بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell

آخرین ویرایش:
والا اينجا اول گفتم اگه اجماع داريد اضافش كنيد بعد بحث بالا كشيدن اكانت به شكل گسترده مطرح شد و نيم صفحه دو نفر دارن دعوا ميكنن به خاطرش و كسيم نيومد نه دفاعى بكنه نه از وضعيت فعلى حرف درستى بزنه بعدش.
و حتى من يادم نمياد همچين مشكلى به شكل سراسرى وجود داشته باشه به شكلى كه اين نماينده اون فروشگاه ميگه.

واسه روشن تر شدن شرايط دليل عدم توصيه هر كدوم اضافه شد.
خب من صرفا میتونم تجربه خودم رو بگم. چندین سال پیش که اولین خریدم روی ps4 ازشون کردم چنین مشکلی که اشاره شد برای من حداقل پیش نیومد. این اواخر هم EXP33 موقع لانچ ازشون گرفتم که بازم هیچ مشکلی نداشت هنوز هم دارم اکانت رو و حتی یبار هم مشکل قفل خوردن و .... برای بازی پیش نیومده. برا همین میگم حداقل طبق تجربه الان من و البته تعداد دیگری از دوستان که ظاهرا خرید جدید ازشون داشتن، مشکلی ندارن و بنظرم منطقی نیست که در بخش "توصیه نشدنی ها" قرار بگیرن، اونم برای مسئله ای که مربوط به چند سال پیشه نه الان.
از اون ور این اواخر مثلا به سی دی استاپ خیلی بیشتر ایراد گرفته شده! البته من اصلا نمیخوام بگم سی دی استاپ نامعتبره چون خودمم ازشون اکانت دارم همین الانم:دی
============
آقا یبار یکی پیشنهاد داد یه گروه خرید و فروش برای بچه های بازیسنتر بزنیم بنظرم ایده خوبی بودش کاش یکی دست بگیره:دی اتفاقا میتونیم خیلی مطمئن پیش بریم. مثلا هر کی بخواد عضو شه باید اول ازش یه استعلام در فروم بگیریم:دی کاربر جدید و ناشناس هم راه نمیدیم:دی اگه یکی حالشو داشت انجامش بده بنظرم خیلی خوب و سیف هستش برای بچه ها و میتونیم در این وضعیت با قیمت های مناسب تری با هم گیم عوض بدل کنیم.
البته یوقتم دیدی تا چند وقت دیگه با کارت ایرانیت تونستی مستقیم از استور گیم بخری خدا رو چه دیدی;))

آخرین ویرایش:
آقا یبار یکی پیشنهاد داد یه گروه خرید و فروش برای بچه های بازیسنتر بزنیم بنظرم ایده خوبی بودش کاش یکی دست بگیره:دی اتفاقا میتونیم خیلی مطمئن پیش بریم. مثلا هر کی بخواد عضو شه باید اول ازش یه استعلام در فروم بگیریم:دی کاربر جدید و ناشناس هم راه نمیدیم:دی اگه یکی حالشو داشت انجامش بده بنظرم خیلی خوب و سیف هستش برای بچه ها و میتونیم در این وضعیت با قیمت های مناسب تری با هم گیم عوض بدل کنیم.
البته یوقتم دیدی تا چند وقت دیگه با کارت ایرانیت تونستی مستقیم از استور گیم بخری خدا رو چه دیدی;))

شدنى كه هست ولى هم يكى بايد گردن بگيره افتتاحش رو و هم يه نفرى باشه كه اكثر بچه هارو بشناسه و به قول خودت آدم نخدى و نخاله وارد نشن و همين كاربراى شناخته شده فقط توش باشن.
اما كلا روندش تو محيط علنى انجمن پيش نره و تو پيام خصوصى انجام بشه فكر كنم بهتر باشه.

خب من صرفا میتونم تجربه خودم رو بگم. چندین سال پیش که اولین خریدم روی ps4 ازشون کردم چنین مشکلی که اشاره شد برای من حداقل پیش نیومد. این اواخر هم EXP33 موقع لانچ ازشون گرفتم که بازم هیچ مشکلی نداشت هنوز هم دارم اکانت رو و حتی یبار هم مشکل قفل خوردن و .... برای بازی پیش نیومده. برا همین میگم حداقل طبق تجربه الان من و البته تعداد دیگری از دوستان که ظاهرا خرید جدید ازشون داشتن، مشکلی ندارن و بنظرم منطقی نیست که در بخش "توصیه نشدنی ها" قرار بگیرن، اونم برای مسئله ای که مربوط به چند سال پیشه نه الان.
از اون ور این اواخر مثلا به سی دی استاپ خیلی بیشتر ایراد گرفته شده! البته من اصلا نمیخوام بگم سی دی استاپ نامعتبره چون خودمم ازشون اکانت دارم همین الانم:دی

خوبه اينجورى توضيح دادن
؛حتى بعد اون بحث يه نفر به خودش زحمت نداد بياد يه همچين پستى بده و ازون طرفم همين افراد هميشه شاكى و دهن گشاد لايكاشون زير پستاى معترض به همون فروشگاه هست :D
من خودم حتى يه بار هم با cdstop واقعا به هيچ چالشى نخوردم،تقريبا ميتونم بگم كلا با هيچ جا به شكل نخوردم و همشم به خاطر اينه هم نشناخته خريد نميكنم و هم شرايط خريد و فروش رو دقيق نگاه ميكنم قبلش.

