قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
الان اونی که اون موقع 20تومن خریده میاد میگه خوب شد به حرف کسی گوش ندادم وخرید خوبی کردم:دی
مشکل اینه که شما فقط بصورت تک بعدی این قضیه رو نگاه میکنید
کسی که اون موقع بازی کرده شاید بازیارو خیلی سریعتر تجربه کرده، دیگه به اون سن برنمیگرده که بتونه اونا رو تجربه کنه و اون حس رو بدست بیاره
هرکسی هم لانچ کنسول خریده عشقش رو کرده
زندگی فقط دو دوتا چهارتا کردن نیست اونم تو این مملکت که گیم تنها پناه ماست

بهار 1400دلار22تومن بود
کنسول 20تومنی یعنی 900دلار که به پول الان میشه 120میلیون تقریبا پول دوتا کنسول:دی
الان اونی که اون موقع 20تومن خریده میاد میگه خوب شد به حرف کسی گوش ندادم وخرید خوبی کردم:دی
خب اون موقع قیمت اصلی میشد ۱۱ میلیون! کی ۱۱ میلیون تونست بخره؟

بعد الان کی میتونه ۱۲۰ تومن پول کنسول بده؟ قدرت خرید و تورم و ارزش ریال هم کشک.

• Like
Reactions: Tatsumaru
کسی که اون موقع بازی کرده شاید بازیارو خیلی سریعتر تجربه کرده، دیگه به اون سن برنمیگرده که بتونه اونا رو تجربه کنه و اون حس رو بدست بیاره
من کاری به این ندارم و بحثم این نیست چه حسی داشته.میگم دوبرابر گرونتر خریدن خرید خوب حساب نمیشه.
اکثر اونای که زمان اوج قیمت ها خریدن الان میان از کارشون دفاع میکنن که خرید خوبی انجام دادن.
ادم ها باهم فرق دارن بعضی ها اصلا پول براشون مهم نیست و ده برابر هم پول بدن فقط میخوان اون وسیله رو داشته باشن مشکلی نیست مبارکشون.ولی اون خرید ده برابر گرونتر رو نمیشه خرید خوب گذاشت اون تو پاچه کردنه:دی
من خودم برعکسم اصلا نمیتونم با این مسله کنار بیام چیزی رو گرون بخرم کل لذتش برام از بین میره.
همین ps5رو خود سونی رو فروش هر کدوم ضرر میداد چند سال اول،بعد فروشنده مفت خور میاد بدون هیچ زحمتی چند صد دلار سود میکنه نظر من درمورد خرید اون موقع این بود با خریدش و عادی سازی گرونی هم جیب یه مفت خور پر کردم هم به خودم و اونای که با زحمت پول درمیارن منتظر واقعی شدن قیمت هستن ظلم کردم براهمین کل لذتش از بین میره و هیچوقت همچین خریدی انجام نمیدن.
خب اون موقع قیمت اصلی میشد ۱۱ میلیون! کی ۱۱ میلیون تونست بخره؟

بعد الان کی میتونه ۱۲۰ تومن پول کنسول بده؟ قدرت خرید و تورم و ارزش ریال هم کشک.
اون موقع با سود فروشنده و اینا حساب میکردیم قیمتش 14.15تومن بشه خوبه سری ایکس14تومن بود.
5هم بعد یه مدت به 16.17رسید بعدش باز خورد به تورم وحشتناک دو برابر شدن دلار.
ماهرچی جلو میریم خرید خورد وخوراک هم داره برامون سخت میشه چه برسه کنسول.
یه زمانی قیمت کنسول 300.400تومن بود
پایه حقوق هم300.400. الان کنسول 60و90تومنه پایه حقوق13تومن:دی

آخرین ویرایش:

حتى در جهان اولشم اين مدل خريد تو پاچه رفتنه حالا اينكه تو ايران تو كجا رفتن باشه بماند.
حالا شكا هر چقدم پول داشته باشى.
از ميزان خريت شخص چيزى كم نميكنه.

