Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

وللهی نمیشه در مورد Fate Strange Fake ننویسم.

حس می کنم اجحافه در حق تلاشی که تو ساختش شده.
داداشم هم نشست باهام دید، دیدم به وضوح یه چند تا علامت سوال گنده بالاسرش داره سبز میشه. گفتم حتما همین قضیه این جا هم هست
از قسمت 2 و 3 شروع می کنم میام جلو تا به پخش هفتگی برسم و سعی می کنم اگه جایی مبهم هست توضیح بدم

تو قسمت 2 باید دو تا مورد رو وا کنیم
اولیش هویت اساسینه

vlcsnap-2026-02-16-18h31m31s696.jpg

اساسین خانم ما این جا تو رمان عملا هویت اش مشخص میشه ولی چون خیلی راوی گریه تو انیمه بهش اشاره نمیشه واقعا
و دلیلشم اینه که هویت اساسین خانم ما.... هیــــــــچه :دی (به همین خاطر ما همون بهش اساسین خانم میگیم :دی)

اساسین خانم رو در نظر بگیرید حتی حسن صباح هم نیست که بگیم مثل فیت استی نایت "حسن دست نفرینی" یا مثل فیت زیرو "حسن هزار چهره" باشه
نه اصلا! ایشون حتی به سرکردگی قلعه الموت نمیرسن که لقب حسن صباح بگیرن. پس سوال پیش میاد اساسین خانم ما این وسط چه مدل روح قهرمانانه ایه؟

vlcsnap-2026-02-16-19h11m54s571.jpg

اساسین خانم داستان ما در حقیقت یکی از تندروها و تعصبی های فرقه حشاشین هاست. تا حدی که فرقه میگه "باو Chill زن!! آروم بگیر" و ایشونم آروم نمیگیره و اینا هم جدی جدی از ترسشون طردش می کنن. تا این حد. ولی حتی اینم باعث نمیشه که اساسین خانم از رسالت اش نسبت به فرقه دست بکشه و تمام عمر و زندگی شو میذاره پای این که تکنیک حسن صباح های قبل خودشو یاد بگیره.
در نتیجه با اساسین عجیبی طرفیم که چند تا نوبل فانتازم از روسای مختلف حسن های صباح رو میتونه اجرا کنه. البته که هیچ کدوم از این چندین نوبل فانتازم به قدرت خود حسن صباح های اصلی نمیرسه ولی به نوبه خودشون وحشتناکن، مخصوصا صرف دامنه قابلیت هایی که بهش میده
اساسین خانم تا جلد نهم داستان که بیرون اومده هفت نوع زبانیه از خودش نشون داده و به هشتمی هم اشاره کرده. به هر صورت اساسین به شدت قویه

نکته جالب دیگه ایشون اینه که موقع احضار به شدت از این که قبلا تو جام، حسن های صباح دیگه به خاطر جام مقدس سرشون رو مقابل یه مستری خم کردن نفرت داره و معتقده جام داره رهبرهای فرقه که براش مقدس اند رو به راه کج می کشونه و هر کاری می کنه تا مراسم جام و جادوگرهای شرکت کننده توش رو از بین ببره. تا این حد تعصبی اند ایشون :دی

vlcsnap-2026-02-16-19h13m35s843.jpg
فان فکت در مورد جستر کارتور، خون آشام مستر این جنگ. قابلیت هفت تیر قلبی اش (که تو قسمت 00 دیدیم) میذاره بین بدن های مختلف کامل تغییر شکل بده.
اصالتا جنسیت جستر مونثه و یه خانمی بودن که بعد چرخش قلب های ممتد الان این شکلیه.

