بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان مراحل شکایت در ۱۹۵ چجوریه؟ شناسه سرویس چیه؟
و اینکه من چندین مشکل دارم ٬ هم time out میده هم پینگ نوسان شدید داره هم سرعت دانلود و اپلود تو دیواره٬ چجوری همه اینارو میشه ثبت کرد؟
سایت 195 میری سرویس و isp رو انتخاب میکنی و ثبت شکایت میکنی
ولی خوب این مشکلات الان همه دارن و بعید میذونم به جایی برسه
رسما خودشون همه این مشکلات رو عمدی رو نت تمام مملکت ایجاد میکنن

الان ک نت برگشته هم تجربه مولتی پلیر بهتر شده هم پهنای باندم که تا ۴۵مگ میره

حالا نمیدونم شانسه منه یا اتفاقیه ولی تا الان تجربه بهتر از این نداشتم

سایت 195 میری سرویس و isp رو انتخاب میکنی و ثبت شکایت میکنی
ولی خوب این مشکلات الان همه دارن و بعید میذونم به جایی برسه
رسما خودشون همه این مشکلات رو عمدی رو نت تمام مملکت ایجاد میکنن
این حجم از قطعی نشون دهنده اینه که یه مشکلی هست ٬ میبینم بقیه بچه ها انلاینن با پینگای خوب بازی میکنن
و اینکه من یه چیزیم فهمیدم ٬ وقتی میگن مثلن مشکل خارج از شبکه شاتل ٬ یعنی باید گذارش میدادن به ۱۹۵ خودشون! که الان اختلال داریم ٬ در صورتی که ۱۹۵ گفت همچین چیزی ثبت نکردن ٬ گوششون و باید پیچوند.

اعلام کردن نت تا آخر هفته به روال قبلی خودش برمیگرده

شما یا تو ایران نیستی یا داری فقط آفلاین بازی میکنی که همچین حرفی میزنی که تجربه ای بهتر از این تو گیم مالتی پلیر نداشتی !! وگرنه من الان با فیبر مخابرات و اینترنت 5G که مثلا بهترین و با کیفیت ترین زیرساخت اینترنت ایران هستش ، با صد بار dns عوض کردن به سختی به PSN وصل میشم ! گیم آنلاین هم الان call of duty black ops 7 فقط به زور با لابی های خاورمیانه میتونم join بشم و اروپا همش can't connect to host میشه ! همون لابی های خاورمیانه هم ساعتی یکی ، دوبار وسط بازی می‌افتم بیرون ! پینگ هم تو هر بازی بالا ، پایین میشه ! در صورتی که قبلاً با پینگ ثابت 30ms همیشه بازی میکردم ! لابی های اروپا هم با پینگ 70ms به راحتی هم وصل می‌شدم و هم بازی میکردم ! سالی یکبار هم dns عوض نمی‌کردم ! همیشه dns quad 9 گذاشته بودم و حتی سالی یکبار هم به تنظیمات شبکه مراجعه نمی‌کردم که بخوام چیزی عوض کنم !

شما یا تو ایران نیستی یا داری فقط آفلاین بازی میکنی که همچین حرفی میزنی که تجربه ای بهتر از این تو گیم مالتی پلیر نداشتی !! وگرنه من الان با فیبر مخابرات و اینترنت 5G که مثلا بهترین و با کیفیت ترین زیرساخت اینترنت ایران هستش ، با صد بار dns عوض کردن به سختی به PSN وصل میشم ! گیم آنلاین هم الان call of duty black ops 7 فقط به زور با لابی های خاورمیانه میتونم join بشم و اروپا همش can't connect to host میشه ! همون لابی های خاورمیانه هم ساعتی یکی ، دوبار وسط بازی می‌افتم بیرون ! پینگ هم تو هر بازی بالا ، پایین میشه ! در صورتی که قبلاً با پینگ ثابت 30ms همیشه بازی میکردم ! لابی های اروپا هم با پینگ 70ms به راحتی هم وصل می‌شدم و هم بازی میکردم ! سالی یکبار هم dns عوض نمی‌کردم ! همیشه dns quad 9 گذاشته بودم و حتی سالی یکبار هم به تنظیمات شبکه مراجعه نمی‌کردم که بخوام چیزی عوض کنم !
نسبت به روزهای اول وصل کردن اینترنت ،هم استیم راحت باز میشه هم پکت لاست کمتر شده، کلا فیبر مشکل داره منم دوستم شیراز هست فیبر مخابرات مشکل داره

ما فیبر مخابرات داریم داخل مغازه تمام بازی های آنلاین اکی شدن حتی psn براحتی وصل میشیم قند شکن ها همه کار میکنن
فقط dns zeus هنوز قطعه

به نظرم تا وقتی نت 4G و 5G به روال قبل برنگشتن نمیشه گفت درست شده
من هم همراه اول دارم هم رایتل .جفتشون تیز و بز تر شدن

البته ما ب دکل خیلی نزدیکیم . تا همین چند روز پیش حتی بی سی هم بالا نمیومد و کنسول رسما دکور شده بود .الان نزدیک دو هفته ست که نه نیاز ب تغییر دی ان اس دارم نه گیر و گور قبلی

دوستان کسی تاحالا مودم h115 هوواوی رو تست کرده ؟! حالت Bridgeداره ؟!
از کدوم ISP سرویس TD-LTE بگیرم که بالاترین حجم رو بده!؟
مودم اگه میخای بگیری دو کاناله بگیر

کانال اول ۲.۴ گیگا هرتز دیتا میده ب کنسول

اما کانال دوم ۵ گیگاهرتز دیتا رد و بدل میکنه

متاسفانه اکثره فروشنده ها و مشتری ها اصلا نمیدونن دوآل چنل مودم یعنی چی !!!

• Like
Reactions: Medusa
من هم همراه اول دارم هم رایتل .جفتشون تیز و بز تر شدن

البته ما ب دکل خیلی نزدیکیم . تا همین چند روز پیش حتی بی سی هم بالا نمیومد و کنسول رسما دکور شده بود .الان نزدیک دو هفته ست که نه نیاز ب تغییر دی ان اس دارم نه گیر و گور قبلی
خب پس مبارکه فکر کنم منطقه ای دارن درست میکنن

ما فیبر مخابرات داریم داخل مغازه تمام بازی های آنلاین اکی شدن حتی psn براحتی وصل میشیم قند شکن ها همه کار میکنن
فقط dns zeus هنوز قطعه
الان بازی آنلاین ok شده منظورتون کدوم بازی ها هستش؟ مثلا گفتم من با زور تعویض صد تا dns میتونم call of duty bo7 بازی کنم ! ولی فقط لابی های خاورمیانه ! وقتی می‌ره سمت لابی های اروپا بدون استثنا can't connect to host میده ! الان شما dns چی استفاده می‌کنی ؟ چه بازی آنلاین ok هستی و با چه پینگ و کیفیتی ؟

• Like
Reactions: avannn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or