kratos.ps3
کاربر سایت
رفتن تصویر می تونه چند علت داشته باشه، مهمترینش کابل HDMI بی کیفیته. باید با کابل های استاندارد که شیلد دارن تست کنید. توی خونه مانیتور، رسیور یا دیوایس های دیگه که کابل سرکارتنی دارن برای تست مناسب هستن، مهم نیست برند باشه یا نه چون گابلای سونی هم اکثرا توی بازار ایران فیک هستن، مهم داشتن شیلدهسلام. دلیل قطع و وصل شدن تصویر برای یک ثانیه وسط بازی چیه؟ چطور میشه مشکل رو حلش کرد؟
سلام. من دو عدد کابل تست کردم جواب نداد. یه کابل ۳ متری تخت تسکو، یه کابل گرد معمولی بازاری که روی ps3 فروشنده فرستاد. کابل شیلد دار چه شکلیه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟رفتن تصویر می تونه چند علت داشته باشه، مهمترینش کابل HDMI بی کیفیته. باید با کابل های استاندارد که شیلد دارن تست کنید. توی خونه مانیتور، رسیور یا دیوایس های دیگه که کابل سرکارتنی دارن برای تست مناسب هستن، مهم نیست برند باشه یا نه چون گابلای سونی هم اکثرا توی بازار ایران فیک هستن، مهم داشتن شیلده
ربطی به فشار آوردن به کنسول نداره پرش تصویر به عوامل بیرونی مربوطه، کابل های معروف به فلت/تخت/نواری از بی کیفیت ترین و زباله ترین کابل ها در ایرانه چون اکثرا فیک درجه3 هستن و اتفاقا برای گول زدن مارک سونی هم روشون زدن. وقتی کابل شیلد نداشته باشه ممکنه با کوچکترین حرکتی از جمله روشن خاموش کردن لامپ تصویر پرش پیدا کنه، دلیلش زمین کابله که نویز می ندازه روی دستگاه. اهمیتی نداره روی کارتن کابل بزنه 4K/8K یا 2.1، کابل نسخه 1.4 هم برای PS3 کفایت می کنه به شرطی که باکیفیت باشه. برای متوجه شدن از کیفیت کابل باید دنبال نمونه ای باشی که در سایت های خارجی هم مشخصاتشو گذاشته باشن، از روی کارتن نمی شه به تنهایی کیفیت کابل رو تشخیص داد، یا باید برند باشه که قیمت ها بالاست یا باید تجربه کاربران رو در موردش ملاک قرار داد. نمونه کابل هایی که من دارم یا ارجینالن یا سرکارتنی هستن یا در بازار موجود نیستن، شما باید در مورد نمونه های موجود بازار و با توجه به بودجت تحقیق کنی، مثل تاپیک پرسش و پاسخ PS5 که کاربران مدل کابل رو می ذارن، اینجا هم شما عکسشو بذاری تا بهتر بشه نظر داد. در مورد کابل HDMI نمی تونم نظر قطعی بدم چون فیک مثل نقلو نبات ریختهسلام. من دو عدد کابل تست کردم جواب نداد. یه کابل ۳ متری تخت تسکو، یه کابل گرد معمولی بازاری که روی ps3 فروشنده فرستاد. کابل شیلد دار چه شکلیه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟
وقتی کابل کامپوزیت سه فیش به کنسول و تی وی وصل میکنم این مشکل وجود نداره و تصویر به هیچ وجه قطع و وصل نمیشه. اما با hdmi بعضی وقتا اوایل بازی که کنسول هنوز تو فشار نرفته یا بعد از بیست دقیقه تصویر قطع و وصل میشه. اما دائمی نیست. یعنی یه موقعهایی دمای سی پی یو و جی پی یو روی ۷۰ هست هم قطع میشه تصویر یک ثانیه. یه وقتایی هم دما ۷۶ هست.
