خبر رسمی میازاکی: فرام‌سافتور خالق سبک «سولزلایک» نیست

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

16556.jpg
میازاکی: فرام‌سافتور خالق سبک «سولزلایک» نیست
هیدتاکا میازاکی، کارگردان سرشناس آثاری چون الدن رینگ و دارک سولز، در مصاحبه‌ای جدید با مجله Game Informer اعلام کرد که لزوماً استودیوی FromSoftware را مخترع سبک محبوب «سولزلایک» نمی‌داند. وی اشاره کرد که این استودیو صرفاً پاسخی مناسب برای نیازی که از قبل در میان بازیکنان وجود داشت، ارائه داده است.
میازاکی در این گفتگو توضیح داد:
«من می‌دانم که اعتبار ابداع اصطلاح سولزلایک به ما داده شده است، اما از نظر طراحی بازی، ایده مرگ و یادگیری به عنوان بخشی از چرخه اصلی بازی، چیزی بود که مخاطبان دنیای گیم از قبل برای آن آمادگی داشتند؛ فقط هنوز پاسخ کاملی برای آن اشتها پیدا نشده بود.»
او همچنین تاکید کرد که آن‌ها هرگز قصد نداشتند سبکی جدید در صنعت بازی تعریف کنند و از اینکه ساخته‌هایشان باعث شکل‌گیری یک زیرژانر شده است، احساس افتخار و در عین حال کمی نگرانی می‌کنند. میازاکی معتقد است که ریشه‌های این طراحی در بازی‌های قدیمی‌تر خود استودیو مانند King's Field وجود داشته و آن‌ها فقط این DNA را با نیازهای بازار و ویژگی‌های آنلاین مدرن ترکیب کرده‌اند.

میازاکی معتقد است که ریشه‌های این طراحی در بازی‌های قدیمی‌تر خود استودیو مانند King's Field وجود داشته و آن‌ها فقط این DNA را با نیازهای بازار و ویژگی‌های آنلاین مدرن ترکیب کرده‌اند.

خود میازاکی هم شیفته Naotoshi Zin هست و هرجا که میتونه بهش ارجاع میده ولی خیلی از پلیرها تمام اعتبار بازیهای دوره جدید فرام سافتور رو پای میازاکی میزارن که انگاری کلا قبل اون هیچی نبوده.

خود میازاکی هم شیفته Naotoshi Zin هست و هرجا که میتونه بهش ارجاع میده ولی خیلی از پلیرها تمام اعتبار بازیهای دوره جدید فرام سافتور رو پای میازاکی میزارن که انگاری کلا قبل اون هیچی نبوده.
حالا King's Field که یه شاهکار کلاسیکه، یه مثال جدیدتر از اهمیت فردی مثل NZ به نظرم DS2 ـه! من همیشه می‌گم عمده دلیلی که فن‌های سری سولز، Dark Souls 2 رو دست‌کم می‌گیرن و اون رو به طرز اغراق‌آمیزی، خیلی خیلی پایین‌تر از بقیه سولزلایک‌های فرام سافتور قرار میدن، اینه که اسم Miyazaki رو بازی نیست؛ در حالی که خودِ میازاکی همیشه از دیزاین DS2 که دست‌پخت Naotoshi Zin هست، تعریف و بازی رو بابت امتحان کردن یه سری ایده‌های پُر ریسک تحسین کرده! من هم قبول دارم که DS2 بازی پرفکتی نیست و برای من پایین‌تر از DS1 قرار می‌گیره ولی نه اونقدر که بعضی‌ها ازش بد می‌گن و نادیده‌اش می‌گیرن! به نظرم اگه From Software شیطنت می‌کرد و اسم میازاکی رو به دروغ روی DS2 میذاشت، الان این بازی به همین شکل کنونی، قبله خیلی‌ها میشد!!

حالا King's Field که یه شاهکار کلاسیکه، یه مثال جدیدتر از اهمیت فردی مثل NZ به نظرم DS2 ـه! من همیشه می‌گم عمده دلیلی که فن‌های سری سولز، Dark Souls 2 رو دست‌کم می‌گیرن و اون رو به طرز اغراق‌آمیزی، خیلی خیلی پایین‌تر از بقیه سولزلایک‌های فرام سافتور قرار میدن، اینه که اسم Miyazaki رو بازی نیست؛ در حالی که خودِ میازاکی همیشه از دیزاین DS2 که دست‌پخت Naotoshi Zin هست، تعریف و بازی رو بابت امتحان کردن یه سری ایده‌های پُر ریسک تحسین کرده! من هم قبول دارم که DS2 بازی پرفکتی نیست و برای من پایین‌تر از DS1 قرار می‌گیره ولی نه اونقدر که بعضی‌ها ازش بد می‌گن و نادیده‌اش می‌گیرن! به نظرم اگه From Software شیطنت می‌کرد و اسم میازاکی رو به دروغ روی DS2 میذاشت، الان این بازی به همین شکل کنونی، قبله خیلی‌ها میشد!!
مخصوصا وقتی این پلیرهایی که میگن DS2 رو بازی نکنین چیزی از دست نمیدین یا ارزش بازی کردن نداره و...
اینها رو که میخونم و میشنوم با سر میخوام برم تو مانیتورشون :D

درسته بازی بی نقصی نیست ولی انصافا متفاوت ترین بازی فرام سافتوره ، به ویژه تو سولزبورنها.
از همون ابتدا تا انتها این حس متفاوت بودن ، جدید بودن رو به پلیر القا میکنه.
DS 2 برای من خیلی شبیه به این انیمیشن سریالیها و محتواهای دیگست که تگ "What if" میگیرن و تغییرات کوچیک و بزرگ تو دنیا ، شخصیتها و... میدن میمونه.

