Vince Zampella خالق سری Call of Duty و موسس استدیو Respawn در یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد.

به این پدیده رفتاری-جامعه شناسی میگن مانیفیست اجتماعی یا توی اصطلاح روان شناختی Performative Grief که به وضوح توی این تاپیک داریم می بینیم و برخی سعی در انکارش دارن
ضمنا از دید عصب‌شناسی و روانشناسی تکاملی، احساسات و همدلی دقیقاً همون واکنش‌های هورمونی و مدارهای مغزی هستن که ما رو به عنوان یک گونه حیوانی به هم وصل می‌کنن و انسانی بودن معنی نداره انسان خودش یک نوع حیوانه و احساسات هم هورمونی بیش نیست پس شخصی که از علم و دانش حرف میزنه و به این و اون و تیتر و عقاید و باورهای شخصی و احساسات افراد و ... تو تاپیک ها و پست های مختلف و این پست تذکر میده و نکوهش میکنه نباید از احساسات و انسانیت حرف بزنه چون طبق علم روز اینا بی معنی هستن و واکنش شیمیایی و هورمون و غریزه ای بیش نیستند و نباید جدی گرفته بشن
«آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست»
خندیدن هم اشکالی نداره هر شخصی آزاده هر کاری دوست داره انجام بده و واکنش نشون بده برخی ها گویا استالین درون دارن!یکی دوست داره بر خلاف کلیشه ها به مرگ بخنده اتفاقا واکنش واقعی تری هست چون زندگی خودش یک نوع مرگ معوقه

ماشینی که نه شما و نه من و نه احتمالن هیچکس در این فروم حتی تا آخر عمرش یکبار هم نمیتونیم پشتش بشینیم. چه برسه بخریمش و باهاش تصادف کنیم!
حرفت چه ربطی داشت به موضوع تاپیک یا نظر کسی ؟ دقیقا چی میخای بگی ؟
نمیدونم کی شمارو مجبور کرده عمیق کنید ماجرا رو وقتی سطحیشم درک نمیکنید.

دوستان یه پیشنهاد دارم؛ اگر موافقید از همون گوشه یه صف تشکیل بدیم و یکی‌یکی «تسلیت»هامون رو پس بگیریم، بلکه اینطوری از فشاری که به یک عده اومده کاسته بشه. یعنی توی علمی- تخیلی‌ترین خواب‌هام هم امکان نداشت شاهد چنین سناریو بی‌ربطی برای این تاپیک باشم. مگه میشه آدم رو بابت یک واکنش نرمال و بهنجار، یعنی ابراز ناراحتی برای مرگ یک انسان، این جوری زیر سوال ببرن؟!

پ.ن: جالبه! کسی که دوره افتاده داره بقیه رو سرزنش می‌کنه، ری‌اکشنش به پست اول، ایموجی (😄) است!! عجب! پس واکنش درست به مرگ دیگران، «خنده» است!
شما آزادی که 365 روز سال رو عذاداری کنید و صف تشکیل بدین و بهم تسلیت بگید.
این کاریه که ایرانی جماعت صدها ساله به صورت حرفه ای داره انجام میده. یه جورایی انگار مرده پرستی تو رگ و خون ما نهفته است. فقط منتظریم فرصت مناسب پیش بیاد.

همین شما و دوستانی که عذادار هستید، چندتا مقاله از دستاوردهای ایشون در زمانی که در قید حیات بودن، تو بازیسنتر منتشر کردید؟ جواب : هیچی.
الان که مرده یهویی یادتون افتاده که باید لباس مشکی بپوشید؟

بعید نیست چند وقت دیگه یه بارگاه ملکوتی برای مرحوم درست کنید و ازش حاجت هم بگیرید.
فکر میکنید دارم زیاده روی میکنم؟ نه بزرگوار ما همین الانم بیش از 11000 تا بارگاه ملکوتی در کشور داریم که با همین تفکر امثال شما ساخته شده. یکی دیگه هم بهش اضافه بشه زیاد توفیری نمیکنه.

همون ایموجی 😄 من از صدها پیام تزویر آمیز و ریاکارانه، صادقانه تر بود.

• Like
Reactions: rezaaanam
دوستان متاسفانه دنیا به جایی تبدیل شده که خیلیا فقط با گرفتن reaction و impression از بقیه دوپامین دریافت می‌کنن. برا همین انواع و اقسام rage bait و ترول و هزارتا چیز دیگه تو این فروم و سوشال مدیا داره بیداد می‌کنه. باز تو سوشال مدیا هرنوع impressionای که به بازدید بیشتر منجر شه برا طرف یه پولی تولید می‌کنه، اینکه بدون انگیزه مالی همش درحال rage bait باشی متاسفانه می‌تونه نشونه‌ی نیاز به توجه باشه (بدون هیچ قصد توهینی می‌گم). بهترین کار اینه که چنین کامنتایی رو کامل ایگنور کنید و وارد چرخه‌ی جواب دادن و ری اکشن نشید تا انگیزه برا ادامه دادن این نوع رفتار از بین بره.

