طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
ریل ریسینگ 3 دلیست شد.
RIP real racing
RIP Forza Motorsport
EA واقعا بعضی از کارهاش عجیبه.
دیگه روی موبایل هیچی در این حد از کیفیت نداریم فکر کنم.
من یه چندماهی رو خیلی باهاش حال میکردم ، حتی رفتم براش گیم پد موبایل هم خریدم.

اون RR Next هم که کنسل شد ، بتاش رو بازی کرده بودم و خیلی خفن بود.
حیف واقعا.

• Like
Reactions: Eazy-E
key_art.jpg

یه دو روزی میشه که با یک سورپرایز خبر اومدن کالکشن ریمستر بازیهای سلطان geoff crammond به استیم اومده :x
ایشون عملا میشه گفت اولین کسی بود که شروع به ساخت بازیهای شبیه ساز کرده.
که تو سال 1984 (دوسال قبل از به دنیا اومدن من :)) ) اولین سیم از فرمول 1 رو برای کمودور 64 منتشر کرده.

The Birth of Sim Racing - REVS​

آخرین بازیش هم که GP4 (2002) بود که تو این ریمسترهای استیم داره برمیگرده ، بعد از اون دیگه هیچ بازی رو نساخت چون GP5 هم که تو سال 2005 کنسل شد.

ماه قبل که زیر یکی از ویدئوهای MicroProse این رو نوشتم واقعا فکر نمیکردم کمتر از یک ماه بعد یکی از آرزوهای محالم به حقیقت میپیونده :D

Screenshot 2025-12-20 182940.jpg

==========
این نسخه ها ریمستر شده هستن و خب به خاطر مشکل لایسنس و... برندها ، اسم رانندگان ، تبلیغات و... همه تغییر داده شدن.
ولی نکته مثبت اینکه این بازیها از همون اول ورکشاپ استیم براشون منتشر میشه و با چندتا کلیک میشه مودهای تغییر نام و برند/لوگو ، اسکین و... رو دانلود و استفاده کرد.

===============
شاید بازیی که تو این روند تاثیر داشت که MicroProse دست بجنبونه Grand Pro Circuit بود که عملا ادای دینی به اون بازیها و حس رترو/کلاسیک اون دوره از شبیه سازهای فرمول 1 هست.

===========
اگه کسی عشق اون دوره از فرمول 1 (اواخر دهه 70 تا اوایل 2000) رو داره عملا الان داره عشق میکنه.

اینجا کسی Carx Street زده؟ هندلینگ و فیزیکش زیادی آرکیده نه؟
کنترل بیشتر به سمت NFSهاست تا هورایزن که این اصلا ویژگی بدی نیست.

غیر از این بخش تیونینگ و... رو هم عالی در آوردن ، خیلی بهتر از هورایزنه.
موردی که همیشه میگم اینکه سیستم پیشرفتش رو هم من بیشتر دوست دارم ، کمی گرایندی تره و چالش بیشتری داره.

کاملا مشخصه بودجش از هورایزنها پایینتره ولی بخشهایی که مربوط به ریس دادن ، تیونینگ ، حس پیشرفت و... هست رو خیلی بهتر در آوردن.

• Like
Reactions: NaViiDii
کنترل بیشتر به سمت NFSهاست تا هورایزن که این اصلا ویژگی بدی نیست.

غیر از این بخش تیونینگ و... رو هم عالی در آوردن ، خیلی بهتر از هورایزنه.
موردی که همیشه میگم اینکه سیستم پیشرفتش رو هم من بیشتر دوست دارم ، کمی گرایندی تره و چالش بیشتری داره.

کاملا مشخصه بودجش از هورایزنها پایینتره ولی بخشهایی که مربوط به ریس دادن ، تیونینگ ، حس پیشرفت و... هست رو خیلی بهتر در آوردن.

