درود. توضیحات
@.Amirone عزیز کاملا تایید میشه. این موضوع برای خود من هم به طور مشخص در مورد PS3 Super Slim رخ میداد و معمولا هم با یه pattern مشابه هر بار 20 دقیقه بعد از پلی دادن با کنسول همون طور که
@EMS عزیز اشاره کرد و یا زمان روشن/خاموش کردن چراغ و حتی موقع بلند شدن از صندلی و ... که برای خودم عجیب بود که چرا بیشتر این موضوع در مورد PS3 رخ میده و نه سایر دیوایس های متصل به TV/Monitor، و همونطور هم که اشاره شد این داستان سر اتصال HDMI اتفاق می افته و نه با کابل composite و اتصال آنالوگ.
این موضوع در هر صورت به خاطر تداخل ناشی از الکتریسیته ساکن و پرش ولتاژ و یا حتی تداخل با سایر امواج رخ میده، که میتونه به خاطر کیفیت پایین کابل (همونطور که اشاره شد حتی با وجود ورژن 2.0 و یا 2.1 بودن کابل) و یا حتی حساسیت chipset های استفاده شده در PS3 نسبت به این موارد باشه. بعد سرچ ـی که انجام دادم ظاهرا این موضوع مشخصا در مورد PS3 (فارغ از سری ساخت) از سال ها قبل (2009 به الان) در فروم هایی نظیر GameFAQs و Reddit و ... به کرات مطرح شده، هر چند که خود من روی TV/Monitor/کابل قبلی چنین مشکلی رو نداشتم. ولی خب مواردی از این قبیل به خاطر تفاوت در شرایط فیزیکی محیط و یا حتی handshake متفاوت دیوایس ها، میتونه رخ بده و مطلب خاصی نیست.
در مورد نوع کابل هم همونطور که اشاره شد، از کابلهای HDMI فلت/دارای شیلد فلزی "بیرونی" تحت هر شرایطی خودداری کنید. این ماجرا همونطور که بالاتر گفتم میتونه به خاطر حساسیت خود کنسول نسبت به نویز/الکتریسته ساکن/نوسانات ولتاژ باشه، اما اگر خیلی روی این مورد حساس هستید، میتونید کابلهای AOC فیبر نوری (HDMI Active Optical Cables) رو تهیه کنید. برای کابل های عادی هم میتونید از برندهایی مثل BAFO و بعد Baseus و UGREEN و MCDODO و یا برندهای داخلی با کیفیت نظیر K-net و D-net استفاده کنید.
(هر چند پیشنهاد من اینه که کلا حساسیت به خرج ندید. به شخصه سر این موضوع 2 تا کابل از یک مدل خاص برند BAFO که سال ها قبل با قیمت نسبتا بالا هم تهیه کرده بودم رو روی PS3 Slim و Super Slim خودم تست کردم که به طرز عجیبی روی تصویر نویز مینداختند. در چنین مواردی پارامترهای زیادی میتونن تاثیرگذار باشن که واقعا هم زمان و انرژی گذاشتن برای حل ـشون آنچنان ارزشمند نیست.)