اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام . من یکی دو روز پیش کنسولمو از ورژن 6.02 به آخرین نسخه یعنی 10.01 آپدیت کردم و هک کردم.چون از انتظار برای بک پورت بازیها خسته شده بودم. از اون موقع به بعد بازیهای جدید رو به راحتی می تونم اجرا کنم.به نظر شما کار درستی کردم؟ چون می گن هر چی آپدیت کنسول برای هک، پایینتر باشه بهتره! ولی فکر نکنم این موضوع برای این نسل و این هک بخصوص(هک یوتیوب) چندان صادق باشه.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

سلام . من یکی دو روز پیش کنسولمو از ورژن 6.02 به آخرین نسخه یعنی 10.01 آپدیت کردم و هک کردم.چون از انتظار برای بک پورت بازیها خسته شده بودم. از اون موقع به بعد بازیهای جدید رو به راحتی می تونم اجرا کنم.به نظر شما کار درستی کردم؟ چون می گن هر چی آپدیت کنسول برای هک، پایینتر باشه بهتره! ولی فکر نکنم این موضوع برای این نسل و این هک بخصوص(هک یوتیوب) چندان صادق باشه.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
خودم کنسول هام از ورژن 8 به 10 آپدیت کردم کلا چه توی ورژن 10 چه 8 خاموشی خیلی خیلی کم داشتم و دارم روز اولی astrobot اومد بدون هیچ صبر و مشکلی شروع به بازی کردم از وقتی etahen2.5 اومده اجرای هک خوب شده
حالا من یا شما اگر اشتباهم کرده باشیم راه برگشت نداریم

بهترین کار رو کردی

بنده هم برم رو 10.1 و بعدش منتظر پسوند pkg بشم ؟
شما اختیار کار خودت داری شاید درآینده یک هک کامل روی فرمیور پایین بیاد که بعید میدونم

فعلا fpkg به این زودی ها نمیاد flatz گفته روش کار میکنم ولی وقت زیادی روش نمیتونم بزارم و خیلی مشکلات داره که باید برطرف بشه

ولی یک روش جدید که نسخه اولیه اش هم اومده فایل های بازی را تبدیل به یک فایل میکنه با پسوند ffpkg

مزایاش
به‌جای هزاران فایل، فقط یک فایل
انتقال بسیار سریع‌تر
مناسب برای کپی روی شبکه یا هارد
کاهش خطا و معطلی هنگام انتقال
حجم کمتر بعضی بازی ها مثل astobot که حجم زیپ بودن تا آنزیپ بودن بازی خیلی متفاوته (این خودم اضافه میکنم چون به احتمال زیاد این هم میشه)

معایبش
برای ساختش نیاز به سیستم عامل free BSD هست

خب اگه اینی که میگی روشن نباشه astro bot هم نباید اجرا بشه ولی اون که تو تصویر سیاه گیر می‌کرد رو با راه انداختن همینی که گفتی راه انداختم
ولی fc25 مشکل دیگه دارع
کسایی که ورژن کنسولشون 9 به بالاست اجرا میشه
بقیه نه

بازی ووکانگ برای صدا هم باید از داخل تنظیمات کنسول صدای سه بعدی رو روشن کنید
بکپورت جدیدش اومده اما 7 به بالا هست
بک اواتار هم اومده اونم 7 به بالا

• Like
Reactions: esi overlord
متاسفانه پچ apr و فیکس کرش بازیها متوقف شده (امکانش نیست دیگه )
میگه بهتره منتظر شبیه ساز apr (anti piracy routine ) یا فیک پکیج پی اس ۵ باشیم
View attachment 406569
چه بازیای رو شامل میشه ؟ ساده تر توضیح بدید ؟

• Like
Reactions: esi overlord
چه بازیای رو شامل میشه ؟ ساده تر توضیح بدید ؟
احتمالا منظورش بازیهای انحصاری هست
اونا قفل های قوی تری دارن که پچ کردنشون رو خیلی سخت کرده
چون غیر انحصاری ها تو روز های اخیر دیدیم که خیلی هاشون پچ شدش اومد

احتمالا منظورش بازیهای انحصاری هست
اونا قفل های قوی تری دارن که پچ کردنشون رو خیلی سخت کرده
چون غیر انحصاری ها تو روز های اخیر دیدیم که خیلی هاشون پچ شدش اومد
البته نمی شه گفت انحصاری چون astro bot با god یا دمین سولز اومدن
بستگی داره به ساختار بازی
در کل بازی هایی مشابه اسپایدر من 2 اینا مشکل کرش کردن دارن گویا تنها راه اینا fpkg هست یا مگه بعدا راه دیگه ای براش پیدا کنن مشابه همین شبیه ساز apr که گفته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or