموعه جدا بوده و فقط در نسخه های فیزیکی در یک بسته حظور دارد.
7.نسخه های پلی استیشن و گیم بوی زندگی یک حشره به عنوان محتویات اضافه در مجموعه قرار دارد.

این مجموعه و ریمستر نسخه سوم هر دو در تاریخ 23 مهر 1405 عرضه میشود.

نگاهی بر بازی ها: (بزودی)
Toy Story (1995)
Genesis, SNES, GBC
toy story 1.png
وودی اسباب بازی مورد علاقه پسری به نام اندی است. اما وقتی که سر و کله اسباب بازی فضانورودی به نام باز لایتر پیدا شده و جایگاهش را تساحب می کند.
وودی حسود هرکاری برای پس گرفتن جایگاهش از باز که خیال می کند یک فضانورد واقعی است انجام داده و از این رو درگیری های این دو اسپاب بازی شروع میشود. درگیری ای که آنها را به خانه پسری شر و شیطون به نام سید میکشاند.
اما آیا این دو سخصیت مخالف یکدیگر که یکی متعلق به غرب وحشی و دیگری متعلق به غرب جدید است میتوانند اختلافات خود را کنار گذاشته و با کمک یکدیگر به خانه اندی باز گردند؟

Traveller's Tales توانست پلتفرمری دو بعدی اما با حالت سه بعدی که برای زمان خودش از نظر تکنیکی بسیار منحصر به فرد بود
تجربه ای جدیدی در سبک خودش ایجاد کند.
شما در نقش وود ی بازی می کنید و در 18 مرحله سخت (نسخه SNES و GB شامل 17 مرحله) در سبک های پلتفرمر, ریسینگ و حتی اول شخص توانایی هایتان حتی با قابلیت سیو به چالش کشیده میشود.

Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_001.jpg Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_005.jpg Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_007.jpg

Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue! (1999)
PS1,GBC
toy story 2.png
وقتی که ال یا همان مرد مرغی, صاحب یک فروشگاه اسباب بازی وودی را برای کلکسیون خود می دزدد. باز و اسباب بازی های دیگر اندی راهی ماموریتی برای نجات او میشوند.
اما آیا وودی بعد از پاره شدن دستش در یکی از بازی هایش توسط اندی و آشنایی با سه اسباب بازی دیگر در کلکسیون به نام جسی, بولزآی و جوینده طلا که بدون حظور او به انبار ال باز میگردند.
حاظر به بازگشت با اتاق اندی هست؟
یا اینکه از رها شدن توسط اندی ترسیده, مترسکی در موزه شده و فراموش می کند که او یک اسباب بازی است و هدف او در زندگی خوشحال کردن یک بچه است؟

عنوان دیگری از TT که به عنوان یک پلتفرمر 3 بعدی کالکتتان در 15 مرحله جریان دارد.
اینبار پلیر در نقش باز است و دیگر خبری از سبک های دیگر در گیم پلی نیست. اما علاوه بر داشتن قابلیت شلیک از مد اول شخص
کنترل خوب, آپگرید های جدید و محیط های بزرگ از داستان اسباب بازی 2 و حتی فراتر از آن تجربه ای به ارمغان می آورد که همیشه در ذهن بیننده بوده است.
نسخه دو بعدی گیم بوی کالر نیز در دسترس است.

Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_002.jpg Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_008.jpg

Toy Story 3 (2010)
Toy Story 3.png
وقتی که زندگی ات زیر و رو میشود و حس میکنی که رها شدی چکار می کنی؟
آیا به یک شخص خودخواه تبدیل خواهی شد و به اعماق تاریکی میری؟ یا به همراه دوستانت راهی به بیرون آن پیدا میکنی؟