مورد دوم که خیلی مهم تره بدون شک Dead Apostle ها یا همون حواریون مردگان اند. که تو دنیای Type-Moon عملا همون خون آشام هان، فقط خیلی پیچیده تر و از لحاظ کانسپتی، به شدت و به شدت قوی تر!!
حضور جستر به عنوان یه Dead Apostle (خلاصه DA) تو FSF سورپرایز بزرگی برای خوننده های سری بود. چرا که کانسپت DA ها و حضورشون به عنوان یه نیروی موثر تو داستان تا اون موقع محدود به مجموعه Tuskihime می شد. (اون یکی کار معروف Type-Moon) و خب این رفرنس سنگینیه از سری فیت به سوکیهیمه.

داستان تو سوکیهیمه کاملا حول محور همین DA ها و خون آشام ها می چرخه و اصن حوصله توضیح شم ندارم. به شدت کار خفنیه، پارت اول ریمیک شم چند سالی هست رو همه پلتفرم ها هست و پارت دوش عملا مورد انتظار ترین بازی من تا آینده نامشخصه :دی

1771257558509.png

از اون جا که یه ویژوال ناول 40 50 ساعته در مورد این هیولاها وجود داره مفصل نمیشم ولی باید دو تا چیز رو در مورد این خون آشام های خاص دنیای Type-Moon بدونید.

اول این که یه سری قواعد کلیشه ای خون آشام ها کاملا در مورد DA ها صادقه. همه DA ها یه زمانی آدم بودن و بعد تبدیل شدن. نیاز به خون آدم ها برای زنده موندن دارن، بدن ناقص ولی نامیرا دارن و هر کدوم یه سری قابلیت های جادویی دارن و... . ولی برخلاف خون آشام های کلیشه ای، نقره و صلیب به اونا آسیب نمیزنه و خورشید هم نمی کشتشون. برعکس ریشه DA ها به ماهیت وجودی زمین به عنوان یه سیاره برمیگرده و یه جور موجود برآمده از اراده سیاره علیه بشریت اند. برای همین تقریبا همه اختراعات بشری روشون بی اثره. ولی همون جور که تو خود انیمه دیدیم و یه جورایی خود جستر هم بهش اشاره کرد، وقتی نوع تهدیدات از اختراعات بشری به چیزهایی با ارزش غیر مادی یا الهی یا حتی کانسپچوال و ایده گرا تبدیل میشه قضیه کامل فرق می کنه.

برای همین جستر میگه نوبل فانتازم هایی که کستر تولید کرده و دست اعضای کلن کالاتین ـه روش بی اثر اند. چون کاملا یه چیز بشری اند و هیچ ارزش و یا میشه حتی گفت ایمانی پشت سرشون نیست. همین نوبل فانتازم دست خود سرونتی که بهشون افسانه داده بیفته، کاملا قضیه برعکس میشه.

vlcsnap-2026-02-16-19h17m19s705.jpg

مورد دوم در مورد DA ها، ساختار هرمی به شدت عجیب شونه. طبیعتا یه DA دیگه باید یه آدم رو بگیره و اون رو با تزریق خون به DA تبدیل کنه. البته که راه هایی هست که یه آدم مستقل با سحر و جادو خودش رو به DA تبدیل کنه ولی اون ها خاص اند و واردشون نمیشیم (Roa You fucking Genius) برای همین DA ها باید تا یه حدی تبعیت داشته باشن از رده بالای هرم شون و خیلی قدرت ها و مخصوصا Idea Blood شون به اون ها وابسته است. سر همه این DA ها به 27 تا Dead Apostle Ancestor اصلی میخوره که خیلی خدان.
سر همه اینا رو بگیری میرسی به True Ancestor ها که اصن آدم نیستن و زاده خود سیاره اند. ولی خب اونش دوباره میره تو اعماق Lore سوکیهیمه و نیاز نیست بهش بپردازیم

این از قسمت 2
قسمت 3 خدا رو شکر بیشترش فایته و نکات رفرنسی زیادی نداره ولی بازم...

