بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رفتم از فایرآپس مثلا dns اختصاصی خریدم ، چیزی جز کلاهبرداری محض نیست ! حتی اون dns برنو هم رفتم تست فعال کردم و ip public هم ثبت کردم ولی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه ! حتی میشه گفت پینگ بدتر از dns هایی مثل Quad9 یا Cloudflare می‌کنه ! تاثیری در join to lobby شدن هم اصلا ندارن و کماکان با همون dns های پولی مشکل can't to join host دارم ! خلاصه گفتم بگم که این dns ها هیچ تاثیری برای من که نداشت ! فقط پول دور ریختن هستش! چون مشکل از پروتکل های udp و بستن ipv6 ها هستش که ربطی به dns ندارن!
خب آخر جملت خودت تایید کردی که تقصیر این سرویسهای کاهش پینگ نیست و مشکل کلی هست پس چرا الکی اتهام کلاهبرداری میزنی!! اتفاقا فایراوپس برا من قبل این 2 ماه خیلی خوب جواب میداد ولی الان حتی اینترنت کانکشن هم فیل میده در صورتی که برا خیلیا الان کار میکنه.در ضمن فایراوپس اکانت تست داشت و میتونستی اول اونو بگیری بعد بخریش.

ابلاغ دستور آماده‌باش برای قطع اینترنت به دیتاسنترها

بر اساس اطلاعات دریافتی، دستور آماده‌باش برای قطع ترافیک اینترنت دیتاسنترهای کشور در صورت بروز رخدادهای امنیتی ابلاغ شده است.

📍 با توجه به احتمال تشدید تنش‌ها پس از مذاکرات پیش‌رو، اینترنت کشور در وضعیت آماده‌باش برای اعمال قطع یا محدودیت‌های گسترده قرار دارد.

📡 این شرایط می‌تواند منجر به اختلال ناگهانی، کاهش شدید دسترسی بین‌الملل، قطع ارتباط دیتاسنترها و در سناریوی حادتر، قطع کامل یا حرکت مجدد به سمت اینترنت ملی شود.

رفتم از فایرآپس مثلا dns اختصاصی خریدم ، چیزی جز کلاهبرداری محض نیست ! حتی اون dns برنو هم رفتم تست فعال کردم و ip public هم ثبت کردم ولی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه ! حتی میشه گفت پینگ بدتر از dns هایی مثل Quad9 یا Cloudflare می‌کنه ! تاثیری در join to lobby شدن هم اصلا ندارن و کماکان با همون dns های پولی مشکل can't to join host دارم ! خلاصه گفتم بگم که این dns ها هیچ تاثیری برای من که نداشت ! فقط پول دور ریختن هستش! چون مشکل از پروتکل های udp و بستن ipv6 ها هستش که ربطی به dns ندارن!
اینا بیشتر برای رفع تحریم پلتفرم ها و سرور های بازی ها هست که الان همون کار رو هم به زور انجام میدن

فکر کنم فامیلشون هستی که انقدر یقه داری براش پاره می‌کنی 😂 اکانت تست اتفاقا گرفتم ولی تو ۱۲ ساعتی که برام فعال کردن نتونستم استفاده کنم برای همین مجبور شدم بخرم ، قبلش از پشتیبانش پرسیدم که من نه مشکل nat type دارم و نه پینگ و نه میخوام بازی تحریم شده بازی کنم و الان فقط مشکلم عدم join شدن به لابی های بازی call of duty bo7 هستش اونم سمت اروپا ! آیا dns شما این مشکل can't connect to host برطرف می‌کنه یا نه ؟ یارو گفت بله این مشکل با dns های ما حل میشه ! منم با اینکه بعید میدونستم که مشکل فیلترینگ پروتکل udp و ipv6 با این چیزها حل بشه ولی به حرفاش اعتماد کردم و خریدم ولی به هیچ دردی نخورد ! حالا اگر به نظر شما کلاهبرداری نیست برو اکانت ۱۰۰ سالشو بخر و حال کن ، جای منم وقتی به lobby های کل دنیا به راحتی وصل شدی خالی کن 😉
از ساعت ۶ تا الان برای من dns ها توی فیفا کار نمیکردن البته فایر اپس ندارم اگر تازه خریدید تست کنید ببینید مشکل مرتفع شده یا نه

اینا بیشتر برای رفع تحریم پلتفرم ها و سرور های بازی ها هست که الان همون کار رو هم به زور انجام میدن
ولی وقتی از پشتیبانش می‌پرسی طوری میگه همه مشکلات حل می‌کنه که آدم فکر می‌کنه اینترنت adsl تبدیل به فیبر با سطح دسترسی استار لینک می‌کنه !

