سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

من یادم نیست فصل دو رو دیدم یا نه
ولی موندم کامل بیاد بعد شروع کنم
الان با توجه به صحبتها در مورد فصل آخر، فکر کنم ادامه ندم بهتره
درسته؟

درسته؟

نه آقا به خاطر ۴تا دیالوگ سریال رو بیخیال نشو. همچنان ارزش دیدن داره :D

درسته؟
ب نظرم اگه مشکلی با واقع گرایی انتخابی داستان و برتری غیرموجه شخصیت های اصلی مشکلی نداشته باشی ادامه بده ولی اگر خیلی حساسی و برات منطق محوری کلیت سریال مهمه شاید زیاد بهت خوش نگذره

• Like
Reactions: M0HAMAD
خب تا قسمت اخر بود، زدم و دیدم. واقعا فاجعه بود. نمیدونم چی شد که این سریال با اون داستان نویسی و جذابیت اخرش شد این. واقعا عجیبه. نه جرات داشتن کسی رو بکشن و نه پایان در خوری داشتن. مدام هم که داستان عوض میشد. اصلا دلایل قانع کننده برای این دنیا ها نمیاورد. سر صبحه و خسته ام ولی واقعا مایوس شدم از این سریال. حیف سه سال که منتظرش بودم.

• Like
Reactions: M0HAMAD
صبح بلند شدم؛ رفتم یه سر صفحه IMDB سریال و دیدم اپیزود فینال امتیاز 8.1 گرفته؛ 8.1 برای شروع نسبتاً متوسط تلقی می‌شه (مقایسه کن با اپیزود فینال BCS که یادم می‌آد در فاز شروع 9.9 بود!)؛ با خودم گفتم دو دلیل که امتیاز کم گرفته: یا استیو مُرده یا ویل باز Woke تف داده. 🦆 :D

الان دیدم که هیچ‌یک اتفاق نیفتاد؛ استیو زنده موند و @pandora tomorrow باید امشب همه‌مون رو شام خونش دعوت کنه!:D🦆 یک هپی اندینگ دمِ عیدی که همه رو راضی نگه داشت با کلی سؤال که بهمون جواب ندادن (دقیقاً مثل LOST و Leftovers و GOT و ...)؛ کلاً ماهیت ژانر Sci-FI/ Fantasy اینکه نمی‌تونن به تمام سؤال‌های ایجادشده در طول مجموعه، پاسخ بدن. یک هپی اندینگ که رده سنی کودکان و نوجوانان رو بیشتر خوشحال می‌کنه تا ما خرس گنده‌های 25-50 ساله!🦆:D

زباله‌دان تاریخ نبود؛ آروم بشید و شُل کنید؛ بدک تموم نکرد! اون شخصیتِ کالی هم کلاً کارکردی از همون زمان معرفی‌اش در The Lost Sister نداشت (البته کارکرد می‌تونست داشته باشه که دافرها بلد نبودند از پتانسیل‌اش استفاده کنند)؛ در کل، یک مقوا حذف شد که به کسی برنخوره.:D🦆 بریم برای جمع‌بندی:

