kratos.ps3
کاربر سایت
اینم حرفیه ولیاون مشکل فنش قابل حل بود داداش. باید میبردی بیرون یه تعمیرکار حرفه ای خمیر سیلیکون ها رو تعویض میکرد. هرچند الان با خرید اسلیم خیال خودت رو از داغ کردن و دور فن راحت کردی. ولی من زیبایی برام خیلی مهمه.
اینم حرفیه ولیاون مشکل فنش قابل حل بود داداش. باید میبردی بیرون یه تعمیرکار حرفه ای خمیر سیلیکون ها رو تعویض میکرد. هرچند الان با خرید اسلیم خیال خودت رو از داغ کردن و دور فن راحت کردی. ولی من زیبایی برام خیلی مهمه.
حاجی ارادتمندبرای فت اونم سری H این دما با دور فن 33 توی بازی های سنگینی مثل GoW3/GTAV/TLoU پس از تعویض خمیر عالیه، سری که شما داری کنسول اصولا داغیه، فت بصورت استاندارد دمای بالایی داره ولی برخی سری ها حرارت بیشتری تولید می کنن مثل کنسول شما که GPUش 90نانومتریه. حالا شما سرویسش کردی و با این اطلاعاتی که دادی مشخصه کنسول سرحالیه ولی برای کسانی که قصد خرید PS3 دارن، اگر برای بازی کردن فت خریداری می کنید سری CECHJ/K/L/P تنها گزینه هایی هستن که GPUشون 65نانوئه و اگر تعمیری نباشن می شه روشون حساب باز کرد. اما بهترین انتخاب برای بازی اسلیم 2000 تا 2500 با فریمویر کبرا و CFW Evilnatه، سری های بالاتر اسلیم قابلیت نصب فقط Hen دارن
100%تاثیر داره و باید هر چند سال یک بار خمیر تعویض بشه. این کنسول رو با فتی که داشتی مقایسه نکن، اسلیم کنسول کلا خنکیه و همیشه دمای CPU و GPU با دور فن 35 تا 40 در حالت پیک در عناوین سنگین باید 76 تا 78 باشه
اگه نظر منو بخای دور فن اسلیمت رو روی ۳۵ یا نهایتا ۳۷ بزار با اینکه یکم زیاد صدا میده بعدش ولی خوب خنک میکنهحاجی ارادتمند
دمه شما گرم بابت این ترفندها و مشاوراتی ک میدین
یه تنظیمات صحیح برای داغ نشدن کنسول اسلیم سری 2000 به ما میگی که رو همون فن و دما رو تنظیم کنم و مشکلی نداشته باشم
دستگاه خداروشکر سالمه و مشکلی باهاش ندارم
ولی خب هر کار کنی از عمرشون گذشته
برا اینکه عمر بهتری داشته باشه لطف میکنی اعلام کنی که با وب من رو چی تنظیم کنم
ممنونم ازتcfwاگه نظر منو بخای دور فن اسلیمت رو روی ۳۵ یا نهایتا ۳۷ بزار با اینکه یکم زیاد صدا میده بعدش ولی خوب خنک میکنه
دستگاهت hen هستش یا cfw?
البته باز هرچی اقا امیر گفت چون ایشون تو این چیزا وارد ترهممنونم ازتcfw
ممنونم از لطف شماالبته باز هرچی اقا امیر گفت چون ایشون تو این چیزا وارد تره
اره واقعا حیف شد خیلی گیم خفنی هستشممنونم از لطف شما
منتظر نظر ایشون هم هستیم
و یه ناراحتی بابت اینکه متال 4 از انحصار ps3 خارج شد
وبمن امکانات زیادی داره و یکی از امکانات به ظاهر کاربردیش تنظیم دور فنه اما این مورد برای سری اسلیم و کسی که به سلامت کنسولش اهمیت می ده دستکاری کردنش کار اشتباهیه. بصورت دقیق بالا بردن دستی دور فن برای خنک کردن دمای پردازنده به لحاظ فنی به هیچ عنوان کار منطقی ای نیست، دلیلش اینه که مشکل صرفا پنهان می شه ولی حل نشده چون پردازنده بر اثر دمای بالا هنوزم فشار بیشتری رو متحمل می شه، ممکنه با تنظیم دستی فن دما کاهش پیدا کنه ولی اختلافی که بین CPU GPU وجود داره هنوز پابرجاستو عمر قطعات کاهش پیدا می کنه و امکان چراغ زرد گرفتن در طولانی مدت بالا می ره.حاجی ارادتمند
دمه شما گرم بابت این ترفندها و مشاوراتی ک میدین
یه تنظیمات صحیح برای داغ نشدن کنسول اسلیم سری 2000 به ما میگی که رو همون فن و دما رو تنظیم کنم و مشکلی نداشته باشم
