بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان بازی آنلاین ok شده منظورتون کدوم بازی ها هستش؟ مثلا گفتم من با زور تعویض صد تا dns میتونم call of duty bo7 بازی کنم ! ولی فقط لابی های خاورمیانه ! وقتی می‌ره سمت لابی های اروپا بدون استثنا can't connect to host میده ! الان شما dns چی استفاده می‌کنی ؟ چه بازی آنلاین ok هستی و با چه پینگ و کیفیتی ؟
با همون 1.1.1.1 راحت بازی میکنم
cod bo7
cs2
dota 2
delta force
pubg

• Like
Reactions: capitan milan
مودم اگه میخای بگیری دو کاناله بگیر

کانال اول ۲.۴ گیگا هرتز دیتا میده ب کنسول

اما کانال دوم ۵ گیگاهرتز دیتا رد و بدل میکنه

متاسفانه اکثره فروشنده ها و مشتری ها اصلا نمیدونن دوآل چنل مودم یعنی چی !!!
وایرلسش مهم نیست برام چون unifi U7 Pro و روتر میکروتیک دارم.
فقط چون دیدم تبلیغات رو این مدل H115 زیاده پرسیدم ....

شما یا تو ایران نیستی یا داری فقط آفلاین بازی میکنی که همچین حرفی میزنی که تجربه ای بهتر از این تو گیم مالتی پلیر نداشتی !! وگرنه من الان با فیبر مخابرات و اینترنت 5G که مثلا بهترین و با کیفیت ترین زیرساخت اینترنت ایران هستش ، با صد بار dns عوض کردن به سختی به PSN وصل میشم ! گیم آنلاین هم الان call of duty black ops 7 فقط به زور با لابی های خاورمیانه میتونم join بشم و اروپا همش can't connect to host میشه ! همون لابی های خاورمیانه هم ساعتی یکی ، دوبار وسط بازی می‌افتم بیرون ! پینگ هم تو هر بازی بالا ، پایین میشه ! در صورتی که قبلاً با پینگ ثابت 30ms همیشه بازی میکردم ! لابی های اروپا هم با پینگ 70ms به راحتی هم وصل می‌شدم و هم بازی میکردم ! سالی یکبار هم dns عوض نمی‌کردم ! همیشه dns quad 9 گذاشته بودم و حتی سالی یکبار هم به تنظیمات شبکه مراجعه نمی‌کردم که بخوام چیزی عوض کنم !
سلام داداش. در اینکه اوضاع نت مخصوصا برای بازی آنلاین هنوز به حالت قبل بر نگشته شکی نیست !! ولی کی گفته فیبر مخابرات با کیفیت ترین نته ؟!! اتفاقا به عنوان کسی که 15 ساله بازی انلاین میکنم و تقریبا تمام نت هارو تست کردم نت مخابرات به وضوح جز بد ترین هاست برای گیم . اینکه پارامتر های QUALITY OF SERVICE- qos رو رعایت نمی کنن و آپلینک سوییچ هاشون بسیار پایینه و یه عالمه مشکل فنی دیگه دارن که تو سرویس فیبر هم صادقه و تنها فرقی که سرویس فیبر داره پهنای باند بیشتره ولی تو پارامترای گیمینگ که شامل PING , PACKET LOST , JITTER و ... میشه کیفیت همچنان پایینه ... اگه خواستی میتونم بیشتر بحث فنیش رو باز کنم برات ...

خوش به حالتون من یه سینک کردن تروفی هارو هم نمیتونم انجام بدم حتی صحفه ی فروشگاه به درستی لود نمیشه
من اینترنت شاتل دارم و بدون dns همین مشکلات رو دارم ولی با دی ان اس فایراپس راحت همه چی وصل میشه.
fireops.io

این دی ان اس هم چند روز پیش پیدا کردم که یکماه تست رایگان داره و میتونید تست کنید شاید اوکی شد
بِرنو | کاهش پینگ بازی‌های آنلاین

