زلزله در مدیریت Xbox سارا باند از سمت خود کناره گیری کرد و فیل اسپینسر بازنشسته شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
فیل اسپنسر، مدیرعامل مایکروسافت گیمینگ از دوشنبه 23 فوریه 2026 بازنشسته می‌شود. او تا تابستان در نقش مشاور باقی خواهد ماند.

آشا شارما، رئیس فعلی بخش CoreAI مایکروسافت (با سابقه در متا و اینستاکارت)، جانشین وی به عنوان مدیرعامل جدید مایکروسافت گیمینگ می‌شود.

سارا باند، رئیس Xbox، شرکت را ترک می‌کند و مت بوتی، رئیس Xbox Game Studios، به مقام مدیر ارشد محتوا ارتقا می‌یابد.

شارما در اولین پیام خود سه تعهد اعلام کرد: تولید بازی‌های عالی، بازگشت به ریشه‌های Xbox با تمرکز بر کنسول و طرفداران اصلی، و آینده بازی با نوآوری‌های اخلاقی

آخرین ویرایش:
اون رییس یکی از بخش های هوش مصنوعی کمپانی رو آوردن جا فیل

احسنت احسنت

به نظر میاد هر روند سراشیبی ای که برند داشته در مقابل چیزی که تو سال های آتی می بینیم مثل یه رویای دست نیافتنی باشه

عجب اوضاعی شد! خیلی‌ها منتظر بودن که فیل اسپنسر بالاخره بعد از سال‌ها فعالیت بازنشسته بشه و از این نظر برای من سورپرایز بزرگی نبود، ولی انتظار جدایی سارا باند رو نداشتم و به نظر می‌رسید دارن آماده‌ش می‌کنن برای جایگزینی اسپنسر.
عجیب‌ترین و شاید بدترین بخش ماجرا هم این بنده خدایی هست که قراره به جای اسپنسر بیاد. گذشته از اینکه بعید می‌دونم تجربه زیادی توی صنعت بازی داشته باشه، تخصصش در زمینه AI هم باعث می‌شه از همین اول یه تصویر منفی ازش درست بشه.
این وسط در حالی که به اسپنسر می‌گفتیم شومن، گویا این رفیق‌مون هم دست‌کمی نداره! :دی

36f621_26sad3sc.jpg

داشبورد بلید توی X360 خیلی محبوب بود و یه حس نوستالژیک عظیمی برای اهالی قدیمی اکس‌باکس داره. یعنی آدم قشنگ احساس می‌کنه که طرف نشسته کلی فکر کرده که یه چیزی بگم و با احساسات ملت بازی کنم و این‌طوری وارد قلب اکس‌باکسی‌ها بشم! :دی

آخرین ویرایش:
اسپنسر رزومش از این خانومه بهتر بود که.:D
فک کنم ایشون چون رزومش هم بازاریابی و هوش مصنوعیه، همین رویه اخراج کارکنان و بستن استودیو ها و .... رو با شدت بیشتری ادامه بده. کلا هر روز صنعت بازی داره جذابتر میشه :D

.

برخلاف خیلیا من به این تغییرات خوش بین هستم و وعده هایی که اشا شارما در مورد بازگشت به ریشه ها و ساخت بازیهای عالی داده امیدوار کننده است و نشون میده که برند Xbox رو کاملا میشناسه

فیل اسپنسر فقط ۳ ۴ سال اول برای xbox خوب و مفید بود و باید خیلی زودتر از اینا کنار میرفت. میتونم بگم سالهاست که منتظر خبر برکنار شدنش بودم

فیل اسپنسر، مدیرعامل مایکروسافت گیمینگ از دوشنبه 23 فوریه 2026 بازنشسته می‌شود. او تا تابستان در نقش مشاور باقی خواهد ماند.

آشا شارما، رئیس فعلی بخش CoreAI مایکروسافت (با سابقه در متا و اینستاکارت)، جانشین وی به عنوان مدیرعامل جدید مایکروسافت گیمینگ می‌شود.

سارا باند، رئیس Xbox، شرکت را ترک می‌کند و مت بوتی، رئیس Xbox Game Studios، به مقام مدیر ارشد محتوا ارتقا می‌یابد.

شارما در اولین پیام خود سه تعهد اعلام کرد: تولید بازی‌های عالی، بازگشت به ریشه‌های Xbox با تمرکز بر کنسول و طرفداران اصلی، و آینده بازی با نوآوری‌های اخلاقی
خدایا شکرت. اکیپ دیوونه‌ها رفتن🤣🤣
خاله سارا فهمیده قرار نیست چیزی بهش بدن رفته 🤣🤣🤣

مت بوتی هم بزودی میفرستن خونه خاله خرسه

تا همین الانش چیز زیادی از برند ایکس باکس باقی نمونده بود، بعد این دیگه هیچی باقی نمیمونه. بازنشسته شدن اسپنسر که کاملا قابل انتظار بود ولی اخه الان؟ حداقل صبر میکردن تو شوکیس در مقابل حضار اینکار انجام میشد.
حیف واقعا یه فرصت طلایی بود که با مدیریت بهتر که به گیمینگ نزدیک هستند و سابقه کار خوبی دارن ایکس باکس یه مسیر تازه ای در پیش میگرفت.

• Like
Reactions: MoonD
فک کنم ایشون چون رزومش هم بازاریابی و هوش مصنوعیه، همین رویه اخراج کارکنان و بستن استودیو ها و .... رو با شدت بیشتری ادامه بده. کلا هر روز صنعت بازی داره جذابتر میشه :D

.
اسپنسر کاره ای نبود اینم کاره ای نیست. فقط مشکلش اینه که زیاد توان گیمر نما بودن نداره بر خلاف اسپنسر که ۳۰ سال تو مایکروسافت بود و با تیشرت بومر شوتر میرفت رو استیج :)) (ولی دمش گرم باز چهار پنج دلار خرج ریمستر Hexen کرد :دی)
وقتی تصمیمات مایکروسافت که هیچی کنسول نمیتونه بفروشه و سونی که ۱۰۰ میلیون کنسول میفروشه در عمل یکیه و هر دو زرتی استودیو میبندن و هول لایو سرویس و درآمد های اینجوری هستن یعنی تصمیمات از طرف مدیریت بخش گیمینگ گرفته نمیشه دوستان

.
مگه پروسه اخراج رو اسپنسر تصویب میکرد که این ادامه بده؟😁
اخراج اونم در همچین تعدادی در بالاترین سطوح انجام میشه

• Like
Reactions: MoonD and Big Band
اسپنسر که اینقدر خالی میبست الان شده خوبه؟ کسی جاش بیاد بده؟
مدیریت قبلی درب داغون بود. مت بوتی هم دکمه‌ش رو باید بزنن.
اسپنسر اکانت ایکس باکسش دست یکی دیگه بود، مدعی بود گیم میزنه 🤣🤣

هرچی خواست براش پیاده کردن، در توانش نبود. قطعا هر الاغی جاش بیاد از اون بهتره.

من قبلاً هم گفته بودم که مایکروسافت و تیم Xbox، یک نمونه عینی از فرگشت معکوس و رو به عقب در عرصه مدیریتی و تجاری هستن!! وقتی مایکروسافت، از مدیر موفق و توانمندی مثل Peter Moore میرسه به Don Mattrick و Phil Spencer و سپس اسامی اخیر، یعنی درخت تبار زایشیِ تکامل رو دنده عقب گرفته و از هوموساپینس رسیده به نئاندرتال!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or