دستگاه خداروشکر سالمه و مشکلی باهاش ندارم
ولی خب هر کار کنی از عمرشون گذشته
برا اینکه عمر بهتری داشته باشه لطف میکنی اعلام کنی که با وب من رو چی تنظیم کنم
یعنی الان من که مشکلم رو قبلا گفته بودم و دور فنم رو روی ۳۵ گذاشتم کار اشتباهی کردم؟وبمن امکانات زیادی داره و یکی از امکانات به ظاهر کاربردیش تنظیم دور فنه اما این مورد برای سری اسلیم و کسی که به سلامت کنسولش اهمیت می ده دستکاری کردنش کار اشتباهیه. بصورت دقیق بالا بردن دستی دور فن برای خنک کردن دمای پردازنده به لحاظ فنی به هیچ عنوان کار منطقی ای نیست، دلیلش اینه که مشکل صرفا پنهان می شه ولی حل نشده چون پردازنده بر اثر دمای بالا هنوزم فشار بیشتری رو متحمل می شه، ممکنه با تنظیم دستی فن دما کاهش پیدا کنه ولی اختلافی که بین CPU GPU وجود داره هنوز پابرجاستو عمر قطعات کاهش پیدا می کنه و امکان چراغ زرد گرفتن در طولانی مدت بالا می ره.
مشکلات سخت افزاری راهش از نرم افزار جداست، شما وقتی مشکلی در کولینگ سیستم داری نباید برای رفعش به نرم افزار رجوع کنی، باید مشکل رو در خود سخت افزار پیدا و مرتفع کنی
بهترین حالت برای یک کنسول سالم Sysconه، همون دورفنی که خود کنسول متغیر و اتومات انجام می ده، اگر مجبور شدی بری سراغ تنظیم فن دستی باید بدونی کنسولت مشکل جدی داره. کنسول شما اگر دورفن نداره نیاز به هیچ تنظیمی نداره و اگر به مشکل سخت افزاری خورد راه حل وبمن نیست، برای سلامت کنسول فقط به سرویس کردنش توجه کنید، تمیزی فن، زدودن گردوغبار، استفاده از خمیر مرغوب. اگر مشکل خیلی جدی بود ریپلیت کردن کنسول رو مثل روز اول می کنه. برنامه ها کار زیادی از پیش نمی برن و حتی مخرب هستن، بالا بردن دور فن در زمان آماده به کار بودن کنسول چون بصورت مداوم فن در حالت پیک درحال چرخشه، در نهایت باعث می شه فن تاب برداره، اشتباه رایجیه که اکثرا انجام می دن و در نهایت کنسولشون چراغ زرد می گیره چون پردازنده پس از سال ها استفاده نمی تونه فشار مضاعف رو تحمل کنه و معمولا می سوزه. اکثر کنسول های معیوب یا بخاطر سهل انگاری دورفن داشتن یا به اشتباه دورفنو بالا بردن. دورفن زنگ خطریه که باید جدیش گرفت.
با توجه به دما و دورفنی که در عناوین مختلف در کامنت های قبلی اشاره کردم، اگر نرماله دست به هیچی نزن.
در پاسخ به کامنت شما قبلا گفته بودم صرفا مشکل پنهان شده و شما هنوز اختلاف دما داری. تا جایی که تجربه دارم راهنمایی می کنم، بقیه موارد به خود کاربر مربوط می شه چه تصمیمی بگیره. کنسول شما با توضیحاتی که دادی مشکل داره. دقیقتر توضیح می دم که کامل متوجه بشییعنی الان من که مشکلم رو قبلا گفته بودم و دور فنم رو روی ۳۵ گذاشتم کار اشتباهی کردم؟
اگه میشه بگین که چطور این مشکل رو رفع بکنم ممنوندر پاسخ به کامنت شما قبلا گفته بودم صرفا مشکل پنهان شده و شما هنوز اختلاف دما داری. تا جایی که تجربه دارم راهنمایی می کنم، بقیه موارد به خود کاربر مربوط می شه چه تصمیمی بگیره. کنسول شما با توضیحاتی که دادی مشکل داره. دقیقتر توضیح می دم که کامل متوجه بشی
