امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Griftlands_cover_art.jpg
یه بازی کارتی عالی که برای کسایی که این سبک رو دوست دارن واقعا جذابه، یکی از جذابیتهای بازی ترکیب داستان با المان های کارت هست و همچنین سیستم های یونیکی که ارائه میده که من به شخصه در بازیهای دیگه اصلا ندیدم، مثلا سیستم باف های منحصر به فرد و نفرین هایی که ان پی سی ها و دشمن ها روی کارت هات میندازن، تنها بخش بازی که من زیاد باهاش ارتباط نگرفتم بخش گیم آور شدن و برگشتن همه چیز به اول هست و باید از صفر دوباره شروع کنی ( البته با یه سری قابلیتهای جدید که واست باز میشه)که البته واسه روگ لاگ باز ها این ایراد محسوب نمیشه ولی من خوشم نمیاد، به جز این واقعا یک بازی بسیار جذابه

امتیاز 10 /8.5

Resident Evil Requiem

1000058864.jpg

داستان :
گریس اشکرافت مامور تازه کار FBI وظیفه پیدا می کند که به هتلی سوخته برود و صحنه جرمی را بررسی کند . پشت پرده فردی مرموز و غیرعادی به نام ویکتور گیدین حضور دارد که گویا مسبب یک سری مرگ های بیوتروریستی هست .

جدیدترین شماره از سری بسیار معروف رزیدنت ایول .

بازگشت سوپراستار سری (کراش العالمین) یعنی لیان اس کندی در یک شماره جدید (نه ریمیک) و دیدن دوباره بقایای راکون سیتی شدیدا نوستالژی هست.

جهانی ویرانه ، پر از نا امیدی در راکون سیتی در نیمه دوم بازی شاهد هستیم .

اتمسفر بازی فوق العاده هست مخصوصا هتل و اون بیمارستان مرموز

پازل ها کم و بسیار ساده هستند . این مورد شخصا برای من بی حوصله ، لذت بخش بود . فقط یکیش یکم فسفر سوزوند .

ترس محیطی بازی به زیبایی پرداخته شده و ذره ذره در ذهن بازیباز رخنه می کند . اون موجود تعقیب کننده در نیمه اول بازی عالیه .

دشمنان دارای حافظه هستن و واکنش های جالبی نشان می دهند . طراحی خوبی دارند .

گرافیک هنری و طراحی محیط عالیه . قشنگ حس و حال رزیدنت های کلاسیک القا می کنند .

طراحی باس ها قابل قبوله . تنوع خوبی دارند .

گیم پلی بازی شامل مسیریابی و حل پازل و کامبت هست . تنوع سلاح ها و آپگرید عالی و کاربردی هست .

بازی بسیار بهینه و عالی و روان اجرا می شود .

داج زدن و پری کردن لذت بخشه و اون تبر حس و حال عالی القا می کند و البته کاربردیه

سرم های جالبی در بازی برای کشتن زامبی ها اضافه شده که گشتن و جمع آوری آیتم ها رو به نوعی حائز اهمیت کرده . بازیباز ترغیب می‌شود که محیط رو شخم بزنه .

گرافیک فنی و رنگ بندی محیطی عالیه . موتور بازی قوی و اپتیمایز شده هست که خروجی پایداری می دهد .

اتمسفر گیرا محیطی در غرق کردن بازیباز عالی عمل کرده . همیشه یکی از نقاط قوت رزیدنت ، اتمسفر آن بود .

نور پردازی و صداگذاری دشمنان مخصوصا قدم هاشون و جامپ اسکرها همه حساب شده و عالی هستند .

عملا با نسخه جدید و با کیفیتی از سری قدیمی رزیدنت ایول طرف هستید که نوید فصل جدیدی در سری رو می دهد .

شخصیت پردازی بازی در سطح خوبی هست و گریس کامل حس فردی درمانده و تازه کار القا می کند که این سطح تنش و موجودات همه او را شگفت زده و سردرگم کرده اند. لیان که مثل همیشه ستون بازی هست. حالا شاید در بسته الحاقی بانو آدا وانگ هم شاهد باشیم .

زیرنویس فارسی رایگان هم دارد .

