امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Resident Evil Village​
بازی همه جوره نسبت به نسخه ۷ دانگریده. هم در داستان سرایی و هم در القای ترس. کیلویی مهمات بهت میده و بکش برو جلو. هرجا هم که کم بیاری میری میخری. اما پازلها همچنان لذت بخشه. باس فایت های خوبی هم داره. البته به جز هایزنبرگ که وقتی اون ماشین شبیه تانک رو داد که بکشیمش، همینجوری :| مونده بودم.

Resident Evil Village​
بازی همه جوره نسبت به نسخه ۷ دانگریده. هم در داستان سرایی و هم در القای ترس. کیلویی مهمات بهت میده و بکش برو جلو. هرجا هم که کم بیاری میری میخری. اما پازلها همچنان لذت بخشه. باس فایت های خوبی هم داره. البته به جز هایزنبرگ که وقتی اون ماشین شبیه تانک رو داد که بکشیمش، همینجوری :| مونده بودم.

اگه از اول رو بالاترین دیفیکالتی بدون گاید بازی کنی "سختی" سرجاشه و نتیجتا استرس زیادی بهت میده، امیونیشن خیلی محدود میشه، بازی واقعا سخت میشه البته بدون گاید، بعد از اینم اگه نیوگیم پلاس رو رو ویلیج اف شدو بری اونم سخته گرچه جایزه های کلاسیک ار ای هم برا ی پلی ترو جدید داره و این بازی رو اسون میکنه (اسلحه های گولاخ مگنوم پروجکتایل و اینفینیت امو) ولی اره ترسناک نیست، ار ای قدیمام که ترسناک بود بیشتر به خاطر بکر بودن ذهن ماها و بچه بودنمون بود، سال های اخر دهه 90 و اوایل 2000 پدیده های زامبی مانند خیلی ناشناخته بودن و "ناشناخته" هم ترسناکه... مخصوصا برای ماها که بچه هم بودیم... همون کلاسیک هارم کسی الان بازی کنی یا دیر بعد 10 15 20 سال بازی کرده باشه دیگه ترسناک نیستند چون ناشناخته نیستند...

الان دیگه ار ای "ناشناخته" نیست، و صرفا با "سختی" میتونه استرس بده... این روند از ار ای 5 شدت گرفت گرچه 7 یک تحول خوبی بود و واقعا ترسناک بود (اونم فقط رو دیفیکالتی بالا به نظرم)

با این حال من ستینگ بازی رو دوست داشتم و دارم، ایده ال نیست ولی بدم نیست... میفهمم چی میگی...

اگه از اول رو بالاترین دیفیکالتی بدون گاید بازی کنی "سختی" سرجاشه و نتیجتا استرس زیادی بهت میده، امیونیشن خیلی محدود میشه، بازی واقعا سخت میشه البته بدون گاید، بعد از اینم اگه نیوگیم پلاس رو رو ویلیج اف شدو بری اونم سخته گرچه جایزه های کلاسیک ار ای هم برا ی پلی ترو جدید داره و این بازی رو اسون میکنه (اسلحه های گولاخ مگنوم پروجکتایل و اینفینیت امو) ولی اره ترسناک نیست، ار ای قدیمام که ترسناک بود بیشتر به خاطر بکر بودن ذهن ماها و بچه بودنمون بود، سال های اخر دهه 90 و اوایل 2000 پدیده های زامبی مانند خیلی ناشناخته بودن و "ناشناخته" هم ترسناکه... مخصوصا برای ماها که بچه هم بودیم... همون کلاسیک هارم کسی الان بازی کنی یا دیر بعد 10 15 20 سال بازی کرده باشه دیگه ترسناک نیستند چون ناشناخته نیستند...

الان دیگه ار ای "ناشناخته" نیست، و صرفا با "سختی" میتونه استرس بده... این روند از ار ای 5 شدت گرفت گرچه 7 یک تحول خوبی بود و واقعا ترسناک بود (اونم فقط رو دیفیکالتی بالا به نظرم)

با این حال من ستینگ بازی رو دوست داشتم و دارم، ایده ال نیست ولی بدم نیست... میفهمم چی میگی...
باهات موافقم بنظرم نسخه هفتم یک سبک کلاسیک و خوب داشت ،راه رو های تنگ و باریک، محیط پیچ در پیچ خونه و کلی اتمسفر باحال ولی با این حال ویلج هم واقعا بازی بسیار با کیفیتی بود نسبت به 7 اکشن تر شده بود ولی فضا سازی گوتیک بازی ، سبک باس فایت های بازی و معما ها و خوناشام ها واقعا عالی بودن بنظرم یک یک چیز فوق پرفکت بود XD

از اینا که بگزریم RE بیشتر از این که ترس باشه بنظرم بیشتر با شخصیت های بازی و گیم پلی باهالش حال میکنیم من بیشترین حالی که از این سری بردم واسه نسخه 5 و 6 بود چون اون موقعه نو جوون بودم و کلی با این سبک بازی حال میکردم :D

در مورد مهمات و اینا این سری رو باید بار اول رو هاردکور رفت فقط اگه چالش میخواین تموم xD