در مورد تنظیم فن دستی از طریق وبمن، افزایش دور فن فقط باعث افزایش نرخ انتقال حرارت جابجایی (convection) از هیتسینک به هوای داخل کنسول می شه. یعنی گرمایی که به هیتسینک رسیده سریعتر از محیط دفع میشه اما اگه مشکل اصلی در انتقال حرارت رسانا (conduction) بین سطح پردازنده و هیتسینک باشه مثل خشک شدن یا کیفیت پایین خمیر حرارتی، تماس نامناسب هیتسینک با IHS، تاب برداشتن براکت یا شل بودن پیچها، فرسودگی پدهای حرارتی موجب می شه اختلاف دمای داخلی همچنان باقی میمونه حتی با بالا بردن دورفن. PS3 از پردازندههای Cell و RSX با توان حرارتی بالا استفاده میکنه و مسیر انتقال گرما چند مرحلهایه: چیپ/IHS/خمیر حرارتی/هیتسینک/هوا. وبمن فقط مرحله آخر (هیتسینک/هوا) رو تقویت میکنه نه مراحل اصلی رو، به همین دلیل ممکنه شما با دور فن مینیموم مثلا 35 تا 49 دمای ظاهری رو کنترل کنی، ولی همچنان اختلاف دمای غیرعادی بین CPU و RSX داشته باشی یا یکی از چیپها زودتر به نقطه بحرانی برسه. در این حالت مشکل حل نشده، بلکه صرفا با افزایش جریان هوا پنهان شده. ضمن اینکه بالا نگه داشتن دائمی دور فن استهلاک قطعات رو بالا می بره، شما صرفا راه حل موقتی افزایش RPM رو انتخاب کردی نه راهکاری برای ریشه و درمان مشکل
بده بیرون برات خمیرشو عوض کنن، نیاز به ریپلیت هم نداره که اگر داشت توی CPUهم شما باید مشکل دما می داشتی که در کامنت های قبلی این مشکلو نداشتی و GPU فقط دمای بالا داشت. خمیر زیری IHS خشک نشده و با تعویض خمیرهای سطحی، تمیز کردن فن و هیت سینک مشکل باید حل بشه. سرویس می خواد. از عهده کاربر بر میاد ولی برای کسی که تجربه نداره هیچ وقت توصیه نمی کنم کنسول رو برای تعویض خمیر باز کنه، برخی از کنسول های معیوب فقط بخاطر تعویض خمیر معیوب شدن! دلیلش اینه که خمیر وقتی خشک می شه مثل سیمان! به بردو هیت سینک می چسبه، وقتی به مرحله جدا کردنش می رسید راحت کنده نمی شه و نیاز به هیتره تا با گرما اتصال شل بشه و راحت جدا بشه، ولی افرادی که بی اطلاع هستن به زور! می خوان جداش کنن که جدا هم می شه اما.. در برخی موارد قلع با پایه اتصال برد از زیر پردازنده کنده می شه و کنسول رسما اوراقیه. بدید بیرون براتون انجام بدن. ولی تمیز کردنو در اوردن فن اسلیم خیلی سادست قابو باز کنید جلوتونه و دو تا پیچ داره و کاربر به راحتی می تونه تمیزش کنه یا درش بیارهاگه میشه بگین که چطور این مشکل رو رفع بکنم ممنون
ممنونم ازت دمت گرمبده بیرون برات خمیرشو عوض کنن، نیاز به ریپلیت هم نداره که اگر داشت توی CPUهم شما باید مشکل دما می داشتی که در کامنت های قبلی این مشکلو نداشتی و GPU فقط دمای بالا داشت. خمیر زیری IHS خشک نشده و با تعویض خمیرهای سطحی، تمیز کردن فن و هیت سینک مشکل باید حل بشه. سرویس می خواد. از عهده کاربر بر میاد ولی برای کسی که تجربه نداره هیچ وقت توصیه نمی کنم کنسول رو برای تعویض خمیر باز کنه، برخی از کنسول های معیوب فقط بخاطر تعویض خمیر معیوب شدن! دلیلش اینه که خمیر وقتی خشک می شه مثل سیمان! به بردو هیت سینک می چسبه، وقتی به مرحله جدا کردنش می رسید راحت کنده نمی شه و نیاز به هیتره تا با گرما اتصال شل بشه و راحت جدا بشه، ولی افرادی که بی اطلاع هستن به زور! می خوان جداش کنن که جدا هم می شه اما.. در برخی موارد قلع با پایه اتصال برد از زیر پردازنده کنده می شه و کنسول رسما اوراقیه. بدید بیرون براتون انجام بدن. ولی تمیز کردنو در اوردن فن اسلیم خیلی سادست قابو باز کنید جلوتونه و دو تا پیچ داره و کاربر به راحتی می تونه تمیزش کنه یا درش بیاره