تایم گیم پلی من حدود ۱۰ ساعت بود که بخشی که بازی کمی سندباکس شده بود کمی وقتم گرفت که البته با اون خودم حال نکردم .

هوش مصنوعی دشمنان : 8 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 8 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 10 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 9 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 9 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 8 از 10

نمره کل : 9 از 10

Dark pictures anthology directive 8020

1000058871.jpg

داستان :
درباره خدمه یک سفینه فضایی تحقیقاتی هست که به سمت سیاره Tau Ceti F می روند . در بین مسیر شی به ظاهر شهاب سنگ به بدنه سفینه برخورد می کند اما این تازه اول ماجرا هست .

جدیدترین شماره از سری Dark pictures .

بازگشت به دنیای ترس و هراس این بار در فضا

خود فضا به دلیل ناشناخته ها و سکوت همین طوری ترسناک بوده و بستر بسیاری از عناوین ترسناک ریز و درشت هست .

اتمسفر بازی وامدار بازی های دد اسپیس و کالیستو و فیلم های سینمایی همچون Alien و Thing می باشد .

پازل ها جمع و جور و جالبی گنجانده شده اما تعداد کم . گیم پلی بازی توام از تعامل و مخفی کاری و معما هست .

ترس محیطی بازی و اتمسفر آن خوب پیاده سازی شده و ذره ذره کل محوریت بازی در بر می گیرد .

دشمنان در نوع خود جالب و جدید هستند .

گرافیک هنری و طراحی محیط سفینه به جزئیات خوب توام با نورپردازی و صداگذاری عالی هست . پیشنهاد می‌شود با هدست بازی کنید .

بازی بسیار بهینه و عالی و روان اجرا می شد .

گرافیک فنی و رنگ بندی محیطی و مخصوصا چهره ها عالی و طبیعی هستند .

عملا با نسخه جدید و با کیفیتی از این سری رو به رو هستید .

شخصیت پردازی بازی در سطح خوبی هست و انتخاب ها تاثیر گذار با پایان های مختلف .

تایم گیم پلی من حدود ۵ ساعت بود .

هوش مصنوعی دشمنان : 8 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 7 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 8 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 7 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 7 از 10

نمره کل : 8 از 10

Resident Evil Requiem
کپکام دوباره ثابت کرد که پادشاه بلامنازع سبک بقا‑هراس است. Resident Evil Requiem نه‌ تنها یکی از بهترین‌های فرانچایز است بلکه استانداردهای تازه‌ ای برای ژانر وحشت تعریف می‌ کند.داستان بازی شخصیت‌های آشنا و جدید را در دل معمایی مرگبار گرد هم می‌ آورد. جایی که هراس از تاریکی و روشنایی همزمان به جان بازیکن می‌ افتد. کپکام این بار تعلیق را با ظرافتی تحسین‌ برانگیز به خدمت گرفته و لحظاتی را خلق کرده است که باعث میشود نفس در سینه حبس شود و همچنین خلق انفجارهای اکشنی که ضربان قلب را تا مرز ترکیدن بالا می‌ برند نیز قابل تحسین بسیار است. طراحی مراحل خیره‌کننده است. از راهروهای تنگ و نمور تا فضاهای باز و وهم‌آلود، هر محیط داستان خودش را روایت می‌ کند. نورپردازی استادانه و طراحی صوتی غوطه‌ور، بازیکن را در جهانی غرق می‌ کند که هر گوشه‌اش مرگ منتظر اوست. گیم‌پلی ترکیبی هوشمندانه از عناصر کلاسیک سری و نوآوری‌های مدرن است. مدیریت منابع همچنان حیاتی است اما ابزارهای جدید و قابلیت‌های حرکتی روان، آزادی عمل بیشتری به بازیکن می‌ دهد. دشمنان طراحی شده‌اند تا همیشه شما را غافلگیر کنند و هوش مصنوعی آن‌ها در نوع خود تحسین‌ برانگیز است. از نظر فنی نیز کپکام بار دیگر توانایی‌های خود را نشان می‌دهد. گرافیک نفس‌گیر، فریم‌ریت پایدار و جزئیاتی که چشمان هر گیمری را خیره می‌ کند. اگر یک نکته منفی بخواهم بگویم، شاید کاهش تعداد پازل‌های کلاسیک نسبت به عناوین قبل برای برخی طرفداران قدیمی ناامیدکننده باشد. اما در عوض، روایت داستان عمیق‌تر و شخصیت‌پردازی قوی‌تری را شاهد هستیم.
نمره کل: 9.5 از 10

این دو سه ماه اینا رو بازی کردم، چندتاش playthrough دوم یا چندم بود، چندتاش بازی های مونده توی بک لاگ و چندتاش هم بازی های جدید.