لينك گروه هاى خريد و فروش اكانت و گروه
استعلام كانال ها هم به پست اول اضافه شد.

چند بار اومدى اين حرف مفتو زدى جوابتو ندادم پسر جان.
معيار اين اين تاپيك تو و رفيقات كه اينجا حضور ندارن نيست و تجربه خودم (از همه مهم تره برام چون مطلبو من نوشتم) و نظرات اينجاس كه غير شما و دوستاى غايبت و يه نفر بقيه اين مشكلاتى كه شما ميگى رو نداشتن.
غير از مشكل اون دوستمون بقيه چيزايي كه اينجا ميگى از اول مشخصه كه اكانت استراكيه و مسىوليت اكانت فروخته شده با خريدار اوليه هست.
بهتره قبل خريدتون بريد شرايط فروشو بخونيد تا ازين مشكلات پيش نياد.
حتى همون يانگ سنتر هم فقط به خاطر اينكه به خريدار اكانت دست دوم پشتيبانى نميده توصبه نميشه وگرنه نه كلاهبردارن نه هيچى.

والا اينجا اول گفتم اگه اجماع داريد اضافش كنيد بعد بحث بالا كشيدن اكانت به شكل گسترده مطرح شد و نيم صفحه دو نفر دارن دعوا ميكنن به خاطرش و كسيم نيومد نه دفاعى بكنه نه از وضعيت فعلى حرف درستى بزنه بعدش.
و حتى من يادم نمياد همچين مشكلى به شكل سراسرى وجود داشته باشه به شكلى كه اين نماينده اون فروشگاه ميگه.

واسه روشن تر شدن شرايط دليل عدم توصيه هر كدوم اضافه شد.
حداقل ۴,۵ نفر گفتن از دیجیتال فکتوری خرید داشتیم و راضی بودیم بعد با کامنت یک نفر در رابطه با ۳ سال پیش دیجیتال فکتوری میره تو لیست توصیه نمیشه؟! نظرات ۴,۵ نفر دیگه کشکه؟
بنظرم یه بازبینی بکن

حداقل ۴,۵ نفر گفتن از دیجیتال فکتوری خرید داشتیم و راضی بودیم بعد با کامنت یک نفر در رابطه با ۳ سال پیش دیجیتال فکتوری میره تو لیست توصیه نمیشه؟! نظرات ۴,۵ نفر دیگه کشکه؟
بنظرم یه بازبینی بکن

شما فكر كنم از دست اندر كاران فروشگاه هستين.
اگه امكانش هست بدون اينكه حالت بحث و مجادله باشه يه توضيحى بديد ممنون ميشم.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
شما فكر كنم از دست اندر كاران فروشگاه هستين.
اگه امكانش هست بدون اينكه حالت بحث و مجادله باشه يه توضيحى بديد ممنون ميشم.
من مدیر دیجیتال فکتوری هستم. و تنها دلیل اینجا اومدنم یک اینکه از کاربرا قدیمیه بازی سنتر هستم و دوم اینکه فقط از جهت احترام و نگاه کردن نظرات هست که اینجام. و اینکه بتونم پاسخی بدم وقتی نیازه.
نه برای تبلیغ و چیز دیگه ای هست که اینجا هستم.

من مدیر دیجیتال فکتوری هستم. و تنها دلیل اینجا اومدنم یک اینکه از کاربرا قدیمیه بازی سنتر هستم و دوم اینکه فقط از جهت احترام و نگاه کردن نظرات هست که اینجام. و اینکه بتونم پاسخی بدم وقتی نیازه.
نه برای تبلیغ و چیز دیگه ای هست که اینجا هستم.

بسيار عالى.

منظور من توضيح در مورد اين مساله خارج شدن اكانت ها از دسترس بود كه مشخص بشه دقيقا مساله چى بوده.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
بسيار عالى.

منظور من توضيح در مورد اين مساله خارج شدن اكانت ها از دسترس بود كه مشخص بشه دقيقا مساله چى بوده.
توضیحات چند صفحه قبل که دادم کامل و با جزییات بود. سونی هیچوقت به شما نمیگه چرا اکانت بن میشه (منظور بن دائمه) این مختص سونی نیست البته خیلی از شرکت ها سیاستشون همین هست. ولی حدس ما این بود وقتی دیده خیلی از ایمیل ها + دار هستند یعنی زیرمجموعه یک ایمیل اصلی هستند شک کرده که خرید و فروش اکانت در کاره. اون سال تعداد کانال های معتبر نهایت ۵ تا شاید بود و همه کم و زیاد این مشکل رو داشتن.
برای مثال کانالی بود که از دامنه ایرانی برای ساخت ایمیل استفاده میکرد همه ی اکانت هاشون بن شدن.
الان دیگه ما از ایمیل + دار کمتر استفاده میکنیم و دیگه مشکلی وجود نداره.