ممنونم از لطفت و توضیحات کاملی که دادی.ربطی به فشار آوردن به کنسول نداره پرش تصویر به عوامل بیرونی مربوطه، کابل های معروف به فلت/تخت/نواری از بی کیفیت ترین و زباله ترین کابل ها در ایرانه چون اکثرا فیک درجه3 هستن و اتفاقا برای گول زدن مارک سونی هم روشون زدن. وقتی کابل شیلد نداشته باشه ممکنه با کوچکترین حرکتی از جمله روشن خاموش کردن لامپ تصویر پرش پیدا کنه، دلیلش زمین کابله که نویز می ندازه روی دستگاه. اهمیتی نداره روی کارتن کابل بزنه 4K/8K یا 2.1، کابل نسخه 1.4 هم برای PS3 کفایت می کنه به شرطی که باکیفیت باشه. برای متوجه شدن از کیفیت کابل باید دنبال نمونه ای باشی که در سایت های خارجی هم مشخصاتشو گذاشته باشن، از روی کارتن نمی شه به تنهایی کیفیت کابل رو تشخیص داد، یا باید برند باشه که قیمت ها بالاست یا باید تجربه کاربران رو در موردش ملاک قرار داد. نمونه کابل هایی که من دارم یا ارجینالن یا سرکارتنی هستن یا در بازار موجود نیستن، شما باید در مورد نمونه های موجود بازار و با توجه به بودجت تحقیق کنی، مثل تاپیک پرسش و پاسخ PS5 که کاربران مدل کابل رو می ذارن، اینجا هم شما عکسشو بذاری تا بهتر بشه نظر داد. در مورد کابل HDMI نمی تونم نظر قطعی بدم چون فیک مثل نقلو نبات ریخته
خیر طبیعی نیست، بازی هایی مثل GTA V و گاو 3 GPU محورن، به این معنی که دمای RSX در این عناوین همیشه بالاتر از CPU می ره، برای کنسول اسلیم سری لانچ که داغتره معمولا اختلافش 3 تا 5 درجست. حالا چرا دمای RSX 82 برای کنسول شما به هیچ عنوان دمای مناسبی نیست، ابتدا باید بدونی سری کنسول شما آخرین در سری 2000ه، از سری 2100 به بعد از پردازنده 40نانومتری برای RSX استفاده شده که راندمانش بهینه و خنک تر از سری لانچ کنسوله. در بازی GTA V برای سری لانچ کنسول اسلیم 2000 که RSX داغتر از سری 2500ه، دمای CPU بین 70 تا 72 پس از 45 دقیقه بازی کردن کاملا طبیعیه، برای RSX باید 75 و نهایت 77 با دور فن 33 تا 35 برای کنسول لانچ 2000 باشه، در مورد سری 2500 که شما داری باید اختلاف دما برای RSX کمتر و دما بطور کل پایینتر باشه, برای CPU تفاوت آنچنانی نداره چون سری 2000 همشون 45نانو هستن ولی چون RSX خنک تر کار می کنه روی دور فن و راندمان کنسول هم تاثیرشو می ذاره، پس برای دستگاه شما در صورت سلامت فن، تعویض خمیر، سرویس گردوغبار، در بازی GTA Vباید دمای CPU پس از 45 دقیقه 70 تا 72 باشه، دمای RSX بین 72 تا 75 با دور فن 31 تا 33. دمای بالا رابطه مستقیمی با دور فن داره، وقتی دور فن پس از مدت کوتاهی از 50 برای اسلیم بالاتر رفت یعنی کنسول مشکل جدی داره، دما اگر از 80 عبور کنه یعنی کنسول به چراغ مرگ نزدیک شده و علامت می ده که فورا باید کنسول سرویس بشهسلام دوستان هفته پیش بلخره اسلیم خریدم 500گیگ و مدلشم پشت کنسول نوشته CECH-2504A و تو اتاقم باهاش گیم میزنم و از بخاری هم فاصله داره و یک سوال داشتم،وقتی میخام که گیم هایی مثل گاد اف وار۳ یا GTAV رو انجام بدم بعد ۴۵ دقیقه دمای cpu تهش میشه 72 ولی rsx نمیدونم چرا تا 82 درجه هم رفته به نظرتون طبیعی هستش؟ وبمن هم تازه روش نصبه و کپی خور hen هم هستش
