سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

واقعا حال به هم زن هست که نویسنده‌ها ذره‌ای جرئت ندارن کاراکترها رو بکشن :دی هردفعه هم 10 تا شخصیت جدید اضافه میکنن و دلشون نمیاد main characterها رو بکشن :دی
به نقطه‌ای رسیده دیگه تقریبا هیچکدوم ازین کاراکترها برام اهمیتی ندارن و سریال حس گل و بل‌بل و داستان‌های کودکانه با هپی اندینگ میده.
فقط منتظرم برن وکنا رو بکشن اون وسط شاید شاید شاید!! یکدونه کاراکتر تلف بشه :دی یا بیان فاز خداحافظی Eleven رو بگیرن ولی بعید میدونم.
اینقدر که fake death کردن این فصل منزجر کننده بود!

واقعا حال به هم زن هست که نویسنده‌ها ذره‌ای جرئت ندارن کاراکترها رو بکشن :دی هردفعه هم 10 تا شخصیت جدید اضافه میکنن و دلشون نمیاد main characterها رو بکشن :دی
به نقطه‌ای رسیده دیگه تقریبا هیچکدوم ازین کاراکترها برام اهمیتی ندارن و سریال حس گل و بل‌بل و داستان‌های کودکانه با هپی اندینگ میده.
فقط منتظرم برن وکنا رو بکشن اون وسط شاید شاید شاید!! یکدونه کاراکتر تلف بشه :دی یا بیان فاز خداحافظی Eleven رو بگیرن ولی بعید میدونم.
اینقدر که fake death کردن این فصل منزجر کننده بود!
این سریال هم مثل نصف سریال های مدرن باید بعد از یک فصل رها میشد چه توسط نویسنده و شبکه چه توسط بیننده. من خودم فقط فصل اول رو دیدم و هر چقدر که زمان میگذره و نظرات مردم رو میخونم بیشتر مطمئن میشم کار درست رو کردم :D

از ز... فلیکس انتظار بیشتری نمیره خب
ولی هم لحظات آخر قسمت 6 هم 7 اضافی و مزحرف و گزافه گویی بودن واقعا. ماشالا همه کاراکتر های قدرتمند رو هم که دختر کردن از اون و خواهرش بگیر تا نانسی که در حد شوارتزنگر تیراندازی میکنه و بقیه هم که یا گی هستن یا درگیر بدست آوردن دختران.

امیدوارم قسمت آخر الون به عنوان نچسب ترین کاراکتر تاریخ نتفلیکس بمیره و راحت بشیم از شر این بشر با این لباسایی که تنش کردن.

خب.
منم مثل خیلی از شماها فن دو آیشه این سریال بودم.
گمان می‌کنم فصل اول رو تابستون سال ۹۶ دیدم.
هشت ساله در انتظاریم تا ببینیم چی میخواد بشه!
از فصل قبل(۴) St دیگه اون St سابق نبود برای من.
مدت زمان طولانی هر قسمت، تیکه پاره شدن بچه‌ها و دور شدن از اون فضای دهه هشتادی هاوکینز(به خصوص نشون ندادن فصل پاییز) باعث شد دل سرد بشم.
می‌تونم چند صفحه در مورد این که St چرا دیگه اون St فصل اول و دوم نیست رو براتون بنویسم اما بیخیال بابا. خودتون همه چی رو می‌دونید.
من در گذر این ‌سال‌ها اصلاً سریالی رو دنبال نمی‌کردم. هرکی هم پیشنهاد سریال دیدن بهم می‌کرد، می‌گفتم فقط سریال‌های تموم شده رو شاید ببینم. من تا St تموم نشه، چیزی رو شروع نمی‌کنم.
اما امروز دارم به این فکر می‌کنم که دافر‌ها واقعاً چه مرگشون شده؟ باز هم پای پول و سیاست‌های نتفلیکس وسطه؟ شاید واقعاً نمی‌بایست این‌قدر فاصله به دلایل متنوع(کرونا.تحریم نویسندگان و....) بین فصل‌ها ایجاد میشد!
در مورد گرایش ویل هم از فصل قبل کاملاً مشهود بود. من حتی فکر می‌کردم به مایک حس داره!=))
در کل، این دورهمی ویل رو من ندیدم! چرا؟‌ چون این ۳ قسمت رو کلاً روی دور تند می‌دیدم یا جامپ می‌کردم:D شماها بودید که بهم گفتید ویل چه گهی خورده!:))
به هرحال؛
فصل ۵ تا الان ضعیف‌ترین فصل از دید من بوده...

