زلزله در مدیریت Xbox سارا باند از سمت خود کناره گیری کرد و فیل اسپینسر بازنشسته شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
فیل اسپنسر، مدیرعامل مایکروسافت گیمینگ از دوشنبه 23 فوریه 2026 بازنشسته می‌شود. او تا تابستان در نقش مشاور باقی خواهد ماند.

آشا شارما، رئیس فعلی بخش CoreAI مایکروسافت (با سابقه در متا و اینستاکارت)، جانشین وی به عنوان مدیرعامل جدید مایکروسافت گیمینگ می‌شود.

سارا باند، رئیس Xbox، شرکت را ترک می‌کند و مت بوتی، رئیس Xbox Game Studios، به مقام مدیر ارشد محتوا ارتقا می‌یابد.

شارما در اولین پیام خود سه تعهد اعلام کرد: تولید بازی‌های عالی، بازگشت به ریشه‌های Xbox با تمرکز بر کنسول و طرفداران اصلی، و آینده بازی با نوآوری‌های اخلاقی

آخرین ویرایش:
به نظرم خیلی زودتر از اینا باید تغییرات ایجاد میشد:bash:

البته به این معنی نیست که با این تغییر شرایط بهتر میشه فقط این برند نیاز به بازنگری اساسی داشت و باید شخصی با دیدگاه متفاوت بیاد که یا به سقوط xbox سرعت بده یا برگردونه توی مسیر که شاهد رشد اون باشیم:boo:

بعد معامله اکتیویژن بلیزارد عملا قدرتی اسپنسر و باند نداشتن و سیاست ها از سَمت نادلا و امی هود تایین میشد .بعید هم نیست علت این استعفاها این باشه .ایشالا که اشا شارما بتونه پرفورمنس بهتر از فیل و سارا داشته باشه و رقابت کنسولی رو بیشتر کنه تا نتیجه اشو مثل نسل هفتم همه گیمرها ببرن .

ایمیل داخلی فیل اسپنسر به کارکنان اکس باکس :

پاییز گذشته بود که به Satya Nadella گفتم دارم به این فکر می‌کنم کمی عقب‌تر بایستم و فصل تازه‌ای از زندگی‌ام را شروع کنم. از همان موقع تصمیم گرفتیم این انتقال را با دقت و برنامه جلو ببریم؛ طوری که ثبات حفظ شود و پایه‌هایی که با هم ساخته‌ایم، محکم‌تر از قبل بماند. برای من، ایکس‌باکس هیچ‌وقت فقط یک کسب‌وکار نبود؛ جامعه‌ای زنده از بازیکنان، سازندگان و تیم‌هایی است که عمیقاً به آنچه می‌سازیم و شیوه ساختنش اهمیت می‌دهند. و چنین جامعه‌ای، قطعاً شایسته یک برنامه سنجیده و حساب‌شده برای ادامه مسیر است.
امروز اما یک فصل تازه و هیجان‌انگیز برای بخش گیمینگ Microsoft آغاز می‌شود؛ جایی که Asha Sharma سکان هدایت را به عنوان مدیرعامل در دست می‌گیرد. خوشحالم که اولین نفری باشم که به او در این تیم فوق‌العاده خوشامد می‌گوید. همکاری با او در چند ماه گذشته، اعتماد زیادی به من داده است؛ او با کنجکاوی واقعی، شفافیت در تصمیم‌گیری و تعهد جدی به درک بازیکنان و سازندگان وارد میدان می‌شود—همان عواملی که آینده ما را شکل می‌دهند. ما می‌دانیم این لحظه برای طرفداران، شرکا و اعضای تیم اهمیت زیادی دارد و مصمم هستیم این تغییر را به بهترین شکل مدیریت کنیم. من هم تا تابستان در نقش مشاور کنار تیم می‌مانم تا این انتقال، نرم و بی‌دردسر انجام شود.