Spec ops The Line: 8/10

با داغ شدن شرایط دبی، تجربه‌ی مجددش واقعا جذاب بود. همچنان یکی از بهترین داستان‌های بازی‌های نظامی رو داره، گیم پلی و گرافیک همچنان خوبه و قابل تحمل، بازی همون پالت رنگ و تم بازی های آنریل انجین ۳ رو داره که باعث شده خوب عمر کنند.
ای کاش این ip احیا می‌شد‌ با روایت‌های این جنس از جنگ در لوکیشن‌ها و موقعیت‌های مختلف.

Gears of War Reloaded: 8.5/10

به نظرم همچنان هیچ شوتر سوم شخصی جای سه‌گانه‌ی گرز رو نگرفته، و خود گرز هم نتونسته به موفقیت‌های قبلی خودش برسه.
بزرگترین حسرت اینه که چرا ما کالکشن Reloaded سه گانه رو نداریم و فقط بازی اول رو ریمستر می‌کنند.

Doom The Dark Ages: 10/10

فوق العاده. کمال شوترهای R&G. پیسینگ بازی عالیه و مرحله‌ی آخر دیگه جوری همه چیز اوج می‌گیره که از توان انسان خارج می‌شه :دی
بازی برخلاف Eternal ( که اون هم برای من ۱۰/۱۰ هست.) سعی می‌کنه با مراحل اژدها سواری و تایتان سواری یکم به مغز و انگشت پلیر استراحت بده و به نظرم راه خوبی برای ببشتر بازی کردنه.
من وقتی اترنال بازی می‌کردم هم به خاطر مبارزات عمودی و سرعت بیشتر و هم نبود این موقعیت‌های استراحت، خودم بین چپترها استراحت می‌کردم تا بتونم بازی رو ادامه بدم.
امیدوارم یک اکسپنشن خوب براش منتشر کنند و بعد برن سراغ Quake.

Indiana Jones and the Great Circle: 9/10

با انتظار تعدیل شده‌ای رفتم سراغ بازی ولی بازی فراتر از انتظارم بود.
ترکیبی از بازی‌های آرکین و ماشین گیمز با المان‌هایی از دوران اوج استاربریز و ریدیک.
استانداردهای سینمایی بازی واقعا بالاست و طراحی هنری و سطح جزئیات داد می‌زنه با یک اثر پرخرج و بسیار با کیفیت طرفیم.
امیدوارم ماشین گیمز یک روزی برگرده و ip محبوب من Riddick رو احیا کنه.

Resident Evil 4 Remake: 10/10

بازی خیلی وقته رو سیستمم بود و از چپتر ۴ جلوتر نرفته بودم. بعد از سال ۲۰۰۶ دیگه بازیش نکرده بودم. اما نشستم بالاخره سرش و WoW! عالی!
بازی همون تاثیر ۲۰ سال پیش رو برام داشت، واقعا ازش لذت بردم، قطعا جزو تاپ ۱۰ بازی‌های اکشن تاریخ.
من اصلا REباز نیستم اما RE4 و RE5 مطابق سلیقه‌ی من بودن از قدیم. امیدوارم RE5 هم ریمیک بشه.
بسته‌ی الحاقی Separate Ways رو هم بازی کردم و امتیازی بهش ۸.۵ هست. به شدت اکسپنشن خوبیه اما کیفیت بازی اصلی رو نداره، اما قطعا ارزش بازی کردن داره.

Call of Duty Vanguard: 8/10

کرک شدن بازی باعث شد دانلودش کنم و برخلاف فضای منفی که بهش داشتم واقعا کمپین خوبی داشت. یک کمپین استاندارد CoD با شخصیت‌های کم و بیش خوب. به خصوص اون دختر روسه که هم شخصیت پردازی خوبی داشت هم چپترهای خوبی.
بازی یکم گل درشت بازی درمیاره و Woke میشه اما کمپین خوب و لذت بخشیه در حد WW2 نیست اما برای طرفداران FPS تجربه‌ی خوب و استانداردیه.

