Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
استاد این باس رو بدون خوردن ضربه زده. ویدئوی جالبیه.
غیر از مسئله نوستالژیک بودن این عنوان برای ما پیرمردها، خیلی خوشحالم که برگشته دوباره این آی پی. یادمون نره که پیشگام و الگو بود در این سبک و خیلی از بازی های خوب ازش الهام گرفتن.
نوعی از سنگینی و واقعی بودن ضربات توش هست که فقط در سکیرو دیدم. تو همین ویدئو هم جزئیات و دقت در گیم پلی مشخصه. مطمئنم موفق خواهد بود. بی صبرانه منتظرش هستم.
View attachment Musashi VS Sasaki Ganryu No Damage Boss Fight - Onimusha- Way of the Sword.mp4

دمو رو بازی کردم و خوب بود.
بعد از بازی کردن Tsushima این همون چیزی بود که دوست داشتم GoT برام باشه اما نبود. مبارزات بهتر و خطی بودن بازی.
گرافیک محیطی ضعیفه به نسبت کیفیت کارکترها و انیمیشن‌ها نمی‌دونم وقتی برای اصلاحش دارن یا نه اما باعث میشه ظاهر بازی خیلی فلشی و جدید به نظر نیاد.

منم همین الان دمو رو تمام کردم. از لحاظ مبارزات واقعا عاالی بودو خیلی دوست داشتم فقط بنظرم گرافیک بازی میتونست بهتر باشه اونم برای بازی که اخرای 2026 داره میاد.از لحاظ فریم ریت هم من گذاشتم روی Performance در حالی که دوست داشتم روی Quality برم بازی رو چون روی Quality اذیت میکرد اما بازی resident evil 4 remake اینجوری نبود کاملا رون بود.در هر حال با بازی خیلی حال کردم پیشنهاد میکنم دمو حتما تجربه کنید

گرافیک برای نسل قبل هستش کاملا. مبارزات بد نیستند ولی کاش مثل سکیرو سریع تر در میاوردنش یخورده مکث داره البته من بازی نکردم تو ویدئو اخری دیدم . اصلا قسمت مبارزات رو باید بسپرن به فرام سافت ور

دمو رو بازی کردم، اینکه اکسپلوریشن خاصی نداره و خطی هست خیلی خوبه باعث می شه تمرکز روی مبارزات باشه به سبک بازیهای قدیم. پری و دفلکت هم که تو هر گیمی باشه لذت بخشه و اینجام همینطوره.
در کل سادگی و پیچیده نبودن گیم تو دوره ای که همه ی گیما n تا المانو چیزمیز دارن بنظر من که حرکت خوبیه.

من دمو رو بازی کردم. فکر کنم چند وقت پیش از همین قسمت یه ویدیو داده بودن که منو ناامید کرد و تجربه مستقیمش هم کمکی نکرد به اینکه اون هایپ اولیم برگرده.
نقاط قوت بازی بزرگترینش کاراکتر اصلیه. فوق‌العاده هست از راه رفتن تا میمیک صورتش. خیلی وقت بود تو گیم از این مدل شخصیت ها نداشتیم. کلا داستان و شخصیت های فرعی هم خیلی باحال و خوب بودن.
به جز این برای من بقیه قسمت ها ضعیف بودن. گرافیک بازی وحشتناکه! متعجبم کپکام چطور با این موتور که خودشو تو Re و پراگماتا ثابت کرده همچین خروجی نسل هفتمی گرفتن! من از بازی های خطی خیلی بیشترت لذت میبرم ولی اینجا مشکل لول دیزاین هست! Golden Pathها اصلا مشخص نیستن! طبق عادت ذهنیم از بازی های روز یه جاهایی میرسیدم که گاری بود ضربه میزدم تا بشکنن ولی بعدش متوجه میشدم که این مسیرا مثل زمان Ps2 بسته هستند! از اونور یه جاهایی بود که اتفاقا در قابل باز شدن و قفلی بود که باید شکسته میشه ولی چون خود گیم از بس دستت رو بسته تو هم میگی لابد اینا باید خودشون باز میبوذن من نباید کاری کنم.
کامبت مشکل داره. یکیش layout دکمه ها (که البته میشه مدش رو تغییر داد یا حتی خودت جای دکمه هارو عوض کن) . انیمیشن های خیلی محدود و تکراری. یه تاخیری هست برای نشستن ضربه که برای من تا اخرش دستم نیومد تا براساسش خودمو آماده کنم. سیستم پریش هم برام عجیب بود زمان بندیش. کلا مکانیزم ها یکم کلنکی میزنن و روون نیستن.
سکیرو منو بد عادت کرد از بس که کامبتش دقیق بود و همون اول زمان بندی ها دستت میومد.
امیدوارم بتونن تو این چند ماه باقیمونده یه دستی بکشن روش.

