Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در سن 55 سالگی بر اثر یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد.
Vince Zampella, video game developer behind 'Call of Duty' franchise, killed in mountain road crash
آخرین ویرایش:
حرفت چه ربطی داشت به موضوع تاپیک یا نظر کسی ؟ دقیقا چی میخای بگی ؟ماشینی که نه شما و نه من و نه احتمالن هیچکس در این فروم حتی تا آخر عمرش یکبار هم نمیتونیم پشتش بشینیم. چه برسه بخریمش و باهاش تصادف کنیم!
شما آزادی که 365 روز سال رو عذاداری کنید و صف تشکیل بدین و بهم تسلیت بگید.دوستان یه پیشنهاد دارم؛ اگر موافقید از همون گوشه یه صف تشکیل بدیم و یکییکی «تسلیت»هامون رو پس بگیریم، بلکه اینطوری از فشاری که به یک عده اومده کاسته بشه. یعنی توی علمی- تخیلیترین خوابهام هم امکان نداشت شاهد چنین سناریو بیربطی برای این تاپیک باشم. مگه میشه آدم رو بابت یک واکنش نرمال و بهنجار، یعنی ابراز ناراحتی برای مرگ یک انسان، این جوری زیر سوال ببرن؟!
پ.ن: جالبه! کسی که دوره افتاده داره بقیه رو سرزنش میکنه، ریاکشنش به پست اول، ایموجی () است!! عجب! پس واکنش درست به مرگ دیگران، «خنده» است!
پروژهس. کار خودشونهاین تاپیک حقیقتا باید آرشیو بشه تا آیندگان ببینن تو این فروم یه عده چطور یه مسئلهی کاملا ساده رو طوری میپیچونن که تهش بگن ما میفهمیم بقیه نمیفهمن. ما درست میگیم بقیه اشتباه میکنن. واقعا عجیبه![]()
برتر نیستن ، جو اما میگیرتشون.من نمیدونم چه گونه ی برتری هستید !!؟؟
ولی در گونه انسانی برای مرگ هم نوع هم احترام و هم تسلیت به شکل های مختلفش مرسومه ، حتی از زمان زیست ماموت ها .
به خصوص وقتی زندگی اون شخص تاثیر ملموسی در زندگیتون داشته باشه.
اینکه فکر میکنید تسلیت بابت متفاوت بودن گفته میشه میتونه یه مشکل باشه و پتانسیل مطرح شدن در جلسات مشاوره رو داره اونم توسط متخصص.
اگه بعد از ترک اکتیویژن، میرفت سمت ساختن بازیهای indie و خلاقانه الان زنده بود! پولی که پای این ماشین های کف-خواب میریخت هم میتونست خرج استودویوی indie کنه. اما چی کار کرد؟!............. مسیر blockbusterـسازی رو انتخاب کرد. استاروارز که دیگه انقدر خزوخیل جای بحث نداره، apex legends هم کپی مستقیم از پابجی بود................ بتل6 که همه چیش متعلق به شرکت dice هست و این بابا نخودی محسوب میشد تو اون پروژه. خودش از خودش ناراضی بود تو ضمیر ناخودآگاهش و این ناخودآگاهش بود که برد و مستقیم کوبوندش به بتن که بترکه!
این حسام 1994 کجاست ماکان؟ دوست من بود. اون زمان 2008 میشد 14 سالش یه جورایی مواظبش بودم تو سایت!!@NoTing
خب حتما اینطور هم نیست که ما مثلا یکی از عزیزانمون رو از دست دادیم و الان دو روزه که شام و نهار نمیخوریم و خودمون رو تو اتاقمون حبس کردیم.
آره از این تصادفهای مرگبار بارها بدترش رو روزانه همین بیخ گوش خودمون تو خیابونها میبینیم و گاها بی تفاوت از کنارشون رد میشیم و شاید یکی یه چیزی هم بار طرف کنه که چنین مصیبتی رو ایجاد کرده.
و باز هم آره همیشه و همه جا یکسری هستن که کلا ادا باشن و خودشون رو با چسبوندن به جماعتی بخوان ارائه کنن.
ولی در این مورد خب یه آدم بزرگی از این صنعت حذف شده.
اگه بگیم خالق یکی از بزرگترین عناوین صنعت (شاید هم بزرگترین از لحاظ فروش ، تعداد پلیر ، عرضه سالانه و...) بیراه نگفتیم.
انگاری همین فردا میازاکی ، کوجیما ، دراکمن ، کن لوین ، کامیا و یا اشخاصی در این حد که کلی طرفدار دارن و تو صنعت گیم مطرح هستن از بینمون برن (ازشون دور باد).
خب طرفدارهاشون حق ندارن حداقل اظهار ناراحتی کنن؟
اینقدر هم نباید به همه چی پوچ و بی احساس نگاه کرد.
اسم ایشون رو تو انجمن جستجو کن ببین از چه سالی در مورد ایشون کامنت میدن بچه ها:
Search results for query: Zampella
این از 2008:
View attachment 405407
ای پیر شدیم...