نظرات اول تخم‌مرغ بوده یا مرغ یا کلا نظرات تخم‌مرغی فلسفی‌تون رو ببرید تو فروم تخصصی خودش.
اینکه ایتاگاکی از دنیا میره، زامپلا تصادف می‌کنه میمیره و ..‌. قطعا نبودشون توی دنیایی که بزرگترین لذت زندگی اون ادما هست ناراحت کننده‌س. حتی خداحافظی کردن‌شون از اون‌صنعت، چه برسه به مرگ‌شون.

ینی در حد اینم نیستید🤣🤣
View attachment SnapInsta-Ai_3241618130865346262.mp4

این تاپیک حقیقتا باید آرشیو بشه تا آیندگان ببینن تو این فروم یه عده چطور یه مسئله‌ی کاملا ساده رو طوری میپیچونن که تهش بگن ما میفهمیم بقیه نمیفهمن. ما درست میگیم بقیه اشتباه میکنن. واقعا عجیبه :D
پروژه‌س. کار خودشونه🤣🤣

• Smile
Reactions: Zack.Fair
من نمیدونم چه گونه ی برتری هستید !!؟؟
ولی در گونه انسانی برای مرگ هم نوع هم احترام و هم تسلیت به شکل های مختلفش مرسومه ، حتی از زمان زیست ماموت ها .
به خصوص وقتی زندگی اون شخص تاثیر ملموسی در زندگیتون داشته باشه.
اینکه فکر میکنید تسلیت بابت متفاوت بودن گفته میشه میتونه یه مشکل باشه و پتانسیل مطرح شدن در جلسات مشاوره رو داره اونم توسط متخصص.

من نمیدونم چه گونه ی برتری هستید !!؟؟
ولی در گونه انسانی برای مرگ هم نوع هم احترام و هم تسلیت به شکل های مختلفش مرسومه ، حتی از زمان زیست ماموت ها .
به خصوص وقتی زندگی اون شخص تاثیر ملموسی در زندگیتون داشته باشه.
اینکه فکر میکنید تسلیت بابت متفاوت بودن گفته میشه میتونه یه مشکل باشه و پتانسیل مطرح شدن در جلسات مشاوره رو داره اونم توسط متخصص.
برتر نیستن ، جو اما میگیرتشون.
در طول تاریخ زیاد داشتیم.

این عزیزان با خوندن چندتا پاراگراف یا نهایتا یکی دوتا مقاله یا کتاب فکر میکنن عنصر جدیدی کشف کردن و کلا میزنن زیر همه چی.

اینها قدیمها همینطوری با خوندن فقط یه جزوه چپ کمونیست میشدن و آخرش یه ملت و چند نسل رو بدبخت کردن.
الان هم با همون شیوه یا دیندار میشن یا آتئیست ، پوچ گرا و...

هرچقدر هم که دانش کمتر ... داد و فریاد کردن و سروصداشون بیشتره.

همونطور که خودشون میگن کارشون بیشتر اداست.

اگه بعد از ترک اکتیویژن، میرفت سمت ساختن بازیهای indie و خلاقانه الان زنده بود! پولی که پای این ماشین های کف-خواب میریخت هم میتونست خرج استودویوی indie کنه. اما چی کار کرد؟!............. مسیر blockbusterـسازی رو انتخاب کرد. استاروارز که دیگه انقدر خزوخیل جای بحث نداره، apex legends هم کپی مستقیم از پابجی بود................ بتل6 که همه چیش متعلق به شرکت dice هست و این بابا نخودی محسوب میشد تو اون پروژه. خودش از خودش ناراضی بود تو ضمیر ناخودآگاهش و این ناخودآگاهش بود که برد و مستقیم کوبوندش به بتن که بترکه!

اگه بعد از ترک اکتیویژن، میرفت سمت ساختن بازیهای indie و خلاقانه الان زنده بود! پولی که پای این ماشین های کف-خواب میریخت هم میتونست خرج استودویوی indie کنه. اما چی کار کرد؟!............. مسیر blockbusterـسازی رو انتخاب کرد. استاروارز که دیگه انقدر خزوخیل جای بحث نداره، apex legends هم کپی مستقیم از پابجی بود................ بتل6 که همه چیش متعلق به شرکت dice هست و این بابا نخودی محسوب میشد تو اون پروژه. خودش از خودش ناراضی بود تو ضمیر ناخودآگاهش و این ناخودآگاهش بود که برد و مستقیم کوبوندش به بتن که بترکه!

rers9faopmfe1.gif

مشخص است که درباره‌ی چه کسانی سخن می‌گویید من او و آن. من که وجود ندارم، او هم احتمالا همین‌طور، و می‌ماند آن که ذاتش در گرو لحظه‌هاست و بین گذشته و آینده در نوسان است. پس چرا خود را درگیر کسانی می کنید که اساسا وجود ندارند؟
اگر در مورد آگاهی این‌قدر گارد نگیرید، درمی‌یابید که آن‌قدر هم رنج‌آور نیست. اصلا همه‌ی این حرف‌ها را کنار بگذارید و نیمه‌ی پر لیوان را ببینید حداقل یک چیزی یاد گرفته‌اید، حتی اگر به غلط.

