سلام دوست عزیز زمانی که id و پسورد وارد می کنم وصل نمیشه نه از طریق کنسول نه از ps app
سعی کردم به پروفایل جدید بسازم اونم نشد
تمام این مراحلی که گفتی انجام دادم هیچ کدام جواب نداده
یعنی مشکل وصل شدن به نتورک دارید، الان به خاطر وضعیت اینترنت شاید نشه یک راه حل قطعی بهتون پیشنهاد کرد، اخه حتی وی پی ان هام جواب نمیده اکثرا مشکل دارند...
به نظرم بهترین راه حل همون انلاین شدن از طریق اپلیکیشن رو گوشی و بعد وارد شدن از طریق کیو ار کد هست،
سعی کن هرطور میتونی رو گوشی وارد شی، راه حل همینه: یکی بودن ریجن و دیت اند تایم گوشی با یکی بودن ریجن اکانت پلی استیشن با یکی بودن ریجن وی پی ان...
نکته هایی که باید در نظر بگیری: وی پی ان باید درست حسابی باشه، رایگان ها جواب نمیده، گاهی لازمه اپ پلی استیشن رو پاک کنی دوباره نصب کنی تا کچ ریست بشه یا دستی کچ رو پاک کنی،
به نظرم همینطور امتحان کن با وی پی ان های مختلف، و هروقت تونستی وصل بشی، از طریق کیو ار کد رو کنسول وارد شو،
کنسول هم بیخیال نشو و مدام با دی ان اس های متفاوت
دی ان اس های رایگان و تحریم شکن امتحان کن شاید تونستی از همون کنسول وارد شی (دی ان اس های خریدنی هم هست اوناهم میتونی تست کنی) به نظر منم اول سعی کنی اکانت جدید بسازی (که اکانت خودت از سمت سونی مشکوک و قفل نشه یک موقع) و هر وقت ساخت اکانت جدید جلو رفت، یعنی نت اوکی شده، اون وقت اکانت خودت رو بزن،
یک کار دیگه هم که هزینه داره قطعی هم نیست این هست که بری یک موبایل فروشی حرفه ای، مودم حرفه ای بخری، بدی برات وی پی ان درست حسابی ست کنه روش که دیفالت وی پی ان بشه مودم، 5 تا 10 و بیشتر تومن هزینه داره قطعی هم نیست که حتما مشکل رو رفع کنه، این ممکنه ممکنه مشکل اتصال به شبکه رو از بیخ رفع کنه، اما قطعی نیست هزینه هم داره، اگرم مودم داری و خودت بلدی میتونی خودت انجام بدی، من اخرین بار تابستون با مودم خودم و وی پی ان رندوم که از سرچ گوگل پیدا کردم و خریدم، تونستم مستقیم وصل شم، الان ولی خب اینترنت متفاوت هست وضعیتش و قطعی نیست این روش....
سعی کن با روش های امن (مهم تر از همه رو اکانت خودت تست نکن که یک موقع داستان نشه از سمت سونی فکر نکنه داری به اکانتی که مال خودت نیست وارد میشی) امتحان کنی ببینی چی میشه، نهایتا صبر کن تا مشکل اینترنت رفع شه،
*راه حل عملی اما خب خیلی سخت و پر هزینه این هست که با کنسول بری خارج کشور مثلا دوبی یا ترکیه و از اونجا با اینترنت درست وارد شی چه مستقیم از کنسول چه با کیو ار کد از اپ پلی استیشن رو گوشی. اینم در صورتی که تو استپ به شماره ایرانی داری واجب هست که بک اپ کد داشته باشی که بتونی با بک اپ کد و دور زدن تو استپ وارد شی، یا با پشتیبانی سونی حرف بزنی که تو استپ رو برات حذف کنه (سریال نامبر خرید بازی یا ریدیم گیفت کارد و سریال نامبر کنسول لازمه)