vlcsnap-2026-02-16-20h39m04s606.jpg

یه تیکه جستر به هانسا میگه که کارش خیلی درسته و انگار از اعضای Burial Agency ـه
هانسا هم قاطی می کنه میگه "غلط کردی با هفت جد و آبادت. من اصن در حد و اندازه اون ها نیستم و تو هم در حدی نیستی که بخوای اسمشون رو به زبونت بیاری"
حالا Burial Agency چیه؟

کلیسای و مسیحیت تو دنیای Type-Moon یخورده "زیاد" قدرت داره ولی عمده دشمنی شون دقیقا با همین DA هاست. در حقیقت بعد ظهور شدید DA ها تو سال های 100 بعد از میلاد، ساختار تازه تکشیل کلیسا هم خود به خود باهاشون وارد جدل شد و 20 قرنه این جدل ادامه داره.
این وسط ما Burial Agency رو داریم. یه واحد مخفی 8 نفره تو ساختار کلیسای مقدس که رسما یه مشت جونور وحشی اند که تخصص شون تو کشتن رده بالاترین DA هاست. شاید فکر کنید اینا مثلا قهرمانی چیزی اند که مقابل خون آشام ها وایمیستن، ولی حقیقتا هم رییس شون هم تک تک اعضاشون اگه پاش برسه از خود خون آشام ها ترسناک تر و خطرناک تر اند.

خلاصه که هانسا شوخی نداره. این هیولاها واقعا یه چیز دیگن. مخصوصا وقتی بدونی دشمنای اصلی شون Dead Apostle Ancestor هان که خودشون یه موجودات عجیب دیگه ای اند.

1771263466678.png
برای درک و فهم سطح فعالیت های Burial Agency به فایت بین Arcueid و Ciel تو Tuskihime Remake مراجعه شود :دی

یعنی فقط من با این فصل جوجوتسو دارم حال می‌کنم؟
اولین و تنها مانگایی که خوندم همین jjk بود اونم به خاطر اشتیاقی که به فصل 3 قبل از اومدنش داشتم
واسه من که مانگا رو با حوصله خوندم هم بعضا گنگ و سخته درکش، مخصوصا اینکه توی انیمه یه عالمه اطلاعات رو میخواد یه لحظه تکست روی اسکرین بیاره و مجبوری مرتب پاز کنی بخونی
در کل culling game توی مانگا هم خوب نبود

jjk malduo
تر زد واقعا با این چپتر رسما دوتا چپتر بیشترم نمونده...
چرا این نویسنده این داستانو نمیتونه یه پایان در خور بنویسه اصلا چرا میخواست ادامه بده که برسه به اشغال میذاشت با همون اندینگ شخمی jjk اصلی تموم میشد داستان...

تو ویدیوی اطلاع رسانی استدیوی Ufotable امروز تایید شد که انیمه سینمایی Mahoutskai no Yoru یا همون Witch of the Holy Night بعد از چندین سال انتظار، طی سال جاری 2026 اکران میشه

انیمه اقتباس از ویژوال ناول معروف به همین نام اثر Type-Moon (خالق سری های Fate و Kara no Kyoukai و Tsukihime) و روایتگر دو ساحر جوون و ماهر ـه که به واسطه یه سری مجموعه از اتفاقات تعادل زندگی شون بین مخفیانه سحر و جادو کردن با شهروند عادی بودن به خطر میفته...

پ.ن: امسال اگه خدا بخواد چشم مون به جمال بانو آلیس کوئونجی تو قامت تماما انیمیت شده و تحت دستپخت ufotable میخوره. :x

1772043495151.png

مانگای Ichi the Witch رو گرفتم کل 71 چپترشو تو 24 ساعت خوندم
واقعا محشر بود

من اون اوایل که اومده بود فکر می کردم یه کار چیپ دیگه مثل Mashle باشه.

ولی الان که خوندمش باید بگم اصن واقعا تو یه سطح دیگس این مانگا. علی الخصوص همین چپتر 71 که آخرین چپتر منتشر شده شه وحشتناک عالی و احساساتی بود.
خود ایچی هم کاراکتر هرچند معمولی ـه و چندان ساختار شکن نیست واسه ژانر ولی کلا تو نقش خودش خیلی قویه و هر جایی که Death to Death اش رو میگه می فهمی که قراره اکشن محشر ببینی.

