بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

رفقا یه چیز پی ان نرم افزاری که با سرعت خوب روی پی سی وصل میشه معرفی می کنید؟ وی 2 ری نمی خوام از این نرم افزاریا مثل اکسپرس و غیره . اکسپرس رو تست کردم نمیشه

• Like
Reactions: Dante _Sparda
همراه اول بسته نامحدود یک شب تا یازده ظهر تبدیل کرده به یک شب تا ۹ صبح . دو ساعت کمتر کرده

سیاست مصرف منصفانه هنوزم هست ؟؟؟ روی بسته ننوشته!!!

دزد اول (همراه اول ) حجم بسته شبانه رو کرده 80 گیگ
یعنی هم افزایش قیمت دادن
هم زمانش کم کردن
هم حجم

اگه ایرانسل خوب آنتن میده اون گزینه بهتریه چون حداقل حجمت تموم بشه میتونی بسته جدید بخری

این مقاله بسیار مهمه:

هاشمی: گردش مالی وی‌پی‌ان مانع مهم رفع فیلترینگ است - زومیت

داره میگه تامین کننده های بزرگ فیلترشکن «از خودشونن» و برای همین نمیتونن محدودیت رو سبک کنن چون پول حرف می‌زند و مافیای فیلترشکن هم پول زیادی، ینی خیلی زیادی، تولید می‌کنه.

جالبه همین قضیه رو چند سال پیش می‌شنیدم میگفتم تئوری توطئه هست.

این مقاله بسیار مهمه:

هاشمی: گردش مالی وی‌پی‌ان مانع مهم رفع فیلترینگ است - زومیت

داره میگه تامین کننده های بزرگ فیلترشکن «از خودشونن» و برای همین نمیتونن محدودیت رو سبک کنن چون پول حرف می‌زند و مافیای فیلترشکن هم پول زیادی، ینی خیلی زیادی، تولید می‌کنه.

جالبه همین قضیه رو چند سال پیش می‌شنیدم میگفتم تئوری توطئه هست.
یکبار برای همیشه ورزات ارتباطات تو این مملکت هیچ کاره هست و هیچ قدرتی در رفع محدودیت اینترنت نداره.
تصمیم ها جای دیگه گرفته میشه

دزد اول (همراه اول ) حجم بسته شبانه رو کرده 80 گیگ
یعنی هم افزایش قیمت دادن
هم زمانش کم کردن
هم حجم

اگه ایرانسل خوب آنتن میده اون گزینه بهتریه چون حداقل حجمت تموم بشه میتونی بسته جدید بخری
کشورهای مینیاتوری خلیج فارس سرعت دانلودشون :

امارات متحده عربی ۶۵۰ مگابایت بر ثانیه

قطر ۵۰۰ مگابایت بر ثانیه

کویت ۳۵۰ مگابایت بر ثانیه

با قیمت منطقی و کلی آپشن و تخفیفات خاص به مردمشون می دهند . مردمشون عزتمند هستند

تو ایران سرعت داغون ، قیمت ها فضایی 👽. فیبر نوری بسیار بسته های گرانی داره

• Like
Reactions: UnHoLy666 and ravi
کشورهای مینیاتوری خلیج فارس سرعت دانلودشون :

امارات متحده عربی ۶۵۰ مگابایت بر ثانیه

قطر ۵۰۰ مگابایت بر ثانیه

کویت ۳۵۰ مگابایت بر ثانیه

با قیمت منطقی و کلی آپشن و تخفیفات خاص به مردمشون می دهند . مردمشون عزتمند هستند

تو ایران سرعت داغون ، قیمت ها فضایی 👽. فیبر نوری بسیار بسته های گرانی داره

من چند تا فیبر نوری تست کردم و شدیدا نوسان هم داره
سوای اینکه همونم خیلی از جاها وجود نداره و نمیتونید تهیه کنید
یعد حجم های مسخره مثلا سالی 1000 گیگ که میشه در حدود 83 گیگ هر ماه تازه این بسته های خوبشون هست
در فاجعه بودن اینترنت که شکی نیست و یه نکته جالب هم بگم که میزان دزدی شرکت زیرساخت متوجه بشید

قطعا همه در جریان هستن که ترافیک اینترنت توی ایران صرفا جهانی نیست و ترکیب ترافیک داخلی و بین المللی هست
حالا یه شرکت وجود داره به اسم زیرساخت که همه اسمشو شنیدن و ایشون فروشنده ترافیک بین المللی هست

خب یکم داستان باز کنم که بهتر متوجه عمق قضیه بشید

چیزی که به عنوان اینترنت توی دنیا فروخته میشه حجم نداره و فقط سرعت هست که مبنای قیمت گذاری هست
مثلا یک کشوری میره ماهیانه 10 گیگابیت اینترنت میگیره و این در اختیار شرکت های مختلف میزاره
قیمت اینترنت با سرعت 10 گیگابیت تقریبا درمیاد ماهی 1000 دلار بدون محدودیت حجم و ....

نکته جالب ماجرا اینجاست که شرکت زیرساخت میاد همین اینترنت تقریبا به قیمت هر ترابایت 400 هزارتومن میفروشه به شرکت هایی که مجاز به ارائه خدمات اینترنتی هستن
یعنی تقریبا هر ترابایت با دلار همین الان میشه 2.5 دلار
تازه چیزی که من مثال زدم با پهنای باند 10 گیگابیت بود و توی ایران نهایت پهنای باند 1 گیگابیت میدن

دیگه خودت حساب کن چه سودی داره میبره شرکت زیرساختی که بودجه دولتی هم میگیره تازه:Wallbash:

خلاصه که مثل داستان خودرو و ... مردم مجبورن بابت بی کیفیت ترین و محدود ترین اینترنت ها پول های زیادی پرداخت کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or