همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خب وقتی در سایت و اپ ایمیل جدید رو میاره همچنین پیغام از سونی گرفتین که ایمیل با موفقیت Verify شده یعنی مشکل از حافظه cache کنسول هست علتشم اینکه کنسول از اطلاعات قبلی استفاده میکنه حالا چرا اطلاعات جدید رو اپدیت نمیکنه ؟ چون بخش بروز رسانی اطلاعات نیاز به یک اینترنت پایدار بدون اختلال هست با توجه به وضع بد اینترنت انتظار میره چنین مشکلاتی رو ببینیم

به نظرم چند روز صبر کن و چندین دی ان اس مختلف رو امتحان کن تا اون بخش اپدیت بشه

یکبارم restore licenses رو بزن

بخش تروفی هارو برو ببین به خوبی میاره ؟؟ وقتی اونجا سینک میکنی به راحتی سینک میشه ؟؟ (ربطی به تغییر ایمیل نداره فقط خواستم کیفیت اینترنت رو تست کنی اونجا)
که اینطور
آره با این وضعیت اینترنت بهتره زیاد انگولکش نکنم، تروفی ها اوکیه، سینک میشه راحت، اینترنت رو از یک روتر که سرور آلمان روش هست میدم به کنسول ولی خب اینقدر قطع و وصل و پکت لاست داره که کنسول بیچاره چیز گیجک گرفته.
اینم بگما، ایمیل رو از توی اپ گوشی کارای عوض کردنش رو کردم، بعد که کنسول رو روشن کردم همین رفت توی home گفت که یوزر پس بزنید، به قول شما احتمالاً توی کشش مونده گیج میزنه.

با سلام خدمت دوستان مهم بالاخره ps5 pro گرفتم ولی به psn وصل نمیشه تمام روش ها هم امتحان کردم که به اکانت هم وصل بشم که نشد راه حل چی پیشنهاد می دید؟
(اکانت قبلی پر از تروفی بود)

با سلام خدمت دوستان مهم بالاخره ps5 pro گرفتم ولی به psn وصل نمیشه تمام روش ها هم امتحان کردم که به اکانت هم وصل بشم که نشد راه حل چی پیشنهاد می دید؟
(اکانت قبلی پر از تروفی بود)
درود بر شما، مشکلتون دقیقا چی هست؟

پسورد یادتون نیست؟
تو استپ وریفیکیشن تکستش نمیاد؟
یا به طور کل به شبکه وصل نمیشید و ارور میده؟

1- اگر احیانا مشکل پسورد ندارید، تو استپ هم اینیبل نیست، و مشکلتون وصل شدن به شبکه هست، این کار رو بکنید:

رو گوشی، دیت اند تایم ریجن خود گوشی رو از ستینگ تغییر بدید به ریجنی که اکانت پلی استیشنتون هست، مثلا اگر اکانت امریکاست بگذارید امریکا، اگر امارات هست بگذارید امارات یو کی یو کی و باقی... در ادامه یک وی پی ان درست حسابی (رایگان ها معمولا کار نمیکنند) رو گوشی تهیه و راه اندازی کنید و حتما سرور وی پی ان رو هماهنگ با ریجن اکانت و در امتدادش دیت اند تایم گوشی قرار بدید، نتیجتا: وقتی ریجن اکانت و دیت اند تایم گوشی و وی پی ان، یکی باشند، میتونید روی گوشی وارد اکانت بشید با اپلیکیشن پلی استیشن، در مرحله بعد، رو کنسول، هنگام وارد شدن به اکانت، گزینه وارد شدت از طریق "کیو ار کد" رو انتخاب کنید، خودش راهنمایی تون میکنه که با گوشی کیو ار کد رو اسکن کنید از درون اپلیکیشن پلی استیشن، و بینگو، وارد میشید،

پس خلاصه: شما اول باید رو گوشی وارد بشید (از طریق یکسان بودن ریجن اکانت و دیت اند تایم و سرور وی پی ان) بعد باید از رو کنسول هنگام وارد شدن به اکانت گزینه "کیو ار کد" رو انتخاب کنید که خودش خیلی ساده راهنمایی میکنه که با گوشی (از درون اپ پلی استیشن) کد رو اسکن کنید و خیلی سریع رو کنسول وارد میشید اتوماتیک.