کاش یه دمویی چیزی رو کنسول داشت. واقعا باید بفهمم که هندلینگ باب میلم هست یا نه :D من متاسفانه این نفس‌های اخیر رو نتونستم بیشتر از نیم ساعت تحمل کنم. ولی خب طراحی مپش و محتوا و کاستومایزش رو میدونم خووبه.

کاش یه دمویی چیزی رو کنسول داشت. واقعا باید بفهمم که هندلینگ باب میلم هست یا نه :D من متاسفانه این نفس‌های اخیر رو نتونستم بیشتر از نیم ساعت تحمل کنم. ولی خب طراحی مپش و محتوا و کاستومایزش رو میدونم خووبه.
اینجور مواقع یه PC متوسط که میداشتی کارت راه میفتاد:D
دسترسی به دموها روش زیاده :))
======

اما روی گوشی هم میگن کنترل و فیزیکش با نسخه PC/کنسولی یکیه ولی با گیم پد و... روی ان پلتفرمها امکانات شخصی سازی و کنترل بهتری داره.
به نظرم روی گوشی دانلود کن و دوال سنسن رو وصل کن ، عملا میشه همون دمویی که میخواستی.

آخرین ویرایش:
:)) :))
این رده های پایین تو همه بازیها همین وضعیته.
من اون اول شروع که کردم خب پیش فرض همه iRating 1350 دارن و نسبتا شرایط خوب بود ، با تجربه ترها که میرن بالا.
تا اینکه کم کم خرابکارها نمره منفی میگیرن و سقط آزاد میکنن ... که خودم هم بینشون بودم.

طوریکه تا irating 500 هم رفتم پایین ، اونجا دقیقا مثل باتلاق میموند ، همینطوری میکشونتت پایینتر.
بعد از اینکه زیر و بم کنترل ماشین و ریس دادن کمی دستم اومد و... استرس و حرص خوردنی که تحمل کردم تا بیام بالا واقعا خیلی سخت بود.

• Like
Reactions: Eazy-E
:)) :))
این رده های پایین تو همه بازیها همین وضعیته.
من اون اول شروع که کردم خب پیش فرض همه iRating 1350 دارن و نسبتا شرایط خوب بود ، با تجربه ترها که میرن بالا.
تا اینکه کم کم خرابکارها نمره منفی میگیرن و سقط آزاد میکنن ... که خودم هم بینشون بودم.

طوریکه تا irating 500 هم رفتم پایین ، اونجا دقیقا مثل باتلاق میموند ، همینطوری میکشونتت پایینتر.
بعد از اینکه زیر و بم کنترل ماشین و ریس دادن کمی دستم اومد و... استرس و حرص خوردنی که تحمل کردم تا بیام بالا واقعا خیلی سخت بود.
کامنتا رو بخون مولاست :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
اساتید در کل از نظر آرکید و فان بودن الآن کدوم بازیها خوبن؟

خودم خیلی با فورزا حال کردم و بالای 150 ساعت بازیش کردم ولی چند روز پیش NFS Heat رو امتحان کردم گلاب به روتون داشتم بالا می آوردم! :D از بس کنترل و فیزیک و همه چیش داغون بود. ماشین ها یچیزی در حد گاری بودن.

اساتید در کل از نظر آرکید و فان بودن الآن کدوم بازیها خوبن؟

خودم خیلی با فورزا حال کردم و بالای 150 ساعت بازیش کردم ولی چند روز پیش NFS Heat رو امتحان کردم گلاب به روتون داشتم بالا می آوردم! :D از بس کنترل و فیزیک و همه چیش داغون بود. ماشین ها یچیزی در حد گاری بودن.
Grid legends
NFS unbound
Project cars 3
Crew motorfest
Test drive unlimited solar crown
dirt 5
هیت یونایت هم خیلی راحت بهترین ارکیدی بود که این نسل بازی کردم. ۱۰۰ تا فورزا رو به یک مرحله هیت یونایت نمیدم.
اگه تست نکردی پیشنهاد میکنم تست کنی

• Like
Reactions: Iman Shadow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or