بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell

آخرین ویرایش:
دوستان کسی تجربه ی خرید اشتراک از سایتایی مثل نخل مارکت یا pstorex داره.؟ بنظر برای واقعی بودن زیادی خوبه.

صفحات قبل رو بخونيد بحث در مورد نخل زياد شده.
مزايا و معايب خودشو داره.

البته ظاهرا نخل يه حركت فولى زده اين مدت قطعى نت از تايم اشتراك همه كم كرده به بهونه اينكه خودشون ميتونستن خدمات ارائه بدن.

• Like
Reactions: saeedonly
من نخل همون وسط قطعی نت گفتم ولی شاید بعضی ها ندیدن باز میگم

وسط قطعی نت برداشت اشتراک همه رو مثل روال عادی کم کرد و وقتی بهش اعتراض کردم گفت خیلیها(😐 )به اینترنت دسترسی دارن و به ما فشار میارن و ما هم مجبوریم خدمات رو ارائه بدیم.

من واقعا میخوام بدونم تو اون شرایط کی واقعا میتونسته 70-80 گیگ بازی رو دانلود کنه؟اینکه فقط اکانت رو تحویل بگیریم که ملاک نیست که اینا اینطوری ما رو از سر خودشون باز کردن [-(

در کل شاید تکنیکلی کارشون خلاف نبوده ولی اینکه مشتری رو تو اون شرایط به جاییشون حساب نکردن برای من یعنی دیگه تمام و امکان نداره دیگه چیزی ازشون بگیرم.

من نخل همون وسط قطعی نت گفتم ولی شاید بعضی ها ندیدن باز میگم

وسط قطعی نت برداشت اشتراک همه رو مثل روال عادی کم کرد و وقتی بهش اعتراض کردم گفت خیلیها(😐 )به اینترنت دسترسی دارن و به ما فشار میارن و ما هم مجبوریم خدمات رو ارائه بدیم.

من واقعا میخوام بدونم تو اون شرایط کی واقعا میتونسته 70-80 گیگ بازی رو دانلود کنه؟اینکه فقط اکانت رو تحویل بگیریم که ملاک نیست که اینا اینطوری ما رو از سر خودشون باز کردن [-(

در کل شاید تکنیکلی کارشون خلاف نبوده ولی اینکه مشتری رو تو اون شرایط به جاییشون حساب نکردن برای من یعنی دیگه تمام و امکان نداره دیگه چیزی ازشون بگیرم.

از بعد تقريبا يه ماه و نيم اينا با شكن ميشد به psn وصل شد.
حداقل بايد تا قبل اونو فريز ميكردن.
ولى امسال هى فريز كردن و اضافه كردن و اين دفعه هم ديدن خيلى طول ميكشه با ٢٠ روز اينا سر تهش هم نمياد.

از بعد تقريبا يه ماه و نيم اينا با شكن ميشد به psn وصل شد.
حداقل بايد تا قبل اونو فريز ميكردن.
ولى امسال هى فريز كردن و اضافه كردن و اين دفعه هم ديدن خيلى طول ميكشه با ٢٠ روز اينا سر تهش هم نمياد.
نه این قضیه اعتراض من مال قبل از شکن بود.اصلا فکر کنم حتی یک روز هم متوقف نکردن اشتراکها رو

دوستان چند ماه پیش ظرفیت2 تکن 8 رو برای اقوام که خارج از ایران هست از اکسین گیم گرفتم الان پیام داده که دی اکتیو کن تا ظرفیت 1 ش رو بفروشم
میخواستم بذونم اصلا همچین چیزی داریم ؟

Cd stop معتبره؟ اخه قیمتاش معمولا یکی دو میلیون از جاهای دیگه ارزون تره
اگه کسی خرید داشته بگه تجربیاتشو هم از قفل شدن بازی هم از پشتیبانیش

معتبر كه هست ولى خيلى وقتا اشتراكى ميده و ممكنه چند وقت يبار قفل بشه كه خودت ميتونى بازش كنى.
پشتيبانيش هم سرعتش خوبه و كار راه بندازه ولى يكى دو مورد بد قلقى اينجا ازش گفتن.

دوستان چند ماه پیش ظرفیت2 تکن 8 رو برای اقوام که خارج از ایران هست از اکسین گیم گرفتم الان پیام داده که دی اکتیو کن تا ظرفیت 1 ش رو بفروشم
میخواستم بذونم اصلا همچین چیزی داریم ؟

آره ميشه.

دوستان جایی می شناسید ظرفیت یک بفروشه این کانال های معرفی شده ظرفیت یک ندارن

گيم سيتى و cdstop ميفروشن.
تقريبا همه كانالاى پست اول ميفروشن.

معتبر كه هست ولى خيلى وقتا اشتراكى ميده و ممكنه چند وقت يبار قفل بشه كه خودت ميتونى بازش كنى.
پشتيبانيش هم سرعتش خوبه و كار راه بندازه ولى يكى دو مورد بد قلقى اينجا ازش گفتن.

آره ميشه.

گيم سيتى و cdstop ميفروشن.
تقريبا همه كانالاى پست اول ميفروشن.
ممنون . هر کسی هم تو فروم پرسید بهش بگید از گیم پلی ایران خرید نکنن

دوستان کسی تجربه ی خرید اشتراک از سایتایی مثل نخل مارکت یا pstorex داره.؟ بنظر برای واقعی بودن زیادی خوبه.
کاری به این قضیه هم نداشته باشیم که سر این قطعی اخیر(و شایدهم بشه گفت قطعی جاری) نامردی کردن و مشتریهارو دایورت کردن به دکمه کتشون
اگر حوصله سر و‌کله زدن با پشتیبانی و کشیدن نازشون رو داری و اگه برات مهم نیست که یک ساعت پای سیستم مسخره تحت وب پشتیبانیشون علاف بشی تا پشتیبان محترم قدم رنجه کنه و بیاد جواب سلامتو بده و بره تا نیم ساعت بعد،و هفته ای دوبار قطع بشه و برای وصل شدنش نیاز به همون سیستم پشتیبانی تحت وب کند و غیر کاربر پسند داشته باشی
بخر و از سروکله زدن باهاشون لذت ببر
تا وقتی گیم سنتر و گاماگیم و از همه مهمتر خود پلاس اکسترا هست چرا نخل؟؟

• Like
Reactions: saeedonly
یک پسر عمو دارم فایو داره توی بای اند سل از یک بنده خدا که بازی از cd stop داشت بازی خریده . ادمینش عکس از کارت ملی خواسته 😐 .میخواستم ببینم روال همه جاست یا این اینجوریه ؟

یک پسر عمو دارم فایو داره توی بای اند سل از یک بنده خدا که بازی از cd stop داشت بازی خریده . ادمینش عکس از کارت ملی خواسته 😐 .میخواستم ببینم روال همه جاست یا این اینجوریه ؟

ظاهرا اگه كسى خريد مجدد اكانت اينارو بگيره و قبلشم ازشون خريد نكرده باشه احراز هويت ميخواد.

• Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or