همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

هر مدل نت و هر مدل dns تست میکنم نمیشه که نمیشه، هیچکدوم به playstation network کانکت نمیشن.
View attachment 406500

هر مدل نت و هر مدل dns تست میکنم نمیشه که نمیشه، هیچکدوم به playstation network کانکت نمیشن.
View attachment 406500
کلودفلر رو هم یه امتحانی بکن
1.1.1.1
1.0.0.1

دی ان اس هدیه‌اش رو روی ۴ تا نت تست کردم نشد بازم

فایر آپس برای من ده دقیقه کار کرد و دیگه کار نکرد.
روبوپینگ هم خوبه بخصوص اینکه dns هم نیست و باید نت رو با کامپیوتر شیر کنی .

و برای دانلود با dns آپس و شیر کردن نت گوشی با every proxy و کانفیگ نپستر تونستم وصل بشم اما سرعت دیگه تو دیوار.

در کل فیلترینگ هوشمند راه انداختن و وقتی دانلود روی یه آی پی افزایش پیدا میکنه کل اون رنج آی پی برای مدتی محدود میشه

دوستان با هیچ dns ای یعنی کلا وصل نمیشه؟؟؟
من دیشب پریشب به هر دری زدم وصل نشد با هیچ dns ای! یک ماهه کلا وصل نشدم طرف اکانت فروش باید اکانتشو پس میدادم نشده دی اکتیو کنم که فکر نمیکردم فقط من این مشکلو داشته باشم که الان اینجا رو دیدم!!!
واقعا زبونم قاصره از وضعی که داریم!

و برای دانلود با dns آپس و شیر کردن نت گوشی با every proxy و کانفیگ نپستر تونستم وصل بشم اما سرعت دیگه تو دیوار.
خب اینطوری یعنی دانلود بازی و بازی انلاین با کنسول تعطیل. من موندم کلا چه استفاده ای خواهد داشت کنسول ۶۰-۷۰ تومنی و کی میخره؟
وضع جوریه فرضا دیسک خورم بخری از دانلود اپدیت دستگاه عاجزی!
یه روز میگفتیم افغانستان نشیم الان لاقل اونا نت دارن ما نداریم lol

دوستان با هیچ dns ای یعنی کلا وصل نمیشه؟؟؟
من دیشب پریشب به هر دری زدم وصل نشد با هیچ dns ای! یک ماهه کلا وصل نشدم طرف اکانت فروش باید اکانتشو پس میدادم نشده دی اکتیو کنم که فکر نمیکردم فقط من این مشکلو داشته باشم که الان اینجا رو دیدم!!!
واقعا زبونم قاصره از وضعی که داریم!

خب اینطوری یعنی دانلود بازی و بازی انلاین با کنسول تعطیل. من موندم کلا چه استفاده ای خواهد داشت کنسول ۶۰-۷۰ تومنی و کی میخره؟
وضع جوریه فرضا دیسک خورم بخری از دانلود اپدیت دستگاه عاجزی!
یه روز میگفتیم افغانستان نشیم الان لاقل اونا نت دارن ما نداریم lol
سلام
من با دی ان اس کومودو سکیور و اینترنت همراه اول یه دانلود 90 گیگ رو در عرض 5 ساعت تونستم تموم کنم (در حالی که قبلا حدودا 2 یا 3 ساعت طول میکشید ) نصف شب البته
در مورد اتصال به خود شبکه ی psn یعنی انلاین واقعی جوری که فروشگاه بالا بیاد یا خود اکانت همه جاش دسترسی داشته باشم از 10 دی ان اس که امتحان کردم یکی بود تونستم وصل بشم اونم سرعتش خیلی کند بود و زود افلاین میشد

• Sad
Reactions: Zack.Fair
دوستان من ایمیل اکانت رو عوض کردم بعدش کنسول گفت دوباره لاگین بشو و شدم، اما همچنان توی بخش user and account ایمیل قبلی رو به عنوان sing-in id نشون میده 🤔 عادیه؟؟؟

سلام
دوستان چه طور ميشه وارد پلاس شد ؟
با نت مبین نت هر دی ان اسی میزنم کار نمیکنه !
دی ان اس برای زمانی هستش که بخوایم مشکل خارجی مثل تحریم رو دور بزنیم، اما الان مشکل ما داخلی هست، دی ان اس تأثیری ندارد در این حالت

دوستان من ایمیل اکانت رو عوض کردم بعدش کنسول گفت دوباره لاگین بشو و شدم، اما همچنان توی بخش user and account ایمیل قبلی رو به عنوان sing-in id نشون میده 🤔 عادیه؟؟؟
نه عادی نیست ولی جای نگرانی هم نیست

ایمیل رو در سیستم سونی Verify کردین ؟؟

بعضا کنسول از همون کش قبلی مونده در سیستم استفاده میکنه برا همین ممکن قبلی رو بیاره یکبار کنسول رو ریستارت کنید ببینید ایمیل جدید رو میاره ؟؟

برید از طریق وب یا اپ پلی استیشن از اونجا sign in کنید ببینید ایمیل رو میاره یا نه

نه عادی نیست ولی جای نگرانی هم نیست

ایمیل رو در سیستم سونی Verify کردین ؟؟

بعضا کنسول از همون کش قبلی مونده در سیستم استفاده میکنه برا همین ممکن قبلی رو بیاره یکبار کنسول رو ریستارت کنید ببینید ایمیل جدید رو میاره ؟؟

برید از طریق وب یا اپ پلی استیشن از اونجا sign in کنید ببینید ایمیل رو میاره یا نه
بله Verify کردم، توی اپ و سایت هم ایمیل جدید رو نشون میده، فقط توی خود کنسول بخش user هستش که ایمیل قبلی رو نشون میده و گفته که اگر تغییرش بدین نیاز هست دوباره لاگین کنید.

بله Verify کردم، توی اپ و سایت هم ایمیل جدید رو نشون میده، فقط توی خود کنسول بخش user هستش که ایمیل قبلی رو نشون میده و گفته که اگر تغییرش بدین نیاز هست دوباره لاگین کنید.
خب وقتی در سایت و اپ ایمیل جدید رو میاره همچنین پیغام از سونی گرفتین که ایمیل با موفقیت Verify شده یعنی مشکل از حافظه cache کنسول هست علتشم اینکه کنسول از اطلاعات قبلی استفاده میکنه حالا چرا اطلاعات جدید رو اپدیت نمیکنه ؟ چون بخش بروز رسانی اطلاعات نیاز به یک اینترنت پایدار بدون اختلال هست با توجه به وضع بد اینترنت انتظار میره چنین مشکلاتی رو ببینیم

به نظرم چند روز صبر کن و چندین دی ان اس مختلف رو امتحان کن تا اون بخش اپدیت بشه

یکبارم restore licenses رو بزن

بخش تروفی هارو برو ببین به خوبی میاره ؟؟ وقتی اونجا سینک میکنی به راحتی سینک میشه ؟؟ (ربطی به تغییر ایمیل نداره فقط خواستم کیفیت اینترنت رو تست کنی اونجا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or