اموزش هک برای کنسول PS5

رو 9.4 هستم ... کف در انتظار .... تا ببینم خدا چی میخاد فردا زنده هستیم یا مرده :D
سعی کن رو بالاترین فریموری که جیلبریک شده بمونی همیشه
هم از امکانات فریمور جدید میتونی استفاده کنی
هم نیاز به بکپورت برای بازیهای نداری

ممنون.کجا کپیش کنم.میخام پچهای ۶۰ فریم illusion رو بازیها اجرا کنم.با ایتمز فلو میشه اگه انلاین بشم.
اونا دیگه اجرا نمی شن اکثر بازی های ps4 روی 5 با نرخ 60 اجرا می شن اگرم نشن پچ 60 فریم برای نصب دارن
اون پچ خوبیش این بود که 120 فریم 120 هرتزم داشت که اصلا کار نمی کنه دیگه اپدیتم نداده

اونا دیگه اجرا نمی شن اکثر بازی های ps4 روی 5 با نرخ 60 اجرا می شن اگرم نشن پچ 60 فریم برای نصب دارن
اون پچ خوبیش این بود که 120 فریم 120 هرتزم داشت که اصلا کار نمی کنه دیگه اپدیتم نداده
یعنی امکان اجرای تموم بازیای پلی 4 باکنسول پلی 5 با فریم 120 هس ؟

سلام
لطفا یکی زحمت بکشه آموزش packpork رو بذاره
کاری نداره فایل ها جایگزین می کنی بعدش پیلود منتقل می کنی و بازی رو اجرا می کنی همین

من astro تست کردم حتی از روی فلش عالی اجرا شد فقط چرا این بازی اینقدر رزولوشن حقیقی پایینی داره 120 هرتزم نداره بازی گوتی باشه بعد این شکلی

• Like
Reactions: esi overlord
دوستان من واسم مشکلی پیش اومده
حین آپدیت کردن etaHen و kstuff از طریق اتولودر فلش مموری کنسول هنگ کرد و خاموش شد. بعد از اجرای هک یوتیوب بازیها تا چند دقیقه بخوبی اجرا میشن ولی بعدش دیگه هیچ بازی ای اجرا نمیشه و این ارور دائمی میاد . و تنها راهش اینه که کنسول رو ریستارت کنم
لطفاً راهنمایی کنید

Attachments

• IMG_20260124_122748.jpg
    IMG_20260124_122748.jpg
    788.8 KB · مشاهده: 15
  • Like
سلام دوستان
من یه مشکلی با جیلبرک دارم
ورژن دستگاه 7.40 هست
بعد از ریستور و تنظیم دی ان اس و اجرای برنامه یوتیوب و جیلبرک شدن دستگاه داخل منو ستینگ گزینه debug setting میاد و etahen. نمیاد
وارد debug setting میشم بعد وارد game و بعد package installer و برنامه explorer رو نصب میکنم ولی برنامه explorer اجرا نمیشه و پیغام میده این برنامه برای PS4 هست
مشکل کجاست کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟

• Like
سلام دوستان
من یه مشکلی با جیلبرک دارم
ورژن دستگاه 7.40 هست
بعد از ریستور و تنظیم دی ان اس و اجرای برنامه یوتیوب و جیلبرک شدن دستگاه داخل منو ستینگ گزینه debug setting میاد و etahen. نمیاد
وارد debug setting میشم بعد وارد game و بعد package installer و برنامه explorer رو نصب میکنم ولی برنامه explorer اجرا نمیشه و پیغام میده این برنامه برای PS4 هست
مشکل کجاست کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟
بعضی وقتا ایتا هن درست ران نمیشه . با برنامه آیتمز فلو توی منوی خود آیتمز tool box رو ران کن و بعد تو ایتا هن چک کن ببین اتو استارت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or