Death Stranding 2: -/10

حدود ده ساعت بازی کردم، با اینکه اکشن‌تر شدن اما همچنان هسته‌ای اصلی گیم پلی برای من قابل تحمل نیست.
گرافیک و کارگردانی کاتسین‌های بازی در بالاترین سطحه و به نظر من همچنان حیف که کوجیما این ستینگ و کیفیت ساخت رو فدای این هسته‌ی گیم‌پلی کرد.
امتیازی به بازی نمی‌دم اما از نظر دسترس پذیر بودن برای من از بازی اول قابل تحمل تر بود.

Ghost of Tsushima Director's Cut: 7/10

نا امید کننده، کسل کننده و تاریخ مصرف گذشته.
به فن بیس بازی احترام می زارم اما واقعا سینه خیز بازی رو تموم کردم.
برای من واقعا دیگه این سبک اپن ورد قابل تحمل نیست و حوصله سر بره.
شاید اگه بازی رو زمان عرضه اولیه بازی کرده بودم برام تجربه‌ی بهتری می‌بود.

الان دارم Pragmata رو بازی می کنم و تمومش نکردم اما امتیاز فعلیم 8.5 هست.
بازی بعدی هم که شروع می‌کنم Alan Wake 2 هست و بعدش انشاالله 007 :دی
روی سیستم مدت‌هاست KCD2، Expedition 33 و TLOU 2 رو نصب دارم اما نیمه کاره ولشون کردم، امیدوارم همت کنم و تمومشون کنم به زودی :دی

آخرین ویرایش:
این دو سه ماه اینا رو بازی کردم، چندتاش playthrough دوم یا چندم بود، چندتاش بازی های مونده توی بک لاگ و چندتاش هم بازی های جدید.

با داغ شدن شرایط دبی، تجربه‌ی مجددش واقعا جذاب بود. همچنان یکی از بهترین داستان‌های بازی‌های نظامی رو داره، گیم پلی و گرافیک همچنان خوبه و قابل تحمل، بازی همون پالت رنگ و تم بازی های آنریل انجین ۳ رو داره که باعث شده خوب عمر کنند.
ای کاش این ip احیا می‌شد‌ با روایت‌های این جنس از جنگ در لوکیشن‌ها و موقعیت‌های مختلف.

به نظرم همچنان هیچ شوتر سوم شخصی جای سه‌گانه‌ی گرز رو نگرفته، و خود گرز هم نتونسته به موفقیت‌های قبلی خودش برسه.
بزرگترین حسرت اینه که چرا ما کالکشن Reloaded سه گانه رو نداریم و فقط بازی اول رو ریمستر می‌کنند.

فوق العاده. کمال شوترهای R&G. پیسینگ بازی عالیه و مرحله‌ی آخر دیگه جوری همه چیز اوج می‌گیره که از توان انسان خارج می‌شه :دی
بازی برخلاف Eternal ( که اون هم برای من ۱۰/۱۰ هست.) سعی می‌کنه با مراحل اژدها سواری و تایتان سواری یکم به مغز و انگشت پلیر استراحت بده و به نظرم راه خوبی برای ببشتر بازی کردنه.
من وقتی اترنال بازی می‌کردم هم به خاطر مبارزات عمودی و سرعت بیشتر و هم نبود این موقعیت‌های استراحت، خودم بین چپترها استراحت می‌کردم تا بتونم بازی رو ادامه بدم.

ترکیبی از بازی‌های آرکین و ماشین گیمز با المان‌هایی از دوران اوج استاربریز و ریدیک.
استانداردهای سینمایی بازی واقعا بالاست و طراحی هنری و سطح جزئیات داد می‌زنه با یک اثر پرخرج و بسیار با کیفیت طرفیم.