• Like
Reactions: miladdej
گرافیک برای نسل قبل هستش کاملا. مبارزات بد نیستند ولی کاش مثل سکیرو سریع تر در میاوردنش یخورده مکث داره البته من بازی نکردم تو ویدئو اخری دیدم . اصلا قسمت مبارزات رو باید بسپرن به فرام سافت ور
اونیموشا از همون نسخه اول استایل مخصوص خودشو داشته این نسخه هم سعی کرده همون استایل رو به روز و مدرن کنه که قطعا کار سختیه (به نظرم می‌رفتن سمت سولزلایک واسشون راحت تر بود)
خلاصه مگه این تو این سال ها سولزلایک کم داشتیم؟! بذاریم یه بازی هم مسیر متفاوتی بره دیگه :دی

• Like
Reactions: uriel and mehrdadb3
من هم دمو رو بازی کردم. هیچ سابقه ای با این سری ندارم و تا الان نمیدونستم با چه جور بازی طرفم. الان می بینم یه رزیدنت اویلِ شمشیری ساختن که خیلی هیجان زده ام می کنه!

دمو که از نظر گرافیکی واقعاً ضعیفه، یعنی پراگماتا و RE9 که به کنار، به نظرم حتی از RE4R هم ضعیفتره :-??یه مقداریش به خاطر رنگ بندی مُرده هست، ولی اصلاً از نظر فنی هم برای یه بازی خطی خیلی ضعیفه. ری تریسینگ هم که به نظر میاد فقط Reflections باشه و خیلی توی چنین بازی به درد نخوره. ولی هر چه قدر گرافیک ناامید کننده است، کپکام با انیمیشن های روون جبران کرده. جیگر آدم حال میاد با انیمیشن های Parry کردن، اون جرقه ها و اون صدای کشیده شدن دو شمشیر به هم دیگه. نصف کردن های دشمن ها هم که هیچوقت خسته کننده نمیشه>:)

درجه سختی دمو خیلی جای کار داره، انگار به دو سه تا درجه سختیِ بالاتر نیاز هست! دشمن های عادی خیلی Passive هستن و اصلاً حمله نمی کنن. یه قسمت دمو 10 تا دشمن یهو میریزن رو سرت، ولی هیچ ترسی نداشتن از بس می ایستادن نگاه می کردن. در عوض درجه سختی باس فایت مناسب بود (برای یه درجه سختی متوسط). باس فایت کلاً خیلی فان بود و احتمالاً هایلایت های بازی همین باس فایت هاش باشن.

در ضمن، من اشتباه می کنم یا این که باید با شکستن این کوزه ها چیزی گیر آدم بیاد؟
1780584417447.jpeg

در کل با دمو حال کردم، ولی به نظرم هنوز مشکلات پایه ای داره که امیدوارم بتونن توی این سه ماه برطرف کنن.

من هم دمو رو بازی کردم. هیچ سابقه ای با این سری ندارم و تا الان نمیدونستم با چه جور بازی طرفم. الان می بینم یه رزیدنت اویلِ شمشیری ساختن که خیلی هیجان زده ام می کنه!