• Like
Reactions: jdepp
سلام داداش. در اینکه اوضاع نت مخصوصا برای بازی آنلاین هنوز به حالت قبل بر نگشته شکی نیست !! ولی کی گفته فیبر مخابرات با کیفیت ترین نته ؟!! اتفاقا به عنوان کسی که 15 ساله بازی انلاین میکنم و تقریبا تمام نت هارو تست کردم نت مخابرات به وضوح جز بد ترین هاست برای گیم . اینکه پارامتر های QUALITY OF SERVICE- qos رو رعایت نمی کنن و آپلینک سوییچ هاشون بسیار پایینه و یه عالمه مشکل فنی دیگه دارن که تو سرویس فیبر هم صادقه و تنها فرقی که سرویس فیبر داره پهنای باند بیشتره ولی تو پارامترای گیمینگ که شامل PING , PACKET LOST , JITTER و ... میشه کیفیت همچنان پایینه ... اگه خواستی میتونم بیشتر بحث فنیش رو باز کنم برات ...
شما اگر ۱۵ ساله بازی می‌کنی من با ۴۰ سال سن از ۱۰ سالگی تفریحم گیم بوده و الان هم خودم ۱۵ ساله تو زیرساخت و شبکه مشغول به کار هستم و تمام همه این موارد در جریانم ! تو همه این سالها هم تمام اینترنت‌های و زیرساخت‌های مختلف تست کردم ، الان هم حتی 5G همراه اول هم گرفتم با مودم Huawei CPE Pro ! و در همه زیر ساختها مطمئنا فیبر با کیفیت ترین و بهترین زیر ساخت برای بازی آنلاین هستش ، چه از نظر پینگ ، چه از نظر جیتر و سایر موارد مهم در بازی آنلاین! نه adsl و نه TDLTE و نه حتی 5G حتی به گرد پای فیبر هم نمیرسن! من الان پینگ 20ms با dns های گوگل دارم بدون هیچ گونه پکت لاست ! یا پینگ 38ms دارم با quad9 یا 36ms با opendns ! شما با کدوم زیرساختی همچین پینگی تو ایران میتونی داشته باشی ؟ adsl یا vdsl یا حتی اینترنت point to point ? من الان تو محل کار point to point deticated داریم ! ولی پینگ اون هم حداقل ۵ الی ۷ میلی ثانیه بیشتر از فیبر هستش! تمام این موارد فقط به قضیه فیلترینگ و بستن ipv6 و پروتکل udp برمیگرده و ربطی به بد بودن فیبر نداره! الان هم تو بازی call of duty bo7 من پینگ ۳۰ میلی ثانیه دارم بدون اینکه تو کل بازی پینگ من حتی نوسان بزنه به ۳۱ میلی ثانیه یا حتی پکت لاست یک درصدی داشته باشم ! ولی مشکل can't join to host هستش و پیدا کردن لابی ! خصوصا وقتی می‌ره سمت اروپا به هیچ عنوان join تو هیچ لابی نمیشه!

• Like
Reactions: KingFisher
من اینترنت شاتل دارم و بدون dns همین مشکلات رو دارم ولی با دی ان اس فایراپس راحت همه چی وصل میشه.
fireops.io

این دی ان اس هم چند روز پیش پیدا کردم که یکماه تست رایگان داره و میتونید تست کنید شاید اوکی شد
بِرنو | کاهش پینگ بازی‌های آنلاین
اره خودمم همین چندین پست قبل گفته بودم چون مسیر ها و پروتکل های بازی های انلاین با وی پی ان ها یکی هستن نمیشه هم زمان هم وی پی ان هارو ببندن و هم بازی های انلاین مشکلی نداشته باشن
از طرف دیگه امکان نداره اینا مسیرها و پروتکل ها و پورت های مربوط به وی پی ان هارو باز کنن . بعدش خودشون میگن کسانی که میخوان انلاین بازی کنن بیان سرویس های کاهش پینگ بخرن همه رو از یک جا و مسیر و پروتکل بدیم استفاده کنن
البته مشکل من همیشه ترس از بن شدن اکانت توسط این سرویس های کاهش پینگ هست

دیگه چاره چیه؟دی ان اس هم نزنیم خب سیستم و کنسول و بازیهایی که خریدیم تبدیل میشه به وسایل تزئینی گوشه اتاق 😩
اون که بله چاره دیگه ای نیست ولی خب همیشه برا من استرس استفاده از این سرویس ها هست . کار کرده شون اینطوری که هنگام اتصال اولیه با سرور بازی نوعی القا میکنند یعنی از سرور یک کشور خارجی هستی ولی ای پی ایرانی

دوستان من تا امروز کارم به این dns های کاهش پینگ برای گیم نخورده ! از شکن و الکترو تو کارم برای اتصال به سرورهای آمازون یا سایر سرورهایی که مارو تحریم کردن استفاده کردم ولی روی کنسول از این dns های کاهش پینگ استفاده نکردم ، الان چرا استفاده از این dns ها باید باعث بسته شدن اکانت بشه ؟ کسی تا امروز تجربه بسته شدن اکانت روی کنسول داشته به خاطر استفاده از این سرویس‌های dns ? من منظورم اکانت معمولی خود کنسول هستش نه اکانت ظرفیتی !