از ساعت ۶ تا الان برای من dns ها توی فیفا کار نمیکردن البته فایر اپس ندارم اگر تازه خریدید تست کنید ببینید مشکل مرتفع شده یا نه
مشکل من همون طوری که بالاتر گفتم مشکل پینگ یا اتصال به سرور یا nat type و .... نیست ! مشکل عدم اتصال به لابی های غیر خاورمیانه ای هست ! هروقت lobby search می‌ره سمت اروپا حتی lobby پیدا هم می‌کنه ولی قبل از شروع مسابقه error can't connect to host میده و از لابی میندازتون بیرون ! تا ساعت ۸ هم که داشتم بازی میکردم همین بود ، ربطی هم به dns نداره ! فقط مشکل اینجاست که این جماعت برای فروش سرویس‌هاشون به هر دروغی متوسل می‌شن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Big Band
ولی وقتی از پشتیبانش می‌پرسی طوری میگه همه مشکلات حل می‌کنه که آدم فکر می‌کنه اینترنت adsl تبدیل به فیبر با سطح دسترسی استار لینک می‌کنه !

مشکل من همون طوری که بالاتر گفتم مشکل پینگ یا اتصال به سرور یا nat type و .... نیست ! مشکل عدم اتصال به لابی های غیر خاورمیانه ای هست ! هروقت lobby search می‌ره سمت اروپا حتی lobby پیدا هم می‌کنه ولی قبل از شروع مسابقه error can't connect to host میده و از لابی میندازتون بیرون ! تا ساعت ۸ هم که داشتم بازی میکردم همین بود ، ربطی هم به dns نداره ! فقط مشکل اینجاست که این جماعت برای فروش سرویس‌هاشون به هر دروغی متوسل می‌شن !
بله دقیقا همینه من عین این مشکل رو هر دو ماه یکبار تو COD داشتم الان هم با وضع فعلی اینترنت اصلا نتونستم آپدیت سیزن ۲ رو دانلود کنم که ببینم اصلا میتونم به اون مرحله برسم یا نه :))

شما اگر ۱۵ ساله بازی می‌کنی من با ۴۰ سال سن از ۱۰ سالگی تفریحم گیم بوده و الان هم خودم ۱۵ ساله تو زیرساخت و شبکه مشغول به کار هستم و تمام همه این موارد در جریانم ! تو همه این سالها هم تمام اینترنت‌های و زیرساخت‌های مختلف تست کردم ، الان هم حتی 5G همراه اول هم گرفتم با مودم Huawei CPE Pro ! و در همه زیر ساختها مطمئنا فیبر با کیفیت ترین و بهترین زیر ساخت برای بازی آنلاین هستش ، چه از نظر پینگ ، چه از نظر جیتر و سایر موارد مهم در بازی آنلاین! نه adsl و نه TDLTE و نه حتی 5G حتی به گرد پای فیبر هم نمیرسن! من الان پینگ 20ms با dns های گوگل دارم بدون هیچ گونه پکت لاست ! یا پینگ 38ms دارم با quad9 یا 36ms با opendns ! شما با کدوم زیرساختی همچین پینگی تو ایران میتونی داشته باشی ؟ adsl یا vdsl یا حتی اینترنت point to point ? من الان تو محل کار point to point deticated داریم ! ولی پینگ اون هم حداقل ۵ الی ۷ میلی ثانیه بیشتر از فیبر هستش! تمام این موارد فقط به قضیه فیلترینگ و بستن ipv6 و پروتکل udp برمیگرده و ربطی به بد بودن فیبر نداره! الان هم تو بازی call of duty bo7 من پینگ ۳۰ میلی ثانیه دارم بدون اینکه تو کل بازی پینگ من حتی نوسان بزنه به ۳۱ میلی ثانیه یا حتی پکت لاست یک درصدی داشته باشم ! ولی مشکل can't join to host هستش و پیدا کردن لابی ! خصوصا وقتی می‌ره سمت اروپا به هیچ عنوان join تو هیچ لابی نمیشه!
چطور توی زیر ساخت هستید و نمیدونید مخابرات بدترین شبکه رو از نظر پارامترای کیفی داره ؟ یا اینکه اگر مشکلی برای سرویستون پیش بیاد حل شدنش با کرام الکاتبینه چون چرخه پاسخگویی و رفع عیبشون دچار ایراد هست ... و اینکه شما اصلا متوجه حرف من نشدی . من نگفتم فیبر بد هست ! گفتم سرویس مخابرات سرویس بدی برای گیم هست حالا شما زیر ساخت سرویست چه دی اس ال باشه چه فیبر ! درنهایت آپلینک سرویساشون ، مسیریابی و پشتیبانیشون مشترکه . اگه میگفتین فیبر از شرکتای خصوصی دارین مثل شاتل یا ای اس پی های دیگه اونموقع میشد گفت با کیفیت ترین سرویس رو دارین ... بگذریم . موفق باشین