البته بعضی وقتا که دمای اتاقم خیلی گرم باشه یهو تا ۸۲ درجه میره چون من تو گیلان زندگی میکنم و از این حرفا ولی دور فن کنسولم تهش تا ۳۱ میره و فقط تو این ۲یا۳ تا گیم دما اینجوری میشه وگرنه توی نید فور اسپید تا حالا پیش نیومده دمای rsx تا ۷۸ بره ولی من واسه این مدل ۲۵۰۰ رو گرفتم چون فکر میکردم که کاستومه ولی بعد دیدم hen هستش وگرنه میرفتم رو ۳۰۰۰ ولی یک سوال دیگه هم دارم مدل خوده کنسول که پشت کنسوله رو که گفتم ولی رو جعبش هم هممونه ولی به جای A که آخرشه زده B به نظرتون ربطش به هارده؟خیر طبیعی نیست، بازی هایی مثل GTA V و گاو 3 GPU محورن، به این معنی که دمای RSX در این عناوین همیشه بالاتر از CPU می ره، برای کنسول اسلیم سری لانچ که داغتره معمولا اختلافش 3 تا 5 درجست. حالا چرا دمای RSX 82 برای کنسول شما به هیچ عنوان دمای مناسبی نیست، ابتدا باید بدونی سری کنسول شما آخرین در سری 2000ه، از سری 2100 به بعد از پردازنده 40نانومتری برای RSX استفاده شده که راندمانش بهینه و خنک تر از سری لانچ کنسوله. در بازی GTA V برای سری لانچ کنسول اسلیم 2000 که RSX داغتر از سری 2500ه، دمای CPU بین 70 تا 72 پس از 45 دقیقه بازی کردن کاملا طبیعیه، برای RSX باید 75 و نهایت 77 با دور فن 33 تا 35 برای کنسول لانچ 2000 باشه، در مورد سری 2500 که شما داری باید اختلاف دما برای RSX کمتر و دما بطور کل پایینتر باشه, برای CPU تفاوت آنچنانی نداره چون سری 2000 همشون 45نانو هستن ولی چون RSX خنک تر کار می کنه روی دور فن و راندمان کنسول هم تاثیرشو می ذاره، پس برای دستگاه شما در صورت سلامت فن، تعویض خمیر، سرویس گردوغبار، در بازی GTA Vباید دمای CPU پس از 45 دقیقه 70 تا 72 باشه، دمای RSX بین 72 تا 75 با دور فن 31 تا 33. دمای بالا رابطه مستقیمی با دور فن داره، وقتی دور فن پس از مدت کوتاهی از 50 برای اسلیم بالاتر رفت یعنی کنسول مشکل جدی داره، دما اگر از 80 عبور کنه یعنی کنسول به چراغ مرگ نزدیک شده و علامت می ده که فورا باید کنسول سرویس بشه
حالا چکار کنید، من قبلا برای دورفن یا دما می گفتم تعویض خمیر کفایت می کنه ولی امروز نتیجه مطلوبی اونطور که بایدوشاید برای دستگاه هایی که دور فن و دمای بالا گرفتن نداره. چون تمام خمیرها به مرور خشک می شن به دلایل مختلف از جمله عمر، اونی که دستگاه از اول دست خودش بوده و مراقبت کرده مشکل بزرگی براش پیش نمیاد. بهترین کاری که برای این کنسول می تونی انجام بدی اینه که بدی به یک تعمیرکار کنسول، بهش بگی پلیت ها (IHS) رو برداره کامل و خمیر جدید جایگزین کنه، به عبارتی ریپلیت بشه، هزینه آنچنانی هم نداره ولی کنسولت می شه مثل روز اول. اگر به تعمیرکار خبره دسترسی نداری، می تونی فقط خمیر پردازنده رو تعویض کنی ولی تغییر محسوس 50/50ه، روزای اول هر خمیری بزنی خوب عمل می کنه ولی خمیرسیلیکون پس از دو هفتست که کارایی واقعی خودشو نشون می ده و ممکنه برگردی سر خونه اول. من می گم ریپلیت بشه خمیر مناسب نه گرون قیمت بزنی بهتر از اینه که ریپلیت نشه و خمیر گرون قیمت استفاده کنی. اصل مشکل زیر پلیت هاست نه روی اون
پ ن: به این نکته اشاره کنم اگر در بازی GTA V به لگ های لحظه ای برخورد می کنید بخاطر ضعف کنسول نیست و بازی روی PS3 روون اجرا می شه، دلیلش فشار اومدن به CPU و GPU بخاطر دمای بالاست
عکس ها تزیینیه چون در دسترس بود وگرنه طرف گند زده با ریپلیت کردنش
View attachment 406528
View attachment 406527
