rahmanshahi
کاربر سایت
فایر اپس با نت همراه اول تست کنهر مدل نت و هر مدل dns تست میکنم نمیشه که نمیشه، هیچکدوم به playstation network کانکت نمیشن.
View attachment 406500
دی ان اس هدیهاش رو روی ۴ تا نت تست کردم نشد بازمفایر اپس با نت همراه اول تست کن
هر مدل نت و هر مدل dns تست میکنم نمیشه که نمیشه، هیچکدوم به playstation network کانکت نمیشن.
View attachment 406500
کلودفلر رو هم یه امتحانی بکنهر مدل نت و هر مدل dns تست میکنم نمیشه که نمیشه، هیچکدوم به playstation network کانکت نمیشن.
View attachment 406500
دی ان اس هدیهاش رو روی ۴ تا نت تست کردم نشد بازم
خب اینطوری یعنی دانلود بازی و بازی انلاین با کنسول تعطیل. من موندم کلا چه استفاده ای خواهد داشت کنسول ۶۰-۷۰ تومنی و کی میخره؟و برای دانلود با dns آپس و شیر کردن نت گوشی با every proxy و کانفیگ نپستر تونستم وصل بشم اما سرعت دیگه تو دیوار.
سلامدوستان با هیچ dns ای یعنی کلا وصل نمیشه؟؟؟
من دیشب پریشب به هر دری زدم وصل نشد با هیچ dns ای! یک ماهه کلا وصل نشدم طرف اکانت فروش باید اکانتشو پس میدادم نشده دی اکتیو کنم که فکر نمیکردم فقط من این مشکلو داشته باشم که الان اینجا رو دیدم!!!
واقعا زبونم قاصره از وضعی که داریم!
خب اینطوری یعنی دانلود بازی و بازی انلاین با کنسول تعطیل. من موندم کلا چه استفاده ای خواهد داشت کنسول ۶۰-۷۰ تومنی و کی میخره؟
وضع جوریه فرضا دیسک خورم بخری از دانلود اپدیت دستگاه عاجزی!
یه روز میگفتیم افغانستان نشیم الان لاقل اونا نت دارن ما نداریم lol
دی ان اس برای زمانی هستش که بخوایم مشکل خارجی مثل تحریم رو دور بزنیم، اما الان مشکل ما داخلی هست، دی ان اس تأثیری ندارد در این حالتسلام
دوستان چه طور ميشه وارد پلاس شد ؟
با نت مبین نت هر دی ان اسی میزنم کار نمیکنه !
نه عادی نیست ولی جای نگرانی هم نیستدوستان من ایمیل اکانت رو عوض کردم بعدش کنسول گفت دوباره لاگین بشو و شدم، اما همچنان توی بخش user and account ایمیل قبلی رو به عنوان sing-in id نشون میدهعادیه؟؟؟
بله Verify کردم، توی اپ و سایت هم ایمیل جدید رو نشون میده، فقط توی خود کنسول بخش user هستش که ایمیل قبلی رو نشون میده و گفته که اگر تغییرش بدین نیاز هست دوباره لاگین کنید.نه عادی نیست ولی جای نگرانی هم نیست
ایمیل رو در سیستم سونی Verify کردین ؟؟
بعضا کنسول از همون کش قبلی مونده در سیستم استفاده میکنه برا همین ممکن قبلی رو بیاره یکبار کنسول رو ریستارت کنید ببینید ایمیل جدید رو میاره ؟؟
برید از طریق وب یا اپ پلی استیشن از اونجا sign in کنید ببینید ایمیل رو میاره یا نه
خب وقتی در سایت و اپ ایمیل جدید رو میاره همچنین پیغام از سونی گرفتین که ایمیل با موفقیت Verify شده یعنی مشکل از حافظه cache کنسول هست علتشم اینکه کنسول از اطلاعات قبلی استفاده میکنه حالا چرا اطلاعات جدید رو اپدیت نمیکنه ؟ چون بخش بروز رسانی اطلاعات نیاز به یک اینترنت پایدار بدون اختلال هست با توجه به وضع بد اینترنت انتظار میره چنین مشکلاتی رو ببینیمبله Verify کردم، توی اپ و سایت هم ایمیل جدید رو نشون میده، فقط توی خود کنسول بخش user هستش که ایمیل قبلی رو نشون میده و گفته که اگر تغییرش بدین نیاز هست دوباره لاگین کنید.
سلام، اینو تست کن....سلام
دوستان چه طور ميشه وارد پلاس شد ؟
با نت مبین نت هر دی ان اسی میزنم کار نمیکنه !