• Like
Reactions: Empyrium and jdepp
لطفا کوت نشه
کلا افزایش قیمت سرسام آور باعث راکد شدن بازار خریدوفروش می شه، تا یه جایی این بازار برای همون اقلیتی که بازار کار آزاد رو با چرخه خریدوفروش کمو بیش زنده نگه داشتن تحملو کشش داره، وقتی قیمت‌ها به شکل نجومی! از توان واقعی مردم فاصلش بیشتر و بیشتر بشه، معامله از نیاز به ریسک تبدیل می شه درست مثل بازار مسکن؛ یه زمانی با وام، قرض، طلا، ماشین یا حتی فروش یه ملک کوچک‌تر می‌شد خونه‌دار شد و به آینده امیدوار بود اما الان اوضاع طوریه که حتی اگه خونه‌ خودت رو بفروشی یا ماشین زیر پات رو رد کنی، باز هم نمی‌تونی به فردات اعتماد کنی. چون پول حاصل از فروش قبل از اینکه به حسابت بشینه ارزشش رو از دست می‌ده و برای فردا بلاتکلیف می مونی(موضوع فراتر از خرید طلا و مبادله دلاریه). دیگه به گرد تورم هم نمی‌رسیم و به‌مرور بسیاری از علایق جاشونو به نیازهای اولیه می‌دن چون مایحتاج هم تبدیل به کالای لوکس می شه و شده. خریدهایی که تا دیروز تفریح یا دلخوشی بودن امروز از سبد خانوار حذف می‌شن؛ کنسول، سرگرمی و کالاهایی که غیرضروری تلقی می شن دیگه مشتری ندارن و در نتیجه کسبوکارهایی که به این بخش وابسته ان به نقطه‌ بی بازگشت می رسن و یک به یک از بین می رن. واقعیت اینه که هیچ منطقی نمی‌تونه قبول کنه مشتری پای تورم نجومی مثل گذشته می ایسته

با کمال احترام به نظرات دوستان اما بازاری ها و همچنین اونایی که شغل آزاد دارن از تعمیرات و ... همشون از افزایش قیمت دلار خوشحال هم هستن من تعدایشون رو در اطرافم میبینم ته دلشون شکایتی ندارن فقط ممکنه کلامی ابراز ناراحتی کنن !!! نکته جالب اینه که دلار نهایت 30 درصد توی این چند ماه بالا رفته اما این جماعت متوسط بین 100 تا 150 درصد روی قیمت کالا یا خدماتشون کشیدن و فروختن و یک سری هم که ترس گرون شدن داشتن اتفاقا هجوم بردن و خریدن. یک لامپ تولید داخل میخواستم بخرم پارسال 70 تومن بوده الان شده 320 یعنی حدود 5 برابر دلار تهش 40 درصد رشد داشته چرا فروشندش و تولید کننده یا وارد کننده باید الان ناراحت باشه !!!فقط کارمند رده پایین و متوسط و اونایی که رفتن دنبال درس و مدرک دانشگاهی سرشون کلاه رفته و بی پول تر شدن.
تا ترس این باشه که امروز نخریم فردا گرون تر میشه مشتری تو بازار پیدا میشه که بشه کالا رو با چند برابر قیمت بهش انداخت.

آخرین ویرایش:
اینایی که می گن بهار 1400 خریدین 20 تومن فلان خوب بگید طرف 4 ساله داره باهاش گیم می زنه تو کف نمونده
البته خودمم اون زمان نخریدم خریدمم سونی تصمیم گرفت بازی هاش برای پی سی بده عملا خاک خورد با این حال این همه سال طرف با کنسولش عشق کرده قطعا ارزش داشته یکم گرون تر به دلاری بخره ش
من خودم ماه پیش یک چیز ساده می خواستم بخرم 7 تومن گفتم بذار ماهه دیگه بگیرم این ماه شده 10 تومن :| (تازه دیدم قیمت جهانیش اف هم خورده)