سالها گذشته و اندی که حال هجده سال دارد دیگر با اسباب بازی هایش بازی نمی کند و آماده رفتن به کالج است.
و با وجود مخالفت وودی, اسباب بازی های دیگر که فکر می کنند اندی به دنبال دور انداختنشان است برای زندگی جدید به مهدکودک سانی ساید می روند جایی که ظاهرا
توسط خرسی به نام لاتسو اداره شده و یه ادعایش اسباب بازی هیچ گاه کنارگذاشته نمی شوند. اما آیا این مکان واقعا همان چیزی است که بنظر میرسد؟
و آیا اسباب بازی ها در این هرج و مرج میتوانند خانواده خود را حفظ کرده و راهی برای فراموش نشدن و خوشبختی پیدا کنند؟

ساخته شده توسط اولانچ سافتور. توی استوری 3 تفاوت زیادی با بازی های TT دارد.
در کمپین این بازی شما با وودی باز و جسی بازی می کنید. و با در نظر نگرفتن مرحله هایی که در ذهن یک کودک است هیچ کدام از شخصیت ها شامل قدرت نشده و کاملا مانند یک اسباب بازی معمولی عمل می کنند.
آنها در هر مرحله که از قسمت دوم خطی تر است با همکاری یک دیگر یا به تنهایی از موانع عبور می کنند.
و درحالی که کمپین بازی خوب است اما قوت اصلی داسان اسباب بازی 3 در مد Toy Box پیدا میشود.
مدی جهان باز در دوران غرب وحشی که در آن پلیر با سه شخصیت اصلی و همچنین برای اولین بار شخصیت زرگ بیرون از کنسول پلی استین 3
به انجام فعالیت های مختلف از جمله گنج یابی و خرید محتویات دنیای آن از فروشگاه ال می پردازید. و ذره ذره با این خرید ها فعالیت های دیگر از جمله سوارکاری, ماشین سواری, کاستوم کردن ساختمان های شهر
و حتی مرحله جدید را آزاد می کنند.
ایده این مد بعدها به سری Disney Infinity تبدیل شد.

Toy-Story-3-Complete-Edition_2026_06-02-26_001.jpg Toy-Story-3-Complete-Edition_2026_06-02-26_002.jpg Toy-Story-3-Complete-Edition_2026_06-02-26_004.jpg
Toy-Story-3-Complete-Edition_2026_06-02-26_008.jpg Toy-Story-3-Complete-Edition_2026_06-02-26_003.jpg

Buzz Lightyear of Star Command (2000)
PS1,GBC
toy story command.png
باز لایتر از مقر ستاره ای آماده محافظت از کهکشان در برابر امپراطور شیطان زرگ.
عنوان دیگری از TT براساس سریال و فیلم ویدویی باز لایتر. پلتفرمر شوتری 3 بعدی و بشدت خطی تر از قسمت دوم که در زمان خودش امتیازات مناسبی دریافت نکرد.
در این عنوان باز در هر مرحله با یکی از افراد زرگ مسابقه داده و در باس فایتی آنها را شکست می دهد.
نسخه گیم بوی کالر نیز در دسترس است.

Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_003.jpg Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_009.jpg

Toy Story Racer (2001)
PS1,GBC
toy story racer.png
آخرین بازی TT از سری. یک کارت ریسر مانند ماریو کارت و... که شما را به رانندگی در پیست های الهام گرفته شده از داستان اسباب بازی به همراه نسخه گیم بوی کالر می برد.
و اگر شما طرفدار ماریو کارت باشید شاید تجربه این عنوان به همراه نسخه GBC برایتان جالب باشد.
+ همچنین عنوان زندگی یک حشره که توسط TT ساخته شده به عنوان محتویات اضافه در مجموعه است. پلتفرمر 3 بعدی دیگر همراه با نسخه دو بعدی گیم بوی.

Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_004.jpg + Toy-Story-Retro-Roundup_2026_06-02-26_006.jpg

آخرین ویرایش:
انقدر با این سری خاطره دارم واقعا فوق العاده س.
کاش یه توی استوری جدید بسازن کلا. پتانسیل بازی خوب از این مجموعه بالاس. کلا کاش ویدیو گیم های زیادی از کارتون ها چه جدید و چه قدیمی ساخته میشد. دوران PS2 و PS3 واقعا از هر کارتونی میدیدم یه بازی هم بود الان هیچی نیست.