باهات موافقم بنظرم نسخه هفتم یک سبک کلاسیک و خوب داشت ،راه رو های تنگ و باریک، محیط پیچ در پیچ خونه و کلی اتمسفر باحال ولی با این حال ویلج هم واقعا بازی بسیار با کیفیتی بود نسبت به 7 اکشن تر شده بود ولی فضا سازی گوتیک بازی ، سبک باس فایت های بازی و معما ها و خوناشام ها واقعا عالی بودن بنظرم یک یک چیز فوق پرفکت بود XD

از اینا که بگزریم RE بیشتر از این که ترس باشه بنظرم بیشتر با شخصیت های بازی و گیم پلی باهالش حال میکنیم من بیشترین حالی که از این سری بردم واسه نسخه 5 و 6 بود چون اون موقعه نو جوون بودم و کلی با این سبک بازی حال میکردم :D

در مورد مهمات و اینا این سری رو باید بار اول رو هاردکور رفت فقط اگه چالش میخواین تموم xD
هفت تا حد زیادی یاداور نسخه اول هم هست اون بخش اول خونه اصلی از طراحی مرحله تا ساختار بازی مثلا پیدا کردن شاتگان اینا خیلی یاداور نسخه اول هست، ویلیج هم به نظرم تا حد زیادی یاداور ار ای 4 هست اون بخش اول که باید از انمی ها تو روستا فرار کنی تا خودشون بیخیالت بشند تا حد زیادی یاداور اول ار ای 4 هست که تا صدای کلیسا میاد باید سوروایو کنی یا مثلا ساختار قلعه هم یاداور بخش های قلعه همون ار ای 4 هست + ماهیت داستان...

من حقیقتا تمام نسخه هارو به معنای واقعی دوست دارم فرعی و اصلی ریمیک یا اریجینال مخصوصا نسخه های کلاسیک و 4 و البته 5 هم دوست دارم، از دستم در رفته کل سری رو چقدر بازی کردم ولی میدونم پاره کردم به معنای واقعی. حتی 6 هم حداقل 5 6 پلی ترو رفتم در طول سال ها و باز هم میرم، جیل ولنتیان بعد بلیز (استریت اف ریج) اولین زنی بود که عاشقش شدم :دی ار ای 1 2 3 مخصوصا 3 رو زمان پی اس وان بدون اغراق میپرستیدم هنوزم میپرستم و همیشه تو پلی لیستم هست (در کنار 4 و 5 مخصوصا) و هر چند وقت باید یک دور جدید برم اخرین بار همین چند ماه پیش که ار ای 3 کلاسیک نسخه پی اس 5اش اومد همون شب اول یک دور کامل سریع اسپیدران کردم :دی دقیقا ار ای دیگه مدت هاست یک بازی کلاسیک شده و فارغ از ماهیت اصلی داستان این کرکتر ها روابط و محیط و اتمسفر و حتی روایت محیطی (تو نسخه های کلاسیک در اوج هست) باعث میشه عاشقشون باشیم...

Reanimal

1000055120.jpg

داستان : درباره خواهر و برادری هست که قصد فرار از یک جزیره کابوس وار دارند.

این بازی جدیدترین محصول سازندگان خلاق سری little Nightmares هست .

حقیقتا سنگ تمام گذاشتند .

محیطی به شدت مرموز و مخوف .

داستانی مجهول با نماد گرایی خاص .

موسیقی حس تنهایی و سقوط رو القا می کند . رنگ بندی ها خبر از فروپاشی و ویرانی می دهد .

طراحی باس ها خاص و خفنه . محیط ها متنوع و جالب

هوش مصنوعی همراه و دشمنان عالی .

از نظر سختی به little Nightmares 3 که همین چندی پیش عرضه شد نمی رسه .

گیم پلی روان و کم نقص

مدت بازی حدود ۴ ساعت هست و گویا در آینده بسته الحاقی هم خواهد داشت .

هوش مصنوعی دشمنان : 8 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی : 8 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 10 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 10 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 9 از 10
داستان : 7 از 10

نمره کل : 9 از 10

Reanimal.jpg

Reanimal 2026

نکات مثبت: اتمسفر دیوانه‌کننده؛ ست‌پیس‌های تکان‌دهنده؛ جلوه‌های هنری جذاب؛ تنوع در مکانیزم‌های گیم پلی نسبت به Little Nightmares؛ مراحل پایانی درگیرکننده
نکات منفی: افت فریم شدید در بعضی از نقاط؛ دوربین گاهاً گیج‌کننده؛ معماهای بیش از حد ساده

Score: 7.5

شروع بازی: 29 بهمن 1404
پایان بازی: 1 اسفند 1404

SilkShot.jpg

SilkSong
2025

سیلک سانگ بشکل یکپارچه و هارمونیک طراحی مترویدوانیا، گرافیک هنری، موسیقی و داستان رو به کمال رسونده
اما اون چیزی که شما رو جذب و شاید معتاد کنه گیمپلی خیلی لذت بخشه که بعد از عادت کردن بهش باعث میشه حتی هالونایت اول دیگه کمی یکنواخت بنظر بیاد
کاراکتر ایندفعه بشدت چابک و سریع شده و با اسکیل ها و ابزار های خیلی متنوع امکان ساخت بیلد های متفاوت بوجود اومده