• Like
Reactions: prop
خب.
منم مثل خیلی از شماها فن دو آیشه این سریال بودم.
گمان می‌کنم فصل اول رو تابستون سال ۹۶ دیدم.
هشت ساله در انتظاریم تا ببینیم چی میخواد بشه!
از فصل قبل(۴) St دیگه اون St سابق نبود برای من.
مدت زمان طولانی هر قسمت، تیکه پاره شدن بچه‌ها و دور شدن از اون فضای دهه هشتادی هاوکینز(به خصوص نشون ندادن فصل پاییز) باعث شد دل سرد بشم.
می‌تونم چند صفحه در مورد این که St چرا دیگه اون St فصل اول و دوم نیست رو براتون بنویسم اما بیخیال بابا. خودتون همه چی رو می‌دونید.
من در گذر این ‌سال‌ها اصلاً سریالی رو دنبال نمی‌کردم. هرکی هم پیشنهاد سریال دیدن بهم می‌کرد، می‌گفتم فقط سریال‌های تموم شده رو شاید ببینم. من تا St تموم نشه، چیزی رو شروع نمی‌کنم.
اما امروز دارم به این فکر می‌کنم که دافر‌ها واقعاً چه مرگشون شده؟ باز هم پای پول و سیاست‌های نتفلیکس وسطه؟ شاید واقعاً نمی‌بایست این‌قدر فاصله به دلایل متنوع(کرونا.تحریم نویسندگان و....) بین فصل‌ها ایجاد میشد!
در مورد گرایش ویل هم از فصل قبل کاملاً مشهود بود. من حتی فکر می‌کردم به مایک حس داره!=))
در کل، این دورهمی ویل رو من ندیدم! چرا؟‌ چون این ۳ قسمت رو کلاً روی دور تند می‌دیدم یا جامپ می‌کردم:D شماها بودید که بهم گفتید ویل چه گهی خورده!:))
به هرحال؛
فصل ۵ تا الان ضعیف‌ترین فصل از دید من بوده...
ویل واقعا به مایک حس داره (یا داشته)

میدونستم نتفلیکس چیکارس و انتظار گند زدن داشتم ولی نه در این حد.
خدای این دیگه چه افتضاحی بود. تو کل عمرم هزاران فیلم و سریال دیدم ولی تاحالا سر هیچ صحنه ای اینجوری اذیت نشده بودم انگار یکی با چکش میخ میکوبه تو چشم و گوشم.
تنها نکته مثبت این فصل برامن دیدن بانو بود
sadiesink_-20251228-0001.jpg

میدونستم نتفلیکس چیکارس و انتظار گند زدن داشتم ولی نه در این حد.
خدای این دیگه چه افتضاحی بود. تو کل عمرم هزاران فیلم و سریال دیدم ولی تاحالا سر هیچ صحنه ای اینجوری اذیت نشده بودم انگار یکی با چکش میخ میکوبه تو چشم و گوشم.
تنها نکته مثبت این فصل برامن دیدن بانو بود
View attachment 405752
همین خانوم نصف runtime این فصل براش بود با Holly که بعد ببینیم رو ویلچر نشسته داره راه میره :دی Holly هم دوباره وکنا گرفت :دی
یعنی منطق فیلنامه نویسی

اگه آدمهای این جهان از آمریکا برن مثلا استرالیا، وکنا و رفقاش از جهان موازی باز میتونن برن سراغشون؟آخه اون جهان موازی که هواپیما و کشتی ندارن که اینا هم برن استرالیای اون یکی جهان :D

• Smile
Reactions: MoonD
من فصل چهارم رو یک قرن پیش دیدم. الان دیدم همه میگن فصل جدید زبالست، راسته؟

یکم کامنت های بچه ها رو دیدم، فکر کنم نبینم بهتره.:|
در کل فصل بدی نیست ولی قسمت ۷ قسمت بدیه :D اگه از فصل های قبلی خوشت میومد به نظرم ارزش دیدن داره حالا میخوای صبر کن قسمت آخر بیاد واکنش های اون رو هم ببین.

ـــــــــــــ

وضعیت امتیاز قسمت ۷. فقط هم این داره review bomb میشه به بقیه کاری ندارن:D
Screenshot 2025-12-29 at 01.25.56.jpg

من فصل چهارم رو یک قرن پیش دیدم. الان دیدم همه میگن فصل جدید زبالست، راسته؟

یکم کامنت های بچه ها رو دیدم، فکر کنم نبینم بهتره.:|
زباله نیست تا قسمت هفت خوب بود قسمت هفت یه چند دقیقه راجع به مسائل همجنس گرایی صحبت میشه الان دیگه ملت ریختند دارند به این ایپزود امتیاز پایین میدن وگرنه اون چند دقیقه رو نادیده بگیری اونقدرام بد نیست

چی شد این کشت و کشتار ما؟ قسمت آخر قراره خیلیا بمیرن؟ تا اینجا که همه رو سالم نگه داشتن. امیدوارم قسمت آخر چند نفری بمیرن :D این سه قسمت برای من ضعیف‌تر بود نسبت به چهار قسمت ابتدایی. البته یه سری جاهاش واسه اینه که اونقدرا عشق و علاقه به سریال و شخصیتاش ندارم. صرفا دیدمش که سرگرم شم. شاید خیلی جاها برای کسانی که به شخصیتا و روابطشون اهمیت میدن، خیلی خوبم بوده باشه. سکانس اعتراف ویل هم خیلی جالب طراحی شده بود. تا دهنشو باز کرد گفتم اوه اوه همینجاس که ملت رو عصبانی کرده :D ولی در کل نویسندگی میتونست بهتر باشه به نظرم. در نهایت مدت زمان هر قسمت خیلی زیاده. نهایت همون ۴۵ ۵۰ دقیقه کافی بود واقعا! ببینیم چطور میخوان سریال رو ببندن.

• Like
Reactions: MoonD and masoud101

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or