بازی خیلی وقت رو سیستم بود و از چپتر ۴ جلوتر نرفته بودم. بعد از سال ۲۰۰۶ دیگه بازیش نکرده بودم. اما نشستم بالاخره سرش و WoW! عالی!
بازی همون تاثیر ۲۰ سال پیش رو برام داشت چ واقعا ازش لذت بردم، قطعا جزو تاپ ۱۰ بازی‌های اکشن تاریخ.
من اصلا REباز نیستم اما RE4 و RE5 مطابق سلیقه‌ی من بودن از قدیم. امیدوارم RE5 هم ریمیک بشه.
بسته‌ی الحاقی Separate Ways رو هم بازی کردم و امتیازی بهش ۸.۵ هست. به شدت اکسپنشن خوبیه اما کیفیت بازی اصلی رو نداره، اما قطعا ارزش بازی کردن داره.

کرک شدن بازی باعث شد دانلودش کنم و برخلاف فضای منفی که بهش داشتم واقعا کمپین خوبی داشت. یک کمپین استاندارد CoD با شخصیت‌های کم و بیش خوب. به خصوص اون دختر روسه که هم شخصیت پردازی خوبی داشت هم چپترهای خوبی.
بازی یکم گل درشت بازی درمیاره و Woke میشه اما کمپین خوب و لذت بخشیه در حد WW2 نیست اما برای طرفداران FPS تجربه‌ی خوب و استانداردیه.

حدود ده ساعت بازی کردم، با اینکه اکشن‌تر شدن اما همچنان هسته‌ای اصلی گیم پلی برای من قابل تحمل نیست.
گرافیک و کارگردانی کاتسین‌های بازی در بالاترین سطحه و به نظر من همچنان حیف که کوجیما این ستینگ و کیفیت ساخت رو فدای این هسته‌ی گیم‌پلی کرد.
امتیازی به بازی نمی‌دم اما از نظر دسترس پذیر بودن برای من از بازی اول قابل تحمل تر بود.

روی سیستم مدهت‌هاست KCD2، Expedition 33 و TLOU 2 رو نصب دارم اما نیمه کاره ولشون کردم، امیدوارم همت کنم و تموشون کنم به زودی :دی
به جز سوشیما ، بقیه موافقم

TLOU 2 نیمه کاره ... مگه داریم

بازی خیلی وقته رو سیستمم بود و از چپتر ۴ جلوتر نرفته بودم. بعد از سال ۲۰۰۶ دیگه بازیش نکرده بودم. اما نشستم بالاخره سرش و WoW! عالی!
بازی همون تاثیر ۲۰ سال پیش رو برام داشت، واقعا ازش لذت بردم، قطعا جزو تاپ ۱۰ بازی‌های اکشن تاریخ.

روی سیستم مدت‌هاست KCD2، Expedition 33 و TLOU 2 رو نصب دارم اما نیمه کاره ولشون کردم، امیدوارم همت کنم و تمومشون کنم به زودی :دی
توی خرید pragmata دو دل بودم، اینجوری که گفتی احتمالا برم توی کارش😁. دث استرندینگ هم عجیب دو دل بودم و گفتم بهش یه فرصت دیگه بدم برای نسخه جدیدش که ظاهرا اونم باید بیخیال بشم دوباره😁

• Wow
Reactions: Thundersky
توی خرید pragmata دو دل بودم، اینجوری که گفتی احتمالا برم توی کارش😁. دث استرندینگ هم عجیب دو دل بودم و گفتم بهش یه فرصت دیگه بدم برای نسخه جدیدش که ظاهرا اونم باید بیخیال بشم دوباره😁
پراگماتا رو تست کن اول بعد بخر،‌ کرک شد :دی

RESIDENT EVIL REQUIEM​
سری اویل برای من فقط یه بازی نیست، زندگیه. خاطرات دوران نوجوونی و کرایه کردن PS1 و سر و کله زدن با بازی ایی که یه دنیای جدید ساخته بود. بدون اینکه زبان بلد باشی. همش باید میگشتی و تو محیط چرخ میزدی تا یه پازل رو حل کنی و به اوج لذت برسی.

حالا اویل دوباره برگشته. همونطور که تو تاپیک مورد انتظارترین بازیهای ۲۰۲۶ گفتم، این بازی حتی از جی تی ای ۶ هم برای من مهم تر بود. و خوشحالم که انتظاراتم رو برآورده کرد.