لاین آپ فعلی جامپ با این و کاگوراباچی، خیلی لاین آپ دنبال کردنی ای اند. Witchriv هم بهش یخورده امیدوارم و خب Witch Watch هم عالیه مثل همیشه. الان که دقت می کنم ساحرها و جادوگرها خیلی تو جامپ زیاد شدن:-?

تو ویدیوی اطلاع رسانی استدیوی Ufotable امروز تایید شد که انیمه سینمایی Mahoutskai no Yoru یا همون Witch of the Holy Night بعد از چندین سال انتظار، طی سال جاری 2026 اکران میشه

انیمه اقتباس از ویژوال ناول معروف به همین نام اثر Type-Moon (خالق سری های Fate و Kara no Kyoukai و Tsukihime) و روایتگر دو ساحر جوون و ماهر ـه که به واسطه یه سری مجموعه از اتفاقات تعادل زندگی شون بین مخفیانه سحر و جادو کردن با شهروند عادی بودن به خطر میفته...

پ.ن: امسال اگه خدا بخواد چشم مون به جمال بانو آلیس کوئونجی تو قامت تماما انیمیت شده و تحت دستپخت ufotable میخوره. :x
ufotable آخر مریخ رو هم فتح میکنه ولی تاریخ پخش انیمه گنشین رو اعلام نمیکنه

• Like
Reactions: ce7en44
یه مشکلی که gege داره و تا حدی کوبو هم مخصوصا تو ارک های پایانیش داشت اینه که میان یه کاراکتر خفن و با پتانسیل میارن تو داستان ولی قشنگ مشخصه افسار کاراکتر دست نویسندس، اون کاراکتر خودش هویت و فردیت نداره. قشنگ حس میکنی نویسنده اینور اونور میکشتش تا اینکه یه کاراکتر مستقل خلق شده باشه. یه چیزی مثل بازیامون با اسباب بازی تو بچگی.

مثلا همین هیگوروما با اون هیبت و پتانسیل وارد داستان شده شک ندارم دو قسمت دیگه تبدیل به پاپت نویسنده میشه. مثل ماکی.

جدای این حرفا قسمت خفنی بود مخصوصا دقایق پایانیش :D

Fate strange هم که مثل قسمتای قبلی کاملا گنگ و بی هدف ولی جذاب پیش میره. فقط موندم این همه کاراکتر رو چطوری تو دو فصل جمع میکنن هنوز یه مبارزه درستم بین سرونت ها نداشتیم به اون صورت.

Hell's paradise هم مثل فصل قبل عالی پیش میره.

• Like
Reactions: Arima Kishou
یه مشکلی که gege داره و تا حدی کوبو هم مخصوصا تو ارک های پایانیش داشت اینه که میان یه کاراکتر خفن و با پتانسیل میارن تو داستان ولی قشنگ مشخصه افسار کاراکتر دست نویسندس، اون کاراکتر خودش هویت و فردیت نداره. قشنگ حس میکنی نویسنده اینور اونور میکشتش تا اینکه یه کاراکتر مستقل خلق شده باشه. یه چیزی مثل بازیامون با اسباب بازی تو بچگی.

مثلا همین هیگوروما با اون هیبت و پتانسیل وارد داستان شده شک ندارم دو قسمت دیگه تبدیل به پاپت نویسنده میشه. مثل ماکی.
ماکی از نوبورا خیلی شخصیت پخته تری در اومده. هیگوراما بنظر خودم با اختلاف بهترین شخصیت آرک هست. کانسپت خیلی باحالی هم داره.
اما خدایی تمام کرکترای جوجوتسو کایسن کرکتر نیستند. صرفا اکشن فیگورایی که دارند با هم میجنگند.:دی

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or