همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان آیا با این dns هایی که موجوده فقط در حد فعال کردن اکانت و دانلود بازیها مورد استفاده قرار میگیره؟ آیا آنلاین هم میشه بازی کرد؟ من هم از شکن و هم از فایراپس ip خریدم ولی ارور nat type میده !

دوستان آیا با این dns هایی که موجوده فقط در حد فعال کردن اکانت و دانلود بازیها مورد استفاده قرار میگیره؟ آیا آنلاین هم میشه بازی کرد؟ من هم از شکن و هم از فایراپس ip خریدم ولی ارور nat type میده !
۱ صفحه قبلو بخونید جوابتون رو میگیرید
راهی برای آنلاین بازی کردن نیست

سلام
دوستان از اکاتن خارج شدم این پیغام امد باید چی کار کنم؟

چرا خارج شدی حالا؟!
قبلا Passkey فعال کردی؟ اگه کرده باشی باید از طریق PS App رو کنسول ساین‌این کنی. یعنی اینجا که بخوای ساین‌‌این کنی باید کُدی که نمایش میده رو توی اپ وارد کنی تا بذاره اینجا وارد شی.

دوستان من شکن نقره ای گرفتم برای ps5 متاسفانه فقط بدرد این میخوره که بازی های ظرفیت سه تو بیاد بالا که فقط بتونی بازی کنی و گرنه بازی آنلاین یا دانلود از فروشگاه که حرفشو نزنین من با فیبر نوری سرغتم به کیلوبایت میرسه. وضعیت با ایرانسل ، رایتل، همراه اول و td lte ایرانسل هم همینه! ممنون میشم کسی دی ان اس خوب معرفی کنه لااقل بتونیم بازی از فروشگاه دانلود کنیم و گرنه طمع آنلاین بازی کردن رو که کلا بیخیال شدم نمیدونم مثلا فایر اپس بگیرم یا نه.. بعد یک مشکلی که با بازیسنتر دارم اینه که هر بار باید کش سایت رو پاک کنم تا بتون وارد بشم و خیلی کند کار میکنه مثلا آقا حمید الان فکر کنم یک هفته هست بهم پیام خصوصی داده اصلا نمیره تو و ارور The server did not respond in time. Please try again. میده ممنون میشم دستی برسونید

پس با
چرا خارج شدی حالا؟!
قبلا Passkey فعال کردی؟ اگه کرده باشی باید از طریق PS App رو کنسول ساین‌این کنی. یعنی اینجا که بخوای ساین‌‌این کنی باید کُدی که نمایش میده رو توی اپ وارد کنی تا بذاره اینجا وارد شی.

سلام
یعنی با این وضعیت نت فقط باید از طریق app ساین میشود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or