2- اگر مشکل تو استپ وریفیکیشن دارید و کد به گوشی تون ارسال نمیشه، یا باید "بک اپ کد" هارو از قبل داشته باشید و از طریق بک اپ کد راحت وارد شید(جایگرین تو استپ) یا با کانتکنت سونی تماس بگیرید که خودش تو استپ و بک اپ کد رو دیسیبل کنه، برای احراز هویت پیش پشتیبانی سونی، از قبل سریال نامبر یکی از خرید های پی اس ان (به ایمیلتون فرستاده میشه همه، ایمیل پورچیس به ایمیلی که باهاش اکانت ساختید میاد) و سریال نامبر کنسول رو داشته باشید که بتونید راحت احراز هویت کنید.

برای دی ان اس اکثر دی ان اس های قدیمی الان کار میکنند، بسته به نتورکتون باید همه رو امتحان کنید.

درود بر شما، مشکلتون دقیقا چی هست؟

پسورد یادتون نیست؟
تو استپ وریفیکیشن تکستش نمیاد؟
یا به طور کل به شبکه وصل نمیشید و ارور میده؟

1- اگر احیانا مشکل پسورد ندارید، تو استپ هم اینیبل نیست، و مشکلتون وصل شدن به شبکه هست، این کار رو بکنید:

رو گوشی، دیت اند تایم ریجن خود گوشی رو از ستینگ تغییر بدید به ریجنی که اکانت پلی استیشنتون هست، مثلا اگر اکانت امریکاست بگذارید امریکا، اگر امارات هست بگذارید امارات یو کی یو کی و باقی... در ادامه یک وی پی ان درست حسابی (رایگان ها معمولا کار نمیکنند) رو گوشی تهیه و راه اندازی کنید و حتما سرور وی پی ان رو هماهنگ با ریجن اکانت و در امتدادش دیت اند تایم گوشی قرار بدید، نتیجتا: وقتی ریجن اکانت و دیت اند تایم گوشی و وی پی ان، یکی باشند، میتونید روی گوشی وارد اکانت بشید با اپلیکیشن پلی استیشن، در مرحله بعد، رو کنسول، هنگام وارد شدن به اکانت، گزینه وارد شدت از طریق "کیو ار کد" رو انتخاب کنید، خودش راهنمایی تون میکنه که با گوشی کیو ار کد رو اسکن کنید از درون اپلیکیشن پلی استیشن، و بینگو، وارد میشید،

پس خلاصه: شما اول باید رو گوشی وارد بشید (از طریق یکسان بودن ریجن اکانت و دیت اند تایم و سرور وی پی ان) بعد باید از رو کنسول هنگام وارد شدن به اکانت گزینه "کیو ار کد" رو انتخاب کنید که خودش خیلی ساده راهنمایی میکنه که با گوشی (از درون اپ پلی استیشن) کد رو اسکن کنید و خیلی سریع رو کنسول وارد میشید اتوماتیک.

2- اگر مشکل تو استپ وریفیکیشن دارید و کد به گوشی تون ارسال نمیشه، یا باید "بک اپ کد" هارو از قبل داشته باشید و از طریق بک اپ کد راحت وارد شید(جایگرین تو استپ) یا با کانتکنت سونی تماس بگیرید که خودش تو استپ و بک اپ کد رو دیسیبل کنه، برای احراز هویت پیش پشتیبانی سونی، از قبل سریال نامبر یکی از خرید های پی اس ان (به ایمیلتون فرستاده میشه همه، ایمیل پورچیس به ایمیلی که باهاش اکانت ساختید میاد) و سریال نامبر کنسول رو داشته باشید که بتونید راحت احراز هویت کنید.

برای دی ان اس اکثر دی ان اس های قدیمی الان کار میکنند، بسته به نتورکتون باید همه رو امتحان کنید.
سلام دوست عزیز زمانی که id و پسورد وارد می کنم وصل نمیشه نه از طریق کنسول نه از ps app
سعی کردم به پروفایل جدید بسازم اونم نشد
تمام این مراحلی که گفتی انجام دادم هیچ کدام جواب نداده

سلام دوست عزیز زمانی که id و پسورد وارد می کنم وصل نمیشه نه از طریق کنسول نه از ps app
سعی کردم به پروفایل جدید بسازم اونم نشد
تمام این مراحلی که گفتی انجام دادم هیچ کدام جواب نداده
یعنی مشکل وصل شدن به نتورک دارید، الان به خاطر وضعیت اینترنت شاید نشه یک راه حل قطعی بهتون پیشنهاد کرد، اخه حتی وی پی ان هام جواب نمیده اکثرا مشکل دارند...