بازی در یک کلام شاهکاره. همه چیز بازی عالیه و واقعا نمیشه ایراد خاصی ازش گرفت. تنها ایراد ممکن اینه که ای کاش بازگشت به RPD و راکون سیتی، بیشتر روش کار میشد. اما بازم عالی بود. مخصوصا بازگشت به RPD که دوجین خاطره برای هر اویل فنی زنده میکنه.

نکات مثبت:​
گرافیک فوق العاده عالی
داستان به شدت درگیر کننده
شخصیتهای منفی به شدت جذاب هستن
شخصیت گریس فوق العاده کار شده
قسمت های مربوط به لیان و اکشنش عالیه
برقراری تعادل عالی بین اکشن و ترس
تنوع عالی سلاح
گیم پلی گریس در القای حس ترس عالی عمل کرده

نکات منفی:​
ندارد

قبل از این که جنگ و اعتراضات و کلا این موج قطعی اینترنت شروع شه من بعد از سالیان دراز تونستم سیستم ام رو با دنگ و فنگ ارتقاء بدم
به همین دلیل این ایام تا بود بازی هایی که دلم میخواست رو PC برم رو زدم
این شما و این هم بسته دوران جنگ و قطعی اینترنت من

1780512030742.png

Red Dead Redemption 2

من همیشه فکر می کردم تو نقد کردن، یا حتی همین جوری الکی نمره دادن، باید یه حد وسطی بین مقوله های فنی یه بازی به عنوان یه قطعه مبتنی بر تکنولوژی و مقوله های هنری به عنوان اثری که کلی آدم خلاق پشت اش نشستن باشه

تا این که RDR2 رو روی PC بازی کردم
و به این نتیجه رسیدم که کوفت و ک**** و زهرمار و مقوله فنی و هنری :Censored:
وقتی بازی رو روی استیم میخری، کدوم ک*** نشوری تو راکستار به ذهنش رسیده که یه لانچر دیگه از خودش بسازه که پنج ماهه تو صورت من داره میگه لاگین ات فیل شده و نمیذاره هیچ رقمه داخل بازی شم.
اصن گور بابای مقوله. بازی ای که بخری و به خاطر گاو بودن ناشرش عین آدم که هیچی، اصن رو سیستم ات بالا نیاد کار به مقوله پقوله نمیرسه تو نمره دهی

تف به ذات راکستارx-(
واقعا اعصابم سر لانچرش خورد شد
و شدیدا این قضیه رو تصمیم ام برای خرید GTA VI در آینده دور اثر منفی گذاشته. فارغ از این که بازی GAME 2.0 باشه یا هر چیز دیگه

0/10

آخیش اعصابم آروم گرفت... بریم سراغ بقیه بازی ها :دی

1780518412839.png

Nier Automata

این بار سوم یا چهارمیه که این بازی رو استارت میزنم
و این دفعه بالاخره همه پایان های اصلی بازی رو گرفتم. فوق العاده است این بازی. مخصوصا وقتی به مقوله کارگردانی میرسه به نظرم یکی از بنچمارک های افسانه ای کل صنعته این بازی. این که چطور میتونن با کمترین چیز ممکن به بهترین نحو ممکن احساسات مختلف رو انتقال بدن و همچین بازی در عمل کوچیک ولی در ظاهر بزرگ و فوق العاده رو ارائه بدن.

البته بازی یه مشکل عمده داره و اونم اینه که چرخه گیم پلی نمیتونه پا به پای طول مدت 30 الی 40 ساعته بازی بیاد و خیلی مشخصه که از یه نقطه ای به بعد داستان بازی که مخاطب رو با خودش میکشونه سمت خط پایان اصلی بازی. البته این مشکل برای کسیه که بخواد همه پایان های بازی رو ببینه. در غیر این صورت یه پلی تروی عادی کاملا از این لحاظ بی نقصه.

البته کلا نمیدونم چطور بگم ولی Nier Automata انگار یک و نصفی بازی تو یه پکیج ـه. توضیحش سخته ولی از یه نقطه ای به بعد بازی یه جوری با خودش رفتار می کنه که انگار وارد دنباله خودش شده و کامل به عنوان مخاطب این حقیقت تقلبی رو قبول می کنی از بس خوب ارائه میشه کل موضوع.