• Like
Reactions: Destro
چطور توی زیر ساخت هستید و نمیدونید مخابرات بدترین شبکه رو از نظر پارامترای کیفی داره ؟ یا اینکه اگر مشکلی برای سرویستون پیش بیاد حل شدنش با کرام الکاتبینه چون چرخه پاسخگویی و رفع عیبشون دچار ایراد هست ... و اینکه شما اصلا متوجه حرف من نشدی . من نگفتم فیبر بد هست ! گفتم سرویس مخابرات سرویس بدی برای گیم هست حالا شما زیر ساخت سرویست چه دی اس ال باشه چه فیبر ! درنهایت آپلینک سرویساشون ، مسیریابی و پشتیبانیشون مشترکه . اگه میگفتین فیبر از شرکتای خصوصی دارین مثل شاتل یا ای اس پی های دیگه اونموقع میشد گفت با کیفیت ترین سرویس رو دارین ... بگذریم . موفق باشین
من فکر کردم منظور شما خود زیرساخت فیبر هستش ، وگرنه کاملا با بی کیفیت بودن تمام سرویس‌های مخابرات موافق هستم ، نه تنها بی کیفیت هستش بلکه بیشترین محدودیت هم روی پورت‌ها و پروتکل‌ها اعمال می‌کنه. بدفهمی از من بود ! البته من با همین فیبر مخابرات هم تا قبل از همین گندی که به شبکه زدن مشکلی نداشتم ولی الان واقعا غیر قابل استفاده هستش

باز چیز کردن تو نت؟! از دیشب نت ثابت کلا برام قطع شده
احیانا dns رو داخل مودم عوض کنی درست نمیشه؟
اون زمان که نت داخلی بود من دی ان اس گوگل رو تنظیم کرده بودم نمیرفت، بعد یه چیز دیگه گذاشتم حداقل سایت ها داخلی باز شن...

• Like
Reactions: malek911
احیانا dns رو داخل مودم عوض کنی درست نمیشه؟
اون زمان که نت داخلی بود من دی ان اس گوگل رو تنظیم کرده بودم نمیرفت، بعد یه چیز دیگه گذاشتم حداقل سایت ها داخلی باز شن...
کابل لن از پشت روتر دراومده بود برا همین فکر کردم باز نتا قطع شدن.اصولا همه ی تقصیرا سر اینا هستش مگه اینکه خلافش ثابت بشه 🙂

من اینترنتم الان یه ماهه سرعتش نصف شده و تلفن هم بوق نداره. مخابرات میگه چون بارون شدید اومد اب رفت زیر زمین ۳ تا خیابون قطع شدن!!!
الان راهی نیست من پیگیری کنم اینا وصل کنن؟ اگه بذاریمشون به حال خودشون فکر نکنم هیچوقت انجام بدن
ینی چی اب رفت زیر زمین الان ده ساله بارون میاد چرا اون موقع نمیذفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or