به نظرم بهترین راه حل همون انلاین شدن از طریق اپلیکیشن رو گوشی و بعد وارد شدن از طریق کیو ار کد هست،

سعی کن هرطور میتونی رو گوشی وارد شی، راه حل همینه: یکی بودن ریجن و دیت اند تایم گوشی با یکی بودن ریجن اکانت پلی استیشن با یکی بودن ریجن وی پی ان...

نکته هایی که باید در نظر بگیری: وی پی ان باید درست حسابی باشه، رایگان ها جواب نمیده، گاهی لازمه اپ پلی استیشن رو پاک کنی دوباره نصب کنی تا کچ ریست بشه یا دستی کچ رو پاک کنی،

به نظرم همینطور امتحان کن با وی پی ان های مختلف، و هروقت تونستی وصل بشی، از طریق کیو ار کد رو کنسول وارد شو،

کنسول هم بیخیال نشو و مدام با دی ان اس های متفاوت دی ان اس های رایگان و تحریم شکن امتحان کن شاید تونستی از همون کنسول وارد شی (دی ان اس های خریدنی هم هست اوناهم میتونی تست کنی) به نظر منم اول سعی کنی اکانت جدید بسازی (که اکانت خودت از سمت سونی مشکوک و قفل نشه یک موقع) و هر وقت ساخت اکانت جدید جلو رفت، یعنی نت اوکی شده، اون وقت اکانت خودت رو بزن،

یک کار دیگه هم که هزینه داره قطعی هم نیست این هست که بری یک موبایل فروشی حرفه ای، مودم حرفه ای بخری، بدی برات وی پی ان درست حسابی ست کنه روش که دیفالت وی پی ان بشه مودم، 5 تا 10 و بیشتر تومن هزینه داره قطعی هم نیست که حتما مشکل رو رفع کنه، این ممکنه ممکنه مشکل اتصال به شبکه رو از بیخ رفع کنه، اما قطعی نیست هزینه هم داره، اگرم مودم داری و خودت بلدی میتونی خودت انجام بدی، من اخرین بار تابستون با مودم خودم و وی پی ان رندوم که از سرچ گوگل پیدا کردم و خریدم، تونستم مستقیم وصل شم، الان ولی خب اینترنت متفاوت هست وضعیتش و قطعی نیست این روش....

سعی کن با روش های امن (مهم تر از همه رو اکانت خودت تست نکن که یک موقع داستان نشه از سمت سونی فکر نکنه داری به اکانتی که مال خودت نیست وارد میشی) امتحان کنی ببینی چی میشه، نهایتا صبر کن تا مشکل اینترنت رفع شه،

*راه حل عملی اما خب خیلی سخت و پر هزینه این هست که با کنسول بری خارج کشور مثلا دوبی یا ترکیه و از اونجا با اینترنت درست وارد شی چه مستقیم از کنسول چه با کیو ار کد از اپ پلی استیشن رو گوشی. اینم در صورتی که تو استپ به شماره ایرانی داری واجب هست که بک اپ کد داشته باشی که بتونی با بک اپ کد و دور زدن تو استپ وارد شی، یا با پشتیبانی سونی حرف بزنی که تو استپ رو برات حذف کنه (سریال نامبر خرید بازی یا ریدیم گیفت کارد و سریال نامبر کنسول لازمه)

آخرین ویرایش:
این همه از دست دادن ادما ارزو ها سختی و مصیبت و سوگ، این همه گرفتاری، لین همه حقارت، حق ما نیست، بعد میگن چرا فحش میدین. جلوی کثافت کاری ها سکوت میکنند تازه ماله هم میکشند، بعد به ما میرسند از فحش ایراد میگیرند، میگن مقدس سازی میکنید، خودشون از هرچی جنایتکار تاریخی هست مقدس ساختند، رسما جنایتکار پرستند، جنایتکاران تاریخی، بعد به ما میرسند میگن چرا از "طناب"ی که میشه باهاش از چاه خارج شد، مقدس میسازید... کسی که تاحالا اپسیلون حق دیگری رو نخورده جنابت بماند،