اشتباه فکر میکنید که بازاری ها از گرانی خوشحال میشند، خیلی اشتباه فکر میکنید،

در 10 سال اخیر، قبل از کارمندان و شاغلین غیر بازاری، بازاری ها بودن که 6 سال پیش تابستون به گرانی اعتراض کردند و تا تعطیلی خودخواسته پیش رفتند مخصوصا بازار تکنولوجی (که به صورت اجباری بعدا مجبور شدن دوباره شروع به کار کنند)

این جداسازی ها نه تنها دقیق نیست، علمی و اماری نیست، که به شدت به همبستگی ملی اسیب میزنه، همونطور که شماها از بازاری یک موجود طمعکار منفعت طلب و بیخیال نسبت به مشکلات میسازید، بازاری هم میتونه به طرق دیگر چنین قضاوت های نادقیق و بر اساس تجربه شخصی از قشر های دیگر داشته باشه، (سود رو کی میکنه؟ عامل اصلی مشکل چون ازش فرافکنی میشه)

*به طور کل مملکت ما بیماری ضد بازار ضد سرمایه ضد ادم ثروتمند ضد ادم موفق (نه فقط بازار،؛ از هر قشری) داره که ریشه در احزاب 100 سال پیش داره (بحث رو ثیاثی نمیکنم برای همین به جزئیات نمیپردازم)

*وقتی تورم ایجاد میشه "همه" ضرر میکنند، همه، حتی اون بازاری ثروتمند هم ضرر میکنه چون به سودی که لایقش هست و گنجایش قانونی داره نمیرسه، اینم باید در نظر گرفت "بازاری" دیگه لزوما اون مرد های ثروتمند تقریبا سالخورده یا میانسال نیست، امروز بخش بزرگی از بازاری ها جوان هستند، ملک اجاره ای دارند و حتی هشتشون گرو نهشون هست، خیلی ها "نمیتونند از بازار خارج شند به دلیل بدهکاری" وگرنه تاحالا صدبار خارج میشدند، نمیشند تا همین دوزار سود رو بتونند بکنند تا با حواله دادن بدهکاری به اینده، زندگیشون ادامه پیدا کنه، یعنی فقط "روند" خرید و فروش رو حفظ میکنند که دوزار پول دریبیارند اجاره مغازه خونه بدند شیکم زن و بچه رو سیر کنند، ورگنه مدام در حال اب رفتن از نظر اقتصادی هستند، چرا خارج نمیشند؟ گفتم فقط برای حفظ روند تا کمی سود کنند که نیاز اولیه زندگیشون رفع بشه، بماند که گرانی = مشتری کم = شکست بازاری خرد = ضرر بازاری بزرگ = خارج شدن خیلی ها از جمله بازاری های بزرگ از بازار در دهه های اخیر...

*اینکه یک سری از بازاری ها سابقه چند دهه ای دارند و به واسطه همین سرمایه کافی برای سازگاری با شرایط دارند، فقط منحصر به بازاری ها نیست، هر قشری ممکنه به ان دلیل سرمایه کافی داشته باشه و به واسطه ای بتونه بقا پیدا کنه، اشتباه خیلی بزرگی هست که تا یکی دستش به دهنش میرسه، نسبت بهش بدگمان بشیم و فرض کنیم (فاجعه، فاجعه، فاجعه) فرض کنیم که از شرایط خوشحال هست... یاد اونایی افتادم که سر بحث بانک ورسز اتشنشانی میومدن در مورد بانکی ها بدگمانی میکردن بهشون نسبت های طمعکار و منفعت طلب و رانت خوار و فولان میزدن...

*مشکل جای دیگه است، هیچکی جز پدید اوردنده ی مشکل و رانت خوار های مستقیم وصل به این پدیده، سود نمیکنه. هیچ کی... هیچ کی...