به غیر از همه این ها هم موسیقی بازی... هنوزم که هنوزه به نظرم بعد این همه سال کمتر بازی ای در حد موسیقی این بازی خداست!

نمره: 9.5/10

4VB63ysG.jpg

Doom 2016

دووم 2016 بازی خوبیه واقعا. ولی با این که ایراد خاصی بهش وارد نیست هیچ جای بازی هم نیست که بتونه خودش رو تو ذهنت حک کنه.
البته دروغ چرا باس اول بازی، اون جایی که برمیگردی مریخ دوباره و می بینی دیگه رسما به فاک رفته و یکی دو تا جای دیگه واقعا عالی بود

با این حال نمیدونم، شاید انتظار من زیاد بود. ولی دووم 2016 با این که بازی خوش ساختیه و گلیم خودشو تو ژانر FPS خوب از آب میکشه بیرون، بازم هیچ نقطه متمایز کننده ای نداره کلیت اش برام

نمره 8/10

پ.ن: الان که نگاه می کنم ساعت 12 شبه. مغزم دیگه جواب نمیده چیزی در مورد بازی مازی بنویسم. بقیه بسته بره برای یه روز دیگه تا در مورد RE4 و RE9 و DMC 5 و KCD و... صحبت کنم

View attachment 407999

Red Dead Redemption 2

من همیشه فکر می کردم تو نقد کردن، یا حتی همین جوری الکی نمره دادن، باید یه حد وسطی بین مقوله های فنی یه بازی به عنوان یه قطعه مبتنی بر تکنولوژی و مقوله های هنری به عنوان اثری که کلی آدم خلاق پشت اش نشستن باشه

تا این که RDR2 رو روی PC بازی کردم
و به این نتیجه رسیدم که کوفت و ک**** و زهرمار و مقوله فنی و هنری :Censored:
وقتی بازی رو روی استیم میخری، کدوم ک*** نشوری تو راکستار به ذهنش رسیده که یه لانچر دیگه از خودش بسازه که پنج ماهه تو صورت من داره میگه لاگین ات فیل شده و نمیذاره هیچ رقمه داخل بازی شم.
اصن گور بابای مقوله. بازی ای که بخری و به خاطر گاو بودن ناشرش عین آدم که هیچی، اصن رو سیستم ات بالا نیاد کار به مقوله پقوله نمیرسه تو نمره دهی

تف به ذات راکستارx-(
واقعا اعصابم سر لانچرش خورد شد
و شدیدا این قضیه رو تصمیم ام برای خرید GTA VI در آینده دور اثر منفی گذاشته. فارغ از این که بازی GAME 2.0 باشه یا هر چیز دیگه
اینکه نت ما شخمیه و با لانچرها مشکل داره رو چرا گردن بهترین بازی تاریخ میندازی؟x-(:-??:|

آخرین ویرایش:
wu kong
۱۰/۱۰
جیز ززز
چطور این بازی بازی سال نشد؟؟
حق داشتن عصبانی بشن سازنده هاش
الان چپتر ۲ بازی ام همینجا بازی تموم بشه من راضی ام ۱۰ رو میدم
یه بازی مگر چقدر میتونهه قشنگ میتونه باشه آخه
بازی کاملا روتوش شده محیط ها چشم نواززز موسیقی ها گوشو نوازش میده
پر از آیتم های معنا دار پر از داستان های فرعی که معنی دارن یه
هنره که تو خون این بازی جریان داره
چپتر دو من فقط می ایستم در و دیوار نگاه میکنم و به صدای محیط گوش میدم واقعا نمیخوام برم حلو این بازی تموم شه

پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما فور کی بازی کنید حیفه بخدا حروم نکنید بازی رو روی ریزولیشن و گرافیک پایین

1780559004415.png
Another Crab's Treasure
9/10
ترکیب سولز لایک با یکم پلتفرمر، در یک دنیای گوگولی رنگ و وارنگ، توییست خوبی روی سبک سولز لایک بودش. داستانش خوب و عجیب بود، گیم پلی و مکانیک های گیم رو خیلی خوب درآورده بودن، باس‌ها هم اکثرا سخت و پدر درآر.

