Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
خب مخابرات عالیه تا دیروز تو منو میرفت به مچ وصل نمیشد امروز از اول ارور server limitation مربوط به ای پی ایران میده :)) با انواع دی ان اس های پولی و غیر پولی تست کردم نرفت داخل … کسی اینجا با مخابرات یا اینترنت سیمکارت تونسته بازی کنه ؟
من با مخابراتم کانکشن هم بد نیست یکم پینگ ناپایداره بین 90 تا 110 بالا پایین میشه

• Like
Reactions: Solidsnake_1
وارد مچ شدین؟با چه dns ؟
آره مچ که راحت پیدا میکرد سرور خامیانه (دی ان اس 1.1.1.1) ، ولی امروز برای وصل شدن به سرور اروپا واینداسکرایب استفاده کردم که مشکل خاصی نبود به جز همون ناپایدار بودن پینگ

• Like
Reactions: porfesor
سلام وقت بخیر میخواستم بازی خریداری کنم ممنون میشم اگر کمک کنید میخواستم بدونم اگر وضعیت اینترنت طی مدت آینده پایدارتر بشه ایا بازی ارزش خرید داره چه از نظر محتوایی و به خصوص گان پلی و استیبل بودن وضعیت سرور بازی در خاورمیانه و اروپا چطوره؟ و در آخر موضوعی که گفته می شد آی‌پی ایران بن میشه در صورت شناسایی آیا درسته یا خیر ؟
در مورد ارزش خرید به نظرم به انتظار خودت بستگی داره ، بخوام در مورد مواردی که اسم بردی توضیح بدم گان پلی نسبت به نسخه های قدیمی تر یکم متفاوت تره یکم چاشنی موومنت سریع تر واردش شده و ریکویل ملایم تر تغییرات هم خیلی جزئی هست این طور نیست که از اصالت بتلفیلد خارج شده باشه ، سرور ها هم خوبه نت ما یکم بهتر بشه مشکلی نداره ، در مورد محتوا نظرم نه مثبت هست نه منفی یکم باهاش مشکل دارم میتونست بهتر باشه جا داشت تنوع سلاح ها بیشتر باشه ، کاستومایز ها گسترده تر باشه ، دو سه تا از مپ ها طراحی بهتری داشته باشن به خصوص مپ contaminated که اصلا طراحی خوبی نداره ، محتوای بتل پس میتونست جذاب تر باشه و یه مورد فنی که سیستم مچ میکینگ باید بالانس بهتری بین دو تیم برقرار کنه که اینطور نیست ... شاید موارد دیگه ای هم باشه بتونم بگم ولی در کل شخصا 70-80 درصد اوکیم با این نسخه

• Like
Reactions: Maziar1378
خب مخابرات عالیه تا دیروز تو منو میرفت به مچ وصل نمیشد امروز از اول ارور server limitation مربوط به ای پی ایران میده :)) با انواع دی ان اس های پولی و غیر پولی تست کردم نرفت داخل … کسی اینجا با مخابرات یا اینترنت سیمکارت تونسته بازی کنه ؟

ظاهرا اکانتم بن شده:o):x بعد از کلی جون کندن تونستم به EA لاگین بشم ولی این ارور رو میگیرم موقع کانکت شدن به خود بازی و قبل از منو
Unknown Error - ERROR CODE 1:86001S:51009S:11468332130:1073807360Q
توی ردیت دیدم گفتن احتمالا shadow ban باشه، حالا درخواست دادم دیتای اکانتمو بدن اگر بن باشه توی اون نوشته
حالا نمیدونم یا بخاطر هایپروایزر بوده که این مدت روی سیستمم بود یا ip ایران ولی خلاصه ایرانی رو چه به گیم اونم آنلاین:)
من بعد از کانکت شدن دیروز
امروز جفت اینا رو گرفتم
احتمالا مشکل آی پی ایران باشه.
گیرآپ اگر کسی می‌تونه بگیره تست کنه، یا وی پی ان بزنه ببینه رد میشه یا نه.

• Like
Reactions: TeTration
آره مچ که راحت پیدا میکرد سرور خامیانه (دی ان اس 1.1.1.1) ، ولی امروز برای وصل شدن به سرور اروپا واینداسکرایب استفاده کردم که مشکل خاصی نبود به جز همون ناپایدار بودن پینگ
رامین جان شما فکر کنم شما به مخابرات امارات وصل میشی :D.
چون منم مخابراتم اگه بگم ۲۰تا dns مختلف تست کردم نتونستم وارد بازی بشم دروغ نگفتم .
همشون ارور server limitations applied میده . خداییش معلوم نیست چه بلایی سر اینترنت آوردن

آخرین ویرایش:
ظاهرا اکانتم بن شده:o):x بعد از کلی جون کندن تونستم به EA لاگین بشم ولی این ارور رو میگیرم موقع کانکت شدن به خود بازی و قبل از منو
Unknown Error - ERROR CODE 1:86001S:51009S:11468332130:1073807360Q
توی ردیت دیدم گفتن احتمالا shadow ban باشه، حالا درخواست دادم دیتای اکانتمو بدن اگر بن باشه توی اون نوشته
حالا نمیدونم یا بخاطر هایپروایزر بوده که این مدت روی سیستمم بود یا ip ایران ولی خلاصه ایرانی رو چه به گیم اونم آنلاین:)
اگر بن شده باشی بهت ایمیل میده و دلیلشو میگه .روز اولی نت وصل شد چند ماه پیش dns فایر اپس خیلیا رو توی فیفا دیزیبل کرد متنش هم چیتینگ هست .تاحالا ندیدم کسی توی بتلفیلد بن شده باشه ولی این فایراپس زیاد بنی داده

اگر بن شده باشی بهت ایمیل میده و دلیلشو میگه .روز اولی نت وصل شد چند ماه پیش dns فایر اپس خیلیا رو توی فیفا دیزیبل کرد متنش هم چیتینگ هست .تاحالا ندیدم کسی توی بتلفیلد بن شده باشه ولی این فایراپس زیاد بنی داده
اگه شما یا هر کس دیگه اطلاعی داره به منم بگه
الان برای بازی های انلاین روی پلی استیشن بابت استفاده از دی ان اس اکانت یا ea یا هر بازی دیگه احتمال بن شدن داره ؟؟ یعنی میفهمن تحریم رو دور زدیم بن میکنن ؟ یا اینکه نباید بفهمن از ایران وصل شدیم ؟ چون این دی ان اس های اختصاصی که هست یا بعضا عمومی دیتا رو از کشور دیگه رد میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or