این دو سه ماه اینا رو بازی کردم، چندتاش playthrough دوم یا چندم بود، چندتاش بازی های مونده توی بک لاگ و چندتاش هم بازی های جدید.
Spec ops The Line: 8/10
با داغ شدن شرایط دبی، تجربهی مجددش واقعا جذاب بود. همچنان یکی از بهترین داستانهای بازیهای نظامی رو داره، گیم پلی و گرافیک همچنان خوبه و قابل تحمل، بازی همون پالت رنگ و تم بازی های آنریل انجین ۳ رو داره که باعث شده خوب عمر کنند.
ای کاش این ip احیا میشد با روایتهای این جنس از جنگ در لوکیشنها و موقعیتهای مختلف.
Gears of War Reloaded: 8.5/10
به نظرم همچنان هیچ شوتر سوم شخصی جای سهگانهی گرز رو نگرفته، و خود گرز هم نتونسته به موفقیتهای قبلی خودش برسه.
بزرگترین حسرت اینه که چرا ما کالکشن Reloaded سه گانه رو نداریم و فقط بازی اول رو ریمستر میکنند.
Doom The Dark Ages: 10/10
فوق العاده. کمال شوترهای R&G. پیسینگ بازی عالیه و مرحلهی آخر دیگه جوری همه چیز اوج میگیره که از توان انسان خارج میشه

بازی برخلاف Eternal ( که اون هم برای من ۱۰/۱۰ هست.) سعی میکنه با مراحل اژدها سواری و تایتان سواری یکم به مغز و انگشت پلیر استراحت بده و به نظرم راه خوبی برای ببشتر بازی کردنه.
من وقتی اترنال بازی میکردم هم به خاطر مبارزات عمودی و سرعت بیشتر و هم نبود این موقعیتهای استراحت، خودم بین چپترها استراحت میکردم تا بتونم بازی رو ادامه بدم.
امیدوارم یک اکسپنشن خوب براش منتشر کنند و بعد برن سراغ Quake.
Indiana Jones and the Great Circle: 9/10
با انتظار تعدیل شدهای رفتم سراغ بازی ولی بازی فراتر از انتظارم بود.
ترکیبی از بازیهای آرکین و ماشین گیمز با المانهایی از دوران اوج استاربریز و ریدیک.
استانداردهای سینمایی بازی واقعا بالاست و طراحی هنری و سطح جزئیات داد میزنه با یک اثر پرخرج و بسیار با کیفیت طرفیم.
امیدوارم ماشین گیمز یک روزی برگرده و ip محبوب من Riddick رو احیا کنه.
Resident Evil 4 Remake: 10/10
بازی خیلی وقته رو سیستمم بود و از چپتر ۴ جلوتر نرفته بودم. بعد از سال ۲۰۰۶ دیگه بازیش نکرده بودم. اما نشستم بالاخره سرش و WoW! عالی!
بازی همون تاثیر ۲۰ سال پیش رو برام داشت، واقعا ازش لذت بردم، قطعا جزو تاپ ۱۰ بازیهای اکشن تاریخ.
من اصلا REباز نیستم اما RE4 و RE5 مطابق سلیقهی من بودن از قدیم. امیدوارم RE5 هم ریمیک بشه.
بستهی الحاقی Separate Ways رو هم بازی کردم و امتیازی بهش ۸.۵ هست. به شدت اکسپنشن خوبیه اما کیفیت بازی اصلی رو نداره، اما قطعا ارزش بازی کردن داره.
Call of Duty Vanguard: 8/10
کرک شدن بازی باعث شد دانلودش کنم و برخلاف فضای منفی که بهش داشتم واقعا کمپین خوبی داشت. یک کمپین استاندارد CoD با شخصیتهای کم و بیش خوب. به خصوص اون دختر روسه که هم شخصیت پردازی خوبی داشت هم چپترهای خوبی.
بازی یکم گل درشت بازی درمیاره و Woke میشه اما کمپین خوب و لذت بخشیه در حد WW2 نیست اما برای طرفداران FPS تجربهی خوب و استانداردیه.
Death Stranding 2: -/10
حدود ده ساعت بازی کردم، با اینکه اکشنتر شدن اما همچنان هستهای اصلی گیم پلی برای من قابل تحمل نیست.
گرافیک و کارگردانی کاتسینهای بازی در بالاترین سطحه و به نظر من همچنان حیف که کوجیما این ستینگ و کیفیت ساخت رو فدای این هستهی گیمپلی کرد.
امتیازی به بازی نمیدم اما از نظر دسترس پذیر بودن برای من از بازی اول قابل تحمل تر بود.
Ghost of Tsushima Director's Cut: 7/10
نا امید کننده، کسل کننده و تاریخ مصرف گذشته.
به فن بیس بازی احترام می زارم اما واقعا سینه خیز بازی رو تموم کردم.
برای من واقعا دیگه این سبک اپن ورد قابل تحمل نیست و حوصله سر بره.
شاید اگه بازی رو زمان عرضه اولیه بازی کرده بودم برام تجربهی بهتری میبود.
الان دارم Pragmata رو بازی می کنم و تمومش نکردم اما امتیاز فعلیم 8.5 هست.
بازی بعدی هم که شروع میکنم Alan Wake 2 هست و بعدش انشاالله 007

روی سیستم مدتهاست KCD2، Expedition 33 و TLOU 2 رو نصب دارم اما نیمه کاره ولشون کردم، امیدوارم همت کنم و تمومشون کنم به زودی