این بحث قوانین سونی و دلایل بن شدن خودش نیاز به یه پست جدا داره خیلی مفصله و دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه اگر نیاز بشه در موردش حتما پست میذارم

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
شدنى كه هست ولى هم يكى بايد گردن بگيره افتتاحش رو و هم يه نفرى باشه كه اكثر بچه هارو بشناسه و به قول خودت آدم نخدى و نخاله وارد نشن و همين كاربراى شناخته شده فقط توش باشن.
اما كلا روندش تو محيط علنى انجمن پيش نره و تو پيام خصوصى انجام بشه فكر كنم بهتر باشه.
فک کنم باید آخر خودت دست بگیری دکتر:دی

یادمه اون زمان که اکانتها بن شدن غیر دیجیتال فکتوری چند تا شاپ دیگه هم اکانتاشون بن شد مثل bazips4 و قلمرو اکانتها همه هم به خاطر + تو ایمیلها بود ظاهرا، من از 3 تاشون اکانت داشتم که قلمرو اکانتها از همشون بهتر پشتیبانی کرد و جایگزین داد

خب سوتفاهم اميدوارم با ديجيتال فكتورى براى همه حل شده باشه ديگه.

نه خيلى ممنون صرف شده :D
دکتر منم دیجیتال فکتوری رو خیلی قبول دارم.ازشون هم گیفت کارت و هم بازی ظرفیتی خیلی خریدم.اصلا هر آشنایی ازم کانال بازی اشتراکی بخاد میگم مطمعن ترینش دیجیتال فکتوریه

دکتر منم دیجیتال فکتوری رو خیلی قبول دارم.ازشون هم گیفت کارت و هم بازی ظرفیتی خیلی خریدم.اصلا هر آشنایی ازم کانال بازی اشتراکی بخاد میگم مطمعن ترینش دیجیتال فکتوریه

خب ميومديد همون موقع يه يه نظرى ميداديد ديگه.
از تو اون لبست عدم توصيه خارج شد و اگه طبق فرمتى كه بقيه معرفى شدن يه نفر معرفى كنه مشخصات فروشگاه رو به پست اول اضافش ميكنم.

• Like
Reactions: malek911
یه چیزم اضافه کنم اینکه فقط من تو دیجیتال فکتوری تونستم بازیها رو آسون بفروشم.هر کانال دیگه ای خرید داشتم یا گردن نگرفتن یا گفتن خودت باید مشتری پیدا کنی.یه کار خیلی خوبم که تازگیا کردن اینه که یه کانال فروش مجدد هم گذاشتن تا بازیهایی که ملت بازی کردن راحت تر فروش بره.یه وقت شیطون قولتون نزنه فکر کنید ازشون درصد گرفتم برا تبلیغشون ها :)

خب ميومديد همون موقع يه يه نظرى ميداديد ديگه.
از تو اون لبست عدم توصيه خارج شد و اگه طبق فرمتى كه بقيه معرفى شدن يه نفر معرفى كنه مشخصات فروشگاه رو به پست اول اضافش ميكنم.
آخه در جریان نبودم.الانم محض کنجکاوی اومدم ببینم جریان چیه

یه چیزم اضافه کنم اینکه فقط من تو دیجیتال فکتوری تونستم بازیها رو آسون بفروشم.هر کانال دیگه ای خرید داشتم یا گردن نگرفتن یا گفتن خودت باید مشتری پیدا کنی.یه کار خیلی خوبم که تازگیا کردن اینه که یه کانال فروش مجدد هم گذاشتن تا بازیهایی که ملت بازی کردن راحت تر فروش بره.یه وقت شیطون قولتون نزنه فکر کنید ازشون درصد گرفتم برا تبلیغشون ها :)

آخه در جریان نبودم.الانم محض کنجکاوی اومدم ببینم جریان چیه

لينك اون گروهشونم بده اضافه كنم.
و اگه ميتونى تو همون فرمتى كه واسه بقيه نوشتم معرفيشون كن.

این دومین فروشگاهیه که مشخص شد طرفداراش مدیر و معاون خود سایت بودنُ تبلیغشو میکردن 🤣 اون نفر قبلیم که عکس سم فیشر داشت ادمین سایت کنسولفا بود پول یکیو خورده بود گردن نمیگرفت بعد اینکه پولو ازش پس گرفتن بن شد🤣ابتدا میگفت مشتری سایت! بعد مشخص شد ادمین تشریف دارن

اینم از دیجیتال فکتوری که کاری بهش ندارم ، ولی هر کی تعصبی روی فروشگاهی داره دیگه شک ندارم خودش مدیر اونجاست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or