بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell

آخرین ویرایش:
دوستان باز هم جاهایی که بازی ظرفیت ۱ و عناوین به روز داشته باشن معرفی میکنید ؟
از گیم سیتی نپرسیدم
ولی سیدی استاپ بهم گفت ظرفیت ۱ نمیفروشن
پست اول خیلی زیاده ۱ی یا ۲ تا که مطمئنید میفروشن رو میخوام

وضعیت قیمتا وحشتناک و تاسف باره! واقعا دیگه نمیشه بازیا روز عرضه بازی کرد مگه اینکه خیلی پولدار باشی یا بی دغدغه باشی دیگه بعد قضیه Drm سونی لعنتی و حذف یکی از کزینه های به صرفه ما ایرانیا الان شاید تو یکسال بجای اینکه مثلا هفت هشتا عنوان خوب بازی کنیم مجبوری جم کنی دو ستا بگیری (شاید کمتر) تازه اگر قیمتا هی نره بالاتر از اینی که هست!خیلی خیلی وضعیت اسفناکه اگر همینطوری پیش بره (قیمت بازیا،قیمت کنسول،وضعیت نت،ووووو)درست نشه واقعا کنسول گیمینگ میمیره تو ایران چون دیگه واقعا «به صرفه»نیست اینکه بری سیستم ببندی تهش یه بازیو مثل رزیدنت بجای اینکه پنج شیش تومن پول بده مفت بازی کنه خب به صرفه تره دیگه :D نمیدونه آدم چی بگه واقعا...
1000058838.jpg

آخرین ویرایش:
ریجن اکانت اصلی من آمریکاس بعد اکثر فروشگاها ریجن اروپا فقط میارن میخواستم ببینم میتونم بگیرم ؟ مشکلی نداره تو آنلاین بازی کردنو اینا یا نگیرم؟

يعنى چى؟ هيچ جوابيم بابتش ندادن؟
نه هیچی، هم ایمیل هم اینستاگرام.

کلا رویکردشون حتی زمانی که وصل بودن این بود که داریم لطف می کنیم بازی بهتون میدیم. بازی خریدن و فروختن به مراتب وقت کمتری میگیره تا نخل پلاس.

سلام دوستان من چندین بار از دراگون شاپ خرید کرده بودم بد نبود وضعیت اکانتشون و من راضی بودم.
ولی این اواخر به شدت گرون کردن و وقتی هم خواستم اکانت رو بفروشم اجازه ندادن و گفتن تعویض اونم با این شرایط که هیچ کجای سایت اعلام نکرده بودن
"شرایط تعویض بازی ظرفیت ۳ با ۳
1. رسید(فاکتور) بازی فعلی
2. عکس از قیمت بازی جدید در سایت مون
3. یه کمیسیون میخوره بهش به مبلغ ۴۰۰ تومن به علاوه مابتفاوت بازی جدید و قدیم که ما براتون محاسبه میکنیم
4. اسم و شماره تلفن
5. فیلم حذف کردن اکانت بازی فعلی از کنسول
"لطفا قبل از واریز هماهنگ کنین"
پ.ن : بازی هایی که به تازگی منتشر شدن؛ بازی های پیش خرید ؛ بازی های ظرفیت سوم اختصاصی -> تا دو ماه نه تعویض میشن و نه مورد تعویض قرار میگیرن
پ.ن ۲: هرگیم فقط و تنها با یک گیم تعویض میشه (یک به یک)
پ.ن۳ : مبلغ اعتباری که بهتون تعلق میگیره طبق مبلغ خرید فاکتورتون هست نه قیمت جدید بازی فعلی درسایت"

:|:|

سلام دوستان من چندین بار از دراگون شاپ خرید کرده بودم بد نبود وضعیت اکانتشون و من راضی بودم.
ولی این اواخر به شدت گرون کردن و وقتی هم خواستم اکانت رو بفروشم اجازه ندادن و گفتن تعویض اونم با این شرایط که هیچ کجای سایت اعلام نکرده بودن
"شرایط تعویض بازی ظرفیت ۳ با ۳
1. رسید(فاکتور) بازی فعلی
2. عکس از قیمت بازی جدید در سایت مون
3. یه کمیسیون میخوره بهش به مبلغ ۴۰۰ تومن به علاوه مابتفاوت بازی جدید و قدیم که ما براتون محاسبه میکنیم
4. اسم و شماره تلفن
5. فیلم حذف کردن اکانت بازی فعلی از کنسول
"لطفا قبل از واریز هماهنگ کنین"
پ.ن : بازی هایی که به تازگی منتشر شدن؛ بازی های پیش خرید ؛ بازی های ظرفیت سوم اختصاصی -> تا دو ماه نه تعویض میشن و نه مورد تعویض قرار میگیرن
پ.ن ۲: هرگیم فقط و تنها با یک گیم تعویض میشه (یک به یک)
پ.ن۳ : مبلغ اعتباری که بهتون تعلق میگیره طبق مبلغ خرید فاکتورتون هست نه قیمت جدید بازی فعلی درسایت"

:|:|
اگه یادتون باشه من پیام دادم برای astro bot همینکه گفتی دراگون شاپ فرار کردم:D

تو رو خدا نخرید از هرکسی رسید اینارو بزرگ نکنید.
معمولا سایتها مشکل دارن (معمولا)
جوری بیانیه داده فکر کردن توافقی چیزیه!

فکر کن کمیسیون بگیری، ما به التفاوت هم بگیری! عالی اصلا.

hv
اگه یادتون باشه من پیام دادم برای astro bot همینکه گفتی دراگون شاپ فرار کردم:D

تو رو خدا نخرید از هرکسی رسید اینارو بزرگ نکنید.
معمولا سایتها مشکل دارن (معمولا)
جوری بیانیه داده فکر کردن توافقی چیزیه!

فکر کن کمیسیون بگیری، ما به التفاوت هم بگیری! عالی اصلا.
اره همین که شما پیام دادی پیام دادم واسه فروش اکانت برگشته واسه من عهدنامه ی ترکمنچایی گذاشته

• Like
Reactions: jdepp
دراگون شاپ رو از اول تو ليست شاپايي كه خريد ازشون توصيه نميشه بود تو پست اول.

از bloodbgrind هم چند نفر چيزاى خوبى نگفتن و فعلا واسه خريد و اجاره ازشون اقدام نكنيد تا نتيجه معلوم بشه.

اون قصيه احراز هويت براى خريد مجدد cdstop هم بررسى شد و نتيجه اينه:

١-اگه تا حالا ازشون خريد نكرده باشيد اينو ميخوان.

٢-نيازى نيست كد ملى يا چيزى معلوم باشه و فقط اسم و عكس كارت شناسايي با با اسم و شماره كارت بانكى تطبيق بايد داده بشه.

٣-ظرفيت ١ هم به خريدار جديد نميفروشه يا بايد احراز هويت بشه

كه البته به نظرم كار جالبى نيست ولى يه سرى داستان و مشكلات پيش اومده از خريداراى گم نام تعريف كرد كه آدم نميدونه چى بگه.

الان تقريبا فقط گيم سيتى كاملا با روال قبل كار ميكنه و همه يه سرى گير و گور و محدوديت دارن كه بعضا حق هم دارن.
اون مدت قطعى نت خيلى ها اكانتا رو يا بالا كشيدن يا داستان درست كردن (اكثرا ظ٣ ها و ظ١ ها اين كارى كردن).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or