روی TD-LTE و باندهای اینترنت همراه 5G/4G ایرانسل هم با سرعت نسبتا خوبی کار میکنه اما در مجموع با فیبر مخابرات و 5G/4G همراه اول پایدارتره.شکن با ایرانسل TD کار میکنه؟کسی تست کرده؟
روی TD-LTE و باندهای اینترنت همراه 5G/4G ایرانسل هم با سرعت نسبتا خوبی کار میکنه اما در مجموع با فیبر مخابرات و 5G/4G همراه اول پایدارتره.شکن با ایرانسل TD کار میکنه؟کسی تست کرده؟
من دیروز با شکن و نت ایرانسل زدم و امروز صبح دانلود ساروس رو تموم کردمبا شکن میشه بازی ساروس رو دانلود کرد؟
من دیروز با شکن و نت ایرانسل زدم و امروز صبح دانلود ساروس رو تموم کردم
اره واقعا خودم اصلا انتظار نداشتم غصه م این بود تو این نت نتونم ساروس رو بگیرم ولی خب دیدم اینجا همه از شکن تعریف کردید دیروز یه اشتراک گرفتم و زدم تو گوششخوب برات پيش رفته خدايي![]()
اره واقعا خودم اصلا انتظار نداشتم غصه م این بود تو این نت نتونم ساروس رو بگیرم ولی خب دیدم اینجا همه از شکن تعریف کردید دیروز یه اشتراک گرفتم و زدم تو گوشش
۱ صفحه قبلو بخونید جوابتون رو میگیریددوستان آیا با این dns هایی که موجوده فقط در حد فعال کردن اکانت و دانلود بازیها مورد استفاده قرار میگیره؟ آیا آنلاین هم میشه بازی کرد؟ من هم از شکن و هم از فایراپس ip خریدم ولی ارور nat type میده !
الیت پینگ بعد از دو ماه فروشش رو باز کرده. گیگی ۳۸۰۱ صفحه قبلو بخونید جوابتون رو میگیرید
راهی برای آنلاین بازی کردن نیست
خب خریدم و کار نکردالیت پینگ بعد از دو ماه فروشش رو باز کرده. گیگی ۳۸۰
برم بخرم ببینم میشه بازی کرد یا نه.

سلام
دوستان از اکاتن خارج شدم این پیغام امد باید چی کار کنم؟
چرا خارج شدی حالا؟!
قبلا Passkey فعال کردی؟ اگه کرده باشی باید از طریق PS App رو کنسول سایناین کنی. یعنی اینجا که بخوای سایناین کنی باید کُدی که نمایش میده رو توی اپ وارد کنی تا بذاره اینجا وارد شی.
پس با
سلام
یعنی با این وضعیت نت فقط باید از طریق app ساین میشود؟