همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بچه ها ترو خدا کمک کنید. من واسه اکانتم 2 step verification رو فعال کرده بودم که اگه کسی خواست وصل بشه اس ام اس کد بیاد واسه گوشیم. الان اکانتم sign out شده می‌خوام وصل شم میگه کدی که به گوشی فرستادیمو بزن ولی هیچ اس ام اسی نمیاد خطمم همون مال ۱۰ سال پیشه چی کار کنم این کد بیاد؟ لطف میکنید کمک کنید
درود
با ساپورت (online chat) پلی استیشن از طریق آیپی آمریکا یا ریجن اکانت خودتون ارتباط بگیرید. یه سری مشخصات مثل ایمیل و purchase history و سریال نامبر کنسولی که اکانت برای اولین بار روش لاگین شده رو از شما میگیرن و اکانت رو ریکاور میکنن.
اگر جواب نداد و خط موبایل ـتون همچنان فعال هست، بعد از 12 شب برای لاگین به اکانت اقدام کنید معمولا اون تایم کد برای خطوط ایران بعد از چند بار تلاش ارسال میشه. حتما بعدش 2step رو در قالب authenticator app فعال کنید.
لینک سایت: PlayStation Support

اصلا نمیذاره من به اکانتم sign in بشم تا passkey بزنم.
اصلا نیاز به ساین این شدن نیست ریکاوری اکانت بزنید براتون ایمیل میاد از بین 3 تا گزینه امنیتی یکیشو جواب بدید میتونید پس کی فعال کنید

اصلا نیاز به ساین این شدن نیست ریکاوری اکانت بزنید براتون ایمیل میاد از بین 3 تا گزینه امنیتی یکیشو جواب بدید میتونید پس کی فعال کنید
ایمیل اکانتمم کد نمیفرسته لاگین شم تو جیمیل شماره موبایلمو که میزنم مینیویسه something went wrong. جیمیل اکانتمم two factor authentication داره

منم الان یه همچین مشکلی دارم .
وقتی میخوام لاگین کنم passkey کار نمیکنه . ارور میده که ایمیل یا پسورد اشتباه است در صورتی که اصلا پسوردی وارد نمیکنم . و یکساعت پیش هم راحت لاگین کردم .
از طریق ایمیل هم passkey بزنم که ایمیل خالی میفرسته

دوستان متاسفانه ایمیل اکانت اصلی ps م رو کلا از دست دادم الان چک کردم کلا رمز و هیچیش یادم نیست یه جا رو هارد اکسترنال ذخیره بود اونجام پاک شده راه بازیابیم نداره اصلا سعی کردم کلی
الان چطور میشه ایمیل اکانتمو تغییر بدم؟ سونی اصلا قبول میکنه؟

دوستان متاسفانه ایمیل اکانت اصلی ps م رو کلا از دست دادم الان چک کردم کلا رمز و هیچیش یادم نیست یه جا رو هارد اکسترنال ذخیره بود اونجام پاک شده راه بازیابیم نداره اصلا سعی کردم کلی
الان چطور میشه ایمیل اکانتمو تغییر بدم؟ سونی اصلا قبول میکنه؟

باهاشون صحبت کن . شاید با یکسری اطلاعات انجام بدن اما مسلما سخت تر از بقیه موارد هست

باهاشون صحبت کن . شاید با یکسری اطلاعات انجام بدن اما مسلما سخت تر از بقیه موارد هست
ممنون فعلا که اکانت رو کنسولم فعال هست. ولی خب ممکنه بخوام مثلا بفروشم یا برم دستگاه جدید اونوقت ممکنه به مشکل بخورم یا سر هر جریان دیگه ای
شماره موبایل هم روش گذاشتم البته

پ.ن: دیگه اصلا جیمیل و هیچ سرویس مزخرف گوگل استفاده نمیکنم
پروتون میل ساختم‌ گزینه های ریکاوری و امنیت بالا
این جدیدا انگار تو اپلیکشنهای ملتم سرک میکشه مسدود میکنه. اونم با چی؟ ai!
راه بازیابیم باز صفر

ممنون فعلا که اکانت رو کنسولم فعال هست. ولی خب ممکنه بخوام مثلا بفروشم یا برم دستگاه جدید اونوقت ممکنه به مشکل بخورم یا سر هر جریان دیگه ای
شماره موبایل هم روش گذاشتم البته

پ.ن: دیگه اصلا جیمیل و هیچ سرویس مزخرف گوگل استفاده نمیکنم
پروتون میل ساختم‌ گزینه های ریکاوری و امنیت بالا
این جدیدا انگار تو اپلیکشنهای ملتم سرک میکشه مسدود میکنه. اونم با چی؟ ai!
راه بازیابیم باز صفر
جیمیلت بکاپ نداشت؟ یا روی گوشیت باشه که با اثر انگشت میتونی رمزشو عوض کنی؟

جیمیل از وقتی اینترنت قطع و دوباره نصفه نیمه وصل شد دیگه کدش نمیاد، یا باید رو گوشی از قبل وارد شده باشید که کد رو گوشی رو بزنید، یا بک اپ کد، بک اپ کد رو هروقت برای وارد شدن استفاده کردید، بعدش (همون موقع چون بروزر یا اپ رو ببندید دوباره باز کنید دوباره کد میخواد برای سکیوریتی) برید از سکیوریتی بک اپ کد هارو رفرش کنید، اینطوری بک اپ کدی که استفاده کردید جبران میشه، فقط حواستون باشه از بک اپ کد جدید عکس و یاداشت بردارید یا پرینت کنید و قدیمی رو پاک کنید که اشتباه نکنید بینشون بعدا...

در مورد پی اس ان، اگر رو کنسول مخصوصا هنوز ساین این هستید، با پشتیبانی و ساپورت سونی تماس بگیرید که مشکل رو رفع کنه، برای تمیز انگلیسی حرف زدن از هوش مصنوعی استفاده کنید، گرچه اردر نامبر خرید های قبلیتون (که به ایمیل فرستاده میشه) و سریال نامبر کنسول هم نیاز دارید، پس از اردر نامبر چند تا خریدتون هم عکس بگیرید یاداشت کنید که در شرایط اورژانسی بتونید حداقل اکانت پلی استیشن رو بازیابی کنید از طریق ساپورت...

این یعنی اگر اردر نامبر ندارید، ایمیل هم از دسترستون خارج شده، کار خیلی سختی دارید تا بتونید اکانت رو ریکاور کنید، مخصوصا که تو خود سایت سونی اینرکتیو اینرتینمنت هم نمیشه الان وارد شد... چون تا جایی که یادمه از طریق سایت میشد ایمیل رو عوض کرد همینم باز نمیدونم شاید کد بفرسته اول به ایمیل قدیمی و داستان داشته باشه...

در این صورت از هوش مصنوعی بپرسید ببینید چه راهی پیشنهاد میکنه، هوش مصنوعی تجربه شخصی نداره ولی با قدرت سرچ زیاد میتونه تجربه های شخصی زیادی رو مرور و اطلاعات رو به اشتراک بگذاره.

• Like
Reactions: capitan milan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or