سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

برادران دافر اعلام کردن بخش دوم فصل پایانی سریال "Stranger Things" تمام راز‌های مربوط به دنیای وارونه (The Upside Down) رو به طور کامل توضیح خواهد داد.
«این موضوعی است که از 10 سال پیش برای آن برنامه‌ریزی شده بود و حالا زمان فاش کردن آن فرا رسیده است»
منی که می‌دونم همه اینا زیر سر کی بوده

بخش دوم این فصل نسبت به بخش اولش ضعیف تر بود بعد از قسمت ۴ انتظار خیلی بیشتری داشتم ولی بد نبود در کل غیر از سکانس Coming Out ویل اونم توی قسمت یکی مونده به اخر سریال! فقط موندم چند بار دیگه میخوان این صحنه ای که یکی یهو یه نقشه به ذهنش میرسه و میاد برای بقیه توضیح میده رو تکرار کنن.

آخرین ویرایش:
بخش دوم این فصل نسبت به بخش اولش ضعیف تر بود ولی بد نبود در کل غیر از سکانس Coming Out ویل اونم توی قسمت یکی مونده به اخر سریال! فقط موندم چند بار دیگه میخوان این صحنه ای که یکی یهو یه نقشه به ذهنش میرسه و میاد برای بقیه توضیح میده رو تکرار کنن.
تو یکی از قسمت که داره گذشته هنری رو میگه، اتفاقا یک جویس نامی تو دبیرستان بود که خیلی با هنری نایس رفتار کرد، این که همه رو جمع کرد من انتظار داشتم برگرده بگه بابام هنریه! حقیقت منم موندم این چی بود این وسط و اینجوری داستانش رو هایپ کردن!

کل این بخش دوم مزخرف بود. حیف واقعا
اون صحنه جاناتان و نانسی مثلا صحنه به هم زدن بود؟ نویسنده سریال اومده گفته این دوتا همونجا بهم زدن چون نانسی میخواد خودشو پیدا کنه و strong ahhhh independent woman و این مسائل.

کاراکتر کرن ویلر هم دیگه رسما با چیت کد نوشته شده.

1000090126.jpg
نگرانی ایشون هم درست بود واقعا با این نویسندگی افتضاح.

آخرین ویرایش:
اون صحنه جاناتان و نانسی مثلا صحنه به هم زدن بود؟ نویسنده سریال اومده گفته این دوتا همونجا بهم زدن چون نانسی میخواد خودشو پیدا کنه و strong ahhhh independent woman و این مسائل.
فکر کنم خود بازیگرا هم نمیدونستن منظور از اون سکانس این بوده :D

• Smile
Reactions: prop
بخاطر چند دقیقه کافه رو بهم نریزید :D این 3 قسمت فوق العاده بود، از نتفلیکس کمتر از این سکانس انتظار نمی رفت ولی خب باید بگم منم گول خوردم! ویل انقدر فضا رو سنگین کرد، مکث کرد، نگاه وحشت زده و گریه دار کرد، نفس عمیق کشید، صداش لرزیدو داشت به یکی از سکانس های درجه 1 و بسیار مهم سریال بخاطر فضاسازیش بدل می شد و تا اینجاش مخاطب رو نیم خیز کرد که چه بمبی رو می خواد بندازه وسط، با خودم گفتم الان می‌گه راز پایان دنیا به چی ختم می شه یا وکنا انگشت کوچیکه فلانی هم نیست… ولی آخرش در کمال خونسردی گفت: سلام، من یک گی هستم با تشکر از توجهتون! قشنگ شلنگو گرفت به بیننده :D من که انگار آب یخ ریختن روی سرمو مثل ال که از دنیای وارونه میاد بیرون منم از دنیای سریال افتادم بیرون! پس از چند ثانیه که توجهم به خارج ازTV جلب شده بود (دیوار) شروع کردم به خندیدن.. نویسنده ها در بدترین زمان ممکن چیز کردن به حسوحالمون! بقیه صحنه ها کموبیش چفتوبست داشت ولی این دیگه نوبر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or