سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
من سوالی که دارم اینه لاینل براثیون مگه بهترین شمشیرزن زنده زمان خودش نبوده؟ انتظارم بیشتر بود. نمیدونم تو کتاب چندنفرو تو این نبرد کشته.

pzqe8l282vjg1.jpeg
:دی
کلا هر قسمتی که بخواد نمره بالا بگیره این فناتیک‌های BB میریزن 1 میدن بهش، بعد خیلی هم با افتخار میان میگن Ozymandias بهترین قسمت تاریخ هست :دی
سر همین قضیه یک ترند شده همه بیان به اون قسمت BB نمره یک بدن بیاد پایین

چقدر خوب بود فصل اول A Knight of the Seven Kingdoms. قبلاً چند تا پست در مورد کتابش زده بودم و خیلی ازش لذت برده بودم، ولی فکر نمی‌کردم بتونن همچین اقتباس تر و تمیزی ازش دربیارن.
به هر حال باید در نظر گرفت که سری اصلی هفتگانه (که البته معلوم نیست مارتین تا قبل از مرگش دو تا کتاب آخر رو تموم کنه یا نه)، خیلی چیز عظیم‌تری هست و پُر از خاندان‌ها و شخصیت‌های مختلف و اتفاقات متنوع و جک جونورهای ریز و درشت، یا House of the Dragon هم با اینکه تنوعش کمتر از سری اصلی بوده، باز کلی ماجرا و اکشن و اژدها و... داشته. ولی این یکی در مقایسه با اون‌ها خیلی لطیف‌تر هست و نه خبری از اژدها و تهدید آخرالزمانی(!) هست و نه تنوع خاندان‌ها. یه حالت محدودتر و شخصی‌تری داره و برای همین فکر می‌کردم ملت زیاد استقبال نکنن و بگن حوصله‌مون سر رفت و از این صحبت‌ها.
ولی انقدر خوب و باکیفیت ساخته شده که گذشته از بخش‌های تماشایی مثل مبارزات، حتی جاهایی که خبری از حادثه خاصی نیست و فقط یه سری دیالوگ رد و بدل می‌شه هم آدم کلی لذت می‌بره. از انتخاب مناسب دو بازیگر اصلی و بقیه بازیگرها، تا ترکیب خوبی از سکانس‌های کمدی و غم‌انگیز، یه کاری کرده که برای من تبدیل شد به یکی از بهترین فصل‌های کل این مجموعه آثار مارتین. حتی شاید اغراق نباشه اگه بگم از دید من کیفیت سریال از کتاب هم بالاتره و به ندرت پیش میاد که همچین نظری در مورد اقتباس‌های سریالی/سینمایی از کتاب‌ها داشته باشم.

قسمت پایانی شوالیه نه:دی پادشاهی طبق روال همیشگی آرامش بعد از طوفان و البته آرامش قبل از طوفان بود.
و به نظرم به تالکینی ترین شکل ممکن تموم شد. پایان بندی و آرامش و رفاقت حاکم بر فضا من رو یاد پایان «یاران حلقه» انداخت.
ترکیب دانک و اگ یکی از بهترین Dou هایی هست که به یاد دارم. به نظرم لذت بخش ترین و غیر منتظره ترین اتفاق چندسال اخیر سریال و سینما همین سیزن اول بود.
امیدوارم سیزن دو هم به همین خوبی، سر راستی، تر و تمیزی و با همین علاقه و صداقت ساخته بشه‌.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or