یعنی فقط همون check for update رد کنه ، بعدش با فیبر مخابرات راحت تونستی آنلاین مالتی پلیر بازی کنی ؟ بدون مشکل ؟ به لابی ها join میشد ؟رو نت فیبر مخابرات قندشکنی مثل v2r رو با vp n share رو کنسول شر کردم از آپدیتینگ اولش رد شد بعدش با دی ان اس فایراپس بازی کردم ولی وارزون مچ شروع نمیشه
با وایمکس مبین نت پلی شد ولی قابل بازی نبود
دیشب بازی کردم ، امروز نشد !یعنی فقط همون check for update رد کنه ، بعدش با فیبر مخابرات راحت تونستی آنلاین مالتی پلیر بازی کنی ؟ بدون مشکل ؟ به لابی ها join میشد ؟
الانم رو پی سی تست کردم دیگهیکی از بچه ها گفت فایراپس گویا فقط رو xbox گیر میده چون فارمر یا همچین چیزی اونجا زیاد هست وگرنه من رو کامپیوتر و ps5 تاحالا مشکلی نداشتم با فایراپس یا بقیه dnsها
آهان باز دوتا رو میگی...فکر کردم یه بازی رو 2 دست بازی کردیالانم رو پی سی تست کردم دیگه![]()

بن شدی منظورت بن تایمی هست یا کلا vac ban شدی؟با فایرآپس یه دست دوتا رفتم به صفحه انتخاب هیرو نرسیدم بن شدم![]()
نه همون بن موقتی واسه دیسکانکت شدنبن شدی منظورت بن تایمی هست یا کلا vac ban شدی؟
نه همون بن موقتی واسه دیسکانکت شدن
منظورم بود که در حد پیک کردن هیرو هم کانکت نشد اکسپت کردم بلافاصله ارور دیسکانکت داد
نه حمید بتلفیلد هم بنی داده یکی از بچه ها ی همینجا تازه روی ps بن شدهیکی از بچه ها گفت فایراپس گویا فقط رو xbox گیر میده چون فارمر یا همچین چیزی اونجا زیاد هست وگرنه من رو کامپیوتر و ps5 تاحالا مشکلی نداشتم با فایراپس یا بقیه dnsها
کدوم گیم ؟با فایرآپس یه دست دوتا رفتم به صفحه انتخاب هیرو نرسیدم بن شدم![]()
والا این داداشمون که فقط دیسکانکت شده الکی شلوغش کردهنه حمید بتلفیلد هم بنی داده یکی از بچه ها ی همینجا تازه روی ps بن شده
کدوم گیم ؟
نزنید بن میده فایر اپس

برای راشد اون ویدئو رو فرستادم خواستی ازش بپرسوالا این داداشمون که فقط دیسکانکت شده الکی شلوغش کرده
حالا در کل الیت پینگ رو معرفی کردم که شر بخوابه![]()
من تا خودم از یک سوراخی گزیده نشم زیر بار نمیرمبرای راشد اون ویدئو رو فرستادم خواستی ازش بپرس