بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
دراگون شاپ
Digital factory
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
سلام
از اکسین گیم که پرسیدم گفتن اکانت های ظرفیت دو بازی هاشون اختصاصی هست
ولی از گیم سیتی که پرسیدم گفتن اصلا اختصاصی و اشتراکی نمیفروشیم
خب این یعنی چی؟

آقایون اگه کسی ناراحت نمیشه و تیکه نمیندازه فقط تجربه خودم از پشتیبانی جدید نخل رو بگم(بعد از این ارتقا اخیر) :D

بلک اوپس 7 رو سفارش داده بودم که تحویلش در عرض چند دقیقه انجام شد.همین :D

اينو كه يه هفته معطلت كردن و سرشون شلوغ بود.
اينو خواستى عوض كنى بيا گزارش بده :D

• Like
Reactions: abi69
اينو كه يه هفته معطلت كردن و سرشون شلوغ بود.
اينو خواستى عوض كنى بيا گزارش بده :D
اینو که همون فرداش پرسیدم و فکر کنم اینجا هم گفتم :-?

راست و دروغش گردن خودش ولی گفت همیشگی نیست و این دفعه چون ۱۰ روز قطع بودیم و بلک اوپس هم بعد از این قطعی اومده رو سرویسشون برای همین همه درخواست دادن و وقتها پر شده.یعنی افرادی هم بودن که زودتر بازی رو گرفتن

حالا بازی بعدی باز ببینم چطوریه و راست گفته یا نه

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
الان من پلاسم حدود یه ماه دیگه تموم میشه و شدید دو دل شدم که پلاس تمدید کنم یا نخل بگیرم 🤔🤔🤔🤔
اگر بازی انلاین زیاد میکنی و فقط چند مدل بازی خودشون رو داری یا اکانت شون، پلاس اکسترا چون هر ماه هم چندین بازی دیگه میده

اگر بازی سینگل زیاد میکنی و از بازی های قدیمی هم به دور بودی و اینا، نخل پلاس، اینجا بازی ماهانه نداریم و کاتالوگش عملا فصلی بهتر و بیشتر میشه

اگر بازی انلاین زیاد میکنی و فقط چند مدل بازی خودشون رو داری یا اکانت شون، پلاس اکسترا چون هر ماه هم چندین بازی دیگه میده

اگر بازی سینگل زیاد میکنی و از بازی های قدیمی هم به دور بودی و اینا، نخل پلاس، اینجا بازی ماهانه نداریم و کاتالوگش عملا فصلی بهتر و بیشتر میشه
آره من ۹۰ درصد سینگل بازی میکنم. همین دردسرهای نخل منو نگران کرده که البته بازم ارزش داره به نظرم.

اگه رو ديجيتال فكتورى اجماع داريد با اين قضيه فروش قسطى هم كه داره طبق اون فرمتى كه پست اول لينكش هست يه نفر كه خريد داشته اطلاعات فروشگاهو بنويسه تا اضافه كنم به پست اول.

اگه رو ديجيتال فكتورى اجماع داريد با اين قضيه فروش قسطى هم كه داره طبق اون فرمتى كه پست اول لينكش هست يه نفر كه خريد داشته اطلاعات فروشگاهو بنويسه تا اضافه كنم به پست اول.
من هم پلاس خریدم ازشون هم بازی های دیگه
فروش هم داشتم بهشون چند روزه انجام دادن
مشکلی ندیدم
به نظرم فروشگاه استانداردی هست.

حالا که حرف از دیجیتال فکتوری شده فکر کنم باید نظرم و تجربه‌ای که اواخر نسل قبلی داشتم بگم.
من حدود 4تا اکانت ظرفیتی ازشون خریده بودم (فیفا، کرش، مورتال و سوباسا). یه روز بلند شدم دیدم بازی ها قفل خوردن و اکانت ها ساین اوت شدن. اونموقع که پیگیری کردم اولش گفتن نگران نباشین به هرکس اکانت جدیدی داده میشه که همش دروغ بود. یکم که گذشت بهونه آوردن به خاطر اینه که ایمیل ما جیمیل نیست سونی زده اکانت ها رو بن کرده و تقصیر از جانب سونیه نه ما(لول)... این حرف در صورتیه که تا الان من هرچی اکانت ظرفیتی خریدم تقریبا هیچکدوم با جیمیل نبودن... دیدن این بهونه خیلی مسخره است و بعدش بهونه آوردن که به خاطر داشتن (+) داخل ایمیل ها بوده که اکانت رو بن کردن. اون موقع پیش میومد که بعضی از اکانت های دیگه ای که از جای دیگه گرفته بودم و اکانت های دوستام ساین اوت بشن ولی همشون با کمی پیگیری برگشتن و کار به بن نکشید ولی اینجا همچین خبری نبود و بدتر از همه اینکه اصلا جوابگو نبودن و هیچ اهمیتی واسشون نداشت.
شاید الان دیگه همچین مشکلی رو نداشته باشن ولی حقیقتا من به فروشنده ای که چهارتا اکانت ازش داشتم و هیچ زحمتی واسه پشتیبانی به خودش نداده دیگه اعتماد نمیکنم، مخصوصا الان که قیمت ها سر به فلک کشیده.

