آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 13 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت 13 کنسول PS4 هک شد

نوع هک ، نوعی دیسک بلوریی است که در کنسول قرار میدید و واردش میشوید تا کنسول هک شه

کافیه اپدیتت از 9 تا 13 داشته باشید ( لازم نیست دستگاهتو به 13 آپدیت کنید )

خرید رایتر بلوری برای من و شما ، اقتصادی نیست اونم فقط برای 1 عدد دیسک رایت کردن ..الان فکر کنم رایترش بالا 15 میلیونه
اگه 1 عدد دیسک میخواهید فقط برای خودتون ..بهترین کار خرید دیسک هست که تو بازار دورواریه 200 یا 300هزار تومان ایناست

5

.​

آخرین ویرایش:
سلام تشکر من آموزش قدم به قدم جلبریک ورژن 13.00 بصورت تصویری یا فیلم میخوام ببینم
فعلا ارزش نصب نداره بسیار ناپایدار هست

سلام. من یه مشکل برای کنسولم پیش اومده. نمیدونم سخت افزاری هست یا نرم افزاری. کجا میتونم مطرحش کنم؟
بفرمایید

• Like
Reactions: Homan425
بفرمایید
یه مشکلی برای کنسول ps4 پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید. وقتی کنسول رو روشن میکنم ارور cannot start the ps4, connect the dualshock4 using the usb cable and then press the ps buttonمیده. دسته رو با سیم وصل کردم به کنسول و دکمه ps رو زدم. بعد این پیام اومد(connect a usb storage device that contains an update file for reinstallation for version 9.00 or later). فایل آپدیت ریکاوری رو دانلود کردم ریختم تو فلش بعد گزینه ok رو زدم صبر کردم تا مراحل نصب آپدیت انجام شه. وقتی انجام شد کنسول اتوماتیک ریستارت شد ولی دوباره اومد روی همون ارورcannot start the ps4. چند بار همینکار رو تکرار کردم. گزینه های safe mode رو هم امتحان کردم ولی برمیگرده روی همون ارور cannot start ps4

یه مشکلی برای کنسول ps4 پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید. وقتی کنسول رو روشن میکنم ارور cannot start the ps4, connect the dualshock4 using the usb cable and then press the ps buttonمیده. دسته رو با سیم وصل کردم به کنسول و دکمه ps رو زدم. بعد این پیام اومد(connect a usb storage device that contains an update file for reinstallation for version 9.00 or later). فایل آپدیت ریکاوری رو دانلود کردم ریختم تو فلش بعد گزینه ok رو زدم صبر کردم تا مراحل نصب آپدیت انجام شه. وقتی انجام شد کنسول اتوماتیک ریستارت شد ولی دوباره اومد روی همون ارورcannot start the ps4. چند بار همینکار رو تکرار کردم. گزینه های safe mode رو هم امتحان کردم ولی برمیگرده روی همون ارور cannot start ps4
شما احتمال بسیار زیاد هاردتون خراب شده و باید تعویض بشه هارد رو دربیارید با کامپیوتر سلامتش رو چک کنید اگر از خرابی مطمئن شدید باید عوضش کنید

• Like
Reactions: mehrdan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or