دمو که از نظر گرافیکی واقعاً ضعیفه، یعنی پراگماتا و RE9 که به کنار، به نظرم حتی از RE4R هم ضعیفتره :-??یه مقداریش به خاطر رنگ بندی مُرده هست، ولی اصلاً از نظر فنی هم برای یه بازی خطی خیلی ضعیفه. ری تریسینگ هم که به نظر میاد فقط Reflections باشه و خیلی توی چنین بازی به درد نخوره. ولی هر چه قدر گرافیک ناامید کننده است، کپکام با انیمیشن های روون جبران کرده. جیگر آدم حال میاد با انیمیشن های Parry کردن، اون جرقه ها و اون صدای کشیده شدن دو شمشیر به هم دیگه. نصف کردن های دشمن ها هم که هیچوقت خسته کننده نمیشه>:)

درجه سختی دمو خیلی جای کار داره، انگار به دو سه تا درجه سختیِ بالاتر نیاز هست! دشمن های عادی خیلی Passive هستن و اصلاً حمله نمی کنن. یه قسمت دمو 10 تا دشمن یهو میریزن رو سرت، ولی هیچ ترسی نداشتن از بس می ایستادن نگاه می کردن. در عوض درجه سختی باس فایت مناسب بود (برای یه درجه سختی متوسط). باس فایت کلاً خیلی فان بود و احتمالاً هایلایت های بازی همین باس فایت هاش باشن.

در ضمن، من اشتباه می کنم یا این که باید با شکستن این کوزه ها چیزی گیر آدم بیاد؟
View attachment 408137

در کل با دمو حال کردم، ولی به نظرم هنوز مشکلات پایه ای داره که امیدوارم بتونن توی این سه ماه برطرف کنن.
الان که عکس فرستادی می‌خواستم بگم همینجوری بود. یعنی یه حالتی بود انگار یه لایه کدر روی صفحه ریخته باشن. اون رو بزنی کنار یا تنظیمات خاصی رو بزنی، رنگ و جلای اصلی بیاد جلو. اول فکر کردم شاید اون اولش تنظیمات روشنی رو خوب کار نکردم یا مانیتور HDR ندارم، از اونه. ولی انگار سبک و سیاق خود بازیه.

اون کوزه‌ها هم هیچی ندارن. شاید بعدا داشته باشن؟ شاید. ولی واقعا روون بود، خدا رو شکر که کپکام سمت آنریل انجین ۵ مزخرف نمی‌ره و همین موتور خودشون رو کار می‌کنن. جز بازی‌های اوپن ورلدشون هم همیشه عالی جواب داده. اینجا هم من که ۳۰۷۰ دارم، خیلی راحت و روون، حداقل روی ۶۰ فریم بازی می‌کنم.

الان که عکس فرستادی می‌خواستم بگم همینجوری بود. یعنی یه حالتی بود انگار یه لایه کدر روی صفحه ریخته باشن. اون رو بزنی کنار یا تنظیمات خاصی رو بزنی، رنگ و جلای اصلی بیاد جلو. اول فکر کردم شاید اون اولش تنظیمات روشنی رو خوب کار نکردم یا مانیتور HDR ندارم، از اونه. ولی انگار سبک و سیاق خود بازیه.
یه جورایی به جز درجه سختی بازی تنها مشکلی که با بازی دارم همین فیلتریه که روش انداختن. شاید حتی با همین یه ساعت دمو به چشم نیاد ولی مطمئنم اگه قرار باشه ده ساعت بشینیم پاش خیلی خسته کننده بشه تصویر.