اشتباه فکر میکنید که بازاری ها از گرانی خوشحال میشند، خیلی اشتباه فکر میکنید،

در 10 سال اخیر، قبل از کارمندان و شاغلین غیر بازاری، بازاری ها بودن که 6 سال پیش تابستون به گرانی اعتراض کردند و تا تعطیلی خودخواسته پیش رفتند مخصوصا بازار تکنولوجی (که به صورت اجباری بعدا مجبور شدن دوباره شروع به کار کنند)

این جداسازی ها نه تنها دقیق نیست، علمی و اماری نیست، که به شدت به همبستگی ملی اسیب میزنه، همونطور که شماها از بازاری یک موجود طمعکار منفعت طلب و بیخیال نسبت به مشکلات میسازید، بازاری هم میتونه به طرق دیگر چنین قضاوت های نادقیق و بر اساس تجربه شخصی از قشر های دیگر داشته باشه، (سود رو کی میکنه؟ عامل اصلی مشکل چون ازش فرافکنی میشه)

*به طور کل مملکت ما بیماری ضد بازار ضد سرمایه ضد ادم ثروتمند ضد ادم موفق (نه فقط بازار،؛ از هر قشری) داره که ریشه در احزاب 100 سال پیش داره (بحث رو ثیاثی نمیکنم برای همین به جزئیات نمیپردازم)

*وقتی تورم ایجاد میشه "همه" ضرر میکنند، همه، حتی اون بازاری ثروتمند هم ضرر میکنه چون به سودی که لایقش هست و گنجایش قانونی داره نمیرسه، اینم باید در نظر گرفت "بازاری" دیگه لزوما اون مرد های ثروتمند تقریبا سالخورده یا میانسال نیست، امروز بخش بزرگی از بازاری ها جوان هستند، ملک اجاره ای دارند و حتی هشتشون گرو نهشون هست، خیلی ها "نمیتونند از بازار خارج شند به دلیل بدهکاری" وگرنه تاحالا صدبار خارج میشدند، نمیشند تا همین دوزار سود رو بتونند بکنند تا با حواله دادن بدهکاری به اینده، زندگیشون ادامه پیدا کنه، یعنی فقط "روند" خرید و فروش رو حفظ میکنند که دوزار پول دریبیارند اجاره مغازه خونه بدند شیکم زن و بچه رو سیر کنند، ورگنه مدام در حال اب رفتن از نظر اقتصادی هستند، چرا خارج نمیشند؟ گفتم فقط برای حفظ روند تا کمی سود کنند که نیاز اولیه زندگیشون رفع بشه، بماند که گرانی = مشتری کم = شکست بازاری خرد = ضرر بازاری بزرگ = خارج شدن خیلی ها از جمله بازاری های بزرگ از بازار در دهه های اخیر...

*اینکه یک سری از بازاری ها سابقه چند دهه ای دارند و به واسطه همین سرمایه کافی برای سازگاری با شرایط دارند، فقط منحصر به بازاری ها نیست، هر قشری ممکنه به ان دلیل سرمایه کافی داشته باشه و به واسطه ای بتونه بقا پیدا کنه، اشتباه خیلی بزرگی هست که تا یکی دستش به دهنش میرسه، نسبت بهش بدگمان بشیم و فرض کنیم (فاجعه، فاجعه، فاجعه) فرض کنیم که از شرایط خوشحال هست... یاد اونایی افتادم که سر بحث بانک ورسز اتشنشانی میومدن در مورد بانکی ها بدگمانی میکردن بهشون نسبت های طمعکار و منفعت طلب و رانت خوار و فولان میزدن...

*مشکل جای دیگه است، هیچکی جز پدید اوردنده ی مشکل و رانت خوار های مستقیم وصل به این پدیده، سود نمیکنه. هیچ کی... هیچ کی...