کسی که مامور هست و معذور که هیچی، تکلیفش روشنه، اما ادم عادی، شمارو به هرچی که قبول دارین، از سوگیری ها و ایده ال هاتون پا پس بکشید، بگذارید این ملت ازاد بشه یک نفس راحت بکشه... چوب لا چرخ ملت نکنید با ایده ال هاتون، چطور به کشور اکس و ایگرک میرسه ایده ال ندارید، به ایران سقوط کرده به ته دره میرسه یهو همه ایده الیست و سوپر پراگرسیو میشید؟

به خدا این مملکت ازاد بشه، من شخصا از تمام حقم برای دادخواهی میگذرم، سهم خودم یک نفر رو میبخشم، "اگر" ازاد بشیم نفس راحت بکشیم... من اهریمن هم میبخشم... فقط ازاد بشیم... هدف من هیچ وقت انتقام نیست، ازادی هست. مجبور نشم "تو" نمیگم چه برسه به فحش...

البته که از حق ملت برای دادخواهی، تمام قد پشتیبانی میکنم. و اینجا صرفا حق خودم رو گفتم. اشتباه نکنید، من بیهایت هزینه دادم، هزینه انسانی. بینهایت هزینه انسانی دادم من و خانواده ام، مادیش بماند که اصلا برام مطرح نیست.

آخرین ویرایش:
توی سایت سونی به ساپورت آنلاین صحبت کردم گفتم تمام اطلاعات از دست دادم گفت ایمیل رو بده و همراه با سریال نامبر کنسول که اکانت روش ساختی پاک اگر سریال نامبر نداری

Number order رسید (داخل ایمیل که سونی می‌فرسته بعد از اینکه از استور خرید می کنید)یکی از خرید های که کردی بفرست

فرستادم بعد از نیم ساعت اکانت ریکاوری شده

سلام
دوستان من میخوام بازی با گیفت کارت از استور امریکا بخرم و بار اولمه، لازمه حتما وی پی ان امریکا روشن باشه وقتی دارم از طریق اپلیکشن پلی استیشن رو موبایل بازی رو با اکانتی که برای خریدش ساختم میخرم؟ وی پی ان رایگان باشه (البته سرور امریکا بذارم) مشکلی نداره؟
خود اکانتیم که ساختم زدم الاسکا تکس نخوره ولی بدون وی پی ان ساختمش ایرادیم نگرفت

بچه ها ترو خدا کمک کنید. من واسه اکانتم 2 step verification رو فعال کرده بودم که اگه کسی خواست وصل بشه اس ام اس کد بیاد واسه گوشیم. الان اکانتم sign out شده می‌خوام وصل شم میگه کدی که به گوشی فرستادیمو بزن ولی هیچ اس ام اسی نمیاد خطمم همون مال ۱۰ سال پیشه چی کار کنم این کد بیاد؟ لطف میکنید کمک کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
با این شرایطی که واسه نت درست کردن واقعا فرق میکنه چون الان هر کدومش بسته به زمان و مکان و ISP و شرایط جوی و صور فلکی جواب میده
سلام

من پلن 1 ماه خریده ام ولی هربا ر بعد از خاموش روشن کردن مودم ip عوض می شود

وباید ثبت ip کنم برای این مشکل راه حلی است

بچه ها ترو خدا کمک کنید. من واسه اکانتم 2 step verification رو فعال کرده بودم که اگه کسی خواست وصل بشه اس ام اس کد بیاد واسه گوشیم. الان اکانتم sign out شده می‌خوام وصل شم میگه کدی که به گوشی فرستادیمو بزن ولی هیچ اس ام اسی نمیاد خطمم همون مال ۱۰ سال پیشه چی کار کنم این کد بیاد؟ لطف میکنید کمک کنید
ریکاوری اکانت رو بزنید بعد passkey فعال کنید فعال که شد بعد دوباره ریکاوری اکانت رو بزنید پسوورد انتخاب کنید passkey غیرفعال میشه اینطوری 2 مرحله ای هم حذف میشه

ریکاوری اکانت رو بزنید بعد passkey فعال کنید فعال که شد بعد دوباره ریکاوری اکانت رو بزنید پسوورد انتخاب کنید passkey غیرفعال میشه اینطوری 2 مرحله ای هم حذف میشه
اصلا نمیذاره من به اکانتم sign in بشم تا passkey بزنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or