1780559332394.png
The Rouge Prince of Persia
10/10​
عجب گیمی بود ایشون، گیم پلی‌اش برای من خیلی اعتیاد آور بود، از معدود بازی‌های عمرم بود که بدون راهنما اچیومنت‌هاشو ۱۰۰٪ کردم، از بس که خوب بود :D
طراحی مراحل و موسیقی بازی فوق‌العاده بودن به نظرم، به لطف این گیم هم با دنی اسدی آشنا شدم که به طور روزانه آهنگ‌هاشو گوش می‌دم.
فقط به عنوان یک گیم روگ لایک خیلی ساده بود، حتی روی سخت‌ترین حالت‌هاش بازم اونقدرا سخت نبود. ولی یک جوری عاشق این گیم شدم من که از کم کاری هاشون چشم پوشی می‌کنم :دی

1780559660581.png
Hades II
10/10​

۱۰۰ ساعت از زندگیمو گذاشتم که ایشون رو هم ۱۰۰٪‌ کنم :دی نمی‌تونم واقعا بین نسخه ۱ و ۲ یکی رو انتخاب کنم، انقدر که جفتشون خوب بودن. باس‌ها (اکثرا) عالی، طراحی محیطی و دشمن‌ها عالی.
مشکل ساده بودن مثل شاهزاده پارسی نداشت و حسابی پوست آدم رو می‌کند. در کنارش Darren Korb هم دوباره با موسیقی‌های شاهکارش همیشه کنارمون بود :دی
فقط اندینگ و ترو اندینگ رو خراب کردن. ولی داستان‌ شخصیت‌ها و ریز جزئیات همه‌اشون خوب بودن.

بازی هایی که تو این چند ماه تموم کردم در حد خلاصه بیشترشون مربوط به قبل قطع اینترنت هستن
2 red dead redemption
بزرگترین دستاورد در صنعت گیم این بازی هست
براحتی و با اختلاف میتونه رتبه یک بهترین بازی هارو تا مدت های طولانی داشته باشه مگه اینکه نسخه سومش بیاد و بتونه ازش بگیره
ابر شاهکار 10
-
the witcher 3 wild hunt complete edition
فکر نمی کردم انقدر زیبا و سرگرم کننده باشه اینم در دسته ابر شاهکار ها قرار میگیره صفر تا صد بازی عالی بود ، دنیای زیبا و پویا ، گرافیک عالی ، گیم پلی بی نقص ، فعالیت ها و ماموریت های استثنایی و....
10
-
detroit become human
بازی زیبا و به یاد ماندنی بود من بشدت لذت بردم ، داستان ، گیم پلی ، گرافیک و بازیگراش و همه چیش عالی بودن ، فقط باید بازیش کرد و به هنرش پی برد
10
-
dark souls 3 complete
فقط میتونم بگم wow عالی و از هر لحاظ پرفکت بود از گیم پلی ، گرافیک ، داستان ، موسیقی و ..... فقط باید فرام سافتور بود تا چنین شاهکاری هایی رو ساخت
10
-
elden ring
محتوای بازی در عین با کیفیت بودن انقدر زیاد هست که فک ادم باز میمونه این بازی واقعا دیگه تکامل فرام سافتور تو ساخت بازی های سولز لایک بود
ابر شاهکار 10
-
rayman legends
یکی از زیبا ترین بازی های یوبیسافت واقعا یه پکیج کامل از ریمن هست که میشه ده ها ساعت باهاش سرگرم شد جزو معدود بازی هایی بود که بیشتر اچیومنت هاش رو باز کردم
10‌
-
tekken 8
محتوای داستانی بازی عالی بود ، گرافیک و گیم پلی نسبت به نسخه 7 واقعا پیشرفت زیادی داشت از هر لحاظ بهتر شده بود اما متاسفانه نتونستم وارد بخش انلاینش بشم که لذت بیشترش اونجاست
9
-
mk1
من لذت بردم برخلاف بقیه که نظرات متفاوتی داشتن بنظر من عالی بود چه از لحاظ گیم پلی ، چه گرافیک ، داستان و..... ، البته که 11بهتر بود اما اینم تجربه متفاوت و باحالی بود جدای اینکه کمی ووک بود
8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or