سلام مبارک باشه کنسول من هم CECH-2504A هست ولی از من CFW عه. پشتشو نگاه کن یه date code باید باشه از من 1A هست.تو 45 دقیقه GOW3 دمای CPU 60 و RSX 66 دور فن رو دستی 35 گذاشتم خمیرشو یه 3 4 ماهه عوض کردم تو این هوای سرد دما کنسول شما زیاده بهترین روش همونطور که بقیه گفتن ریپلتهسلام دوستان هفته پیش بلخره اسلیم خریدم 500گیگ و مدلشم پشت کنسول نوشته CECH-2504A و تو اتاقم باهاش گیم میزنم و از بخاری هم فاصله داره و یک سوال داشتم،وقتی میخام که گیم هایی مثل گاد اف وار۳ یا GTAV رو انجام بدم بعد ۴۵ دقیقه دمای cpu تهش میشه 72 ولی rsx نمیدونم چرا تا 82 درجه هم رفته به نظرتون طبیعی هستش؟ وبمن هم تازه روش نصبه و کپی خور hen هم هستش
ممنون یک چیزی دور فن رو با cfw تنظیم کردی یا با وبمن؟اگه با وبمن تنظیم کردی میشه یاد بدی چطور تنظیمش بکنم چون بلد نیستمسلام مبارک باشه کنسول من هم CECH-2504A هست ولی از من CFW عه. پشتشو نگاه کن یه date code باید باشه از من 1A هست.تو 45 دقیقه GOW3 دمای CPU 60 و RSX 66 دور فن رو دستی 35 گذاشتم خمیرشو یه 3 4 ماهه عوض کردم تو این هوای سرد دما کنسول شما زیاده بهترین روش همونطور که بقیه گفتن ریپلته
سلام مبارک باشه کنسول من هم CECH-2504A هست ولی از من CFW عه. پشتشو نگاه کن یه date code باید باشه از من 1A هست.تو 45 دقیقه GOW3 دمای CPU 60 و RSX 66 دور فن رو دستی 35 گذاشتم خمیرشو یه 3 4 ماهه عوض کردم تو این هوای سرد دما کنسول شما زیاده بهترین روش همونطور که بقیه گفتن ریپلته
من وارد webman setup میشم بعد ps3 webman setup از اونجا dynamic fan control و manual رو تیک میزنم و دور فن مد نظرم رو تنظیم میکنم و saveمیکنم البته تنظیمات خیلی زیادی داره دستت برا هر کاری بازهممنون یک چیزی دور فن رو با cfw تنظیم کردی یا با وبمن؟اگه با وبمن تنظیم کردی میشه یاد بدی چطور تنظیمش بکنم چون بلد نیستم
البته یک نکته رو بگم دور فن رو توی وبمن روی حالت سیسکان گذاشتم که تهش میره روی ۳۱
دمت گرم الان رفتم این کارو کردم و دور فن رو روی ۳۵ گذاشتم و ۲۰ دقیقه گاد۳ زدم ولی اولا کلا ۷ تا اختلاف هست و دیگه rsx اصلا به ۷۰ نمیرسه و cpu هم تهش میره روی ۶۴من وارد webman setup میشم بعد ps3 webman setup از اونجا dynamic fan control و manual رو تیک میزنم و دور فن مد نظرم رو تنظیم میکنم و saveمیکنم البته تنظیمات خیلی زیادی داره دستت برا هر کاری بازه
دستی که تنظیم می کنی از وبمن روی 35 مینیموم، دورفن از ابتدا بالاتره ولی مسئله هنوز پابرجاست، Syscon خودش دورفن رو با توجه به دمای کنسول متغیر تنظیم می کنه، توی GTA V نباید در هوای گرم هم RSX اسلیم بره روی 82، همونطور که برای سری لانچ این اختلاف زیاده. شما اختلاف دمای 10 درجه ای داری و برای 2500 بالاست. دور فن 35 برای دمای 70 به بالاست، یکی دو ساعت بازی کن بعد دور فنو دما رو چک کن، این اختلاف هایی که داری با اینکه بنظرت بهتر از قبله هنوزم نرمال نیست اونم پس از 20دقیقه و تنظیم دور فن بالا، ارتباطی به hen بودن یا نبودن نداره و هارد اینترنال هم مشکل داشته باشه از لودینگ ها و کند بودن مشخص می شه و ارتباط زیادی به دمای بالاتر از حد معمول نداره. در کل تست کن ببین نتیجه پس از 2 ساعت چی می شه. کنسول از نظر من نیاز به سرویس دارهدمت گرم الان رفتم این کارو کردم و دور فن رو روی ۳۵ گذاشتم و ۲۰ دقیقه گاد۳ زدم ولی اولا کلا ۷ تا اختلاف هست و دیگه rsx اصلا به ۷۰ نمیرسه و cpu هم تهش میره روی ۶۴