یک سوال دیگه اگه دستگاهمو جای خوبی بزارم که هوا قشنگ دورش بچرخه و تمیزم باشه به رفع این مشکل کمک میکنه؟بده بیرون برات خمیرشو عوض کنن، نیاز به ریپلیت هم نداره که اگر داشت توی CPUهم شما باید مشکل دما می داشتی که در کامنت های قبلی این مشکلو نداشتی و GPU فقط دمای بالا داشت. خمیر زیری IHS خشک نشده و با تعویض خمیرهای سطحی، تمیز کردن فن و هیت سینک مشکل باید حل بشه. سرویس می خواد. از عهده کاربر بر میاد ولی برای کسی که تجربه نداره هیچ وقت توصیه نمی کنم کنسول رو برای تعویض خمیر باز کنه، برخی از کنسول های معیوب فقط بخاطر تعویض خمیر معیوب شدن! دلیلش اینه که خمیر وقتی خشک می شه مثل سیمان! به بردو هیت سینک می چسبه، وقتی به مرحله جدا کردنش می رسید راحت کنده نمی شه و نیاز به هیتره تا با گرما اتصال شل بشه و راحت جدا بشه، ولی افرادی که بی اطلاع هستن به زور! می خوان جداش کنن که جدا هم می شه اما.. در برخی موارد قلع با پایه اتصال برد از زیر پردازنده کنده می شه و کنسول رسما اوراقیه. بدید بیرون براتون انجام بدن. ولی تمیز کردنو در اوردن فن اسلیم خیلی سادست قابو باز کنید جلوتونه و دو تا پیچ داره و کاربر به راحتی می تونه تمیزش کنه یا درش بیاره
تمام کنسول ها باید در مکانی قرار بگیرن که سطحشون صیقلی باشه و فاصله داشته باشن از دیوار. امتحانش ضرری نداره و قبل از هر اقدام سخت افزاری باید تمام جوانب احتمالی رو در نظر گرفتیک سوال دیگه اگه دستگاهمو جای خوبی بزارم که هوا قشنگ دورش بچرخه و تمیزم باشه به رفع این مشکل کمک میکنه؟
ممنون از لطف شما بزرگواروبمن امکانات زیادی داره و یکی از امکانات به ظاهر کاربردیش تنظیم دور فنه اما این مورد برای سری اسلیم و کسی که به سلامت کنسولش اهمیت می ده دستکاری کردنش کار اشتباهیه. بصورت دقیق بالا بردن دستی دور فن برای خنک کردن دمای پردازنده به لحاظ فنی به هیچ عنوان کار منطقی ای نیست، دلیلش اینه که مشکل صرفا پنهان می شه ولی حل نشده چون پردازنده بر اثر دمای بالا هنوزم فشار بیشتری رو متحمل می شه، ممکنه با تنظیم دستی فن دما کاهش پیدا کنه ولی اختلافی که بین CPU GPU وجود داره هنوز پابرجاستو عمر قطعات کاهش پیدا می کنه و امکان چراغ زرد گرفتن در طولانی مدت بالا می ره.
مشکلات سخت افزاری راهش از نرم افزار جداست، شما وقتی مشکلی در کولینگ سیستم داری نباید برای رفعش به نرم افزار رجوع کنی، باید مشکل رو در خود سخت افزار پیدا و مرتفع کنی
بهترین حالت برای یک کنسول سالم Sysconه، همون دورفنی که خود کنسول متغیر و اتومات انجام می ده، اگر مجبور شدی بری سراغ تنظیم فن دستی باید بدونی کنسولت مشکل جدی داره. کنسول شما اگر دورفن نداره نیاز به هیچ تنظیمی نداره و اگر به مشکل سخت افزاری خورد راه حل وبمن نیست، برای سلامت کنسول فقط به سرویس کردنش توجه کنید، تمیزی فن، زدودن گردوغبار، استفاده از خمیر مرغوب. اگر مشکل خیلی جدی بود ریپلیت کردن کنسول رو مثل روز اول می کنه. برنامه ها کار زیادی از پیش نمی برن و حتی مخرب هستن، بالا بردن دور فن در زمان آماده به کار بودن کنسول چون بصورت مداوم فن در حالت پیک درحال چرخشه، در نهایت باعث می شه فن تاب برداره، اشتباه رایجیه که اکثرا انجام می دن و در نهایت کنسولشون چراغ زرد می گیره چون پردازنده پس از سال ها استفاده نمی تونه فشار مضاعف رو تحمل کنه و معمولا می سوزه. اکثر کنسول های معیوب یا بخاطر سهل انگاری دورفن داشتن یا به اشتباه دورفنو بالا بردن. دورفن زنگ خطریه که باید جدیش گرفت.
با توجه به دما و دورفنی که در عناوین مختلف در کامنت های قبلی اشاره کردم، اگر نرماله دست به هیچی نزن.