متاسفانه يا خوش بختانه اصلا اينجورى نيست و از قديم تا به امروز جامعه شناسا هم نظر متفاوتى دارن نسبت به قشر اهل كسب و باقى اقشار در اين شرايط.
به خصوص توى اقتصاد ما كه از قديم سيستم كسب و كار (بنا به هر دليلى) هم زمان هم وابسته به دولت بوده و هم براساس دلالى و كسب سود از طرق نامتعارف و تورمى بوده هميشه قشر شغل در بازار همراهى با وضع موجود داشتن و حتى وقتى كسى قصد تحولى هم داشته تامين فاند ميكردن واسه مقابله باهاش.

متاسفانه يا خوش بختانه اصلا اينجورى نيست و از قديم تا به امروز جامعه شناسا هم نظر متفاوتى دارن نسبت به قشر اهل كسب و باقى اقشار در اين شرايط.
به خصوص توى اقتصاد ما كه از قديم سيستم كسب و كار (بنا به هر دليلى) هم زمان هم وابسته به دولت بوده و هم براساس دلالى و كسب سود از طرق نامتعارف و تورمى بوده هميشه قشر شغل در بازار همراهى با وضع موجود داشتن و حتى وقتى كسى قصد تحولى هم داشته تامين فاند ميكردن واسه مقابله باهاش.
اصلا اینجوری نیست یعنی الان همه بازاری ها خوشحالند؟ جامعه شناسانم نظرات متعددی دارند رویکرد های متعدد دارند و اینطور که گفتی نیست همه یک نظر داشته باشند، هر قشری از انواع و اقسام مردم تشکیل شده نمیشه همه رو به یک چوب زد، این همه بازاری ورشکسته پس چیه؟ این همه کسب و کار 1 2 3 ساله جمع شونده پس چیه؟

هر قشری، خوب و بد داره صفر و یکی هم نیست، طیف هست.

حقیقتا دو ماه قبل رلیز رد دد ۲ توی یک مغازه فروش گیم و کنسول کار میکردم .اون زمان هم دلار لحظه ای بالا میرفت و مغازه دارها شدید خوشحال بودن مخصوصا یکی توی اون پاساژ بود لیدر طور بود هر لحظه باخوشحالی میومد امار میداد . و در مورد اینکه کسی نمیخره یا توان پرداخت نداره حقیقتا اشتباه هست فاصله طبقاتی بالاست و قطعا کنسول استاندارد بالای ۱۰۰ میلیون هم بشه بازم میخرن دیگه درامد اقشار ازاد و پزشک و نمایشگاه ماشین دار و ... رو میدونیم. این گرونی ها صرفا برای قشر کارمند و کارگر قابل تحمل نیست .

اصلا اینجوری نیست یعنی الان همه بازاری ها خوشحالند؟ جامعه شناسانم نظرات متعددی دارند رویکرد های متعدد دارند و اینطور که گفتی نیست همه یک نظر داشته باشند، هر قشری از انواع و اقسام مردم تشکیل شده نمیشه همه رو به یک چوب زد، این همه بازاری ورشکسته پس چیه؟ این همه کسب و کار 1 2 3 ساله جمع شونده پس چیه؟

هر قشری، خوب و بد داره صفر و یکی هم نیست، طیف هست.

ببين بحث خوب و بد نيست اصلا اينا هميشه هستن حتى تو قشر گانگسترام خوب و بد داريم :D

ولى توى اقتصاد ما شما توى بازار باشى و بتونى با موج حركت كنى كه اكثرا بلدن و ميكنن سودتو ميبرى ولى اگه بلد نباشى يا يه بدشانسى بيارى خب ورشكست ميشى.
اكثر شكست خورده هام اونايين كه به قولى اين كاره نبودن يا يه جا يه گافى دادن.

اينا خودشون عامل شرايط نيستن و فقط متنفع از شرايط ميتونن باشن فعالانه در ايجاد و استمرارش كارى ميكنن يا ميتونن بكنن و از اون طرف هم با رضايتى كه از شرايط دارن نبايد انتظار واكنشى ازشون داشت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or