Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دقیقا نمیدونم چرا ولی دیگه حتی یه دقیقه هم تو re zero برام اندازه یه ماه میگذره :D قسمت اول رو تو سه نوبت تونستم ببینم انقدر خسته کننده شده برام. احتمالا دیگه دراپ بشه بعد 4 فصل متاسفانه.

liar game رو هم دیدم و باعث شد بیشتر از قبل کایجی رو ستایش کنم که چقدر تو سبک خودش زیبا بود و حیف که دیگه ادامه ای براش نساختن. واقعا این دختره تو liar game کند ذهن ترین کاراکتری هست که تا حالا دیدم :D

دقیقا نمیدونم چرا ولی دیگه حتی یه دقیقه هم تو re zero برام اندازه یه ماه میگذره :D قسمت اول رو تو سه نوبت تونستم ببینم انقدر خسته کننده شده برام. احتمالا دیگه دراپ بشه بعد 4 فصل متاسفانه.
قسمت دو و سه رو ندیدی؟واویلا:دی

این فصل دوروهه‌دورو ترکونده. چقدر خفنه فصل دومش. واقعا ارزش این همه صبر کردن رو داشت.
Yomi no Tsugai هم خووبه. به نظرم خیلی قراره بهتر بشه.
فصل جدید الماس هم اوکی بوده تا اینجا.
بدون شک سورپرایز بهار واسه من Nippon Sangoku بوده. خیلی خفنه این انیمه. از آرت خوشگلش بگیر تا داستان و شخصیتاش.
Tongari Boushi no Atelier هم کار جادوگری قشنگیه. یه نمه حس و حال هری پاتر هم داره. آرت و انیمیشن‌ها خیلی خوبن.
Liar Game هم با اینکه ار نظر بصری داغونه ولی خب جالبه. ارزش دیدن داره.
ری‌زیرو هم تا اینجا خوب بوده. قسمت دوم و سومش قطعا بهترین بودن تا الان.

liar game رو هم دیدم و باعث شد بیشتر از قبل کایجی رو ستایش کنم که چقدر تو سبک خودش زیبا بود و حیف که دیگه ادامه ای براش نساختن. واقعا این دختره تو liar game کند ذهن ترین کاراکتری هست که تا حالا دیدم :D
rezero
الان بقول تموم فنای سری و اونایی که لایت ناول میخونن و وب ناول میخونن همه همه میگن ارک 6(همین فصل چهارم) بهترین قسمت داستانه و یه اتفاق پشم ریزون وسطای همین فصل(قسمت هفتم)میفته که دقیقا میگن ارک از قسمت هفت به بعد شروع میشه بنظرم یبار ذیگه شانس بهش بدین پشیمون نشید این فصل بی نظیره مخصوصا مخصوصا از بعد قسمت هفتم!

قسمت هشتم این فصل رو الان با داداشم دیدیم
باید از ری اکشن مون فیلم میگرفتن میذاشتن یوتیوب خدایی :دی حال مون رو به هم ریخت (تعریف)

داره از کف ات می‌ره جدی

سلام
دلم برای فضای بازی سنتر خیلی تنگ شده بود.

اول بگم که باعث افتخارم بود که طی این مدت 3 ماه گذشته که اینترنت قطع بود، همچنان از برنامه برای ترجمه استفاده می کردید.

بخاطر دو هزارتایی شدن ترجمه ها، یک آپدیت برای برنامه زدم.
حتماً طی این 10 ماهی که از برنامه استفاده کردید، به دفعات دید که بین 1 یا چند خط زیرنویس ترجمه نشده وجود داشت که برنامه تعداد اون رو همیشه اعلام میکرد.

Screenshot 2026-05-31 at 22-30-41 ترجمه خودکار زیرنویس انیمه با Gemini.png

الان تو این آپدیت جدید (تصویر بالا) با یک روش بسیار محافظه‌ کارانه، تو فاز آخر، برنامه سعی میکنه اشتباهات هوش مصنوعی در بخش تایم‌کد ها رو از یک فیلتر عبور بده و این خطوط به ظاهر ترجمه نشده رو بازسازی کنه، تا شما یه زیرنویس کامل تری داشته باشید.

تغییرات این نسخه اعمال شده و میتونید استفاده کنید. (خوشحال میشم استفاده کنید و اگه مشکلی داشت گزارش بدید)

ترجمه خودکار زیرنویس انیمه

P.S
چند روزی هم هست که Gemini 3.5 Flash امده که کیفیت ترجمه ی اون نسبت به نسخه ی قبلی (Gemini 3 Flash Preview) به نظرم بین 10 الی 20 درصد بهتر شده (تو برنامه این مدل 3.5 رو هم اضافه کردم.)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or