ebrahim.nia
کاربر سایت
آفتابه بگیرن تو این نت، مسخرشو دیگه درآوردن، بسه دیگه، باشه بابا قبول، بلدین نتو به فا. بدین. آفرین. چقدر بلدین، ایول.
اره اتفاقا من میخواستم همین رو بگماینکه اینقدر رو نت خونگی محدودیتا بیشتر خیلی شک برانگیز هست
همش مجبور میشی بری رو نت خط کانکت بشی
من خودم فیبر مخابرات دارم تو مودم چک میکردم دیدم محدودیت تو خود خط هم بیشتر شده قبلا تا 50 مگ مثلا سرعتم بود الان شده 30 مگ!اره اتفاقا من میخواستم همین رو بگم
adsl و فیبر نوری از نظر اینترنت بین الملل بهترین بودن همیشه زود تر باز میشدن محدودیت پورت و پروتکل ها خیلی کمتر بود و در حالت کلی هم وی پی ان ها خیلی بهتر کار میکردن
به چه روزی افتادیم که اینترنت داغون یکی دو ماه پیش شده برامون ارزو
برا اینکه واقعا یک نفر داره چک میکنه !!من خودم فیبر مخابرات دارم تو مودم چک میکردم دیدم محدودیت تو خود خط هم بیشتر شده قبلا تا 50 مگ مثلا سرعتم بود الان شده 30 مگ!
بازی آنلاین که نمیشه دیگه با این وضع کرد
تو گوشی میخواستم برنامه رو آپدیت کنم دهنم سرویس شد تا موقعی هم که آپدیت میشد نت عملا بی استفاده میشد!! انگار یکی اونطرف داشت چک میکرد ببینه چیکار میکنم!!
خودشون توی توییتر اعلام کردن هک شدنکسی اطلاع داره برا رسانه های گروه زومیت اتفاقی افتاده؟
چند روزه کامل از دسترس خارج شدن
نکنه چون کامنتاشون نبسته بودن دوران قطعی ها...
این فیلترینگ هوشمند چینی جدید هست بعد شهریور ۴۰۱ هم یک نوع فیلترینگ هوشمندی اعمال کردن . امیدوارم دیگه نتونن ادامه ش بدن.برا اینکه واقعا یک نفر داره چک میکنه !!
سیستم امنیتی اینترنت DPI یه نوع فیلترینگ هوشمند هست هر وقت مسیر ای پی بین الملل باشی اگر جزو لیست سفید نباشه (مثل گوگل) میاد مو به مو برسی میکنه که این اتصال چه نوع رفتاری داره یا مقصد کجاست (چون میخوان وی پی ان هارو از کار بندازن) یعنی فرض کن وقتی یه نامه رو میفرستی چندین مرحله نامه روباز میکنن و کامل میخونن و جنس کاغذشو تست میکنن .عین همین برا اینترنت هست برا همه وقتی یه اتصال بین الملل درخواست میشه اینطوری برسی میشه اگر موردی نداشت ادامه پیدا میکنه برا همین انقدر اینترنت کند هست چون زیر ساخت هاشون تا یه حدی تحمل این برسی های تک به تک رو داره . اینم اضافه کنیم که خیلی از مسیر ها و پروتکل ها و پورت ها کلا بسته هستن