Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
نسخه دلاکس:
  • Outfit for Musashi
    • Red Armor
  • Sword Appearance
    • Raizan
    • Enryuu
    • Bamboo & Panda
    • Whittled Oar
  • Charms
    • Oni Lady
    • Little Dancer
    • Mentor
  • Oni Gauntlet
    • Crimson Lotus
نسخه پرمیوم دلاکس:
  • Outfit for the Oni Lady
    • Bird Call
    • Snow Camellia
    • Elegance
  • Outfit for Okuni
    • Flower Dance
    • Goldfish Dance
    • Oni Dance
  • Haori
    • Hellfire
    • Moonlight
    • Cloudbiter
  • In-Game Mini Digital Soundtrack

delux.jpg
جوایز پیش خرید:
.Lion Dog Charm
.Sealed Curse Sword Appearance
preorder.jpg

اگر دمو رو بازی کرده باشید و سیو ازش داشته باشید، این چارم رو به عنوان جایزه در بازی اصلی خواهید داشت:
Charm: Kubi Akari
demo.jpg

وقتی Phantom Blade Zero دیدم رفتم تو فکر اینکه هر جور شده بازیو بخرم. درست یادم نمیاد فکر کنم 7 یا 8 ماه پیش بود حالا کمتر یا بیشتر نمیدونم .که تونستم یه گیفت کارت بگیریم برای خرید Phantom Blade Zero چون تاریخ onimusha مشخص نبود پیش خودم گفتم Phantom میزنم تا onimusha بیاد بعد از مراسم تاریخ onimusha مشخص شد و Phantom تاخیر خورد حالا منم یادم نمیاد که گیفت کارت گرفتم و حالم از تاخیر خوردن فانتوم بلید هم خرابه. رفتم کنسول رو روشن کردم که دموی اونیموشا دانلود کنم تازه یادم افتاد گیفت کارت دارم منم یه خداحافظی قشنگ با فانتوم بلید کردم و زدم تو گوش انیموشا و Pre-order کردم بازیو :D .حالا تو این فکرم چجوری فانتوم بلید رو بگیرم با این گرونی خدایا چون نمیتونم از این بازییم بگذرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or