دوستان من تا امروز کارم به این dns های کاهش پینگ برای گیم نخورده ! از شکن و الکترو تو کارم برای اتصال به سرورهای آمازون یا سایر سرورهایی که مارو تحریم کردن استفاده کردم ولی روی کنسول از این dns های کاهش پینگ استفاده نکردم ، الان چرا استفاده از این dns ها باید باعث بسته شدن اکانت بشه ؟ کسی تا امروز تجربه بسته شدن اکانت روی کنسول داشته به خاطر استفاده از این سرویس‌های dns ? من منظورم اکانت معمولی خود کنسول هستش نه اکانت ظرفیتی !
غیر ea و اون ربات های احمقش ندیدم هیچ کمپانی دیگه ای بن کنه .کسی نیست بگه اخه این بنی که بعلت چیت میکنی روی کنسول چه چیتی مگه میشه انجام داد . یه کرونوس بود که تایم فینیشینگ سبز میزد که امسال تایم فینیشینگ رو برداشته .

غیر ea و اون ربات های احمقش ندیدم هیچ کمپانی دیگه ای بن کنه .کسی نیست بگه اخه این بنی که بعلت چیت میکنی روی کنسول چه چیتی مگه میشه انجام داد . یه کرونوس بود که تایم فینیشینگ سبز میزد که امسال تایم فینیشینگ رو برداشته .
رفتم از فایرآپس مثلا dns اختصاصی خریدم ، چیزی جز کلاهبرداری محض نیست ! حتی اون dns برنو هم رفتم تست فعال کردم و ip public هم ثبت کردم ولی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه ! حتی میشه گفت پینگ بدتر از dns هایی مثل Quad9 یا Cloudflare می‌کنه ! تاثیری در join to lobby شدن هم اصلا ندارن و کماکان با همون dns های پولی مشکل can't to join host دارم ! خلاصه گفتم بگم که این dns ها هیچ تاثیری برای من که نداشت ! فقط پول دور ریختن هستش! چون مشکل از پروتکل های udp و بستن ipv6 ها هستش که ربطی به dns ندارن!

رفتم از فایرآپس مثلا dns اختصاصی خریدم ، چیزی جز کلاهبرداری محض نیست ! حتی اون dns برنو هم رفتم تست فعال کردم و ip public هم ثبت کردم ولی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه ! حتی میشه گفت پینگ بدتر از dns هایی مثل Quad9 یا Cloudflare می‌کنه ! تاثیری در join to lobby شدن هم اصلا ندارن و کماکان با همون dns های پولی مشکل can't to join host دارم ! خلاصه گفتم بگم که این dns ها هیچ تاثیری برای من که نداشت ! فقط پول دور ریختن هستش! چون مشکل از پروتکل های udp و بستن ipv6 ها هستش که ربطی به dns ندارن!
اره خب . دست اونا(سرویس دهنده های اسمارت دی ان اس) نیست همان طور که خودت گفتی پروتکل ها و پورت ها و مسیر ها بسته هستند اگر هم باز باشند تحت فیلترینیگ اختلال شدید دارند

اینا اسمشون کاهش پینگه ولی در اصل کارشون فقط دور زدن تحریمه و هیچکدوم تاثیری تو کاهش پینگ نداره و به 2 حالت هم هستن.یکی مثل همین فایراپس که فقط حالت روت داره یعنی موقع چک کردن از طرف بازی نشون میده خارج هستی و بعدش پینگ تو بازی همون پینگ خودته و اطلاعات داره از سمت خودت رد میشه ولی این برای افرادی خوبه که سرویس دهنده اینترنتشون نت تایپ رو نبسته باشه یا همون نت تایپ 3.شما که با با دی ان اس ها هم هنوز نمیتونی به بازی جوین بشی احتمالا نت تایپت محدود شده.تو این حالت فقط یه کار دیگه میشه کرد اونم اینه که دی ان اسی استفاده کنی که حالت پل یا تونل بین شما و بازی هستن.

من خودم شاتل دارم و تا 7-8 روز پیش نت تایپ رو محدود کرده بود و فایراپس برام حریف پیدا نمیکرد و میگفت نت تایپت 3 هست و فقط با الیت پینگ اونم سرویسهای تونلش میتونستم وصل بشم که خب یه حالتی مثل وی پی ان داره و خیلی پینگ رو بالا میبره.مثلا من که التیمیت تیم بازی میکنم فقط سرور اماراتش تا حدودی خوب بود ولی پینگ رو 2 برابر میکرد.ولی بعدش که نت تایپ درست شد تونستم با فایراپس و برنو وصل بشم و با همون پینگ خودم بازی کنم

کلا اینجا آدم رو به غلط کردن میندازید که بخواد بیاد یه کمکی بکنی.انگار پورسانت بگیر اون سایتها بودم و اومدم شما رو گول بزنم که آی کلاهبرداری راه انداختی.این همه آدم داریم استفاده میکنیم و اگه کار نمیکرد که خب مرض نداشتم بیام بگم

پ.ن:اینم یادم رفت بگم.برنو که کلا 1 ماه مجانیه، فایراپس هم 24 ساعت تست داره.خب اینو میگرفتی و اگه کار نمیکرد پول نمیدادی که الان بیای بگی کلاه سرت رفته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or