اینکه یه مقداری تکسچرا و جزییات بازی اونقدرا با استانداردای روز جور در نمیان رو قبول دارم ولی این چیزی که در مورد فیلتر روی بازی و رنگاش میگین رو نمیتونم به عنوان نقطه ضعف بازی قبول کنم. اینو مد نظر داشته باشین که یه بخشی از این چیزایی که میگین برمیگرده به آرت استایل بازی و همخونی داشتنش با اتمسفر و ستینگی که بازی توش اتفاق میفته. یه همچین چیزی تو تقریبا همه بازیهای سری سولز هم وجود داره که رنگا اکثرا مرده هستن و یه فیلتر تاریک انگار روی بازی هست که اونم دقیقا به خاطر آرت استایل بازی هست. بازیهای سری سولزم از نظر گرافیکی، جزییات و تکسچرا هیچوقت در حد بازیهای روز نبودن ولی خب چون همه میذارنش به حساب جهت گیری هنری سازنده کسی به عنوان ایراد بهش نگاه نمیکنه.

فکر میکنم چون اخیرا خیلی بازیهای پر زرق و برق بازی کردین و اونقدر سازنده ها روی ری تریسینگ و دی ال اس اس و کوفت و زهرمار مانور دادن یه مقداری چشماتون بدعادت شده :D

• Like
Reactions: jdepp and MyJinx

اون کوزه‌ها هم هیچی ندارن. شاید بعدا داشته باشن؟ شاید. ولی واقعا روون بود، خدا رو شکر که کپکام سمت آنریل انجین ۵ مزخرف نمی‌ره و همین موتور خودشون رو کار می‌کنن. جز بازی‌های اوپن ورلدشون هم همیشه عالی جواب داده. اینجا هم من که ۳۰۷۰ دارم، خیلی راحت و روون، حداقل روی ۶۰ فریم بازی می‌کنم.
آره گفتی تنظیمات روشنایی، یک جستجویی کردم و مثل این که بعضی از بازی های RE engine با تنظیمات روشنی مشکل دارن و توصیه شده که Brightness رو 3 درجه پایین تر از میزان توصیه شده گذاشته بشه (Min brightness و Max brightness رو طبق توصیه خود بازی تنظیم کنید). تست کردم و یک مقدار بهتر میشه:
طبق توصیه بازی:
1780594260935.jpeg
طبق توصیه اینترنت:
1780594307655.jpeg
صد در صد نکته مثبت گرافیک کنونی اینه که بازی مثل هلو فریم میده :D مخصوصاً ما با سخت افزار Mid-range (4060 8GB دارم) این نکته برامون خیلی حائز اهمیت هست. همه تنظیمات رو مکس می گذارم (به جز ری تریسینگ که خاموشه) و حتی با DLAA روی 1080p ثابت 60 فریم رو می گیرم.

دمو رو تموم کردم بنظرم خیلی خوب بود مخصوصا مبارزاتش که تا قبل از این چنین چیزی رو در هیچ عنوانی ندیده بودم و اینکه کاراکترش یکی از به یادماندنی ترین کاراکترها میشه ، در مورد گرافیک هم هر چند که خوب بود ولی بنظرم جای کار داره و این کیفیت نسخه نهایی نیست احتمالا از بیلد قدیمی باشه
در مجموع حتی کیفیت نهایی هم همین باشه اینقدر ویژگی مثبت در این عنوان هست که بازم حتما تجربش میکنم

چقدر دمو کوتاه بود! توی همین تایم کوتاه یجوری درگیر کننده و اعتیاد اور شد که نفهمیدم کی تموم شد!
بجز هوش مصنوعی انمی های عادی که خیلی کند و ساده‌ان، همه چی دیگه بازیو دوست داشتم. گرافیک و رنگ بندیش بنظرم خوبه و با حال و هوای بازی میخونه. طراحی شخصیت و کلا شخصیت پردازیشو خوشم اومده و بقول یکی از دوستان، خیلی وقته همچین کاراکتری ندیده بودیم. مبارزات بشدت جذابه و عجب سیستم پری سک.سی و خوشگلی داره. :x
باورنکردنیه بعد این همه سال این IP برگشته و با چه کیفیتی هم اومده. کپکام این نسل و امسال رو بدجوری داره پخت و پز میکنه! خیلی راحت میتونه یکی از متا سبز خوشگلای سال باشه و خودی نشون بده.

• Like
Reactions: miladdej and uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or