اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

ظاهرا نصب dlc به صورت پکیج اوکی شده

1000072471.jpg

1000072475.jpg

1000072479.jpg

1000072481-jpg.406110

Attachments

• 1000072481.jpg
    1000072481.jpg
    503.4 KB · مشاهده: 179
Kstuff 1.6.7

Implemented auto-mounting🎉
Added USB Rest Mode support with USB monitoring

Dump Runner 1.00 Beta released
Added App Install With Icon-Loading From Menu-PS4 Open Folder Support ( Beta )

با این نسخه می تونید بازی از منوی اصلی دیگه اجرا کنید بدون اتاهن یا ایتمز فلو فقط با kstuff

آخرین ویرایش:
به روز رسانی وضعیت هک PS5

-Gezine ویدیویی از mast1core را به اشتراک گذاشت که تا FW 12.40 سازگار است
-Echo Stretch تایید کرد که تا فریمور 12.00 , kstuff کار خواهد کرد
- سیستم عامل هدف به 12.00 به روز , ب رنگ زرد شد

View attachment 406163
سلام آقا رضا،
من از زمان فریمور 7.02 (ps4) میام،یادش بخیر انگار همین دیروز بود،عمر گران گذشت و میگذرد.
در مورد اینکه فریمور نسخه 12 (ps5) داره به هک نزدیک میشه،آیا شامل 12.40(آخرین آپدیت در حال حاضر) هم میشه یا صبر ایوب میطلبه؟😄

سلام آقا رضا،
من از زمان فریمور 7.02 (ps4) میام،یادش بخیر انگار همین دیروز بود،عمر گران گذشت و میگذرد.
در مورد اینکه فریمور نسخه 12 (ps5) داره به هک نزدیک میشه،آیا شامل 12.40(آخرین آپدیت در حال حاضر) هم میشه یا صبر ایوب میطلبه؟😄
درود دادا, یادمه ایدیتو,بعلاوه دوستان دیگه و ارزوی سلامتی دارم برای همه...
ببین خب همونطور ک اشاره داشتی و اینم خاطرت باشه اونموقع خودمم اومدم اونجا گفتم کنسول 5.05 داشتمو بنا ب دلایلی فروختم بعدش ک مجدد خریدم با فریمور 7.55 گرفتم , همون موقع مثل همین حسی ک بقیه دارنو داشتم اما با این تفاوت ک میدونستم باید صبر کنم و اخرش ب قول خودت انگار دیروز بود ک فریمور 7.55 ک هیچ بعدشم هک شاملش شد...بنابراین الانم بهت همونو میگم , صبر کنی ایشال همه چیز ردیف میشه بعد برات میشه خاطره..

سلام آقا رضا،
با توجه به اینکه الان هک شامل دستگاه های توی ویترین و اکبند هم می شه شما نگه داشتن اخرین فریمور برات ارزشی نداره
نهایت می فروشی یک دستگاه اکبند یا کارکرده می خری هکش می کنی
در کل سوراخ 5 پیدا شده احتمالش زیاده که 12.40 هم به فاصله کمی بعدش هک بشه حتی بالاترش

هیچ چیز تضمین شده نیست، اما تلاش هایی برای اجرای vue روی PS5 وجود دارد، اگرچه بسیار چالش برانگیزه..

این برنامه حتی قبل از انتشار PS5 متوقف شد، این برنامه برای PS5 در دسترس نیست.

در حال حاضر به نظر می رسه BDJB جدیدی برای PS5 new jb وجود نخواهد داشت..
در نتیجه فعلا فقط روش Mast1c0re (استفاده از شبیه‌ساز PS2) و همچنین اکسپلویت‌های مبتنی بر Lua هست که روی فریمورهای بالاتر هم جواب می‌دهند.
PS5JB.jpg

Speed-007
به زودی به ps5 11.xx 12.xx خواهم رفت

ب عنوان اولین بازی من روی Forza Horizon 5 تمرکز خواهم کرد، امیدوارم بازی بدون مشکل کار کند

و بیشتر gears of war /
death stranding 2
ghost of yotei
mafia the old country
/ و بیشتر ....

اکثر بازی ها روی [10.xx - 11.xx - 12.xx] کار می کنند

بنابراین اگر می‌خواهید این بازی را انجام دهید، از ps5 10.00 خود مطمئن شوید
منظورش یجورایی از
معنای دقیق اون اعداد فریمورا (10.00 تا 12.00)
در واقع میتونه یک نکته باشه:
«تعجیل برای آپدیت نکنید و روی نسخه ۱۰.۰۰ بمانید حتی پایین تر ، چون ما راهی پیدا می‌کنیم که بازی‌های جدیدِ با پیش نیاز ب فریمور ۱۲.xx را روی کنسول نسخه ۱۰.۰۰ شما اجرا کنیم.»
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
1000001091.jpg
Release Initial Release · BestPig/BackPork
پیلود بکپورک برای اجرای بازیها که نیاز به فر‌یمور بالا دارند در فریمور های پایین

1000001092.jpg
GitHub - Gezine/Luac0re: Luac0re is a mast1c0re variation that uses Lua scripting for easier exploit development.
جیلبریک لوا کور
نیاز به دیسک بازی star wars داره

1000001095.jpg Releases · Gezine/Y2JB
نسخه جدید y2jb
پ.ن : نصب این نسخه باعث میشه دیگه اتولودر کار نکنه
هنوز راهی برای درست کردنش پیدا نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or