منو این همه خوشبختی محاله :دی همه اشونو از دم دارم، توی استوری 3 رو بیشتر رو پی اس تری بازی کردم از همون سالی که اومده بود، پارسال یا پیرالسالم خریدمش دوباره، توی استوری اریجینال سگا هم رو شبیه ساز میکردم، اینم البته همون موقع که سگا داشتم رو سگا هم بازی میکردم دوران بچگی، حتی اون باز لایتیر اف استارکامند هم یک عمر رو پی اس وان ترکوندم الانم که بکوارد شده، یا نسخه ریسینگش، کارتینگ، نسخه 3 شاید پیشرفته ترین باشه اما، توی استوری 2: باز لایتییر تو د رسکیو جز افسانه ای ترین بازی های زندگیم هست، سازنده و طراح شاخص و استودیوی با قدمتی داشت بازی های زیاد و خوبی تولید میکردن میتونید سرچ کنید، جان برتون و traveler's tales, تی تی گیمز، نوستالژی بی پایان، از 2000 که پلی استیشن برام خریدن فقط چند ماه بعدش بود که توی استوری 2 رو تو یک مغازه دیدیم و عشق اغاز گشت :دی از خیلی قبل حتی قبل مدرسه رفتنم عاشق انیمیشن و بازی سگا بودم، انمیشنش رو یادمه رو وی اچ اس داشتیم و شاید صد ها بار دیدم همون موقع ها، هر روز ریپیت میشد :دی سبک زندگی بود، نسخه 2 که دی وی دی بود همچینین، هنوزم همینم و سالی یک بار حداقل ریواچ میکنم، چه بسا خیلی وقت ها سالی چند بار، یادمه انیمیشن اول رو وی اچ اس، اخرش تریلر بازی سگاش بود، وای خدای من، باورنکردنی بود بازیش تو تریلر، تا یکروز تهران تو یک پاساژی بازی سگاش رو دیدیم و خریدیم، یادمه همراه با پلنگ صورتی خریدیم :دی پینک گوز تو هالیوود، ایشونم پاره کردم همون موقع ها و تا سال هاااا بعدش رو شبیه ساز میزدم، الانم اتفاقا یک پلی ترو پینک گوز تو هالیوود از چند سال پیش رو شبیه ساز دارم، چه دورانی بود سگا...

اما خب بازی شماره 2، شاهکاری هست واسه خودش، برخلاف اکثر پلتفرمر کارتونی های اون دوران که کم و بیش کلون کرش بندیکووت مخصوصا وارپد بودند، ایشون هویت و شخصیت و طراحی بخصوص خودش رو داشت؛ سندباکس بود مراحلش وقتی تازه سندباکس های کوچولو موچولو کنسولی داشتند شکل میگیرفتند، بین چپتر ها سینمتیک اریجینال انیمیشن هم پخش میشد که خارق العاده حال میداد، الانم که رو پلی استیشن دارمش هم نسخه پی اس 5 هم 4؛ دلم نمیاد پلتشون کنم :دی تروفی هاش رو نگه داشتم تا سال ها طول بکشه پلت کنم، به جاش هر دفعه میرم چپتر سلکت یک مرحله میرم خاطراتم زنده میشه حالم جا میاد، این ماه اخیرم یک دور از اول تا اخر رفتم انیمیشن هام کامل با جانبی ها ریواچ کردم که اماده انیمیشن 5 باشم... توی استوری 2 رو رو ویتا و پی اس تری و پیسی هم پاره کردم یک عمر...

خلاصه دمشون گرم، یک پکیج کامل از همه بازی هاش چه شود :دی حتما تروفی لیست جالبی هم داره، خلاصه که خدا رو شکر :دی ای کاش همه ناشر ها از بازی های کلاسیکشون همچین کامپایلیشن پک هایی میدادن، تصور کنید چقدر بازی رترو هست که میتونه اینطوری برگرده بفروشه مام کیف کنیم زنده بشند رو پلتفرم های جدید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or