پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
Markus00095
تبدیل بازی Crash Bash PS1 با نرم افزار جدیدش ب نام (PSX 2 PS4/PS5 V1.3.1) ک احتمالا این نرم افزار بزودی منتشر و برای دو کنسول PS4 , 5 قابل استفاده خواهد بود...تفاوت با ورژن قبلی:
- 4players (Multitap option)

- HD 4K
- New menu Graphic

لینک بازی برای استفاده در دو کنسول PS4 , PS5
Crash Bash_PS1 by Markus95
View attachment 404757
عزیز دستت درد نکنه
بازی وینینگ الون ۲۰۰۲ و الون ۳ (یا همون فوتبال ۹۸ ) رو هم دارید بصورت HD ؟ از کجا میتونیم همه بازیهای خاطره انگیز PS1 رو بصورت hd دانلود کنیم ؟

Gezinez (توسعه‌دهنده) اعلام می‌کنه که تیم (با Earthnon و DrYenYen) موفق شدن جیلبریک کامل JavaScript رو بدون نیاز به پروکسی خارجی یا DNS محلی اجرا کنن – همچنین حداقل فریمور (FW) مورد نیاز رو از 5.05 به 5.55 تغییر دادن، که یعنی PS4 با FW 5.55 یا پایین‌تر حالا ساده‌تر هک می‌شه بدون ابزارهای اضافی.

این پیشرفت فعلا و ظاهرا برای FW پایین‌تر (تا 5.55) بدون دیسک و با کش محلی مرورگر PS4 درست مثل قبل کار می‌کنه، اما خبر اصلی برای گسترش به FW بالاتر (مثل 11-12.52) در آینده بسیار نزدیک هم هست.
View attachment 404865
View attachment 404866
من ps4 pro با ورژن ۵.۰۵ دارم
هکش هم بصورت اجرا از طریق www هست ، روش بهتری براش اومده ؟

• Like
Reactions: rezagoli
علیرضا جان باز هم ممنون از شما دوست عزیز
موفق شدم با هاش یه بازی رو تبدیل کنم و شما کاملا صحیح میفرمائید نسبت به بقیه نرم افزارهایی که باهاشون کار کردم این یکی حساس تر و یه کوچولو پیچیدگی های خودش رو داشت ( البته نه پیچیدگی آنچنانی ) . اون ارور رو واسه این میداد که باید ID بازی رو شبیه به pkgهای PS4 انتخاب میکردم .
دم شما گرم دوست عزیز .

عزیز دستت درد نکنه
بازی وینینگ الون ۲۰۰۲ و الون ۳ (یا همون فوتبال ۹۸ ) رو هم دارید بصورت HD ؟ از کجا میتونیم همه بازیهای خاطره انگیز PS1 رو بصورت hd دانلود کنیم ؟

من ps4 pro با ورژن ۵.۰۵ دارم
هکش هم بصورت اجرا از طریق www هست ، روش بهتری براش اومده ؟

درود , وقت ب خیر خدمت دوستان گرامی
امین گرامی
پدرام عزیز
خواهش میکنم...
ایدی های دوستانی ک مدتیکه تو بازیسنتر فعالیت داشتم ازشون لطف و احترام دیدم هر چن تعداد اینها اونقدری هست ک همشون برام متقابل قابل احترامن و امیدوارم هر جا هستن سلامت باشن...

خب شما ک 5.05 هستی اصلا نیاز ب تعریفم نداره و ب نظر طلایی بودن این فریمور + روشو مراحل هک هنوزم ب همون حالت قبل و نیاز ب تغییرم نداره و اونقدرم تنوع روش برای این فریمور نیاز نیس...

ببین در واقع تبدیل بازیای PS1 برای PS4 حالا بصورت hd ک بهش اشاره داشتی همونطور ک اطلاع رسانی داشتم و دوستمونم تو پیج قبل و اخر بهش اشاره و پست مرتبطش رو گذاشته خب از مقداری قبل Markus00095 نرم افزار خودشو با ایتم های مرتبط
- HD 4K
- New menu Graphic
برای تبدیل بازیهای PS1 و اجرای اون در PS4 داشت روش فعالیت و کار میکرد تا در نهایت دیشب همین موقع ها نرم افزار جدیدش رو ب نام (PSX 2 PS4/PS5 V1.3.1)
منتشر کرد..بنابراین از این ب بعد میشه بازیهای PS1 رو با گرافیک
- HD 4K
- New menu Graphic
تبدیل و ب روی PS4 کپیخور خودتون نصب کنید
البته نرم افزارهای زیادی رو جدیدا اپدیت و با امکانات بیشتر و نامبرده شده ک تو پستای قبل اطلاع رسانی شد منتشر کرد
از قبیل مبدل بازیهای PS2 برای PS4
سگا ساترن
Neo Geo
DOS
PSP
, ...
در نهایت کار با این مجموعه نرم افزارها یا امثالشون سخت نیس و میتونی با کمی زمان و حوصله بهترین خروجی از بازیهای مختلفو برای اجرا رو PS4 در اختیار داشته باشی ...

لینک بازیای اماده و تبدیل شده رو برای نصب تو کنسول PS4 کپیخور ک قبلا هم اطلاع رسانیشو کرده بودم باز اینجا برات میزارم تا بلکه این لیستم بتونه برات مفید باشه..
PS1&PS2 to pkg for PS4
لیست قابل قبول و خوبی از بازیهای PS1 و PS2 بدون نیاز ب نرم افزاری برای تبدیل و کاملا اماده برای نصب در کنسول PS4 هک شدتون قرار گرفته.
View attachment 379825

لینک:
PS2toPS4 GAMES PSXtoPS4 - PKG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or