Season One & Two: 9.3
Season Three & Four: 8.6
Season Five: 7.5

آخرین ویرایش:
برای من پایان خیلی خوبی بود و واقعاً لذت بردم! می‌تونست با یه سری تغییرات از این هم بهتر بشه و حداقل بزنن کاراکترهای بیشتری رو شهید کنن که حالت تأثیرگذارتری پیدا کنه، ولی در مجموع خیلی خوشم اومد و هم پُر از لحظات زیبا بود و هم آخرش محشر تموم شد و اون دقایق پایانی جزو بهترین لحظات کل سریال برای من بودن. البته در مورد مرگ کاراکترها دیگه خیلی داغون هم نبود و شاید از زاویه‌ای بشه گفت مهم‌ترین کاراکتر سریال یعنی اِل مُرده و اون صحبت‌های مایک بیشتر از اینکه جنبه واقعی داشته باشه، برای شیرین کردن یه پایان تلخ بود، همون‌طور که بازی D&D رو هم یه دفعه با یه پایان شیرین تموم کرد. البته چون سریال واقع‌گرایانه نیست، بعداً می‌تونن هر جوری بخوان زنده بودنِ ال رو توجیه کنن ولی حداقل از دیدِ من توی این اپیزود شاهد پایان زندگی ال بودیم.
در کل Stranger Things برای من از همون اول تا پایانش یکی از بهترین سریال‌ها بین آثار علمی‌تخیلی و فانتزی توی سال‌های اخیر بود و به جز ۲،۳ اپیزود ضعیف، اکثر اپیزودهاش رو دوست داشتم (متأسفانه بدترین مورد هم اپیزود یکی مونده به آخر بود و به نظرم بخشی از واکنش‌های منفی اغراق‌آمیز و بمبارون امتیاز یک به اپیزود پایانی، به خاطر همون اپیزود یکی مونده به آخر بوده نه پایان سریال). یعنی برعکس سریال‌هایی مثل Game of Thrones و Westworld که از یه جایی به بعد منهدم شدن، این یکی به جز معدود اپیزودهایی، تا پایان در حد مناسبی باقی موند و میانگین کیفیتش خوب بود و دمشون گرم! :دی
خیلی دوست دارم سال‌ها بعد (مثلاً ۱۰،۱۵ سال دیگه) بروبچ رو دوباره دور هم جمع کنن و یه سری ماجراهای جدید ببینیم. از اون مدل آثاری هست که همچین چیزی خیلی بهش میاد و جالب می‌شه. :دی

آخرین ویرایش:
خیلی دوست دارم سال‌ها بعد (مثلاً ۱۰،۱۵ سال دیگه) بروبچ رو دوباره دور هم جمع کنن و یه سری ماجراهای جدید ببینیم. از اون مدل آثاری هست که همچین چیزی خیلی بهش میاد و جالب می‌شه. :دی

ینی همون شیردوشی؟! البته نتفلیکس از همین الان دوشیدن رو شروع کرده 🦆 :D (یه انیمه و یه اسپین آف داره دوشش رو آماده می‌کنه)

ینی همون شیردوشی؟! البته نتفلیکس از همین الان دوشیدن رو شروع کرده 🦆 :D (یه انیمه و یه اسپین آف داره دوشش رو آماده می‌کنه)
شیردوشی می‌شه همون انیمه و اینا! ولی اینکه مثلاً ۱۵ سال بعد اینا دور هم جمع بشن و با شکل و شمایل متفاوت و خارج از فضای بچگونه سراغ ماجراجویی برن، چیز باحالی می‌شه. :دی

شیردوشی می‌شه همون انیمه و اینا! ولی اینکه مثلاً ۱۵ سال بعد اینا دور هم جمع بشن و با شکل و شمایل متفاوت و خارج از فضای بچگونه سراغ ماجراجویی برن، چیز باحالی می‌شه. :دی

اون می‌شه یه چیزی شبیه Reunion‌های مصاحبه‌طوری که Harry Potter و Friends دو سه سال پیش بیرون دادن؛ :D 🦆

اینکه یه سریال کامل بدن بیرون با بازیگرایی که مثلاً 30 ساله شدند؛ می‌شه همون شیردوشی!🦆:D شیردوشی بدترین اتفاق ممکن در صنعت سرگرمی هست. از فکرها نکنید که هالیوود رو به چوخ می‌دید (الانم به چوخ رفته)

در کل قسمت آخر خوب بود به نظرم. بعد از قسمت ۷ هم مشخص بود که خبری از پایان دارک و این چیزا نیست و با این اوصاف تونستن آخر سریال رو قابل قبول تموم کنن. سکانس پایانی با D&D حال‌ و هوای bittersweet قشنگی داشت مخصوصا برای کسایی که از همون اول سریال رو دنبال می‌کردن.
فقط انتظار داشتم که بیشتر به the abyss و Mind Flayer پرداخته بشه. خیلی سریع از این موضوع رد شدن که در اصل مایند فلایر پشت همه ماجراها بوده (با اینکه خیلیا هم حدس زده بودن). نمره ۷.۵ برای این فصل منطقیه به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or