حالا که حرف از دیجیتال فکتوری شده فکر کنم باید نظرم و تجربه‌ای که اواخر نسل قبلی داشتم بگم.
من حدود 4تا اکانت ظرفیتی ازشون خریده بودم (فیفا، کرش، مورتال و سوباسا). یه روز بلند شدم دیدم بازی ها قفل خوردن و اکانت ها ساین اوت شدن. اونموقع که پیگیری کردم اولش گفتن نگران نباشین به هرکس اکانت جدیدی داده میشه که همش دروغ بود. یکم که گذشت بهونه آوردن به خاطر اینه که ایمیل ما جیمیل نیست سونی زده اکانت ها رو بن کرده و تقصیر از جانب سونیه نه ما(لول)... این حرف در صورتیه که تا الان من هرچی اکانت ظرفیتی خریدم تقریبا هیچکدوم با جیمیل نبودن... دیدن این بهونه خیلی مسخره است و بعدش بهونه آوردن که به خاطر داشتن (+) داخل ایمیل ها بوده که اکانت رو بن کردن. اون موقع پیش میومد که بعضی از اکانت های دیگه ای که از جای دیگه گرفته بودم و اکانت های دوستام ساین اوت بشن ولی همشون با کمی پیگیری برگشتن و کار به بن نکشید ولی اینجا همچین خبری نبود و بدتر از همه اینکه اصلا جوابگو نبودن و هیچ اهمیتی واسشون نداشت.
شاید الان دیگه همچین مشکلی رو نداشته باشن ولی حقیقتا من به فروشنده ای که چهارتا اکانت ازش داشتم و هیچ زحمتی واسه پشتیبانی به خودش نداده دیگه اعتماد نمیکنم، مخصوصا الان که قیمت ها سر به فلک کشیده.
یه بازه زمانی این اتفاق سر مشتریاشون پیش اومد که بخاطرش به غلط کردن افتادن. سر همینم بنظرم همچنان نباید اولویت خرید باشن و شاپ مطمئنتر زیاد هست. از اون بازه زمانی به بعد دیگه مشکلی نداشتن گویا ولی همچنان کامل قابل اعتماد نیستن.

یه بازه زمانی این اتفاق سر مشتریاشون پیش اومد که بخاطرش به غلط کردن افتادن. سر همینم بنظرم همچنان نباید اولویت خرید باشن و شاپ مطمئنتر زیاد هست. از اون بازه زمانی به بعد دیگه مشکلی نداشتن گویا ولی همچنان کامل قابل اعتماد نیستن.
به هرحال از نظر من به خاطر همون تجربه که تو پرونده‌شون هست نباید اسمشون تو بخشی باشه که گیم سیتی و پلی باکس و... هستن. حتی یادمه یه زمانی قانون گذاشتن که واسه فروش مجدد حدود 10 درصد از مبلغ فروش بازی به خودشون برسه که فکر نمیکنم همچین رقمی اصلا عادلانه باشه. یه سری شاپ مثل گیم سیتی همیشه رایگان انتقال میدن و اکثریت هم مبلغ ناچیزی میگیرن.

ماجرای حدود ۳-۴ سال پیش بهونه نبوده. و واقعا سونی شک کرده که فروش و به اشتراک گذاشتن اکانت در جریانه و فروش و به اشتراک گذاشتن اکانت از نظر سونی خلاف مقررات هست و می‌تونه بن کنه و از عهده فروشنده خارجه. یکی از دلایل شک کردن اتفاقا همین + داشتن جیمیل هست. بعد از حذف همین + و استفاده از ایمیل جدید برای هر بازی دیگه این اتفاق نیوفتاد.
ما چندین ماه پیگیر این موضوع بودیم و تقریبا یکسال اصلا اکانت نفروختیم تا مشکلات رو حل کنیم. حتی تخفیف گذاشتیم برای کسایی که به مشکل خوردن تا ۳ مرتبه با تخفیف بتونن بازی جدید تهیه کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or