امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Saros ---------------------- 8

+ گان‌‌پلی و کنترل بسیار روان، سریع، پرهیجان و لذت‌بخش
+ تغییرات مثبت و گسترده شدن ساختار گیم‌پلی
+ داستان و روایت بسیار خوب
+ ارزش تکرار بالا

- انیمیشن و طراحی کرکترها حس مصنوعی رو منتقل میکنه
- در مجموع بنظرمن اتمسفر و فضاسازی ضعیف‌تری نسبت به ریترنال داره

Reanimal ---------------------- 7.5

+ اتمسفر و فضاسازی خاص و گیرا
+ تجربه Co-op جذاب
+ مرموز
+ گرافیک و صداگذاری بسیار خوب

- بسیار کوتاه و قیمت 40$
- کنترل و دوربین تا حدودی کلانکی

من Co-op بازی کردم و بنظرم 7.5 خوبه براش، ولی اگر Solo بازی کنید فکر نمیکنم بیشتر از 6.5 ارزش داشته باشه ...

سلام به همگی امیدوارم همه خوب و سلامت باشید بعد از 3 ماه دوست داشتم اینجا اولین پست را بزارم .تو این 3 ماه بی اینترنتی ماه اولش بهم سخت گذشت ولی بعد از یک ماه به لطف (رانت) برنامه شکن تونستم به استور وصل بشم و یه جورایی از دنیای ویدئو گیم عقب نیوفتم .کلی هم بازی گرفتم از south of midnight و crimson desert و monster hunter stories 3 ' گرفته که هنوز تموم نکردم تا دو تا بازی که پلاتشون کردم و میخوام یه نیمچه نقدی اینجا بنویسم.

hades 2 10
راحت ترین 10 که به یه بازی میتونم بدم .بیخود نبود بازی بالاترین متای 2025 را بین اون همه بازی ریز و درشت داشت .بازی تو بحبوحه جنگ و بی اینترنتی برای ps5 انونس شد و با 20 درصد تخفیف لانچ و قیمت 24 دلاری خریدش یه دزدی حساب میشد.در یک کلام بازی شاه بی چون و چرای سبک روگ لایک (ت) هستش .بعیده بازی دیگه ای تو این سبک بتونه به سوپرجاینت برسه . محتوای بازی میشه گفت بی نهایت هستش من تو 80 ساعت و بالای 120 رانی که رفتم تا بازی پلات بشه باز هم تو اون شب های اخر هم اتفاقات و چیزای جدید میدیدم .
6 تا سلاح مختلف دارید هر کدوم 4 تا aspect مختلف داره در واقع 24 سلاح متفاومت کلی skill های گوناگون کلی روش مختلف بازی 8 تا لوکیشن مختلف 8 9 تا باس و کلی مینی باس و دشمنان مختلف .در کل بازی بدجور بهم چسبید .

saros 8
در یه کلام برام نا امید کننده بود نه اینکه بازی بدی باشه به هیچ وجه ولی انتظار داشتم از ریترنال بهتر یا حداقل در حد اون باشه ولی واقعا در حد اون نبود هم داستان هم خود شخصیت اصلی و هم فضاسازی ریترنال را بیشتر دوست داشتم .این mod هم که اضافه کرده بودن باعث شده بود از چلنج و سختی بازی کم کنه حالا استفاده ازش اختیاری بود ولی کیف بازی را کم کرده بود بازی نسبت به برچسب 70 دلاری که داشت محتوای خیلی زیاده هم نداشت و نسبتا کوتاه بود .پلاتنیوم ساده ای هم داشت برعکس ریترنال هیچ تروفی کالکتیبل نداشت. یکی 2 تا مشکل اصلی که با بازی داشتم توی بازی یه هاب اصلی دارید که به نام passage شناخته میشه اونجا چنتا شخصیت دیگه هم هستند که واقعا تو بازی خیلی کم بهشون پرداخته میشه و کم کم هم همشون به دلایلی که اسپویل نمیکنم میرن و کم میشن .
و یه نکته بسیار ازار دهنده دیگه که از استدیو فرست پارتی سونی انتظار نمیرفت انیمیشن صورت کاراکترها افتضاح بود .من بازی را لانچ رفتم نمیدونم الان درستش کردن یا نه ولی وقتی دو تا کاراکتر تو بازی روبروی هم قرار میگرفتن و با هم صحبت میکردن اولا که اصلا چشم تو چشم نبودن هر کدوم یه طرف را نگاه میکردن و دوما وقتی کاراکتر شروع به صحبت میکرد صورتش یه حالت چروک و زشتی به خودش میگرفت و از حالت انسانی خارج میشد .عجیب بود کلا مدت ها بود تو بازی های سونی همچین چیزی ندیده بودم.

در کل خیلی بازی بهم نچسبید به نظرم اگه عاشق سینه چاک ریترنال یا به طور کلی روگ لایک هستید الان برید سراغش وگرنه بزارید تو تخفیف بگیریدش واقعا 70 دلار نمی ارزه.

Resident_Evil_Requiem_Cover_Art.jpg

به نظر من کامل ترین RE بود و خوبی همه نسخه ها رو با هم داشت:

داستان و روایت قابل قبول و لول دیزاین و انیمیشن ها سطح بالایی داشت. اون حس ترس و دلهره رو ولی فقط اوایل بازی القا میکرد اما اکشن گیم پلی لیان و خوده کاراکترش تاپ بود و خیلی خفن درومده بود. تنوع اسلحه ها و آپگرید هاشون هم خوب بود و اسلحه Requiem به تنهایی خودش چند امتیاز مثبت محسوب میشه :D
سورپرایز های زیاد و جذابی داشت ولی بازگشت به راکون سیتی و RPD خیلی عالی بود و ورود Mr.X واقعاً غیر منتظره بود. کاش ولی اون پایان بد نمیذاشتن خیلی بیخود بود واقعاً :D
کوتاهی بازی هم خیلی به چشم من نیومد چون کل مپ ها رو می گشتم که لذت بخش هم بود.

9.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or