رییس جدید اکس باکس Asha Sharma:

اولین کار من ساده است: باید بفهمم چه چیزی باعث شده این مجموعه کار کند و از آن محافظت کنم. این مسیر با سه تعهد شروع می‌شود. اول، بازی‌های عالی. همه‌چیز از همین‌جا آغاز می‌شود. قبل از هر کاری باید بازی‌هایی داشته باشیم که بازیکنان واقعاً دوستشان داشته باشند؛ شخصیت‌های فراموش‌نشدنی، داستان‌هایی که احساسمان را درگیر کند، گیم‌پلی نوآورانه و خلاقیتی در بالاترین سطح. ما به استودیوهایمان اختیار بیشتری می‌دهیم، روی فرنچایزهای نمادین سرمایه‌گذاری می‌کنیم و از ایده‌های جسورانه حمایت می‌کنیم. ریسک خواهیم کرد. وارد دسته‌ها و بازارهای جدیدی می‌شویم که بتوانیم در آن‌ها ارزش واقعی اضافه کنیم، آن هم بر پایه چیزی که برای بازیکنان از همه مهم‌تر است.
دوم، بازگشت ایکس‌باکس. ما دوباره به هواداران و بازیکنان اصلی Xbox متعهد می‌شویم؛ کسانی که در ۲۵ سال گذشته با ما سرمایه‌گذاری و همراهی کرده‌اند، و همین‌طور به توسعه‌دهندگانی که دنیاها و تجربه‌های گسترده‌ای ساخته‌اند که بازیکنان سراسر جهان آن‌ها را پذیرفته‌اند. ما با تعهدی تازه به ایکس‌باکس، ریشه‌هایمان را جشن می‌گیریم؛ از کنسول شروع می‌کنیم، همان چیزی که هویت ما را شکل داده است. ایکس‌باکس ما را به بازیکنان و هوادارانی که روی آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند وصل می‌کند و به توسعه‌دهندگانی که تجربه‌های بلندپروازانه برایش می‌سازند. امروز بازی روی دستگاه‌های مختلف زندگی می‌کند، نه در محدودیت یک سخت‌افزار. همان‌طور که به رایانه‌های شخصی، موبایل و فضای ابری گسترش پیدا می‌کنیم، ایکس‌باکس باید یکپارچه، فوری و درخور جامعه‌ای باشد که به آن خدمت می‌کنیم. ما موانع را برمی‌داریم تا توسعه‌دهندگان بتوانند یک‌بار بسازند و بدون مصالحه به بازیکنان در همه‌جا دسترسی پیدا کنند.
سوم، آینده بازی. ما شاهد بازآفرینی مفهوم بازی کردن هستیم. برای پاسخ دادن به این لحظه، مدل‌های تجاری جدید و شیوه‌های تازه‌ای برای بازی ابداع می‌کنیم و بر داشته‌های فعلی‌مان تکیه می‌کنیم: تیم‌های نمادین، شخصیت‌ها و دنیاهایی که مردم دوستشان دارند. اما با این دنیاها مثل دارایی‌های ثابتی که فقط برای کسب درآمد استفاده شوند رفتار نخواهیم کرد. ما یک پلتفرم و ابزارهای مشترک می‌سازیم که توسعه‌دهندگان و بازیکنان را توانمند کند تا داستان‌های خودشان را خلق و به اشتراک بگذارند. با تکامل درآمدزایی و هوش مصنوعی و تأثیری که بر این آینده می‌گذارند، به دنبال بهره‌وری کوتاه‌مدت نخواهیم رفت و اکوسیستم‌مان را با محتوای بی‌روحِ تولیدشده توسط هوش مصنوعی پر نخواهیم کرد. بازی‌ها هنر هستند و همیشه هم خواهند بود؛ ساخته دست انسان و خلق‌شده با نوآورانه‌ترین فناوری‌هایی که ما فراهم می‌کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or