اُدینش رحمت کُناد و بهشت لاوین (بر وزن برین-بهشت مورد تایید استاد @Love Console با حضور قشر بانوان زحمتکش و هنرمند-واقعا هنریها-منظوری ندارم) جایگاهش.
یاد کال آف قدیم هم بخیر... حیف شد درکل.
ختم تاپیک.

بابا چه خبرتونه، تا الان از کنار این تاپیک رد میشدم فکر می کردم برای مرحوم شب سوم و هفتم دارید می گیرید. بیخیال ریج بیت و این حرفا. به قول یکی تو همین سایت همه در یک فلان هستیم:دی همه یه جورایی قاتی داریم سخت نگیرید به این بنده زئوس:دی

@NoTing
خب حتما اینطور هم نیست که ما مثلا یکی از عزیزانمون رو از دست دادیم و الان دو روزه که شام و نهار نمیخوریم و خودمون رو تو اتاقمون حبس کردیم.
آره از این تصادفهای مرگبار بارها بدترش رو روزانه همین بیخ گوش خودمون تو خیابونها میبینیم و گاها بی تفاوت از کنارشون رد میشیم و شاید یکی یه چیزی هم بار طرف کنه که چنین مصیبتی رو ایجاد کرده.

و باز هم آره همیشه و همه جا یکسری هستن که کلا ادا باشن و خودشون رو با چسبوندن به جماعتی بخوان ارائه کنن.

ولی در این مورد خب یه آدم بزرگی از این صنعت حذف شده.
اگه بگیم خالق یکی از بزرگترین عناوین صنعت (شاید هم بزرگترین از لحاظ فروش ، تعداد پلیر ، عرضه سالانه و...) بیراه نگفتیم.
انگاری همین فردا میازاکی ، کوجیما ، دراکمن ، کن لوین ، کامیا و یا اشخاصی در این حد که کلی طرفدار دارن و تو صنعت گیم مطرح هستن از بینمون برن (ازشون دور باد).
خب طرفدارهاشون حق ندارن حداقل اظهار ناراحتی کنن؟

اینقدر هم نباید به همه چی پوچ و بی احساس نگاه کرد.

اسم ایشون رو تو انجمن جستجو کن ببین از چه سالی در مورد ایشون کامنت میدن بچه ها:
Search results for query: Zampella

این از 2008:
View attachment 405407
این حسام 1994 کجاست ماکان؟ دوست من بود. اون زمان 2008 میشد 14 سالش یه جورایی مواظبش بودم تو سایت!! :)) ای پیر شدیم...

آخرین ویرایش:
قهرمان و شهید ساختن از ویژگی های بارز گونه هوموساپینسه(برای بقای ذهنی و ناخودآگاه جمعی و توجیه و لاپوشانی کارهای غلط)
تو حالت عادی ایشون اگه زنده بود باید برای این سرعت غیرعادی و خطرناک جواب پس می داد و حتی جریمه سنگین و زندانی میشد ولی چون فوت شده تبدیل به افسانه و قهرمان نمادگونه این صنعت شده.فقط این گونه فریبکاره که در لحظه میتونه یک عمل ضد اخلاق رو به نماد اخلاق تبدیل کنه
تا قبل از فوت ایشون کلکسیون اتوموبیلهای سوپرلوکس نماد سرمایه داری بود ولی بعد فوتشون تبدیل به نماد تمایلات شخصی و آزادی و لیبرالسیم شده.اینطوریه که این گونه ریاکار تا حالا تونسته تو بقا دوام بیاره ولی شاید آنچنان دور نباشه زمانیکه ساخته دست خودش(AI)خالقش رو نابود کنه.
اگه خالق/طبیعت/خدا/انرژی کیهانی/خدایان/تصادف و شانس(عدم قطعیت کوانتوم) می دونست(می دونستن) با پدیدآوردن بیگ بنگ چه هیولایی رو هم در آینده می سازه(می سازن) شاید این کار رو نمی کرد(نمی کردن)!شاید هم می دونست(می دونستن) و مرگ رو به وجود آورد(آوردن)؟!
در نهایت تنها خبر خوش اینه که بالاخره مرگ همه ما را نجات خواهد داد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or