بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell

آخرین ویرایش:
بله چون اشتراکی نیست. اونجایی که گذاشته ۵ تومن دوبار ظرفیت ۲ رو می‌فروشه. گیفت کارت ۷۰ دلاری و بازی ریجن آمریکا رو خودتون با قیمت دلار الان بسنجید.
اگر گیفت کارت ۷۰ دلاری رو به فرض محال نصف قیمت هم به شما بدن یعنی ۳۵ دلار باز میشه نزدیک ۵۸۰۰ ت قیمت تمام شده. بدون سود!

اكثر شاپايي كه اشتراكى هم نيستن 5 و خورده ايي بازيو قيمت گذاشتن.
اصلا توجيه مناسبى نيست.

از کجا بفهمیم اختصاصی میدم یا اشتراکی ؟ من از پی اس پرو گرفتم رزیدنتو امروز تحویل داد ظرفیت دو ۵۸۰۰
اگه اشتراکی باشه خطر بن داره؟

اگه ديدى هى قفل ميشه اشتراكيه.
اشكال خاصى نداره و راحتم قفل باز ميشه ولى تو طولانى مدت شايد اذيت كنه.
البته گاهى هم اشتراكى نباشه ممكنه قفل شه كه به علت اپديت بازى يا كنسول ظ٣ يا تغيير كاربر ظ٣ هم ميتونه باشه.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
کسی romeo is dead man بازی کرده؟ ارزش خرید داره به نظرتون ؟ من خیلی حال کردم با فضاش ولی فقط گیم پلی ایران دیدم اکانتشو میفروشه :D

حقیقتا من ۵ ۶ سال پیش که ps4 pro داشتم از دیجیتال فکتوری خرید میکردم کلا عادت داشت هر محصول داخل چنل هست موقع خرید بالاتر بگه و بهانه های واهی مثل گرون شدن دلار هم میاورد .مطلب بعدی یادمه فیفا ۲۰ یهو رمزو عوض کرد نه رمز جدید داد نه اکانت بعدم گفت سونی اکانتو بن کرده .خلاصه موقع خرید از این شاپ حواستون باشه هرچند برخلاف نسل هشتم این اقا هزارتا رقیب الان داره دیگه نمیتونه هرجور دوست داشت با مشتری برخورد کنه .ولی خب گفتم شاید به دوستانی قصد خرید از این شاپ رو دارن کمکی کرده باشم‌.

پیرو پست های سابق در خصوص نخل پلاس به آپدیت بدم بعد از 130 روز اشتراک الیت :دی

بازی رزیدنت ایول ریکوییم رو من انتظار داشتم حداقل یک هفته بعد از انتشار بتونم از نخل پلاس بگیرم چون سر گوست آف یوتی خیلی اذیت کردن و نزدیک ۲ هفته بعد ریلیز تونستم اکانت رو بگیرم. دیروز یه استوری گذاشتن که مشترکین الیت و التیمیت میتونن ریکوییم رو ثبت کنن توی اکانتشون که فردا تحویل بگیرند!! منم رفتم واسه تحویل امروز ساعت ۱۶:۱۵ بازی رو ثبت کردم و در عین ناباوری امروز سر ساعت بدون اینکه اذیت کنن اکانت رو تحویل دادن!!

البته که وظیفشون رو انجام دادن ولی خب .. :دی

همونطور که خوبیاشو میگم بدیی هم باشه میگم.
از نخل پلاس من ساعت ۴.۱۵ قرار بوده اکانت ایول ۹ رو بگیرم. مجبور شدم مرخصی بگیرم از کارم که دیر و زود نشه. اومدم اکانتو تحویل بگیرم گفتن اماده نیست باید ۸.۳۰ بیای. گفتم پیگیری کنین امروز تحویل داده میشه یا نه مسخره نیستم صبر کنم بعد بگین اماده نیست.
پشتیبانیش منو پاس داد به یکی دیگه ینی حتی حاضر نشد پشتیبانی کنه اون کارشناس شماره ۷شون. کارشناس بعدی دیرتر گفت ساعت ۸.۵۰ بیا امادس.
منتظرم ببینم پای حرف خودشون هستن یا چتاشونو بذارم اینجا که اینقدر بی مسیولیتین که حرف خودشونم میزنن زیرش در صورتیکه همون اول میتونست تایم دیرتر بده.
من Nioh 3 و Code Vein 2 رو تایم گرفتم هر کدوم رو حدود یه هفته بعد داد مشکلیم نداشتم. منتهی اینکه خودشون تایم دادن و الان زدن زیرش بحث فرق میکنه و نهایت بازی دادن وقت مشتریه.

• Like
Reactions: arshia78
من که کلا هیچ وقت اکانت ظرفیتی نگرفتم یا دیسک میگیرم مثل همین اویل ۹ یا رو اکانت خودم بازی میخرم ولی دیدم با این دوستمون تو دیجیتال فکتوری بحث بیش اومده فقط خواستم بگم من سال هاست ازشون گیفت کارت میگیرم همیشه هم بدون مشکل بهم سریع دادن و قیمتشون هم از ۹۰ درصد جاهای دیگه پایین تره .برخوردشون هم حرفه ای و مودبانه بوده همین:D

• Like
Reactions: Allay and Scαrface
جالبه کامنت های من که گفتم مدرک برای حرفاتون که بی اساس بوده بفرستید پاک شده بعد اون حرف ها بدون هیچ سندی مونده 😁 با حداقل ۱۰-۱۵ سال بودن توی این فروم، فروشندگی توی همین بازی سنتر (بازار سنتر) اعتبار و کلاسی که قبلا بازی سنتر داشت رو از بین میبره

منو سر کار گذاشت نخل امروز با اینکه وقت تحویل امروز بود و دیروز هم گفتن به موقع انجام میشه...لعنت به اون روزی که خریدم اشتراکشون رو...~X(

تازه آلتیمیت خریدم مثلا زودتر بازی کنم

آخرین ویرایش:
منو سر کار گذاشت نخل امروز با اینکه وقت تحویل امروز بود و دیروز هم گفتن به موقع انجام میشه...لعنت به اون روزی که خریدم اشتراکشون رو...~X(

تازه آلتیمیت خریدم مثلا زودتر بازی کنم
به من ساعت ۸ دادن اکانتو. اصرار کن اینقدر بگو و پیام بده تا بدن.

• Like
Reactions: Arman Sensi
به من ساعت ۸ دادن اکانتو. اصرار کن اینقدر بگو و پیام بده تا بدن.
اصلا ارزش نداره سر هر لانچ اینقدر اعصابم بهم بریزه. الانم گفت برو شنبه بیا.

هر بار یه بازی در میارن. مثلا این سیستم رو راه انداختن که این مشکلات پیش نیاد. کلافه می کنن آدمو. یکبار نشده که بدون مشکل تحویل بدن.

من آلتیمیت 3 ظرفیتی ازشون گرفتم 4 ماهی میشه، کلا تا الان 3 تا بازی گرفتم ازشون.

اگه دارین در نظر میگیرین که بگیرین اشتراکشون رو، اعصابتون رو آماده کنین برای هر بازی جدیدی که میاد.

• Like
Reactions: MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or