اما اون چیزی که بازی رو از شاهکار و بی نقص بودن پایین میکشه بالانس نبود سختی و نبود آپشن دیفیکالتی هست

چند ماه پیش که بازی ریلیز شد منتقد VGC رو در ذهنم به نوب بودن متهم کردم و گفتم سخت بودن بازی قابل انتظار و طبیعیه و نباید بخاطرش نمره کم بشه
اما با تجربه بازی فهمیدم که بله، بازی واقعا سخت تر از هالونایت اول شده. و این سختی خیلی مواقع غیر ضروری و غیر منطقیه
تصمیم ایده آل این بود که یک تنظیمات سختی قرار میدادن برای کسایی که وقت زیادی برای استاد شدن در تک تک مناطق بازی ندارن

این کار خیلی هم راحت و بدون تحمیل زحمت اضافی برای دولوپمنت میتونست انجام بشه:
کافی بود در حالت بالانس/آسون تر ریسپاون شدن در هر screen انجام بشه (بجای برگشت به Bench)
و دابل دمیج دشمنان هم حذف بشه. به همین راحتی میشد بازی رو بالانس کرد.

8.5/10

آخرین ویرایش:
Titan Fall 2​
یه شاهکار به تمام معنا. تو دورانی که بازار شده پر از شوتر آشغال که هیچی ندارن، لازم بود به گذشته برگردم و این بازی رو تجربه کنم. یه داستان ساده و سر راست و تمرکز رفته روی گیم پلی. یه گیم پلی بی نقص و سرعتی و پر از هیجان، تنوع عالی سلاح، قابلیت هایی مثل سوییچ کردن زمان، دویدن روی دیوار و همچنین استفاده از تایتان. چقدر این تایتان سواری و مبارزه باهاش لذت بخش بود. باس فایت های فوق العاده عالی و چالشی. با سلاح هایی که به مرور باز میشن و برای مبارزه با هر تایتان، یه سلاح متفاوت لازم هست.
در کل تجربه بی نقصی بود و جا داره یادی کنیم از زامپلا، و بگیم خاک بر سر اکتیویژن که این نابغه رو از دست داد تا سالانه آشغال هایی مثل MW3 و BOPS 7 تحویل بدن.

1771907207685.png

Among the Sleep Enhanced Edition 2017

نکات مثبت: ایده جالب کنترل بچه و سفر به اعماق کابوسش؛ طراحی صدای عالی؛ محیط‌های کریپی و سوررئال
نکات منفی: بسیار کوتاه؛ نبود عمق در گیم پلی؛ معماهای به‌شدت آسان؛ تلاش نافرجام برای القای حس ترس به سبک Little Nightmares

Score: 6

شروع بازی: 3 اسفند 1404
پایان بازی: 4 اسفند 1404​

Among the Sleep Enhanced Edition 2017

نکات مثبت: ایده جالب کنترل بچه و سفر به اعماق کابوسش؛ طراحی صدای عالی؛ محیط‌های کریپی و سوررئال
نکات منفی: بسیار کوتاه؛ نبود عمق در گیم پلی؛ معماهای به‌شدت آسان؛ تلاش نافرجام برای القای حس ترس به سبک Little Nightmares

Score: 6

شروع بازی: 3 اسفند 1404
پایان بازی: 4 اسفند 1404​

دمت گرم چقدر وقت داری بازی کنی خوش به حالت :D کاش منم یه وقت خالی پیدا کنم هنوز سایلنت هیل اف رو تموم نکردم ... ای روزگار با ما شدی ناسازگار:(

• Cool
Reactions: Thundersky
1772195407678.png
Devil's Hunt

بازی چند ماهی بود که نصب داشتم ولی توی ویندوز 11 مشکل داشت که بالاخره راه حل رو پیدا کردم
محض احتیاط اینجا مینویسم شاید به کار کسی بیاد

پ.ن: راه حل اجرا روی ویندوز 11

Press WinKey+R to open Run window. copy and paste the command below:
SystemPropertiesAdvanced
- Next window click on Environment Variables
- below the System Variables, press New
- And in the fields, paste these values:
Variable Name:
OPENSSL_ia32cap
Variable value:
~0x20000000
- you may or may not need to restart the game for the fix above to work.

خب بازی کاملا چرته. از نظر گرافیک و گیم پلی و مبارزات و دشمنان و... همگی درب و داغونه.
کلا 5 6 ساعت گیم پلی داره که نصفش فقط راه رفتن و کات سینه
داستانشم درباره پسریه که خودکشی میکنه و میره جهنم و اونجا با لوسیفر عهدی میبنده و برمیگرده دنیا تا کارهایی که لوسیفر ازش میخواد رو انجام بده
که بعدا میفهمه داستان دیگه ای پشت تمام این کارا هست.
و در آخر توصیه میکنم سراغ بازی نرید و وقت خودتونو هدر ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or