فروشنده نینتندو سوییچ اولد قرمز آبی تکمیل در حد آک

navidkid

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام به دوستان عزیز بازی سنتر

این کنسول را برای فروش دارم.(Nintendo switch OLED) در حد چند ساعت فقط استفاده شده است. کاملا نو هست. فروش به علت مهاجرت. بهترین انتخاب برای بازی یا کادو دادن یا... . اگر می خواهید پول کنسول نو ندهید و کنسول در حد آک خریداری کنید.
غیر کپی خور
همه لوازم تکمیل
ادابتور برق 220 ولت سازگار با برق ایران
قیمت 38500

((قیمت نو امروز اسفند 404 در سایت معتبر دی جی کالا : 62800))
همدان هستم ( ارسال رایگان با پست پیشتاز)
در صورت نیاز به عکس های بیشتر پیام بدید.

((

آخرین ویرایش:
بزرگوار چرا دعوا داری تست و اعتماد سازی ؟
چون دیدم ظاهراً ایسام هم فعالیت دارید و متاسفانه ( بعضی کاربرها نمره خوبی به شما نداده بودن اینجا هم که کلا ۱ امتیاز بیشتر نداری ) بهرحال مبارک کسی باشه که اعتماد می‌کنه و میخره

آخرین ویرایش:
بزرگوار چرا دعوا داری تست و اعتماد سازی ؟
چون دیدم ظاهراً ایسام هم فعالیت دارید و متاسفانه ( بعضی کاربرها نمره خوبی به شما نداده بودن اینجا هم که کلا ۱ امتیاز بیشتر نداری ) بهرحال مبارک کسی باشه که اعتماد می‌کنه و میخره
جنابعالی هم اینجا 1 امتیاز داری و همچین سابقه درخشانی در خرید و فروش کالا نداری. حالا اصلا نمی دونم در ایسام هیچ سابقه ای داری یا نه! من در ایسام 525 فروش موفق دارم!اعتماد کردن به شماره تلفن نیست اگر کسی کلاهبردار باشه می تونه یک شماره به اسم کس دیگه بده. در ضمن اعتماد باید دو طرفه باشه و قصد فروش به شما را ندارم اگر کسی هم بخواهد خرید کنه به این پست تخریبی توجه نمی کنه و کار خودش را انجام میده. دیگه هم اینجا پست نذار مجبور میشم ریپورت کنم.

آخرین ویرایش:
جنابعالی هم اینجا 1 امتیاز داری و همچین سابقه درخشانی در خرید و فروش کالا نداری. حالا اصلا نمی دونم در ایسام هیچ سابقه ای داری یا نه! من در ایسام 525 فروش موفق دارم!اعتماد کردن به شماره تلفن نیست اگر کسی کلاهبردار باشه می تونه یک شماره به اسم کس دیگه بده. در ضمن اعتماد باید دو طرفه باشه و قصد فروش به شما را ندارم اگر کسی هم بخواهد خرید کنه به این پست تخریبی توجه نمی کنه و کار خودش را انجام میده. دیگه هم اینجا پست نذار مجبور میشم ریپورت کنم.
برادر شما ۱ ساله دستگاه گذاشتی کسی نمیخره و شماره تماس میخوام انگار دعوا داری در ضمن ایسام دیدم بیشتر به سمساری دلال میخوری تا کسی که میخواد مهاجرت کنه ،فقط ی شماره تماس درخواست کردم عصبانی شدی دعوا داری،با مشتری یا هرکسی با احترام صحت کنید تا بهتون احترام بزارن والا لازم ب گفتن نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or