برای من هیچکدوم از بازیهاشون DS1 نمیشه ، DS3 هم که ادامه مستقیمشه ، دنیایی از qol داره و بلادبورنیزه شده ... که مجموعا چندصد ساعت پای این دو آتیش زدم.
ولی اگه بگم پلی تایمم برای DS2 از مجموع اونها بیشتر بوده اغراق نکردم.
بازی یه زبان طراحی و لحن جدیدی داره که حس متفاوتی نسبت به اون دوتا داره.

میشه گفت DS2 همون King's Field 5 هست که هیچوقت ساخته نشد.
فقط کاش میتونست به خاطر نسخه های نسل هفتی دانگرید نشه.
============
============

آخرین ویرایش:
مخصوصا وقتی این پلیرهایی که میگن DS2 رو بازی نکنین چیزی از دست نمیدین یا ارزش بازی کردن نداره و...
اینها رو که میخونم و میشنوم با سر میخوام برم تو مانیتورشون :D

درسته بازی بی نقصی نیست ولی انصافا متفاوت ترین بازی فرام سافتوره ، به ویژه تو سولزبورنها.
از همون ابتدا تا انتها این حس متفاوت بودن ، جدید بودن رو به پلیر القا میکنه.
DS 2 برای من خیلی شبیه به این انیمیشن سریالیها و محتواهای دیگست که تگ "What if" میگیرن و تغییرات کوچیک و بزرگ تو دنیا ، شخصیتها و... میدن میمونه.

برای من هیچکدوم از بازیهاشون DS1 نمیشه ، DS3 هم که ادامه مستقیمشه ، دنیایی از qol داره و بلادبورنیزه شده ... که مجموعا چندصد ساعت پای این دو آتیش زدم.
ولی اگه بگم پلی تایمم برای DS2 از مجموع اونها بیشتر بوده اغراق نکردم.
بازی یه زبان طراحی و لحن جدیدی داره که حس متفاوتی نسبت به اون دوتا داره.

میشه گفت DS2 همون King's Field هست که هیچوقت ساخته نشد.
فقط کاش میتونست به خاطر نسخه های نسل هفتی دانگرید نشه.
============
============
اولش خواستم به "لایک" بسنده کنم، ولی دیدم کافی نیست؛ با صد در صدِ حرفات موافقم شدید! چه جالب؛ برای من هم هیچ سولزلایکی، DS1 نمیشه! DS1 نه تنها بهترین سولزلایک عمرم محسوب میشه، بلکه بهترین عنوان metroidvania ای هست که تا به حال تجربه کردم (قبول دارم که ادعای بزرگیه). هنوز هم وقتی یاد شورت‌کات‌های نقشه میوفتم و اینکه چطوری اون مپ لعنتی DS1، به صورت عمودی و افقی متصل به هم طراحی شدن، مو به تنم سیخ میشه!

ولی وقتی پای DS2 میشینم، نوع خاصی از جسارت و بی‌پروایی رو می‌بینم! به قول خودت مصداق بارزِ "what if" ـه و یه جور Re-Imagination از تمام اِلِمان‌ها و مکانیک‌های امتحان‌پس داده DS1 و حتی Demon's Souls به حساب میاد؛ این یعنی دست بُردن تو یه فرمول موفق و برنده که خب خیلی جیگر می‌خواد این کار! جالب این‌جاست که خیلی از ویژگی‌های DS2، مبنایی شد برای برخی تغییرات DS3. بخوام جمع‌بندی کنم، DS2 عنوان گستاخ و پُر رویی بود که تونست حرف خودش رو بزنه.

الان بالاخره چی شد . فه وایه کلام چی میشه. اخرش ما سولز بازیم یا فیلدز باز
ولی باید سکیرو بکشیم بیرون از این بحث ها
نه سبک همونه، سولزلایک. منظورش اینه ما قصد نداشتیم سبک یا ساب ژانر جدید ایجاد بلکه خودش خود به خود ایجاد شد.

اینکه گفته احساس نگرانی می کنه رو درک می کنم. یعنی بخوان تغییری تو سبک بدن مثلا نایترین ملت بگن این دیگه سولز نیست! یا اینکه گفته قصد ایجاد ساب ژانر نداشتیم و براساس نیاز پلیرها ایجاد شده باز نشون می ده ممکنه فرام سافتور اصلا بازی خارج از این سبک یهو بسازه. چون هدفش صرفا سولزلایک ساختن نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or